Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Elégedetlenségi hullám söpört végig a rendőrségen

BelföldÉs?
Nagyon sok rendőr szerel le a testülettől a 24.hu értesülései szerint, a csökkenő létszám miatt pedig egyre több túlóra keletkezik, ami viszont milliárdokat emészt fel.

Új zsidó hírportál indult némi századvéges segítséggel

BelföldEnnyire direkten? Eddig is azok voltak és alig akad, mely nem teljesen az. Magyaridők pl. tövig tajtzsidó. Hja, hogy ez a "kormányzati", az más. Elindult a Neokohn nevű, magát csak zsidó, konzervatív-liberális hír- és véleményportálnak tituláló oldal, amelynek a főszerkesztője a Magyar Narancsban és a HVG-ben is publikáló Seres László, a főszerkesztő-helyettes pedig az a Veszprémy László Bernát, aki a századvéges Migrációkutató Intézet egyik kutatója és a Mandiner rendszeres szerzője.

Szolgálati közlemény!

GondolatokNem vagyok fenn a facebookon, hiába írtok nékem, kérdeztek és várjátok a választ! Látom, de le vagyok tiltva.

Tegnap koronatanácskoztunk

GondolatokMeghívót kaptam, mint "megfigyelő" az eseményre, s mivel úgy is iskolában valék Pestiben és útba is esett, "megfigyeltem". A lenyomat itten látható, hallható. Szerintem jó lesz az a Kulcs. Nagyon lóg ennek a maroknyi nemzetnek a "füle-farka", de lehet mára se füle, se farka. Ha beletekertek 1.05-től..., de tanulságos lehet az egész. Link Úgy látom megvan részletben is! Link

Megkurtították a világ legdrágább titkosszolgálatát

BelföldA "román" seku valójában a zsidó moszad. Ezeknek "krémje" székelyként, erdélyi magyarként át lett dobva ide már jó rég. Lesz ezzel is egy remek kör, mire az írmagjuk is ki lesz irtva. Nem kispályások, de faló van nem csak trójai.
Az ország lakosságához mérve a román titkosszolgálatok 1989 utáni túlzott emberállományát az 1978-ban az Egyesült Államokba szökött Mihai Pacepa tábornok, Ceauşescu volt személyes tanácsadója tette szóvá elsőként

Ha globális háború jön, mehetünk a pincébe - variációk a jövőre

BelföldEzen be köll kakkantani. "politikai szagértők" hablatyolnak össze-vissza. Miért nem kérdeznek meg? Mi lesz, ha teljesen összeomlik a nyugati világrend? Fenyeget-e globális háború, és milyen térben vívják majd meg? Hol a helye Magyarországnak, kiben bízhat, és mit rejthetnek a titkos moszkvai archívumok? A többi közt erre keresték a választ külpolitikai szakértők egy mai vitafórumon, amely a pengeváltásoktól sem volt mentes.

Intermezzó

GondolatokKapás van! Csörög a vonalas. Soha nem csörög, illetve csak egyvalaki szokott hívni rajt és már be is köszüntem "what a fuck!"-al, mire egy elkent nyivákoló hang értetlenkedett és valami könyvekről beszélt, említve, hogy kezébe került a REND-ŐR-KÖZ- I- GAZSÁG és olcsó könyvek akcióban nagy tételben 10-al, kp-ban fizetve és ha van más könyv is, azokat is. Már a hangtól is felállt a szűr a hasamon. Mondom, akkor kezdjük előröl, a nevét kérem. Valami olyat mondott, hogy "Légvár Jenő", de a légvár nem biztos, lehet "gh"-val, lehet anélkül is. Mondom 10%? Mondja az attól függ meg ettől meg amattól...teljesen komolyan okfejtett. Mondom: had kérdjem meg már, hogy zsidó-e? Erre hatásszünet, felháborodás, ilyet senki soha nem kérdezett még és a több és a többi. Letettem. Erre csörgött és folyamatosan azóta is, így kihúztam a telefont. Kedves titkosszolgálatok, mi a qvaanyátok akar ez lenni? Ilyen hülyének néztek?

Filmajánló: Az utolsó pogány király

KultúraHolland film. Nézzétek meg, üzenete van. Kereszténység, mint fegyver? Kíváncsi vagyok mit láttok ki belőle. Nekem úgy tűnik, hogy a "pogányok" emberségesebbek voltak, mint a "keresztények" és ezt jól meg is fejelik a "frank" zsidó mocsokkal. Link

Kazah nép teljes kormánya menni levesbe

BelföldIlyen eccerű ez. A "hír"mögött sokkal több van. Nurszultan Nazarbajev kazah elnök azonnal hatállyal leváltotta az egész kormányt, írja az MTI. Az államfő az alkotmány 70. cikkelye alapján döntött így, amit azzal indokolt, hogy
Bakitzsán Szagintajev miniszterelnök kormánya kudarcot vallott az életszínvonal emelése, illetve az olaj és földgáz alapú gazdaság diverzifikálása terén.

Teljes mentességet kap Putyinék bankja az Orbán-kormánytól

BelföldMegvan az új munkahelyem! Az "orosz fed" fedezi amit csak kell. Minek ide "háború", ha van bank!
Egy parlament előtt lévő jogszabálytervezet teljes mentességet ad majd a Magyarországon működő Nemzetközi Beruházási Bank (NBB) a magyar pénzügyi felügyeleti szervek és egyéb hatóságok ellenőrzései alól, írja az Index.
A dokumentum alapján Magyarország biztosítja az irodaépületeket, a bankelnök hivatalos rezidenciáját és az ingatlanok biztonságát és nyugalmát a banknak.

Jelképes magyar gesztus Izraelnek

BelföldJé, elfoglaltuk Palesztinát, de közben izrael megszállta Magyarországot.
Benjamin Netanjahu köszönetet mondott Orbán Viktornak, amiért kiáll hazája mellett
Diplomáciai státusú külképviseleti irodát nyit Magyarország Jeruzsálemben – az elsősorban szimbolikus jelentőségű lépésről Orbán Viktor miniszterelnök számolt be tegnap a Benjamin Netanjahu izraeli kormányfővel megtartott jeruzsálemi sajtótájékoztatóján.
Generálási idő: 0.45 másodperc
2,386,596 egyedi látogató