Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

'Öljétek le a zsidókat!'; üvöltötték Malmöben

KülföldEjnye no, miért kell kiabálni? Õk szervezték! A tüntetõk késelõket éltették és intifádára buzdítottak.

Fegyverkezik a szlovákiai lakosság

KülföldKis huncutok, hát persze megugrik, ha megugrasztják! Szlovákiában látványosan megugrott a fegyvertartási engedélyt kérõk száma, emögött a menekültektõl való félelem húzódik meg – állítja a Hospodárske Noviny szlovák gazdasági napilap. A migránsválságban mutatott kemény szlovák kormányzati fellépés (Pozsony elveti a kötelezõ uniós kvótákat) jól kamatozik, a kormányzó Smer támogatottsága látványosan nõtt, ami nem mellékes a 2016 márciusi parlamenti választások elõtt.

Netanjahu: nem Hitler akarta kiirtani a zsidókat

KülföldSajnos, de ez így van, viszont ezen rég itt az ideje változtatni, persze demokratikusan! Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök Mahmúd Abbász palesztin elnököt tette felelõssé az erõszakhullám kiterjedéséért Ban Ki Mun ENSZ-fõtitkárral tartott kedd esti jeruzsálemi sajtótájékoztatóján.

Úri fogadtatást kapott a Hamász vezetõje

KülföldZsidó rasszizmus, apartheid ..., de van itt egy nem egyszerû üzenet. Közösen fog küzdeni egymással az Afrikai Nemzeti Kongresszus és a Hamász az apartheid ellen, áll abban a megállapodásban, amelyet Johannesburgban írt alá egymással a dél-afrikai kormánypárt és a palesztin mozgalom. Hálid Mesál, a Hamász politikai vezetõje elõkelõ fogadtatásban részesült, vendégül látta õt Jacob Zuma államfõ is. A két távoli ország helyzetének összehasonlítása nem most kezdõdött.

A kínai államfõ királyi fogadtatást kapott Londonban

KülföldAmi jár, az kijár! Hol van már az ópiumháború! Több tízmilliárd font értékû szerzõdést írhatnak alá Londonban a kínai államfõ Egyesült Királyságban kedden kezdett állami látogatása idején. Hszi Csin-ping a brit parlament legõsibb épületében, az 1097-ben emelt Westminster Hallban mond beszédet, õ az elsõ kínai államfõ, aki itt szólalhat fel.

Mágneses stimulációval befolyásolható az idegengyûlölet és a hit

TechnikaA fejlevágás költséghatékonyabb és a zsidó-cigány talmudista és arab hordák, akik gyûlölik az embereket (tudva, hogy õk hibridek) ezt alkalmazzák is. Bár figyelembe véve a pólusváltást, bármi változhat, még a nemek is igenekre. Brit és amerikai kutatók szerint bizonyos agyi területek mágneses ingerlésével nagymértékben csökkenthetõk a bevándorlókkal kapcsolatos elõítéletek. Különös módon a kezelés a tesztalanyok vallásos hitére is hatással volt.

A Kovács Béla-ügy a legnagyobb politikai korrupciós botrány a rendszerváltás óta

BelföldAzta, még a végén kiderül, hogy a sok jóbikos zsidó mind orosz és ellenem hozták létre a "csapatot", hogy le tudjam buktatni õket? FSZB-Mossad-CIA-MI6 faxa munka volt, de még nincs vége, sõt...ha jól sejtem. Fordulatos história és persze összeesküdés-elmélet. A rendszerváltás óta eltelt idõszak legnagyobb politikai korrupciós botrányának tartja a Fidesz frakcióvezetõje a kémkedéssel gyanúsított Kovács Béla jobbikos európai parlamenti (EP) képviselõ ügyét, akinek az EP a múlt héten függesztette fel a mentelmi jogát.

A 'mindentlátó' PI

GondolatokMost kaptam, nekemnek címezve:

SZTÁROK A RÉPÁS-PROSTIÜGY AKTÁJÁBAN! IME A TITKOS LISTA!

BelföldEl sem hiszem, hogy a jóbikos gyöngyösi márton is közpénzen dugta a luxus prosti zsidó luvnyákat. Illetve nem hiszem, hogy ilyen kurta a lista. Mûsorvezetõ, üzletember párja is szerepel a prostiügy aktáiban. Íme, a Répás-ügy listája – egy politikus azonban furamód kimaradt…

Megalakult a Székely Nemzeti Tanács ellenzéke

KülföldIzsák? Egyik zsidó-szabadkõmûves bagázst követi a másik. Nem volt még elég? Talán ott is ébrednek? El sem hiszem. Székely Önrendelkezési Tanács néven új szervezet alakult a Székelyföldön, amely a Székely Nemzeti Tanácshoz hasonlóan mozgalomként indul, s amelynek tagjai teljes mértékben elégedetlenek az Izsák Balázs vezette SZNT tevékenységével – számolt be a Krónika.

Félig roma Orbán Viktortól rettegnek

BelföldCigány az, a másik fele zsidó, de örülök, hogy ez ma már közbeszéd trágya. Hosszú elemzést írt lapjában a Magyarországon élõ amerikai üzletember, Richard Field. De nem ezért fognak emlékezni még sokáig a Budapest Beacon portálon megjelent írásra, hanem mert az egykori LMP-támogató Field azt mondja a kormányfõrõl: „Orbán, aki maga is félig roma…”
Generálási idő: 0.59 másodperc
2,745,842 egyedi látogató