Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Gyorshír, bréking, meg vnyimányie....!

Külföld"Sziriában a verekedés nagyjábol véget ért. Márcsak verés van. Lavrov keresi a szabad Sziriai hadsereget. De nem találja sehol. Usa Zsidó terroristák. üdv."

Günter Grass:Was gesagt werden muss

KultúraA Waffen SS keményen odavágott zizraelnek. Persze csak mert már akkor szabad volt (2012).
Günter Grass warnt in der "Süddeutschen Zeitung" vor einem Krieg gegen Iran. In seinem Gedicht mit dem Titel "Was gesagt werden muss" fordert der Literaturnobelpreisträger deshalb, Israel dürfe keine deutschen U-Boote mehr bekommen. Das Gedicht von Günter Grass

A szabadkőművesek már az Európai Parlamentben vannak

BelföldCsatlós írta Dávid diktálta, de nincs itt szélsőjobbos összeesküvés...és mintegy varázsütésre megindul a médiakampány. A bő háromszáz évvel ezelőtt indult szabadkőműves mozgalom egy pillanatra sem szűnt meg létezni. Gondolta volna, hogy mind a mai napig legalább egy tucat páholy működik Magyarországon, amelyekhez összesen több száz szabadkőműves tartozik? Utánajártunk, hogy igazak-e a szélsőjobboldal által kreált összeesküvés-elméletek, tartanak-e orgiákat, és hogy a hangoztatott humanizmus ellenére miért nem engednek be nőket bizonyos páholyokba.

Titkos dokumentum: összeomolhat a német menekültügyi ellátórendszer

KülföldAzt én értem, de mi lesz a betelepített zsidókkal és cigányokkal? A török megy haza, ez rendben. Akár 1,5 millió menedékkérő is érkezhet idén Németországba, a menekültügyi ellátórendszer pedig összeomolhat egy nem nyilvános kormányzati előrejelzés szerint - írta hétfőn a Bild című német lap.

Szlovák katonák jöhetnek Magyarországra

BelföldCsehszlovákia és a Varsói Szerződés esete Új Izraellel. De mit szól ehhez Szovjetunió? Örül neki, hisz így leszünk királyság megent! Nem kizárt, hogy Csehországhoz hasonlóan hamarosan Szlovákia is küld katonákat és rendőröket Schengen külső, magyar–szerb határszakaszának védelmére.

A mai emberiség súlyos drámája a magányosság

TanácsadásAz következménye! Súlyos dráma a rohadt szabadkőműves zsidó banda minden összeesküvésének eredménye. Nukikukik bekaphatják! Papa...a családi fűguru. Be kell xarni! Sok buzi, pedofil korrupt képmutató mocskos patkány! A mai társadalom kórrajzát vázolta fel Ferenc pápa vasárnap a Szent Péter-bazilikában bemutatott misén, amellyel megnyitotta a családról szóló rendes püspöki szinódust.

Közös cégben a Jobbik és a DK politikusai - mindegy honnan csak a dőljön a lé

BelföldA jobbikos Kummernek (a képen) és a DK-s Kecskésnek egy évtizede közös a cége.
Miközben a parlamentben és a közéletben egymást szapulja a DK és a Jobbik, az üzleti életben megtalálják a közös hangot.

Új Világrend: a Bilderberg-csoporttól a torontói jegyzőkönyvekig

KultúraNa né' má', mire vége, addigra a zorigós zsidaj is írhat róla, persze "ha, és, akkor" kategóriában, de akkor is ezeknek teljesen elmentek otthonról? Nincs más téma? Egyesek zseniális oknyomozónak, mások konteós teóriákba tébolyodott őrültnek tartják Serge Monast montreali újságírót, a hatalmas felzúdulást kiváltó, állítólagos torontói jegyzőkönyvek publicistáját.

Rogán: ki akarnak zárni minket az unióból

BelföldHááá, ez is a cél! Illetve az EU-t átveszi a maci, csak más formában! A "magyar ormány", csak a csali. Ezt persze az EU (mocskos zsidó) is tudja és eljátsszák a színházat. Az európai liberálisok kezdeményezni akarja Magyarország szavazati jogainak felfüggesztését, végső soron az ország kizárását az EU-ból – mondta már kabinetfőnökként Rogán Antal.

Európába menekülnek az iszlamisták a légicsapások elől

KülföldVölgy-vidéken és hegygerincen át, tör előre a hadsereg...! Az orosz vezérkar szombati közlése szerint Szíriában elmenekült az állásaiból az Iszlám Állam terrorszervezet több mint fél ezer harcosa az orosz légitámadások következtében.

Jásdi Kiss Imre legújabb

KultúraMagyarnak lenni Múltunk nem kezelhető jelenünktől, és jövőnktől függetlenül 1-2. rész
Link
Link
Generálási idő: 0.49 másodperc
2,294,796 egyedi látogató