Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Ferenc pápa elítélte az antiszemitizmust

GondolatokAz jó, nagyon jó! Akkor biztosak lehetünk benne, hogy helyes úton járunk. De mi is az antiszemétizmus, amit ez a valami elítél? Ki ez, hogy elítélje? Vallások és bizalmatlanság? Ez most csak abnormális, vagy csak nagyon agyára ment a kipa? A sátánista büdös qva anyját, cionista gané banda. Az antiszemitizmus ellen emelte fel szavát és a vallások közötti megújult együttmûködést szorgalmazta Ferenc pápa szerdán a II. Vatikáni Zsinat Nostra Aetate címû nyilatkozatának 50. évfordulójára emlékezve, amely új fejezetet nyitott a katolikus egyház és a zsidóság kapcsolatában.

MAGYAR ARANY ÉRDEMKERESZT polgári tagozata

Gondolatokaz 1956-os forradalom és szabadságharc idején tanúsított hõsies helytállása, valamint a magyarság és a nemzeti érdekek képviselete érdekében több évtizede végzett közéleti és publikációs tevékenysége elismeréseként Kenessey Csaba ; író, a Svájci Magyar Egyesületek Szövetségének volt alelnöke részére,

Tárgy :Cikk

TanácsadásHelló Imre! Megszokhattátok már tõlem, hogy idõnként be-be jelentkezem egy-egy saját cikkel, amit az élet írt és egyben a szívem keserûségét is kiöntöm, így enyhítve valamelyest tehetetlen dühömön. Ma megtudtam, hogy folyamatos megfigyelés alatt állok, mióta meglátogattak azok a bizonyos urak.

Dávid-csillag miatt törtek-zúztak Harkányban

BelföldNa végre! A mossad akcióba lépett...önbetörés és a szokásos nácizás, felépített, elõkészített legendáviddal. Alibitek van? A "zsizsik" -üldzés magasabb fokozatba kapcsolt. Nem stadion, hanem krema-telep kell ide, úgy látom. A város egyik alpolgármestere, Remmert Ferenc ízléstelen, Hitlerrel viccelõdõ képet osztott meg Facebook-oldalán. Az archív fotón a Führer Mussolinivel ül egy autóban, utóbbi kérdezi: Ti mit csináltok a menekültekkel? Befûtünk velük – szól a válasz.

Húszezer izraeli pereli a Facebookot

KülföldMost erre mit mondjak? Elõre ki van fizetve többszörösen, már csak végre kel hajtani? A közösségi hálót azzal vádolják, hogy eltekint a zsidók meggyikolására felszólító, uszító tartalmak megjelensétõl és törlésétõl, és ezzel hozzájárul a hosszú hetek óta tartó izraeli erõszakhullám további terjedéséhez.

NATO, do szvidányja!

Külföld Asszem nagyjából érthetõ. Zsirinovszkíj hangosan követeli vissza az 1917 elõtti orosz területeket is és a NATO bukta az Arktiszt olajostól, bár csak biznisz és ettõl bonyolultabb, de nagyjából ennyi.

A legmenõbb kínai divat

Kultúra A cstolmányban vannak szebbek es! Link Nekem tetszik, olyan ....forradalmi...zombis...és formabontó...talán kantoni, vagy mandarin...esetleg õsi hun? Még jó, hogy nem vagyok "keresztény", mert most mit gondolnék?

Auschwitz szindrómában szenvednek a németek?

KülföldZsidó szabadkõmûves agybaxásban "szenved" az ostoba germán, oszt ennyi. A tömeges bevándorlás kezdete óta sokunkat foglalkoztat a kérdés, mi motivál egy országot arra, hogy ölelõ karokkal fogadja migránsok százezreit? Ráadásul az ország állampolgárainak majdnem negyede így is bevándorlók leszármazottja. Németország sosem telik meg, Németországban mindenki otthonra lel, a lényeg hogy ne mondhassák: valamelyik kisebbség elnyomás alá került.

A radikálisabb pártok leváltják az európai politikai elitet,

KultúraKi hitte vona, hogy a balos zsidó csürhét a jóbos zsidó csürhe válthatja. Ez olyan meglepõ fordulat, még példa sem volt rá soha. Ja, de! ha a válságokat továbbra is ideológiák mentén kezeli
A közeljövõ nemzeti választásain Európában az újhullámos, radikálisabb pártok leváltják a politikai elitet, ha az továbbra is ideológiák, és nem a választók által érzékelt valóságos problémák mentén kezeli a gazdasági és egyéb válságokat – áll a Nézõpont Intézet MTI-hez hétfõn eljuttatott elemzésében.

Blair: Az iraki háborúból nõtt ki az Iszlám Állam

KultúraEzek szerint hivatalosan is átadták a macinak a "rendezést". A volt brit kormányfõ szerint tévesek voltak azok a hírszerzési értesülések, amelyekre Nagy-Britannia és az Egyesült Államok a 2003-as iraki katonai beavatkozásról hozott döntést alapozta. Tony Blair az amerikai CNN-nek adott – de Londonban is rendkívüli feltûnést keltõ interjújában – nem cáfolta azt sem: az iraki háború vezetett az Iszlám Állam dzsihadista terrorszervezet felemelkedéséhez.

Putyin a jövõ háborúját vívja

KülföldInkább a múltét, csak "futurisztikusnak" tûnõ technológiával. Az ukrán és újabban a szíriai hadszíntéren is újfajta frontot nyitott az orosz hadsereg. Ugyan az elektronikus hadviselés koncepciója nem tegnap született, de a korábban sosem látott szintre fejlesztett orosz haditechnika még az Egyesült Államokat is felkészületlenül érte.
Generálási idő: 0.46 másodperc
2,576,268 egyedi látogató