Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Fuss be a történelembe!

GondolatokIlyesmikkel van kiplakátolva új izrael. Fuss, Forest, menekülj! Jó dolog a sport, de itten kérem egészen másról van szó. Csak össze köll olvasni a héber ábc tetűit. Mi köze a futásnak a történelemhez? Nagyon is sokk!

Zsidó sportkomplexum: még hiányzik a 'hivatalos pecsét'

BelföldFuss az életedért! A tervek szerint a nyári zsidó sporteseményen jelenthetik be hivatalosan is az új fővárosi kulturális és szabadidő sportlétesítmény építésének részleteit.

Erőszakkal soroztak be egy magyar állampolgársággal is bíró fiút ukrán katonának

BelföldSzokjátok! A fiatal férfi Magyarországra készült, amikor fennakadt az útlevél-ellenőrzésen.
Erőszakkal vittek el két fiatal férfit az ukrán hatóságok a kárpátaljai Csap település nemzetközi vasúti határátkelőjéről. A Kárpáthír értesülései szerint az egyik fiú magyar volt.

Polgármester veje terítette a drogot a Balaton partján, az autót az önkormányzat intézte

BelföldTipikus, csak a lebuktatást nem értem. Az egész mocskos "ország" így van összeszervezve. A magyar kriminalisztika történetében egyedülálló esetnek nevezte a rendőrség, hogy egy bűnmegelőzési egyesület árulta a drogot a Balaton partján évek óta. A 24.hu megtudta, hogy az eset ennél is súlyosabb: a civil szervezetet a balatonszemesi polgármester veje vezeti, az önkormányzat pedig rendszeresen támogatta, sőt a kábítószer szállítására használt 6,4 millió forintos terepjáróhoz is a község segítségével jutott hozzá az egyesület.

Bekövetkezett a mézkatasztrófa Magyarországon

BelföldBárcsak annyit jelentene ez a hír, hogy kevés lesz az akácméz...
Egy átlagos évhez képest alig fele terem akácmézből idén. Ez legfeljebb csak a hazai szükségletet fedezi, exportra nem jut – mondta az InfoRádióban az Országos Magyar Méhészeti Egyesület elnöke. Bross Péter szerint az utóbbi hetek csapadékos, hűvös időjárása miatt volt olyan területe az országnak, ahol egy csepp akácmézet sem tudtak betakarítani, így biztosan több méhész is tönkremegy majd.

Lelki revízió

TanácsadásÉrzitek? Nem? Pedig szegedi csanádok nagymagyarországosmatricásautúókban építik a nemzettudatot és fél szavakból is megértik egymást...jiddisül és lovári nyelvjárásban. Majdnem karamboloztam egy „őrülttel”, satufékkel megálltunk, és kipattantunk a kocsiból. Parázs hangulatú ismerkedésnek ígérkezett, aztán rápillantottunk egymás autójára, felfedeztük a másikén a történelmi Magyarország matricáját, és egyszerre megenyhültek a tekintetek, gyökeresen más irányt vett a beszélgetés. „Bocs, hülye voltam, á, semmi, én voltam hülye, felejtsük is el, na, Isten áldjon!” Egy szóval sem utaltunk rá, mi és miért változott meg hirtelen, kezet ráztunk és mentünk a dolgunkra.

Depressziója miatt eutanáziát kért egy 17 éves lány

TanácsadásAz irány mindenképpen jó! Isten is ezt akarja. A holland Noa Pothoven hosszú éveken át tartó szenvedés után a halált választotta, és arra kérte orvosait, hogy hajtsák végre rajta az eutanáziát.

Észtország mutatja meg a világnak az egészségügy jövőjét

TanácsadásSzóval szép sorjában megy a szétválogatás,. ahogy azt már megígértem. Kötelező lesz! Képzelj el egy országot, amely úgy ünnepli függetlenségének századik évfordulóját, hogy az állami intézmények mindegyike megajándékozza valamivel az adófizetőket.
Megajándékozza.
Az adófizetőket.

Szlovákia már tudja, amit a "magyar" még nem is sejt...

Belföld"Ma egész nap arról beszélt a rádió,hogy Oroszországban a kommunista párt el akarja fogadni azt a törvényt ,hogy az oroszok 1968- ban jogosan mentek be Csehszlovákia területére rendet tenni.És a szlovákok most attól félnek ,hogy az oroszok a törvény elfogadása után bármikor megszállhatják Szlovákiát.Ezért a miniszterelnök
Oroszországba utazik ,hogy találkozón Putyinnal és Medvegyevvel. Ha az oroszok megszavazzák a törvényt, Szlovákia visszahívja nagykövetét." Link

Pellegrini nem tud arról, hogy Ficót Izraelben kezelik, nem beszélt vele

BelföldPeter Pellegrini (Smer-SD) kormányfő nem beszélt Robert Fico (Smer-SD) pártelnökkel. Információi szerint külföldön tartózkodik, magánúton vesz részt. Pellegrini ezt a keddi kormányülés előtt mondta. • Fotó: TASR A miniszterelnök megerősítette, hogy egyelőre nem beszéltek telefonon a párton belüli helyzetről. Hozzátette: a helyzet változatlan. A Pravda napilap információi szerint Fico Izraelbe utazott, ahol a legjobb kardiológusok kezelik őt. Az újság egy izraeli és egy szlovákiai forrásra hivatkozott.(Ezt a cikket a Ma7-ról másolták: Link

A fizetés egy részét megtakarítási számlára utaltatná az ÁSZ elnöke

BelföldNa végre valami jó ötlet, hogy erre eddig nem is gondútam! A Világgazdaságnak adott interjút Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke (ÁSZ), aki szerint a mostani helyzetben a kormányzatnak meg kellene fontolnia, hogy a saját maga tartalékolásán túl a lakossági megtakarítások előmozdításában is konkrét lépéseket tegyen.
Generálási idő: 0.74 másodperc
2,683,925 egyedi látogató