Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet

Üdvözöllek weboldalunkon. Köszönöm, hogy megkerestél. Posta ImrePosta Imre Жди меня

Kedves Imre!

BelföldA férjem a tűzoltóságnál dolgozik, és most hallotta, hogy vásároljunk be, mert Trump 72 órán belül statáriumot hirdet.
Mindig hallgatlak. Szia: ...

A posta szerepe...röviden

GondolatokMeg tobbet a postarol (Post Office).
BARKI HASZNALHAT MINDEN INFORMACIOT AMIT EN KOZLOK, CSAK NE FORDITSAK FELRE. NEKEM NINCS SEMMIM, SEMMI SEM AZ EN TULAJDONOM. NEKEM CSAK HASZALATI JOGOM VAN AMIT KOZLOK MASOKKAL, AKIK AKARNAK VALODI TUDAST, NEM A BAROMSAGOKAT AMIT TANITANAK AZ EMBEREKNEK.

Kedves Barátom, TagesZeitung 02.04.2020. 3 oldaláról…

BelföldAz ÀllamVédelem nyomoz: Az elmúlt két hétben házak falára Iskolák oldalára a kormány Corona-Krízisre hozott rendelkezéseit bíráló Graffitik kerültek. Azon kivül a hirdetöoszlopokra titkon felragasztott kisebb „Plakátok“ jelentek meg, amelyeken az elkövetök a kijárási korlátozások elleni akciókra biztatnak, üzletek kifosztására, Rendörök – Politikusok – Bírák Coronavisussal való megfertözésére hívnak fel. A feltételezések szerint, baloldali akciókról lehet beszélni. Ezért kezdett nyomozásba az államvédelem…Gott sei Dank


Folyik az 5g népirtás

BelföldTisztelt Doktor Úr!
A pásztói Vodafone torony közelében lakozom. Jó ideje éjszaka aludni már nem lehet. Reggelre igen érdekes érzetek vannak: - izületi gyulladás szerű érzés, a térdem rendesen fűt
- izomláz
- iszonyú fülzúgás , ha sokáig mozdulatlan az ember fájdalomig erősödik
- fejfájás az agykéreg különböző helyein

Összefog a világ. Omlani? :-)

GondolatokMilyen "vicces", hogy a moszad maszkokra vadászik. Ez annyira perverz, hogy már majdnem hihető. Tényleg, ezeket nem oszlatták még fel? Egy kis holokauszt nem ártana nekik, ha már eddig sem ártott.
"A múlt héten kellett volna megérkeznie a kamionnyi tesztnek Coimbrába. Nem történt meg. Eltűnt a kamion.
A miniszterelnökünk, António da Costa pedig meséli, hogy milyen kalandosan szereztek be több millió euróért 500 lélegeztetőgépet Kínából. A miniszterelnökünk szerint jelenleg a piac egy dzsungelre emlékeztet. Az 500 lélegeztető hirtelen megjelent eladásra, amit az első ország vihetett, amelyik leszúrja a pénsztet az asztalra. Portugáliának nagy szerencséje volt, hogy a BCP-Millenium makaói leányintézetét tudták mozgósítani, és azonnal lecsaptak a készletre, amit gyorsan el is tudtak hozni.

Posta Imre Harmadik vírusos korona-világháború

Gondolatokbarkácsoltam egy pár mondatot. Link Link

Az "emberiség"-vírus

Oroszországban jön a rendkívüli állapot - reszkethetnek a rémhírterjesztők

KülföldTegnap mondja a szagértő, hogy az orosz "nemzeti" rotschild bank is állami akarna lenni, de mivel izraelt fel kell számolni még idén, ezért a sok zsidó betelepülővel is kezdeni kell valamit. Karantén? Sok mindenre jó az. Isten már nem segít rajtuk. Kirillt elvitte az ördög még 2018-ban, és most ketten helyettesítik - szerinte. Aláírta Vlagyimir Putyin orosz elnök azt a törvényt, amely felhatalmazza a kormányt, hogy rendkívüli állapotot hirdessen ki az új koronavírus terjedésének megfékezése érdekében, és egyúttal jóváhagyta a hamis információk tudatos terjesztése miatti büntetés megszigorítását.

Világháborús szintű biztonsági intézkedések az Egyesült Államokban

BelföldBeparajnásodott mindenki? Hja, hogy ez nem is arról szól, amiről nem is szólhat. Az USA-ban a legkritikusabb területeken dolgozó vezető katonatiszteket és nukleáris, valamint különleges egységeket speciális védelmi intézkedések hatálya alá helyezték. Izraelben is reaktiválták a kormányzat nukleáris bunkerét. Káncz Csaba jegyzete

Aranystandard, FED és "állítólag"...vége, de el se kezdődött

GondolatokÖsszedobtam egy kis csámcsognivalót. Link
Link
Generálási idő: 0.25 másodperc
3,204,255 egyedi látogató