Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Putyin elmondta a tutit

KülföldKicsit oroszul van, de világos, érthetõ. Már megyek is munkát keresni a zsidónál, hátha megértette az üzenetet. Vagy ez nem ilyen eccerû. Nem ám! Link

19+4

Gondolatok23 éve együtt jóban, rosszban. Ma van az évfordu-lója, meg vérhold meg háborús mindenféle, de nyugi, semmi nem biztos, csak ami meg em történik!

Jordánia az Izraellel kötött békeszerzõdés felmondásával fenyeget

KülföldNa, ez most akkor lehetne jó hír is, pedig már épp a békérõl álmodoztam, erre meg újabb antiszemétizmus látja a napvilágot. A feszültség tovább fokozódik a jeruzsálemi Templom-hegyen. Jordánia nem hajlandó szóba állni Izraellel, sõt a zsidó állammal kötött békeszerzõdés felmondásával fenyeget. II. Abdullah jordán király szerint Izrael provokatív viselkedése kockára teszi a két ország kapcsolatát.

A Sztálin mögött álló zsidók

KülföldSzerintem túl kurta a lista és Berija sincs rajta, bár most néztem, hogy a Rosenberg házaspárt, akik teljesen ártatlan zsidók voltak, csak úgy kivégezték, miközben a Kohen házaspár lopta ki az atomtitkokat. na mindegy, csak érdekességképpen. Ha megy a szétválogatás, asszem nem sok tiszta minta maradhat a Földön, mert itt mindent jól összezsidóztak. Link

Kínai is csatlakozik a takfiri terroristák elleni harchoz Szíriában

KülföldA kínai és az orosz légierõ a Hmamiyat Repülõteret használja az ISIL takfiri terroristák bombázásához Szíriában

Irán nélkül nem oldható meg a közel-keleti válság

KülföldAsszem a "megoldás" nem pusztán üres retorikai kérdés. Nekem az tetszik majd, mikor a zsidókkal összepacsiznak, mert az üzlet, az üzlet. Ja, hogy ilyen eleve kizárt ennyi mocskosság után? Á, ez csak "politika" és a halottak úgy sem panaszkodnak. Sem az iraki, sem a szíriai, sem az afganisztáni helyzet nem rendezhetõ tartósan a Közel-Kelet síita nagyhatalma, Irán nélkül, de annak ellenére, hogy ezzel mindenki tisztában van, Teheránhoz mégsem egyszerû a közelítés, és nem is feltétlenül értenek egyet az érintettek abban, mi lenne a követendõ politika vele szemben.

Olasz kormányfõ: 'Magyarország Európa problémája'

KülföldRenzi már rövid pórázon. Határok lezárnak, majd újra nyitnak, csak már másképp, átrajzolva. Matteo Renzi New Yorkban mondott beszédet. Soros Györgynek is üzent. Az oroszok nélkül nincs jövõ.

Irak titkos adatokat fog szolgáltatni Oroszországnak és Iránnak

KülföldBeleegyezett? Az egész "állam"? Ez most azt jelenti, hogy lesz Nagy Kurdisztán mégis! Arab megbékélés? De mi lesz a zsidóval? Kutyatáp? Vagy ez titkos információ? Irak beleegyezett, hogy a titkosszolgálata információkat adjon át Oroszországnak, Iránnak és Szíriának. Az egyezmény az Iszlám Állam elleni küzdelmet hivatott elõsegíteni.

Nem lehet szétválasztani egymástól a magyarságot és a zsidóságot

KultúraPedig muszáj lesz és meg kell lenni mindenképpen! A kolozsvári zsidók magyarnak vallották és vallják magukat, a Kolozsvári Zsidó Hitközségben jelenleg is csaknem mindenki magyarul beszél.

Nõtt a terrorveszély Svájcban

KülföldGerry, "nálatok" mindenki megõrült? parajnás lett, vagy mi a pajesz van? Hülyeségeket beszélnek és még csak nem is rasszisták, antiszemétisták? Most akkor hová meneküljek? Nem zárható ki, hogy az események egy, a térségen túllépõ háború felé eszkalálódnak.

Kína 'megvásárolja' a fejlõdõ országokat

KülföldKína 2030-ig összesen 12 milliárd dollár segélyt bocsát a fejlõdõ országok rendelkezésére az éhínség, szegénység és más súlyos problémáik leküzdésére – jelentette be az ENSZ fenntartható fejlõdési csúcsértekezletén New Yorkban szombaton Hszi Csin-ping kínai elnök.
Generálási idő: 0.60 másodperc
2,576,250 egyedi látogató