Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Háborús retorika

GondolatokA békének a háború csak az egyik megnyilvánulási formája. A káoszból bontakozik ki a rend…és dõlnek a közhelyek. Kinek van még kétsége azzal kapcsolatosan, hogy minden a legnagyobb rendben? Európa „elesett” pár hét alatt és a stabilnak tûnõ szabadkõmûves szövetség új formát bont. Merkel (a Hitler-lány) mesterien kompromittálja magát, Orbán (a cigány-zsidó báró) kivágja a rezet és a V4 elõre megírt forgatókönyve szerint a neve alatt rántják egybe a Varsói Szerzõdést. „Hõsök” születnek és szájhõsök kelnek új ballisztikus pályára. Színház.

Kínaiak és oroszok veszik a kötvényeket

BelföldÉs úgy hírlik, hogy Rogán zsidaj offshore cégein keresztül...na bumm! Szinte csak kínaiak és oroszok vásárolnak letelepedési kötvényt Magyarországon, hogy cserébe szabad mozgást kaphassanak az Európai Unióban.

Javaslatok a zusa szappanopera-producerének

KultúraHa már viccelünk, miért ne! Verseny:Osszák meg ötleteiket Bell nagykövettel! címzett: PublicAffairsB.
Beszállok! Link
Ételnek javaslom a maceszt! Õsi magyar recept. Kósher is!
Látványosság :a Dohány-utcai zsinagóga, mint õsi magyar nevezetesség, de Juda-pest bármely kerülete kiköpött zsidó-cigány élménycentrum, õsi magyar szokás szerint. De a parlament is megteszi: tele van zsidóval, összeesküvõvel, szóval usa-angol-izraeli ügynökkel...

A Jóbik hátulnézetbõl

BelföldBár ez a többi p-ártra is igaz, csak õk nem tesznek úgy, mintha nem....

Hírkapta faq

KülföldSzijjártó oroszul beszélt a Biztonsági Tanácsban: nélkülük nem megy...

Hoffmann Rózsa: Európa az antikvitás, a zsidó vallás és a keresztény tanok oszlopain nyugszik

KultúraKeresztény tankok osz-lopain? Figyeljétek ezt a zsidózást, mert nem véletlen! Európa a szkyta-hun kultúra alapjain (ezt mostanában szlávnak neveik) alapszik és bizony a holokoszt is megalapozott. Európa az antikvitás, vagyis az ókori görög-római örökség, a zsidó vallás, valamint a kereszténység tanainak oszlopain nyugszik - hangsúlyozta Hoffmann Rózsa, a KDNP országgyûlési képviselõje szerdán Strasbourgban, az Európa Tanács Parlamenti Közgyûlésének õszi ülésszakán, a vallásszabadságról folytatott plenáris vitában.

Német újságíró szerint: nukleáris holokausztra készül az ISIS

ISIS = Israeli Secret Intelligence Service...és igen, a zsidónak van atomja, bár van attól már ütõsebb cucc is. Arról tudunk rég, hogy a zsidó atomháborút akart kirobbantani. Damaszkusz - Nukleáris holokauszttal akarja eltörölni a nyugati világot a föld színérõsz az Iszlám Állam - állítja új könyvében Jürgen Todenhöfer német újságíró, aki tíz napot töltött a terrorszervezetnél

Orbán Viktor: a kormány számít a zsidó közösségek támogatására

BelföldHát mé' nem a timbuktui nagyhercegbe botlott ez is bele? Persze, hogy számít rá, hogy minden gond nélkül be lehet vagonírozni a sok mocskos ganét! Erre én is számítok! Orbán Viktor miniszterelnök nagyrabecsülését fejezte ki Ronald S. Laudernek, a Zsidó Világkongresszus (WJC) elnökének a magyarországi zsidóság segítése érdekében tett erõfeszítéseiért.

Sarkozy és pártja elhatárolódott a Franciaországot 'fehér fajúnak' nevezõ képviselõjétõl

KülföldHááát, nincs igaza? Zsidó-keresztény, meg "fehér fajú"? Fattyak ezek, meg mocskos zsidók. A fehérbõl ma már nagyon kevés van. Nem kék bemocskolni azzal, hogy holmi szarházi a szájára veszi! Nicolas Sarkozy volt francia államfõ, az ellenzéki jobbközép Köztársaságiak elnöke szerdán bejelentette, hogy Nadine Morano európai parlamenti képviselõ nem vezetheti a párt kelet-franciaországi listáját a decemberi regionális választásokon, miután Franciaországot "zsidó-keresztény, fehér fajú országnak" nevezte.

Le kell zárni Európát!

BelföldTényleg? Ez a szagértõ elolvasta a 4-5 évvel ezelõtti írásaim? Nagy cucc! Szó sincs spontán menekülésrõl. Nagyon is tervszerû, alaposan elõkészített akció az, amelynek keretében migránsok tömegei ostromolják most Európát.

Putyin be akarja vetni a hadsereget

KülföldNa végre! Ugye a "külföld" az nem csak Szíria..., hanem... Az orosz elnök a parlament felhatalmazását kérte a haderõ külföldi bevetésére, feltehetõen szíriai mûveletrõl van szó.
Generálási idő: 0.66 másodperc
2,620,747 egyedi látogató