Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Már az állampolgárság is eladó lehet?

BelföldA zsidónak ingyé és sz@ranyi jó-kóhn jár! A kínaiak körében népszerû a letelepedési kötvényprogram, de többségük nem kíván magyar állampolgár lenni

Radikalizálódó cigányokat vizionál Trócsányi igazságügyi miniszter

BelföldVárjámá, ez valamit nagyon mondani akar! Tán nem cionistra zsidó-cigány összeesküvésrõl van szó? Tán de! Az európai romák Szíriában köthetnek ki, a radikális iszlamisták oldalán harcolva, tett meglepõ kijelentést Trócsányi László egy brüsszeli konferencián az Euobserver beszámolója szerint. A cikkben az áll: a magyar igazságügyi miniszter szerint a 12 milliós európai roma közösség a radikálisok célpontja lehet.

Pogány vagyok

VersekPogány vagyok, bármit is jelentsen!
Ember, ki nem bújik hamis tanúk mögé,
S ki hallgat, majd felejtsen mindent,
Mit összetúrtak a színlelt tanok köré!

Oroszország lecsatlakozna az internetrõl

KülföldNa végre! Az orosz tájékoztatási minisztérium teszteket végzett azzal kapcsolatban, hogy le tudnák-e vágni Oroszországot az internetrõl.

Hír-kása

KülföldAz összes útlevélkezelõt õrizetbe vették Záhonynál
A Központi Nyomozó Fõügyészség minden idõk legnagyobb rajtaütését hajtotta végre Záhonynál. Az összes útlevélkezelõt õrizetbe vették és kihallgatják korrupció gyanújával – írta meg a Magyar Idõk. A PestiSrácok.hu információi szerint üzletszerûen elkövetett vesztegetéssel gyanúsítják õket a nyomozó ügyészek. Link

20 éve rejtély, ki írta a Torontói jegyzõkönyveket

GondolatokA dokumentum az Új Világrend-teóriák Szent Grálja lett
Évtizedek óta zajlik a vita, hogy létezhet-e valamiféle mesterterv a világ gazdasági, politikai, kulturális egységesítésére és a társadalmak radikális átalakítására. A mainstream média következetesen az összeesküvés-elméletek körébe sorolja az ilyen feltételezéseket, miközben a YouTube-on és más közösségi oldalakon milliós nézettséget érnek el a háttérszervezetekrõl, titkos találkozókról és az „egyvilág” létrehozásáról szóló posztok és videók. Tény, hogy sok teljesen alaptalan, rég megcáfolt „információ” is kering az interneten, nem beszélve a nyíltan rasszista, antiszemita rágalmakról.

Langerné Victor Katalin - 'Szükség van cigány értelmiségre'

BelföldIgen, az elmúlt ca. 500 év csak bûnözõket termelt ki "értelmisegg" gyanánt. Na de most! Remélem ezek a megtámogatottak csak "külföldön" kapnak munkát, úgy, mint a magyar egyetemista értelmiség zöme...mondjuk mosogatóként Pakisztánban. Oda be tudnak illeszkedni simán. Nem leszünk "cigányország"! Csakazért sem! Már azok "vagyunk". Szükség van cigány értelmiségre, a szakkollégiumban olyan roma elit nevelõdik ki, amely büszke arra, hogy magyar, és büszként vállalja cigány származását is - mondta Langerné Victor Katalin, az Emberi Erõforrások Minisztériumának társadalmi felzárkózásért felelõs helyettes államtitkára szombaton Miskolcon.

Génjeink is bizonyítják, honnan származunk

TechnikaÉpp jókor! Épp most derült ki, hogy az ember Északról származik és árjáknak nevezik a fehér fajt., de lehet, hogy az afrikai majom kifehéredett, mire idáig elért a keze? Ugye a GÉN-javítás azt jelenti, hogy a nemember hibrid zsidó-cigányból hogy lehet embert rekóhnbinálni? Persze tudom, hogy igen. Nobelt ér! Lezárult a világ egyik legnagyobb, az emberi genetika sokszínûségét feltáró kutatása, az 1000 genom projekt. Öt kontinens 26 népcsoportjának 2504 tagja járult hozzá DNS-mintájával. Az eredmény szerint a genetikai sokszínûség leginkább Afrika szubszaharai régiójára jellemzõ, ez is megerõsítette tehát, hogy az emberiség bölcsõje Afrikában lehetett.

Amerikai kérés a brit uralkodóhoz: vegye vissza Amerikát

KülföldMilyen butaságnak tûnik, pedig nem is csak nem az, hanem kifejezetten összeesküvés-gyakorlat. Az USA tagállamok kiválása esetén az Észak-Amerikai Junió sem az, aminek látszik. Szabadkõmûves csali. Annyira elege lett a washingtoni belpolitikai villongásokból egy amerikainak, hogy levélben kérte a brit uralkodót Amerika “visszavételére”. Legnagyobb meglepetésére a brit királyi ház válaszolt, udvariasan közölve vele, hogy II. Erzsébet királynõnek nem áll módjában ismét brit gyarmati uralom alá hajtani az Egyesült Államokat.

Az EU új vezetõje! Nem vicc! Zsidó-cigány géniusz

BelföldUgye büszkék vagy tok rá! A fehér faj megmentõje a kis diktátor, vagy mi a hököm! A maci fletörölte vele a padlót, most meg az EU-t. Következõ a zazri-morvai zsidó pártusok lesznek.

'Európa háborúban áll, Angela Merkelnek le kell mondania'

BelföldDe okosak lettünk, de nagy lett a pofánk, de hülyék vagyunk! Földi László volt titkosszolgálati vezetõ szerint a bevándorlás kérdésének kezeléséhez elõször is ki kellene mondani, hogy Európa háborúban áll, Angela Merkel német kancellárnak pedig le kellene mondania.
Generálási idő: 0.69 másodperc
2,744,777 egyedi látogató