Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Migránsügyben megszólalt a német Központi Zsidó Tanács elnöke

KülföldZsidó limited! Meglepõ módon Josef Schuster a Merkel-Seehofer vitában a bajor miniszterelnök pártjára állt. Érvelése alapján állásfoglalása érthetõ.

Orbán nem kedveli Putyint

BelföldOrbán kapcsolatáról Putyinnal azt mondta, hogy ugyan furcsa, de ez a munka része. Szerinte az oroszok nélkül nem lehet jól irányítani Magyarország jövõjét. Hozzátette: nem kifejezetten kedveli Putyint, de ha kedvelné, nem tagadná le csak a nyugat kedvéért, mivel az õ véleményük „nem számít”. Putyinnal szerinte lehet együttmûködni, bár nem egy könnyû ember. Azt is elmondta, hogy a szankciók meghosszabbításával kapcsolatban nem fogja vétójogát használni, szerinte ebben a német döntés az irányadó, még ha Berlin hipokrita is a kérdésben.

Kínába ment Orbán Viktor

KülföldA Varsói Szerzõdés 2. kap egy kis eligazítást a kínai orosz nagykövettõl. A miniszterelnök részt vesz a közép-kelet-európai országok miniszterelnökei, valamint a kínai kormányfõ csúcstalálkozóján Szucsouban és Pekingben

Vészhelyzet: csak találgatnak, mitõl haltak meg ennyien

TechnikaMilyen influencia? Már a fasorban sincs a Fluval, a "hírhedt magyar" legeslegjobb gyilkolószer nem is kapható. Már múlt évben sem tartották, de van helyette más ölõ "megelõzõ" oltás. A szakemberek eddig rendre azt nyilatkozták, hogy a halálesetek év eleji egészen kiugró számát az influenzajárvány okozta. A tél beállta elõtt megkérdeztük, most mit tesznek, hogy ne ismétlõdjék meg a katasztrofális helyzet. A válaszokból az derült ki, már nem is biztos, hogy az influenza volt a bûnös. De akkor mi?

Születésnapra

GondolatokAsszony 43 én mög 46, de most ez mindenkié volt, Blankáé is, aki meg 16!

Felfedeztek egy negyedik õsi embercsoportot

KultúraÓ, még kiderül, hogy nem Adamu és Jewa a fõkoloncos? Szóval itt már 4. fajról beszélnek és van még legalább egy. Chambers Pillar megvan? Az õsi gének kutatói felfedezték a negyedik õsi embercsoportot, amely a mai európai génkészlet kialakításában szerepet játszott.

Soros háborúba taszítja a világot? Összeomlás elõtt a világgazdaság, az euró az utolsókat rúgja, mindenütt zavargások várhatók?

KülföldMicsoda üldözési mániá-sokan lettek! nem kék ezeknek egy bukott, kiégett picomókus? Vagy legalább egy kuss? Soros György zsidó tõzsdemanipulátor és még néhány hasonszõrû multimilliárdos amerikai "üzletember" pénzügyi káoszt idéz elõ, azzal a céllal, hogy általuk irányított egy (vagyis egyetlen?) bankot, egy hadsereget és egy kormányt hozzanak létre.

Így készül egy népirtás

KülföldHa némi analógiát véltek felfedezni a magyar és egyéb fehér bõrû szkyta népek és a mocskos zsidó-cigány banda tevékenysége közt, az nem a véletlen hatása. Orsós is parajnás? Vagy valami, ami egyre inkább annak látszik. A nem olyan rég még 12 éven át polgárháborúzó Burundiban robbanásveszélyes a helyzet, egyre több a halott, egyre harciasabb a retorika, és egyre paranoiásabb az elnök, aki mindenáron meg akarja tartani a hatalmát. De mi értelme van népirtásnak nevezni egy politikai konfliktust?

A zsidó "amerikai" elnökjelölt szeretné, ha Oroszország a NATO tagja lenne

KülföldLássátok feleim? A maci lesz az új "világcsendõr", ahogy azt nektek megígértem. Ha zsidó elnökjelölt mondja, csak így lesz, nem? Nagy kihívásoknak kell megfelelni! Link

Orbán szerint hozzá kéne nyúlni az EU alapszerzõdéséhez

BelföldKóhn-föderatív jew-rópát a "nemzeti" függetlenség hamis zászlaja alatt, de tetszik, hogy ez a zsidó csürhe hogy riszálja a seggét. Sietniük kell, mert nem szabad lekésniük a zausici vona-toth. Európai helyett nemzetállami megoldásokra van szükség az illegális bevándorlás kérdésében Orbán Viktor miniszterelnök szerint. A kormányfõ pénteken a Kossuth Rádió 180 perc címû mûsorában szólt a paksi atomerõmû-bõvítésrõl is, és kiállt a beruházás megvalósítása mellett, úgy fogalmazva: "olcsó áram egyenlõ Paks".

Itt van a Gorilla második felvonása?

KülföldAz elsõ is csak fing volt a zsidó biliben! Lesz 3. is, és addigra meg kék érteni, hogy ez a banda mind egy szálig egy zsidó-maffia tagjai. Ismeretlenek a Gorillához hasonló hangfelvételek átiratait hozták nyilvánosságra. A Denník N szerint a felvételeket a kémelhárítás a Szlovák Információs Szolgálat (SIS) korábbi kémelhárítási fõnöke, ¥ubomír Arpá¹ készítette. Az anyagot a napilap internetes címére küldték el. Nézze meg, mit mondtak Bugárról és Berényirõl!
Generálási idő: 0.62 másodperc
2,750,872 egyedi látogató