Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Három fogalom, ami meghatározza a világot 2019-ben

TanácsadásKik a cikk megrendelői? Igazság? Legyen! De inkább: Háttérhatalom, szabadkőművesség, Vatikán, jezsuiták...titkosszolgálatok! Kihagytam valamit? Ja és a zsidók minden mennyiségben! A többi meg részletkérdés.
Ritkán van olyan, hogy egészen konkrét fogalmakkal meg lehet határozni a világpolitika nagy kérdéseit. Erre még kevesebbnek tűnik az esély 2018 és 2019 fordulóján, mivel az ide vezető három év turbulensebb volt, mint a világpolitika korábbi pár évtizede.

Váratlanul lemondott Ferenc pápa kommunikációs csapata

BelföldFilmnet kódolatlan volt. Lehetetlen köldetés valahány: Vatikánból lopják el a főgané fegyverkereskedőt. Másik napra: Ördögök és angyalok Tom H-val, szintén a vatikáni szarháziakról. Megszervezett miatyánk ez. Isten-csere, ahogy megígértem! Tegnap este javaslatra A legújabb testamentum-t néztük. Itt van. Link Bexartok rajt. Váratlanul lemondott a Vatikán szóvivője, az amerikai Greg Bourke és helyettese, a spanyol Paloma García Ovejero, két héttel azután, hogy Ferenc pápa egy olasz újságírót, személyes jó barátját, Andrea Torniellit nevezte ki a vatikáni médiumok szerkesztőségi igazgatójának. A pápa hétfőn elfogadta a lemondásukat, és ügyvivő szóvivőt nevezett ki.

Kedves Imre,

GondolatokBoldog Új Évet kívánok Neked, a családodnak és a teljes PI Klubnak! Kérlek, hogy ezt a jókívánságomat tedd ki a honlapodra. Köszönöm! Minden eddigi segítséget köszönök! Gratulálok Neked a nagyszerű exkluzív interjúhoz!
Baráti üdvözlettel:
Jásdi Kiss Imre

Varacskoltam egy BUÉK-ot, csak Nektek!

GondolatokMit fűzzek még hozzá? Szerintem érthető!

A Máltai Szeretetszolgálat elnöke szerint az új világrend egyetlen akadálya a keresztény gondolkodás

KultúraA máltai szabadkőműves nem tudná, hogy az új világrend már régen zsidókoDIKK má! A keresztlény meg nem gondolkodik, hanem idióta zsidó-faxcopó birka. Szarnak se jó, annak is hit-vány. A "jövőt" biza a józan észhez és a "természetvalláshoz", az IGAZSÁGHOZ való elköteleződés jelenti, melyben jól megférhet a sok tetves istenke is, csak hát a maga xaros ülepével a saját bilijén. De ha már nagyon ragaszkodunk néven nevezni: a 'kínai univerzizmus' áll legközelebb ahhoz, amit érdemes még Embernek szem előtt és elméjében őrözni! Márpedig a keresztény értékrend jelenti számára a jövőt. 2018 az újjászületés éve volt Magyarországon – jelentette ki a Magyar Máltai Szeretetszolgálat alapító elnök az M1 csütörtök reggeli műsorában.

A zsidó-cigány maffia-rendőrség és a 'puccs' előszele

GondolatokMár jó két hónapja hallottam egy közeli ösmerősömtől, akinek párja rendőr, és alig várja, hogy leszerelhessen, mert nem bírja a belső mocskot és azt, amit neki ebben a maffia-szervezetben végre köll hajtani, hogy rebesgetik a belső 'elhárítás'szigorítását és mindenkinek minden percével, anyagiakkal, költésekkel, el kell számolni tudni, de még ha elmennek valami szállásra, ott is minden adatot lejelenteni...szóval teljes körű ellenőrzésre számíthatnak. Erre tegnap azt hallom, hogy pl. Komáromban a nyomozók leszerelnek, mert tele a hócsuka és annyi'kormányzati' maffiózót, 'diplomata-útleveles' köcsögöt, NBH-s drogdílert kell szabadon futkározni hagyniuk, hogy már semmi értelme semmilyen 'rendőrséget' hazudni önmaguknak sem. A 'jó hír', hogy sokan a honvédelemnél képzelik el, vagy éppen képzeltetik el velük a jövőjüket.

2010.01.27. Kaposvár Posta Imre hülyeségeket beszél

GondolatokMa is emlékszem. Nagyon el voltam már fáradva úgy általában is. Most még jobban, de most már kevésbé zavar. Viszont az 'emberek" most sem kevésbé ostobák. Link

Á-pisz bika esete Nagy Imrével és a szabadkőművesekkel

Gondolatok Mióta Ady 100-at írunk és a k-ormányzati sajtó kidobolta, hogy szabadkőműves, mint a veszedelem, szavaltatják, szerintem szabadkőművesekkel. Tegnap pataki atilla is meg lett hekkelve. A Nagy Imre mizéria szerintem az Új Magyarország izraelita híd-verésének lékét jelenti, noha helyére a "vörös terror" (zsidók általi magyarirtás) obeliszkje kerülhet, mely szabadkőműves kreálmány. Szerintetek? Egyiptommal mostanság nagyon jóban vagyunk. A bikafej és a Napkorong is jellemző. A mezítelen férfi és a sárkánykígyó harca meg mindig visszaköszön. 100 év vissza, Trianon előtthöz! Az már csak hab a tortán, hogy a Romanovok állítólagos legyilkolásában egy Nagy Imre nevezetű is meg lett emlegetve és Nagy Imre ekkor éppen arrafelé is kószálhatott. Ja, és pont!

Örményország közeledik az oroszok felé

KultúraPatrubany (négy pénz) és a mogyorók világának szövetkezete pár másik tagja is "örmény", bár zsidónak mondanám, de állítólag Szálasi is az volt. Na? Ettől jobban közeledni? Távolodni kék inkább! Ezeket is kiirtották a török zsidók, aztán mindenhol mégis ott vannak. Olyan, mint az erdélyi szekus-magyar-zsidó. Örményország szorosabban szeretne integrálódni az Eurázsiai Gazdasági Unióba – jelentette ki Nikol Pasinján ügyvezető örmény kormányfő csütörtökön Moszkvában Vlagyimir Putyin orosz elnökkel folytatott tárgyalásán.

Morvai-hasonmás verseny

GondolatokKi ez a két nő? Az egyik zsidó, a másik meg Bayer felesége az Országos Vérellátó Szolgálat új vezetője. Igen az Orbán Ráhel férje neve alatt futtatott cégháló plazma-mizéria jól összemosódik. Link Ma kérdezték tőlem, hogy Bayer zsidó-e? Mondok: szerintem sváb, egy orcátlan piszkos disznó, de aztán rákerestem a nejére. Há" bammeg, ezek zsidók!

Annyira népszerűtlen a német hadsereg, hogy külföldről toboroznának

TanácsadásJelentkezzek tanácsadónak? Háttér-hatalom elemezőnek? Úgy látom ez a fos-zsidó "magyar" hadnarancs elvan az FSZB-moszaddal még egy drabik. Eberhard Zorn egyelőre ötletként vetette fel, mi lenne, ha a hiányzó területekre külföldieket vennének fel a német hadseregbe. Elsősorban katonai orvosi vagy informatikusi pozíciókra keresnének embereket.
Generálási idő: 0.49 másodperc
2,186,702 egyedi látogató