Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet

Üdvözöllek weboldalunkon. Köszönöm, hogy megkerestél. Posta ImreMeghívó nyílt fórumra

GondolatokKalocsa, 2019. 10. 19. 14-19 óráig
Szent Imre utca 9.
Nemrégiben kaptam egy levelet, melynek tartalma mélyen elgondolkoztatott.

„Kedves Imre!
Felkavart az alanti eset olvasása. Géczy Gábor vonaláról értesültem róla. Ha gondolod, tedd ki. Én szeretném, ha többen látnák.

Megnövekedett katonai járműforgalom

BelföldÓ, ez még csak a "kedvcsináló" PR. Lesz ebből hamar hadkötelezettség és csit-csat...
A MH 25. Klapka György Lövészdandár katonái és technikai eszközei részt vesznek a Nemzeti Vágta kísérőprogramján, a Honvédségi Korzón, ezért felhívjuk a lakosság figyelmét, hogy október 18-án és 20-án este 20 és 23 óra között megnövekedett katonai járműforgalom várható a Tata – M1 – M0 – M5 – Budapest, Városliget útvonalon.

Pattanásig feszült a helyzet, mindenhonnan támadják az eddigi világrendet

TanácsadásJé, és akkor most átveszi a hun-szkyta birodalmi sas kipában a zújvilágrendetlenséget? Én optipista vagyok, hisz minden a legnagyobb rendben, a legmefelelőbb kóser árja fajta kezében a marsalbot. Ha "jó él" mondja....
Több irányból fenyegetik jelenleg a globális világrendet, ezért fennáll annak a veszélye, hogy a következő években-évtizedekben megszűnik az eddig ismert liberális világ – mondta szerdán a Budapest Economic Forum konferencián Yoel Sano. A Fitch Solutions politikai és biztonsági kockázatokért felelős vezetője előadásában hosszan sorolta a világ előtt álló kihívásokat, melyekkel folyamatosan meg kell majd küzdeni.

Orosz nukleáris hadgyakorlat a leolvadó Északon – a Novatek az élen

KülföldAz elmúlt években a Kreml agresszívan militarizálta a térséget, hogy minél nagyobb szeletet hasítson ki a térség 35 ezermilliárd dollárt kitevő nyersanyagkincséből. Az orosz Novatek gázipari magánvállalat francia, kínai és japán cégek összefogásával gigászi projektet valósít meg a földgáz cseppfolyósítására és exportjára. Káncz Csaba jegyzete
Az Orosz Haditengerészet Északi Flottája hazatér egy korábbi bevetésről. Forrás: mil.ru

Rozsola jelenti: Szíria, török-kurd helyzet, Izrael satuban

GondolatokÉrdekesen alakult az új szír helyzet
Haladjunk sorjában :
1. Oroszország , Irán és Törökország közösen gyámkodnak Szíria felett
2. Törökország bejelenti az inváziót
3. Kína , Irán és Oroszország " hallgat " , Amerika fenyegetőzik , az EU pedig papírokat irogat alá
4. Törökország bevonul

Kezdődik a Budapesti Víz Világtalálkozó 2019

BelföldCóresz van... Ma kezdődik a Budapesti Víz Világtalálkozó 2019, a háromnapos konferencia kiemelt témája a globális vízválság megelőzése, ezen belül is a kevés víz, a sok víz és a szennyezett víz okozta problémák megoldása.

Trump: védje meg más a kurdokat

BelföldHa a "neokohn" írja, ez azt jelenti, hogy az "USA" hivatalosan kezd kihátrálni a "világcsendőr" szerepéből és lekoccantani Ázsia már orosz-kínai...fennhatósága alá vett területeiről.
„Részemről rendben, ha valaki segíteni akar Szíriának megvédeni a kurdokat, legyen az Oroszország, Kína vagy Bonaparte Napóleon. Remélem, jól megy majd nekik, mi 7000 mérföldre vagyunk!”

Erdogannal tárgyalt Orbán Viktor kétoldalú és nemzetközi ügyekről

BelföldMi a furcsa ezen? Pedig el kék gondolkodni rajt! Kétoldalú megbeszélést folytatott Orbán Viktor miniszterelnök Recep Tayyip Erdogan török elnökkel hétfőn Bakuban, ahová mindketten a Türk Tanács soron következő ülésére érkeztek.

Kirángatták az autójából, majd agyonlőttek egy kurd politikusnőt

BelföldMár ha igaz, jó kilátás a "magyar" moszados "politikus" férgeknek... A 35 éves Hervin Haláf a Szíriai Jövő Párt főtitkára és a Demokratikus Tanács egyik vezetője volt.

Súlyos incidens ma éjjel Észak-Szíriában

KülföldTörök tüzérségi támadás érte az egyik amerikai katonai egységet. Brett McGurk, az amerikai kormány korábbi különmegbízottja szerint ez csak szándékos lehetett, mert a török katonai vezetés folyamatosan megkapja az amerikai katonák tartózkodási helyének koordinátáit.

Kis török-kurd-isis-mozad akció Szíriában

KülföldA "Béke forrása" így lépett életbe Szíriában a kurdok által ellenőrzött izraeli területre. Link
Generálási idő: 0.28 másodperc
2,857,513 egyedi látogató