Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet

Üdvözöllek weboldalunkon. Köszönöm, hogy megkerestél. Posta ImreV-érd-íj

GondolatokMennyit ér a becsület és mennyibe kerül egy emberi élet? Ajánlatokat várom a "szerkesztőségbe". Végrehajtók, bankárok, bírók, ügyészek, ügyvédek, rendőrök, médiás bekötöttek és egyéb hazaárulás vétségében bűnös személyek felkeresésében és közügyektől örökre történő eltiltásukra keresek végrehajtó állományt. Önkénteseket! Titkosszolgálatok is jöhetnek, de ők már trófeákkal. Csányi, álpintér, Lázár...és más "belső körösök" igazolt semlegesítése lehet a belépő a "modern keresztes lovagok" társaságába. Úgy vélem nem kell ezt túlmagyarázni. A célpontok már rég nevesítve vannak. Baján január 20-án 13 óra kezdettel Bajai Járásbíróság épületében Kovács Áron Dezső személyét érintő ítélethirdetés lesz. Illetve nem lesz. Az ítéletet már sokan meghoztuk, csak eszközökben szerénykedünk egyelőre, békésen csendben, nagyobb zaj nélkül és pusztán becsületből.

Gyülekező

Michelle Obama unokatestvére lett a világ fekete zsidóinak vezető rabbija

BelföldMicsoda meglepő "fordulat"! Donáld kacsának is családi vonása a zsidókodás. Sokan nem tudják, hogy az egykori First Lady, Michelle Obama unokatestvére, Capers C. Funnye Jr. több mint harminc éve betért a zsidóságba, és jó ideje rabbiként szolgál a Beth Shalom B'nai Zaken etióp zsidó közösségben Chicagoban. A rabbik nemzetközi zsidó tanácsa (International Israelite Board of Rabbis – IIBR) most őt nevezte ki a világ fekete zsidó közösségeinek vezetőjévé.

Hussein Askary: The New Silk Road’s Advance Across the Middle East

Külföld Mit láttok a térképen és mit nem?
Two Paradigms Clash Over the Fate of the Middle East and the World
Anyone looking at a map of the Belt and Road Initiative will notice that Syria, Iraq and Iran’s stability and active participation are vital for this world changing program to function. Anyone not realizing that this program of win-win cooperation is in direct anti-thesis to the neocon paradigm of “a clash of civlizations” would be blind to the very essence of world history and modern events.

Lemondott az orosz kormány

BelföldMegbeszélés szerint. Jön a rázósabb rész. Talán háború is, remélem...
Benyújtotta lemondását Dmitrij Medvegyev orosz miniszterelnök és vele együtt a teljes kormány Vlagyimir Putyinnak azután, hogy az elnök megtartotta éves beszédét a törvényhozás két háza előtt szerdán, írja az AP.

Orbán elkezdte a bírók ellen hangolni a közvéleményt

BelföldBalu ezt ne olvasd, mert zsindex! Tehát a bíróságokat le köll xarni! Ennyi. De akkor mi van? Népi ítélőszékesdit üljünk, oszt mehet mindenki akasztani a sok tetvedéket? Mennyi "banki hiteles" és más igen macerás gyilkolászás zajlik itt? Minden bírót fel kell akasztani? A miniszterelnök bírósági ítéleteket, vagy éppen folyamatban lévő bírósági eljárásokat érintő kijelentései talán a közvélemény formálására alkalmasak, a tervezett konkrét intézkedések ugyanakkor jóval mérsékeltebbek lehetnek, mint a belengetett büntetőpolitikai szigor. Ha azonban a kormány mégis tovább lépne, netán az egyes bírókat vegzáló lengyel példát követné, azért jóval nagyobb árat kellene fizetnie, mint amit a Fidesz jelenleg bevállalhat Európában.

Egy másik nézőpont...Új Világrend Aktuális A Tulajdon Felszámolása

Putyin saját torkát fogta vasmarkába

BelföldA cikknek annyi értelme van, hogy megmutatja a "tervet" és ha valaki Putyint kihelyettesíti Orbánra, akkor pont ugyanazt kapja. Az egy másik kérdés, hogy "ezek ugyanazok". Nem halad a 12 kiemelt fejlesztési program Oroszországban, amelyektől azt várja Vlagyimir Putyin államfő, hogy kormányzati ciklusának végére, 2024-re érezhetően javíthatja az oroszok elégedettségét életükkel és első számú vezetőjükkel.

Németország "kapút", Hitler "kapút"...

KülföldDélelőtt hívott Lica, hogy kapott egy levelet, melyet nekem szántak, de nem tudott feljönni ide. Beolvasta a telefonba, tehát a titkosszolgák hallhatták, szóval minden rendben! Merkel 11-én jelenik Moszkvában. A többi meg vagy igen, vagy talán.
"Itt vagyok mert itt kell lennem, tegnap este kaptam egy hangüzenetet egyik ismerősömtől amiben a hölgy elmondja, hogy nem csak az Iráni helyzet miatt hanem a versaillesi egyezmény megszűnése miatt teljes készenlét van Németországban.
Az összes hivatásos katonának, rendőrnek meg kell jelennie holnap estig bezárólag a posztján.
Most el fog dőlni, hogy merkelék maradnak vezető pozícióban vagy visszatérnek a császári Németországot. Pillanatnyilag megy a harc a függönyök mögött.

Szabadkőművesek, cionisták és egyéb ünneprontók

GondolatokSok minden motoszkál a fejemben, de ha kedvem már nem is oly sok van kiteregetni a szemetet, azért csak erőt veszek magamon. Tudjátok a geostratégiai izé, meg a nagy "valami", szóval még nincs helyzet, de már majdnem, pont úgy, ahogy immár sok éve is. Apropója az írásnak, hogy látókörünkbe került a szabadkőműves társaság, mely "nemzeti máz" alatt oktat, tanít, képez ki és szervez be. Ez nem új jelenség, írtam már róla párszor, hogy tele vagyunk velük és ezek "kormányközliek" és pont arra vannak, hogy értelmes kezdeményezés a "nemzeti oldalon" ne maradhasson talpon. És nem csak ott, Persze a titkosszolgálatokkal karóba vannak öltve. Gyanúm szerint a rendőri vezetők, főügyészek és bírók is páholytagsággal kell rendelkezzenek. Akkor elmondom mi van.

Ásotthalom, Mórahalom... stb stb stb.....

BelföldNézegettem tanyákat. Ásotthalom, Mórahalom... stb stb stb..... Sokat feldobál. Régen az a rész volt az ország éléskamrája. A méltán híres Bánáti Búza...Mi van ha az egész kerítéses migráns mizéria azért van, hogy padló alá nyomják az ingatlan árakat. Nagy földterülettel rendelkező tanyákat 1.200000 - 3.500000 Forintért lehet venni... Csak úgy átfutott az agyamon hirtelen...
Generálási idő: 0.35 másodperc
3,021,529 egyedi látogató