Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Nőtt a terrorveszély Svájcban

KülföldGerry, "nálatok" mindenki megőrült? parajnás lett, vagy mi a pajesz van? Hülyeségeket beszélnek és még csak nem is rasszisták, antiszemétisták? Most akkor hová meneküljek? Nem zárható ki, hogy az események egy, a térségen túllépő háború felé eszkalálódnak.

Kína 'megvásárolja' a fejlődő országokat

KülföldKína 2030-ig összesen 12 milliárd dollár segélyt bocsát a fejlődő országok rendelkezésére az éhínség, szegénység és más súlyos problémáik leküzdésére – jelentette be az ENSZ fenntartható fejlődési csúcsértekezletén New Yorkban szombaton Hszi Csin-ping kínai elnök.

Összeveszett Oroszország és Lengyelország a II. világháborún

KülföldA "lengyel" zsidó? Pont olyan pofátlan, mint a "magyar" és pont úgy kell likvidálni is! Asszem az "elfoglalás" nem is kérdéses. Berlinig meg se állnak az oroszok, de lehet Párizsig. A varsói orosz nagykövet szerint a lengyelek is tehetnek a II. világháború kitöréséről. Szergej Andrejev lengyelországi orosz nagykövet szerint a lengyelek a háború előtt többször is megakadályozták, hogy létrejöjjön a náci Németország ellen egy koalíció.

Vladimir Putin rémisztő jóslata Európának a migránsválságról:

KülföldVlagyimir megmondja az EU meg teljesíti...mert az EU új ura csak tudja mit beszél! Mondjuk azt a holokoszot csak nem kék kihagyni! Vladimir Putin tegnap két lehetséges utat vázolt fel az Európai unió számára a migránsválsággal kapcsolatban. Az egyik, hogy azonnal fizikai erővel és katonasággal védi meg a Schengeni határokat a másik pedig, hogy továbbra is beengedi az illegális bevándorlókat és ezzel a terroristákat és akkor vége lesz az Európai uniónak, de a harmadik világháborút sőt egy új holokausztot is előidézhet.

Maci berágott!

Külföld"A magyar média összevissza hazudozik. Oroszország egy komplett Elit hadsereget telepitett Sziriába.Kb 10 ezer fő + ellátó személyzet. Vadászgépek, csapatszállitók, helikopterek, tankok. A drónokat a Szirek kapták.
Ez egy hadsereg,,és nem kebabon nőttek fel. Mögöttük a megerősitett hadiflotta.Ennek az erőnek még csak 10 %-a mozog.

Csak úgy!

GondolatokDe rég is volt!Link

ZSIDÓK A MAGYAR GAZDASÁGI ÉLETBEN 1760-1945

Kultúra

A zabi pap esete...

Kultúra

Óriási prémiumok a szlovák hadseregnél

KülföldMost jó lenni Gorillának, mert a csehszlovák haderőnek verbuválnak..., még a végén kedvet csinálnak a háborúhoz. Én is akarom! Persze nem ingyen, de ha már a bőröndöm veszélyeztetem, legalább színes papírt érte, arany fedezettel, pozsálujsta! Ja, az más! Nincs annyi píz! Értve! Eredetileg csak a katonai hírszerzést érintette volna az emelés, egy módosító javaslat terjesztette ki minden katonára.

PUTYIN: "ELEGEM VAN! Oroszország legyőzi az ISIS-t!" (Képek és videó a valóságról)

KülföldSzámos kép és találgatás olvasható arról, hogy Oroszország belépett a szíriai háborúba. Kezdetben az orosz politika erről csendben hallgatott, majd olyan hivatalos közlemények láttak napvilágot, hogy Putyin nem küld hadsereget, csak különféle páncélos járművekkel és műholdas rendszerrel erősíti meg a Szíriai Arab Hadsereg fellépését a terrorista erők ellen. Assad, a szíriai elnök a napokban adott egy olyan interjút, amelyre az egész világ felkapta a fejét:

Kína figyelmeztette Putyint: Izrael és az USA világháborút akar! 2012 04 11

KülföldMost meg már eltelt 3 év és ...ja, most már zajlik is elég furán, de zajlik. Hinnye, azt a rézfánfütyülőit nekije! FSZB-Blackwater, Kína és Putyin, micsoda összeesküvés-teória ez? Putyin komoly figyelmeztetést kapott egy magas rangú kínai tisztviselőtől. Ezt azért lényeges kiemelnünk, mert nem holmi földalatti mozgalom fantáziadús elemzőinek irományáról van szó, amelyet közzétettek a honlapjukon, hanem a legfelsőbb szintű kínai vezetés figyelmeztetéséről Moszkva számára.
Generálási idő: 0.51 másodperc
2,272,579 egyedi látogató