Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Embertelen bánásmód miatt perel a norvég mészáros

KülföldNincs kedvetek "tömeggyilkosnak lenni"? Jó muri! Nekem kedvet csináltak a témához. Beperelte Norvégiát a 2011 nyarán hetvenhét embert lemészároló Anders Behring Breivik, egyebek közt embertelen bánásmódra és kínzásra hivatkozva. A norvég hatóságok úgy döntöttek, engedélyezik az eljárás továbbvitelét – írta a Deutsche Welle német rádió internetes felületén.

Semjén: Segítünk harcolni a Boko Haram ellen Nigériában

KülföldA maci már megegyezett velük, most jöhetnek a csicskák, strómanók! Pénteken Nigériába látogatott Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, és találkozott Muhammadu Buharival, Nigéria elnökével – írja a Punch nigériai angol nyelvű híroldal.

A török egyházi közbeszéd homlokterébe a magömlésig tartó szopás került

KultúraEgy kis könnyedség, így a nagy feszkóban. Ha orbán g.ci, akkor most haram, s hagyni kell megszáradni, majd kidörzsölni...? Azon gondolkodom, mi különbözteti meg a muszlimot és a zsidót, de úgy valójában. Izgalmas közéleti vitáról számolt be a Hürriyet című török napilap. A kérdés lényege, hogy rendes muzulmán rendesen leszophat-e egy rendes muzulmánt?

Putyin megérti Orbán Viktort

BelföldÉn is megértem a kutyáimat. Nem tartom az önök miniszterelnökét sem oroszbarátnak, sem pedig Amerika barátjának. Magyarország érdekeit védi, ezért aztán megértjük egymást. Vlagyimir Putyin fogalmazott így lapunk tudósítójának, akivel a Valdaj Klub 12. éves konferenciája után a tagok tiszteletére adott fogadáson beszélgetett. Az orosz elnök csak mosolygott arra a felvetésre, hogy bírálói hozzá hasonlítják Orbán Viktort.

Attól féltek, támadni fognak: Izrael ellen is kémkedett Amerika

KülföldKennedy meg a zsidók által épített atomlétesítmény és az atomfegyverei miatt aggódta magát halálra. A Liberty is is jól megkapta a magáét, ahogy a Malév utasszállító es...és elég hosszú a sor.
Az Egyesült Államok 2012-ben megfigyelés alatt tartotta Izrael katonai bázisait, és lehallgatta az ország titkos kommunikációját, mert attól tartott, hogy a zsidó állam csapást mér Irán fordói urándúsító létesítményére – írta pénteki számában a The Wall Street Journal, kéttucatnyi amerikai és izraeli volt és aktív hivatalos személyre hivatkozva.

Putyin: Ukrajna jelenlegi helyzete veszélyezteti Oroszországot

KülföldBeindulhatna már a következő fázis, nem csak a frázis! Vlagyimir Putyin egy nemzetközi találkozón kijelentette, hogy Ukrajna jelenlegi szituációja veszélyeztetheti Oroszországot, azonban hozzáfűzte, hogy ezt a helyzetet nem Moszkva teremtette.

A legbátrabbak parancsa: mindig, mindent adj oda hazádnak

BelföldNagy dolgok? Mennyi remek magyar lett leölve, megnyomorítva, családostól? Mennyien menekültek és mennyien nem lesznek már soha magyarok? kis statisztika!Link A többi csak romantikázó mocskos zsidó handabanda. Nagy dolgok születtek 1956. október 23-án, mert az emberek bátrak voltak, és a legbátrabbak parancsa nem más, mint mindig, mindent adj oda hazádnak – mondta dr. Simicskó István honvédelmi miniszter október 21-én, szerdán, a Forradalom és Szabadságharc Emléknapja alkalmából tartott megemlékezésen, Budapesten, az 1956-os Műegyetemi emlékmű előtt.

Úttorlasszal követelték egy francia rab elengedését

Külföld Ezt veszitek? Cigány-háború! Most pont passzol a buszos balesethez. Börtöncigányok, zsidó gcik...erről szól ez a tetves világ. Ideje volna végezni már a témával és velük is mind egy szálig!Égő kocsikkal torlaszoltak el egy utat kedden a vándorcigányok a francia Alpokban, hogy elérjék egy társuk kiengedését a rendőrségi fogdából.

Izraelben tárgyalt Trócsányi László igazságügyi miniszter

BelföldVannak "közös problémák"? Igen! A probléma neve: zsidó. Megoldása is van. Deportálás és szisztematikus likvidáció...persze demokratikusan. Közös problémák jogi vonatkozásairól tárgyalt Izraelben Trócsányi László igazságügyi miniszter izraeli kollégájával, Ajelet Sakeddel. Trócsányi László alapvetően két témára összpontosított a Bájt Hajehudi (Zsidó Otthon) párthoz tartozó miniszterrel folytatott megbeszélésén: a migrációs válsághelyzet okozta jogi nehézségekre és az online gyűlöletbeszéd megakadályozását szolgáló jogi lépésekre.

Az Iszlám Állam megölne minden zsidót

KultúraMég cseresznye, hogy az isis a zsidó titkosszolgálatok fattya. Zsidó kórházakban ápolják a sérültjeiket és persze vezetőik is zsidók. A holokoszt is így kezdődött, csak nagy kamu maradt végül belőle. Egyetlen zsidó sem fog életben maradni Izraelben.

Budapest a világ második legjobb városa

KultúraJudapest igen menő, de mivel az "új-új világrendben" még kiemeltebb lesz, így Jeruzsálemet bőven előzi. Legalábbis egy internetes szavazás szerint. Egyedül Firenze előzte meg a magyar fővárost.
Budapest a világ második legjobb városa
Generálási idő: 0.52 másodperc
2,486,746 egyedi látogató