Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Ferenc pápa bocsánatot kért a romáktól

BelföldAkkor most már tudjuk részben mért transzpoltálták Csíksomlyóra. Cigányország és/vagy kitelepítés.
Bocsánatot kért egyháza nevében Ferenc pápa amiatt a hátrányos megkülönböztetés miatt, amely a történelem során a roma közösségeket érte, és amely a katolikus egyháztól sem volt idegen.

Izraelben ormányválság

BelföldNetanjahu nem alakított ormányt, így most a cionisták nyíltan irányítják a cionista "káoszt". Nem nagy kunszt, csak a szopásos. Az értelmesebb hibridek beáramoltatása megyen, erre segítenek rá. Izraelnek vége van már, de a zsidó tobzódik, mint még soha. Link

Kész

GondolatokSzerintem elég rusztikusra sikeredett és kiderül, hogy csak a környezetünket teszi-e-é hangulatosabbá, vagy csak dolgozhattam vele. A kövem fogy, de még van elég. Mert a por siet, a kő ráér! Alkotni jó. A héten 6 napot tudtam menni dolgozni, így alig maradt időm az itthoni ténykedésre, de ma rendezem a gyomtalanítást a kertben és az elmaradt egyéb teendőket pótolom. Minden esetre az én szememet gyönyörködteti a látvány.

Szia Imre!

GondolatokEzt a levelet a tisztábban látás és nem a konfliktus-keresés okán teszem ki. Mivel úgy látom, hogy az "alkotmányosos ellenállásos" csoporton belül engem nem kicsit tartanak nem is tudom minek, némi jogalapja lehet a felvetésnek. Én nem táplálok se Hajnal Janival, Se Geri Tiborral kapcsolatban ellenséges érzéseket és nem félek magamtól. Jó lenne már valóban tisztázni a "kikivelvant" és a "kikicsodát", bár úgy érzem ezt a szintet már rég meghaladtuk. Más "beavatás" következik. A Geri Tibor és az alkotmányosan ellenálló csapattal kapcsolatban írok! Több éve figyelem a tevékenységüket, főleg a fosbukon keresztül. Tagja is voltam az Alkotmányos Magyarország fb-csoportnak, míg le nem tíltottak. Ahogy az Alkotmányos Ellenállás nevű fb-csoportnak is, ahonnan ... szintén letíltottak! Az ok, hogy nem bírják az igazságot.

UCC és a NAV

TanácsadásTegnap szóltak, hogy a NAV doksiban felfedezték az UCC kódot, de ÜCC-nek van álcázva. Itt van alant. Az ÜCC náluk az Ügyféltájékoztató és Ügyintéző Rendszer, így egyszerűen! Nem tudom, de ez ÜÜR (ŰR) kellene legyen, de ki tudja? A manó?

Lövöldözés volt Észak-Koszovóban - a szerb elnök teljes harckészültségbe helyezte a hadsereget

BelföldNa és? Akkor most háború lesz? Nemrég írtunk erről cikket. Legalább huszonhárom koszovói szerbet és bosnyákot, köztük rendőröket fogott el szervezett bűnözés gyanújával a Rosu koszovói különleges rendőri alakulat kedden Észak-Koszovóban. A koszovói elnök a szervezett bűnözés elleni harc támogatására szólított fel, míg a szerb elnök közölte: ha szerbek is veszélybe kerülnek, Belgrád lépni fog.

Orbán Viktor: Rekordrészvétel mellett rekordgyőzelmet arattunk

BelföldNa a hülyegyerekek megint szavazgattak. A szavazatok csaknem 100 százalékos feldolgozottsága alapján hatalmas győzelmet aratott a Fidesz-KDNP az Európai parlamenti választáson. A szavazatok 52,26 százalékával 13 mandátumot szereztek. A DK 16,21 %-al 4 helyet, a Momentum 9,90-vel 2 helyet, az MSZP-P 6,67 %-al 1, a Jobbik pedig 6,42 százalékkal szintén 1 mandátumot szerzett. A Magyar Nemzet értesülései alapján már korábban megírta a majdnem teljes feldolgozottságú eredményt.

Hatalmas nemzetközi hadgyakorlat lesz Magyarországon

Belföld Kicsire már nem is adnak! Nem értem mire ez a nagy vonulgatás. Nagyszabású nemzetközi hadgyakorlatot tartanak Magyarországon a közeljövöben, ez derült ki Benkő Tibor honvédelmi miniszternek az MSZP-s Mesterházy Attila írásbeli kérdésére adott válaszából - írja a hvg.hu.

Turán

GondolatokAdjon az Isten!
2002 óta nem volt olyan magas a szavazási hajlandóság, mint legutóbb 2018-ban. 70,22% volt 2018-ban. A kormány betilthatná egy rendelettel a magyarok számára működő munkaközvetítők magyarországi működését. Nem teszi. Mert Magyarországnak akkor adják meg a zsidó bankárok a jelenlegi GDP-t, ha Orbán pedig kiküldi a magyarokat rabszolgának. Ugyanis a Matolcsy az egyetlen kb. aki lemehet az aranykészlethez a Nemzeti Bank alá. A Nemzeti Bank hivatalosan közzé tett egy hivatalos fényképet az aranytartalékunkról. Ám van olyan arany színű festék, amellyel lefújjuk a vasat és az így fog kinézni. Vagyis a jelenlegi forint árfolyama csakis a zsidó bankároktól függ.

Kedves Imre!

KultúraKérlek, hogy a következő programokat tedd közzé a honlapodon!

Link
Link
Link


üdv.

(címek...javítva. /Gerry/)

Az IGAZSÁG Trianonról I-III.– ahogy még soha, sehol nem hallottad

GondolatokNa, itt egy remek írás és nem szeretném, ha nem olvasnátok és nem terjesztenétek a szín tiszta igazságot, amit nem Gerry, hanem Geri írt. Végre valaki, aki érti, meri és teszi! Kérlek ne "bántsátok", mert még szükségem van rá, csak most még önmarcangolja magát. Úgy véli érti, pedig egy kukkot sem, de az írás ettől remek. Tibor Geri·2019. május 24., péntek
Az írásomat Posta Imrének és követőinek ajánlom.
És azoknak, akik attól hiszik magyarnak magukat, mert a fejükbe nyomták, hogy nekik „fáj Trianon”.
Generálási idő: 0.53 másodperc
2,682,943 egyedi látogató