Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet

Üdvözöllek weboldalunkon. Köszönöm, hogy megkerestél. Posta ImreSzikra-távíró Kalocsa

GondolatokValami történt tegnap, valami olyasmi, amit nem is akarok megmagyarázni és tán nem is szükséges. Kalocsára gyűltünk a meghirdetett fórumra és a délelőtt már várakozáson felüli létszámmal mentek az "előadások" a megbeszéltek szerint. A fiatal "otthonszülős" családdal ott találkoztunk először személyesen és úgy éreztem, sugárzik belőlük a tisztaság. Gyűltek a népek és délután kettőre annyian lettünk, hogy át kellet rendezni a termet, hogy mind beférjünk a térbe. Voltak "régiek" de sok "új arc" is előkerült, akik közül volt aki csak pár hete, hónapja kapott értesülést és voltak, akik már 10 éve "követnek", de most értek ide. Tudjátok, nincsenek "elvárásaim", de mindent felülmúlt az élmény. vagy 50 gépjármű a tele parkolóban és emberek mindenhol. A rendőrök járőröztek, polgárőrök is elsuhantak az utcában, mintegy véletlenül. A kiküldött meghívóra egyetlen "hivatalos" szerv sem küldött "hivatalos" delegáltat. Tehát nem akarnak együttműködni.

Megnövekedett katonai járműforgalom

BelföldÓ, ez még csak a "kedvcsináló" PR. Lesz ebből hamar hadkötelezettség és csit-csat...
A MH 25. Klapka György Lövészdandár katonái és technikai eszközei részt vesznek a Nemzeti Vágta kísérőprogramján, a Honvédségi Korzón, ezért felhívjuk a lakosság figyelmét, hogy október 18-án és 20-án este 20 és 23 óra között megnövekedett katonai járműforgalom várható a Tata – M1 – M0 – M5 – Budapest, Városliget útvonalon.

Pattanásig feszült a helyzet, mindenhonnan támadják az eddigi világrendet

TanácsadásJé, és akkor most átveszi a hun-szkyta birodalmi sas kipában a zújvilágrendetlenséget? Én optipista vagyok, hisz minden a legnagyobb rendben, a legmefelelőbb kóser árja fajta kezében a marsalbot. Ha "jó él" mondja....
Több irányból fenyegetik jelenleg a globális világrendet, ezért fennáll annak a veszélye, hogy a következő években-évtizedekben megszűnik az eddig ismert liberális világ – mondta szerdán a Budapest Economic Forum konferencián Yoel Sano. A Fitch Solutions politikai és biztonsági kockázatokért felelős vezetője előadásában hosszan sorolta a világ előtt álló kihívásokat, melyekkel folyamatosan meg kell majd küzdeni.

Orosz nukleáris hadgyakorlat a leolvadó Északon – a Novatek az élen

KülföldAz elmúlt években a Kreml agresszívan militarizálta a térséget, hogy minél nagyobb szeletet hasítson ki a térség 35 ezermilliárd dollárt kitevő nyersanyagkincséből. Az orosz Novatek gázipari magánvállalat francia, kínai és japán cégek összefogásával gigászi projektet valósít meg a földgáz cseppfolyósítására és exportjára. Káncz Csaba jegyzete
Az Orosz Haditengerészet Északi Flottája hazatér egy korábbi bevetésről. Forrás: mil.ru

Meghívó nyílt fórumra

GondolatokKalocsa, 2019. 10. 19. 14-19 óráig
Szent Imre utca 9.
Nemrégiben kaptam egy levelet, melynek tartalma mélyen elgondolkoztatott.

„Kedves Imre!
Felkavart az alanti eset olvasása. Géczy Gábor vonaláról értesültem róla. Ha gondolod, tedd ki. Én szeretném, ha többen látnák.

Rozsola jelenti: Szíria, török-kurd helyzet, Izrael satuban

GondolatokÉrdekesen alakult az új szír helyzet
Haladjunk sorjában :
1. Oroszország , Irán és Törökország közösen gyámkodnak Szíria felett
2. Törökország bejelenti az inváziót
3. Kína , Irán és Oroszország " hallgat " , Amerika fenyegetőzik , az EU pedig papírokat irogat alá
4. Törökország bevonul

Kezdődik a Budapesti Víz Világtalálkozó 2019

BelföldCóresz van... Ma kezdődik a Budapesti Víz Világtalálkozó 2019, a háromnapos konferencia kiemelt témája a globális vízválság megelőzése, ezen belül is a kevés víz, a sok víz és a szennyezett víz okozta problémák megoldása.

Trump: védje meg más a kurdokat

BelföldHa a "neokohn" írja, ez azt jelenti, hogy az "USA" hivatalosan kezd kihátrálni a "világcsendőr" szerepéből és lekoccantani Ázsia már orosz-kínai...fennhatósága alá vett területeiről.
„Részemről rendben, ha valaki segíteni akar Szíriának megvédeni a kurdokat, legyen az Oroszország, Kína vagy Bonaparte Napóleon. Remélem, jól megy majd nekik, mi 7000 mérföldre vagyunk!”

Erdogannal tárgyalt Orbán Viktor kétoldalú és nemzetközi ügyekről

BelföldMi a furcsa ezen? Pedig el kék gondolkodni rajt! Kétoldalú megbeszélést folytatott Orbán Viktor miniszterelnök Recep Tayyip Erdogan török elnökkel hétfőn Bakuban, ahová mindketten a Türk Tanács soron következő ülésére érkeztek.

Kirángatták az autójából, majd agyonlőttek egy kurd politikusnőt

BelföldMár ha igaz, jó kilátás a "magyar" moszados "politikus" férgeknek... A 35 éves Hervin Haláf a Szíriai Jövő Párt főtitkára és a Demokratikus Tanács egyik vezetője volt.

Súlyos incidens ma éjjel Észak-Szíriában

KülföldTörök tüzérségi támadás érte az egyik amerikai katonai egységet. Brett McGurk, az amerikai kormány korábbi különmegbízottja szerint ez csak szándékos lehetett, mert a török katonai vezetés folyamatosan megkapja az amerikai katonák tartózkodási helyének koordinátáit.
Generálási idő: 0.55 másodperc
2,859,886 egyedi látogató