Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet

Üdvözöllek weboldalunkon. Köszönöm, hogy megkerestél. Posta ImreKiruccanás

GondolatokHa már voltatok oly hihetetlenül nagylelkűek és elintéztetek Verának és nekem egy szabad hétvégét az Andezit Hotelben (semmit nem tudtam a cselszövésről, melyet az asszony közreműködésével szőtt a titkos "háttérhatalom"), akkor holnaptól élünk a lehetőséggel. Szokatlan a gondolat is, hogy ..., de majd csak túléljük. A fontos, hogy Vera kikapcsolódjon én meg eleve ki vagyok már kapcsolva. Szóval most pár napig nem leszek. Gerrynek adtam át a marsallpetrencét, de ismerve, nem lesz szigorúbb, mit szokott. Állítólag nagyon szép hely. Képeket készítek és beszámolok, melyik szolgálat melyik emberét véltem felfedezni, vagy hol volt a "poloska", "kamera" előkészítve. Na jó, csak viccölök. Rég nem érdekel már ez. Amúgy sem tartunk már karácsonyi nagy felhajtást. Fa sem lesz. Már tavaly sem volt. Gyerekekkel együtt lenni csendesen, szeretetben és persze minden cicomás ceremónia nélkül, ez ma még elérhető óhajunk.

Izrael taktikai atomfegyvert vetett be Szíriában?

TanácsadásIgor Panarin professzóre politikailag elemzi, hogy a Veteran Today információi szerint Izrael taktikai atomcsapást hajtott végre még 2019 április 28-án.. A CIA 2012-es nyilvánossá tett jelentés szerint 2022-re Izraelnek meg kell szűnni (Kissinger állítása szeint) Link

Ursula von der Leyen in Ethiopia for her first visit outside the EU

BelföldOtt őrzik a "frigyládát" és más is. Talán nem véletlen nem telavivba utazott a "medve". The president of the European Commission Ursula von der Leyen began her official visit to Ethiopia on Saturday.

Így szállítottak el 100 tonna lengyel aranyat Londonból. A műveleteket hónapokig tervezték.

BelföldAkkor mi van? Elkészült az arany fedezetű birodalmi Márka és Zlotyi, mely Rubel alapú a világpénz meg Yüan? Persze csakis elektronikusan, mert az nem a FED-hez köthető, vagy a FED már judapesten székel? 8000 aranyrudat, mely közel 100 tonna súlyú és több mint 4 milliárd euró értékű szállítottak Londonból Lengyelországba. A művelet idén novemberben ért véget. A szállítmányozó cég, amely végrehajtotta az egész műveletet, csak egy bizonyos idő után, osztott meg néhány részletet a szokatlan szállításról.

Pi bölcsője

GondolatokMegtudtam, hogy volt bölcsőm. Nem is akármilyen...

Ott tartunk, hogy a gyerekek a legalapvetőbb érzelmeiket sem tudják kifejezni

TanácsadásOtt tartunk, hogy hol is? Nincs elég kézben elég fegyver? Még a felnőttek sem tartanak már sehol.
Három nyelven beszél, két diplomája van – mégis boldogtalan. Pedig ha megmérnék az IQ-ját, az értelmi intelligenciája nagyon magas lenne. Miért nem boldogul mégsem az életben? Miért nem jön ki a főnökével? Mért megy tönkre a párkapcsolata? Miért nem képes a rugalmas problémamegoldásra? Az IQ mellett foglalkozott valaki az érzelmi intelligenciájával? Pécsi Ritával beszélgettünk.

Az USA az elmúlt 25 év legnagyobb hadgyakorlatára készül Oroszország közelében

BelföldAz Egyesült Államok az elmúlt 25 év legnagyobb hadgyakorlatára készül Európában – jelentette be washingtoni sajtókonferenciáján Christopher Cavoli altábornagy, az Egyesült Államok Európában állomásozó szárazföldi haderejének parancsnoka.

Betáraztunk

GondolatokVolt egy kis kézitusa és biztonságtechnikai bemelegítő, lélekemelő meditatív csapatépítés szombaton. Az irány adja magát.

Filmajánló: Avanpost

TanácsadásOrosz: Link kalóz és nem jó minőségű, de nem azért "ajánlom". Maciék elkezdték ontani az "utópiát". A téma: jövőben játszódik és ismeretlen ellenség támad meg egy hatalmas zónát, mely Belorusszia, Ukrajna, Finnország...szóval olyan 100 millió lakost érintő területet fed le. Ott se kép, se hang, aki bemegy oda, meghal, vagy nem jön vissza. Alakulatok és látók hatolnak be, de megjelenik "isten", aki csuda dolgokra képes és elmondja, hogy az emberiséget ők hozták létre 200 ezer éve azért, hogy tegye lakhatóvá a bolygót számukra, akik azóta utaznak az űrben és úgy volt, hogy eddigre kiirtja magát ez a vírus (emberiség), de hát nem. Így ő most segít megállítani a "betelepülést", melyet az fajtája és annak vezetője RÁ(h) vezet, aki vele együtt érkezett annak idején, de eddig nem bírt vele. Az emberek zombik és egymás ellen harcoltatja a két "isten" és a többi és a többi...milyen cuki egy pravoszláv film, nem? De! Hja közben az emberiség 98%-a kihal. A maradéknak meg shalom! A film angolban Blackout (áramszünet) cím alatt fut. Link Istenem!

Dopping: Oroszországot kizárták a tokiói olimpiáról és a 2022-es foci-vb-ről is

BelföldA pekingi olimpia óta teljesen világos kell legyen, hogy az "élsport" nem más, mint géndopping kísérlet. Nem is érdemes szót vesztegetni a "sportra", mert szuperkatonáknak kísérletezek ki "anyatejet". Oroszok "begurulnak" és borítják a billencset. Mondtam, hogy judaepst és a "magyar cionista királyság" rendezi a foci vb-t...no meg Moszkva. A Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) laboratóriumi eredmények manipulálása miatt négy évre eltiltotta Oroszországot az olimpiai és világbajnoki részvételtől. Mindez azt jelenti, hogy Oroszország nem vehet részt a 2020-as tokiói olimpián és a 2022-es katari labdarúgó-világbajnokságon sem.

Isten Útja! Újratervezés. Posta Imre előadása Szegvár 2019.12.08.

GondolatokTegnap délután elszaladt velem a ló és utána nyergeltem. Szeg (szék)-vár Jézus legendájára emlékeztetett és amit kihozott belőlem, körösztre feszítés nélkül itt láthatjátok. A "történelem" majd mit igazol ebből, kiderül, de ahogy már eddig is, inkább hajlanak elismerni a felvázolt képlet valódiságát, mint ellent mondani néki. Szentesre (születésem helye) van ígéret és Szarvasra meg magunk keressük a helyszínt januárra. Link
Generálási idő: 0.32 másodperc
2,966,338 egyedi látogató