Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Hír-kása

KülföldAz összes útlevélkezelőt őrizetbe vették Záhonynál
A Központi Nyomozó Főügyészség minden idők legnagyobb rajtaütését hajtotta végre Záhonynál. Az összes útlevélkezelőt őrizetbe vették és kihallgatják korrupció gyanújával – írta meg a Magyar Idők. A PestiSrácok.hu információi szerint üzletszerűen elkövetett vesztegetéssel gyanúsítják őket a nyomozó ügyészek. Link

20 éve rejtély, ki írta a Torontói jegyzőkönyveket

GondolatokA dokumentum az Új Világrend-teóriák Szent Grálja lett
Évtizedek óta zajlik a vita, hogy létezhet-e valamiféle mesterterv a világ gazdasági, politikai, kulturális egységesítésére és a társadalmak radikális átalakítására. A mainstream média következetesen az összeesküvés-elméletek körébe sorolja az ilyen feltételezéseket, miközben a YouTube-on és más közösségi oldalakon milliós nézettséget érnek el a háttérszervezetekrõl, titkos találkozókról és az „egyvilág” létrehozásáról szóló posztok és videók. Tény, hogy sok teljesen alaptalan, rég megcáfolt „információ” is kering az interneten, nem beszélve a nyíltan rasszista, antiszemita rágalmakról.

Langerné Victor Katalin - 'Szükség van cigány értelmiségre'

BelföldIgen, az elmúlt ca. 500 év csak bűnözőket termelt ki "értelmisegg" gyanánt. Na de most! Remélem ezek a megtámogatottak csak "külföldön" kapnak munkát, úgy, mint a magyar egyetemista értelmiség zöme...mondjuk mosogatóként Pakisztánban. Oda be tudnak illeszkedni simán. Nem leszünk "cigányország"! Csakazért sem! Már azok "vagyunk". Szükség van cigány értelmiségre, a szakkollégiumban olyan roma elit nevelődik ki, amely büszke arra, hogy magyar, és büszként vállalja cigány származását is - mondta Langerné Victor Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériumának társadalmi felzárkózásért felelős helyettes államtitkára szombaton Miskolcon.

Génjeink is bizonyítják, honnan származunk

TechnikaÉpp jókor! Épp most derült ki, hogy az ember Északról származik és árjáknak nevezik a fehér fajt., de lehet, hogy az afrikai majom kifehéredett, mire idáig elért a keze? Ugye a GÉN-javítás azt jelenti, hogy a nemember hibrid zsidó-cigányból hogy lehet embert rekóhnbinálni? Persze tudom, hogy igen. Nobelt ér! Lezárult a világ egyik legnagyobb, az emberi genetika sokszínűségét feltáró kutatása, az 1000 genom projekt. Öt kontinens 26 népcsoportjának 2504 tagja járult hozzá DNS-mintájával. Az eredmény szerint a genetikai sokszínűség leginkább Afrika szubszaharai régiójára jellemző, ez is megerősítette tehát, hogy az emberiség bölcsője Afrikában lehetett.

Amerikai kérés a brit uralkodóhoz: vegye vissza Amerikát

KülföldMilyen butaságnak tűnik, pedig nem is csak nem az, hanem kifejezetten összeesküvés-gyakorlat. Az USA tagállamok kiválása esetén az Észak-Amerikai Junió sem az, aminek látszik. Szabadkőműves csali. Annyira elege lett a washingtoni belpolitikai villongásokból egy amerikainak, hogy levélben kérte a brit uralkodót Amerika “visszavételére”. Legnagyobb meglepetésére a brit királyi ház válaszolt, udvariasan közölve vele, hogy II. Erzsébet királynőnek nem áll módjában ismét brit gyarmati uralom alá hajtani az Egyesült Államokat.

Az EU új vezetője! Nem vicc! Zsidó-cigány géniusz

BelföldUgye büszkék vagy tok rá! A fehér faj megmentője a kis diktátor, vagy mi a hököm! A maci fletörölte vele a padlót, most meg az EU-t. Következő a zazri-morvai zsidó pártusok lesznek.

'Európa háborúban áll, Angela Merkelnek le kell mondania'

BelföldDe okosak lettünk, de nagy lett a pofánk, de hülyék vagyunk! Földi László volt titkosszolgálati vezető szerint a bevándorlás kérdésének kezeléséhez először is ki kellene mondani, hogy Európa háborúban áll, Angela Merkel német kancellárnak pedig le kellene mondania.

Putyin az ENSZ-ben: össze kell fogni, mint egykor Hitler ellen

KülföldNevezzük a helyzetet "Hitler-paradoxonnak"! Szóval Hitler a "jófijú" valójában gonosz cionista zsidó, miközben állítólag nem, és a liberális zsidó gonosz nácik valójában ...mi van? Szóval össze kell fogni a mocskos zsidó "ellen", de persze a zsidók mentéséért, mert ugye "bajban vannak". Putyin megoldja a deportálást és menekítést a "kóhn-fliktuszónából". Vlagyimir Putyin orosz elnök az ENSZ Közgyűlésében felszólalva egy szélesebb körű nemzetközi terrorellenes koalíció létrehozását sürgette, amelyben a muszlim országok, köztük a szíriai kormányerők kulcsszerepet játszanának. Az általa felvázolt koalíciót a Hitler elleni egykori összefogáshoz hasonlította.

'Kedves barátom'; írta Gandhi Hitlernek

KülföldNyitni kék egy "napi Hitler" rovatot, bár Putyin figyelmeztetett rá, hogy nem kéne emlegetni sem, mert odabax! Nos, a médiahecc remekül meg van szervezve, már csak a csattanó hiányzik. Az indiai függetlenségi mozgalom vezetője, a békés ellenállás jelképe két levelet is írt a náci Németország Führerének.

Oláh Ibolya: 'Meleg vagyok. Nem félek kimondani'

BelföldBuzi is cigány is..."Magyarország, te vagy a seggemre írva...Magyarország! Te vagy a szívembe írva.
Magyarország! Te vagy a lelkemre bízva. Magyarország,...Gyere és egyszer végre, amikor új nap ébred,
te várj! Gyere és bújj hozzám újra Magyarország! Én ezer év óta várlak már... "
Először mesélt Oláh Ibolya arról az időszakról, amikor a nyilvánosság megtudta, hogy leszbikus. A Megasztár egykori versenyzője azt is megosztotta Friderikusz Sándorral, hogy hogyan fogadta a hírt élete szerelme, Pisti.

Jelentés: politikai cunami várja 2015. évben Izraelt

KülföldPress TV: Az izraeli külügyminisztérium figyelmeztette a kormányt, hogy a tel aviv-i rezsim egy "politikai cunami"-ba kerülhet 2015. évben a diplomácia kapcsolatok tekintetében, különösen a palesztin állam várva várt elismerése kapcsán. Az izraeli külügyminisztérium kedden kiadott jelentése szerint ez az év lesz a legrosszabb a cionista rezsim által gyakorolt politikai nyomás szempontjából.
Generálási idő: 0.49 másodperc
2,486,810 egyedi látogató