Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet

Üdvözöllek weboldalunkon. Köszönöm, hogy megkerestél. Posta ImreKI-JOZAN-OLDÁS Posta Imre Orosházi előadása 2020.02.21.

Távgyógyítók ellen emeltek vádat Salgótarjánban

BelföldNa végre, elkezdődött! Távgyógyászok, távpolitikusok, távbankárok, távrendőrök-ügyészek-bírók-végrehajtók-jegyzők-gyámügyesek..., most aztán ha nem kapjuk meg a pénzünkért az "elvárt" szolgáltatást, az isten irgalmazzon nektek, mert mi nem fogunk! Távcigány, távzsidó, távszabadkőműves...nem menekülhetsz! A Salgótarjáni Járási Ügyészség egy 32 éves férfi és 42 éves társa ellen emelt vádat, akik gyógyító szolgáltatást ígérve 98 ezer forintot csaltak ki egy sértettől – közölte az MTI-vel a megyei főügyész kedden.

Soros-botránytól hangos Franciaország

Szabadkőműves rohadt banda ez, nem csak sorosista, de rasszista, fasiszta, nácista, cionista, nememberek, úgy "külföldön", mint itt "külhonban". Ezek a "nemzetek felett" álló bábmozgató szerkezetek. Orbán is az, gyurcsány is, de ezek is csak kellékherék. Nem maradt visszhang nélkül Franciaországban sem az Emberi Jogok Európai Bírósága (EJEB) és a George Soros által támogatott NGO-hálózat kapcsolatát részletező tanulmány, amelyről a Valeurs Actuelles francia konzervatív hetilap számolt be a múlt héten - írja a Magyar Hírlap.

Nacionalizmus az iskolában (kiskorában)

GondolatokNe haragudjatok, ha untatlak ezzel, de el kell mondjam, hogy Marci fiam (8. osztályos) hazajövet cserfesen újságolja az eseményeket. Tegnap azzal jött haza, hogy a magyar tannéni mögkérdezte az osztályt, hogy felnőttként ki akar elmenni külföldre. Nem kirándulni, hanem "elmenni". Fiam kérdi tőlem, mit tippelek ki volt az a két fő a 26 -ből, aki nem tette fel a kezét. A tanerő megdöbbent, de nem azt a két főt kérdezte, aki maradási szándékát jelezte. Nos az egyik természetesen ő volt, másik pedig "nacionalista" kis "barátja". A szülőkről ez mit árvul el, vagy mit tanultak eddig az iskolában és milyen a "kormányzati propaganda", had ne elemezzem most. Ezek a száraz tények. Tényleg azok a "bolondok", akikben nemzeti érzület lappang.

Koronavírus - A WHO aggódik a korábbi kapcsolat nélküli fertőzések miatt

Tanácsadás Ugyan már, szétfútta a szél. Két hét alatt itt 4-szer volt viharos szél. De lehet "véletlen" elszórták itt es, ott es, ahogy eddig is tették. Mi a kérdés? Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) aggódik az olyan koronavírusos megbetegedések miatt, amelyeknél nem mutatható ki egyértelmű kapcsolat a járvánnyal, bár Kínán kívül viszonylag kicsi az ilyen esetek száma.

Donald Trump Indiával szövetkezne Kína ellenében

KülföldNa végre a Keletindiai Társaság is csatlakozott a Brics-hez. Lesznek itt még idén bőven "fura dolgok". Amerikai fegyverek vásárlását szorgalmazta Donald Trump Indiában. Az amerikai elnök egyúttal a gazdasági kapcsolatok szorosabbra fűzését is javasolta. Indiában sokan abban reménykednek, hogy az amerikai-indiai kereskedelmi háború első számú haszonélvezője India lesz.

Kémek a célkeresztben – Párizs rászállt Erdogan ügynökeire

BelföldErdogan elnök egy gigantikus iszlamista fedőszerven keresztül ellenőrzi a törököket szerte a világon, köztük Franciaországban. Párizs most felveszi a küzdelmet az Ankarából jövő beavatkozással és már le is zárta a Diyanet számláit az országban. Kiriakosz Micotakisz görög miniszterelnök január 29-ei párizsi látogatásán Macron elnökkel közösen jelentették be a francia-görög stratégiai katonai szövetség megteremtését, egyben elítélték a török lépéseket Líbiában. Macron deklarálta, hogy „elítéli a török behatolásokat és provokációkat” a görög vizeken és légtérben. Párizs egyben bejelentette, hogy fregattokat küld a tengeri határvitáktól terhelt Kelet-Mediterráneumba, csatlakozva a török-ellenes Ciprus-Görögország-Izrael tengelyhez (Eastern Mediterranean Alliance).

A Mazsihisz támogatja a Székely Nemzeti Tanács kezdeményezését

BelföldPénz és a zsidók, no meg Brüsszel, meg ez a fura zsidó-székely "nemzeti" kalács. Igen, erről (is) beszélek már jó pár éve. A Mazsihisz székely zászlóval díszített közleményben adta tudtul, hogy támogatja a székely Nemzeti Tanács kezdeményezését, hogy “az őshonos európai kisebbségek közvetlenül Brüsszelből, a nemzeti kormányoktól függetlenül is kaphassanak a jövőben uniós, kohéziós pénzeket.”

Az utolsó táltos

Kultúra Magosan a Balaton kék vize fölött a Badacsony sziklái még ma is tele vannak titokzatos, sötét barlang-üregekkel. Valamikor régen, hosszú évszázadokkal ezelőtt, ezekben a barlangokban rejtőzködtek Öregisten utolsó hűséges szolgái, és ide menekültüldözői elől az utolsó magyar táltos is. Hosszú éveken át ott húzódott meg a járhatatlan sziklavadonban, ahol sem az idegenből jött papok, sem a német lovag-urak nem tudtak rátalálni, hogy máglyán megégethessék.
Mikor aztán már nagyon öreg lett a régi magyar Isten utolsó táltosa, egy szép napon elhatározta, hogy elbujdosik örökre az idegenek által megszállt nyugati gyepűről.

Olyan világ jön, amikor mindenki gyanús lesz, aki szép.

KultúraÉs aki tehetséges. És akinek jelleme van......A szépség inzultus lesz. A tehetség provokáció. És a jellem merénylet!... Mert most ők jönnek...A rútak. A tehetségtelenek. A jellemtelenek. És leöntik vitriollal a szépet. Bemázolják szurokkal és rágalommal a tehetséget. Szíven döfik azt,akinek jelleme van.” “Egy embernek egyféle rangja van csak,a jelleme.”--------"Mert most ők jönnek ... A rútak. A tehetségtelenek. A jellemtelenek. És leöntik vitriollal a szépet". (Márai Sándor)

A magyarok közel fele nem hisz a választások tisztaságában

BelföldAljas pi-maszonság! Ez így nem lehet igaz! HVG zsidó propaganda. Legalább 70% nem "hisz" benne, a maradék 30 meg kilóra megvett csicska. Na jó, lehet van pár tényleg debil, aki még "hisz", de hát azok az elenyésző kisebbség, a többség "csak beszari", meg valami keverék "szittya" érdekzombi. Egy nemzetközi felmérés szerint a magyarok 42 százaléka bizalmatlan a választásokkal kapcsolatban.
Generálási idő: 0.26 másodperc
3,118,922 egyedi látogató