Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet

Üdvözöllek weboldalunkon. Köszönöm, hogy megkerestél. Posta ImreIsten Útja! Újratervezés. Posta Imre előadása Szegvár 2019.12.08.

GondolatokTegnap délután elszaladt velem a ló és utána nyergeltem. Szeg (szék)-vár Jézus legendájára emlékeztetett és amit kihozott belőlem, körösztre feszítés nélkül itt láthatjátok. A "történelem" majd mit igazol ebből, kiderül, de ahogy már eddig is, inkább hajlanak elismerni a felvázolt képlet valódiságát, mint ellent mondani néki. Szentesre (születésem helye) van ígéret és Szarvasra meg magunk keressük a helyszínt januárra. Link

Az USA az elmúlt 25 év legnagyobb hadgyakorlatára készül Oroszország közelében

BelföldAz Egyesült Államok az elmúlt 25 év legnagyobb hadgyakorlatára készül Európában – jelentette be washingtoni sajtókonferenciáján Christopher Cavoli altábornagy, az Egyesült Államok Európában állomásozó szárazföldi haderejének parancsnoka.

Betáraztunk

GondolatokVolt egy kis kézitusa és biztonságtechnikai bemelegítő, lélekemelő meditatív csapatépítés szombaton. Az irány adja magát.

Filmajánló: Avanpost

TanácsadásOrosz: Link kalóz és nem jó minőségű, de nem azért "ajánlom". Maciék elkezdték ontani az "utópiát". A téma: jövőben játszódik és ismeretlen ellenség támad meg egy hatalmas zónát, mely Belorusszia, Ukrajna, Finnország...szóval olyan 100 millió lakost érintő területet fed le. Ott se kép, se hang, aki bemegy oda, meghal, vagy nem jön vissza. Alakulatok és látók hatolnak be, de megjelenik "isten", aki csuda dolgokra képes és elmondja, hogy az emberiséget ők hozták létre 200 ezer éve azért, hogy tegye lakhatóvá a bolygót számukra, akik azóta utaznak az űrben és úgy volt, hogy eddigre kiirtja magát ez a vírus (emberiség), de hát nem. Így ő most segít megállítani a "betelepülést", melyet az fajtája és annak vezetője RÁ(h) vezet. Az emberek zombik és egymás ellen harcoltatja a két "isten" és a többi és a többi...milyen cuki egy pravoszláv film, nem? De! Hja közben az emberiség 98%-a kihal. A maradéknak meg shalom! A film angolban Blackout (áramszünet) cím alatt fut. Link Istenem!

Dopping: Oroszországot kizárták a tokiói olimpiáról és a 2022-es foci-vb-ről is

BelföldA pekingi olimpia óta teljesen világos kell legyen, hogy az "élsport" nem más, mint géndopping kísérlet. Nem is érdemes szót vesztegetni a "sportra", mert szuperkatonáknak kísérletezek ki "anyatejet". Oroszok "begurulnak" és borítják a billencset. Mondtam, hogy judaepst és a "magyar cionista királyság" rendezi a foci vb-t...no meg Moszkva. A Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) laboratóriumi eredmények manipulálása miatt négy évre eltiltotta Oroszországot az olimpiai és világbajnoki részvételtől. Mindez azt jelenti, hogy Oroszország nem vehet részt a 2020-as tokiói olimpián és a 2022-es katari labdarúgó-világbajnokságon sem.

Russia, Iran, China In 1st Ever War Drill In “Message To The World”

BelföldThe countries of Russia, Iran, and China, which are three countries that are found in Last Days Prophecy of the Holy Bible, have announced that they will hold in the coming weeks their first-ever joint war drills.
Which leaders say are meant to send a “message to the world” about the increased military cooperation between these prophetic countries who are allies in the Last Days.

Palesztin kulturális miniszter: A Biblia szerzője hazudik, soha nem éltek itt zsidók, hódítóként érkeztek 70 éve

BelföldSzerintetek mit "szívott"? Ilyet mondani potkány-káromlás! Négy palesztin “szakértő”, köztük a Palesztin Hatóság kulturális (!) minisztere, valamint egy politika tudományi professzor, egy régész és egy író egyöntetűen azt állították, hogy a zsidók “70 évvel ezelőtt” jelentek meg váratlanul “Palesztinában”, és ha a Biblia mást állít, akkor azt “egy hazug szerző írta.”
Videók itt: Palestinian Minister of CULTURE: “A Lying Author” Wrote the BIBLE, Jews Came As “Invaders” 70 Years Ago

Egyre "furább" kijelentéseket tesznek, de mi köze ehhő Istennek?

BelföldTi értitek eztetetet? Magyarázatra szó-rul?
Közösség elleni uszításért feljelentették Kövér Lászlót
Közösség elleni uszításért feljelentette Kövér Lászlót a Magyar Ateista Társaság, miután a házelnök szerintük "több alkalommal súlyosan kirekesztő, gyűlöletkeltő gondolatokat fogalmazott meg az ateista állampolgárokkal kapcsolatban." Az MTI által közreadott közlemény szerint a rendőrségi feljelentés alapja a házelnök a "Nemzeti Vértanúk Emlékműve" avatóünnepségén mondott beszéde, amiben kijelentette, hogy

Fórum, rum nélkül

Gondolatok ÉS ITT A MÁSIK Posta Imre író-olvasó találkozó (Fórum)

3626 Hangony, Rákóczi Ferenc út 72.
Bartók Béla Művelődési Ház

2019. december 20., péntek, 17:00–20:00

Irán az újabb forradalom küszöbén – hadgyakorlat jön Moszkvával és Pekinggel

KülföldÉs akkor még hol, van Hong kong? Több száz tüntetőt lőttek le az utóbbi pár hétben a belügyi csapatok, amint azok Irán legfelsőbb vezetőjének eltávolítását követelték. A beszorult politikai elit egy hete büszkén jelentette be, hogy december folyamán az iráni-, az orosz- és a kínai haditengerészet közös hadgyakorlatot tart az Indiai-óceánon. Káncz Csaba jegyzete.

Wiener György: Orbán Viktor alapvető célja a visszalépés az 1944 előtti évekbe

BelföldÉbredezünk? Királyság és akkor még finom voltam...
Vannak, akik úgy vélik, Orbán Viktor valójában nem más, mint Ferenc József, Horthy Miklós vagy éppen Kádár János rendszerének a folytatója. Ezt túl egyszerű volna kijelenteni, véli Wiener György politológus, az MTA köztestületének tagja. Azt állítja, a politikusok megítélésekor nem szabad figyelmen kívül hagyni a történelmi determinációt. Amiben most élünk, az az úgynevezett felülről jött, más szóval passzív forradalom. Engels 1866-os szavait idézi: a nagyon jelentős történelmi változásokat nem mindig az alulról jövő, tömeges megmozdulások váltják ki, gyakran a hatalmon lévők is képesek jelentős társadalmi változásokat elérni.
Generálási idő: 0.39 másodperc
2,959,160 egyedi látogató