Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

A reformok mû-ködnek!

GondolatokA napokban égettem az udvari hulladékot, gazt, szemetet...és mit látok ni! Hamuban sült, majd hamuvá lett népbosszantó ellenséges propagandát! Meg is holokosztolt rendesen, ahogy illik, szépen, demokratikusan!


Itt a "kipás" õszhajúnak álcázva! Nem zseniális?Hozzászólások

12 #20 spartakusz
- 2016-04-05 08:59
Újból kérdezem tõletek, amikor én aki rendõr voltam ahonnét elmenekültem az mszmp-bõl is kirúgtak - 40 ezer ft- nyugdíjat kaptam a hasonszõrû tömbiek 4 x többet 160 ezret és a biszkú félék közel egy milkót és ágyban párnák között dögölnek meg - akkor mond meg a véleményed - kik ezek - ezek a haza hazám halálos ellenségei - Szolzsenyicin - aki le írta és az már tudta, ma friss hírként a 160 ezres nyugdíjas - még mindig méltatja a kocsmában õket - ott is hagytam õket 1514 - szól az egyik , igen mondom nekik majd Dózsa György helyre rak bennetek ! na ez az amikor a 4x azt szolgálja hogy összeugrassza a jó népet például... és stb. nem is folytatom - hisz hülye vagyok szerintük!

spari...
236 #21 Vazul
- 2016-04-05 13:36
Jó, hogy Imre azért látja mirõl beszélek. És ugye nem csak magyar jelenség, az emberiség egyre mélyebben süllyed el a ganéjban, és nem kell sok, hogy az egész mûvi rendszer darabokra hulljon, ami be is fog következni, mert már nem lehet fenntartani.

Remélem azért más is megértette, amit akartam írni, miszerint a magyarok, mint értékes faj ellehetetlenítése a cionprogram által történik, ami olyan egyértelmû, ahogy a felmérésre adott válaszok is a magyar fiatalok részérõl.

Többségében politikai jellegû kérdéseket tettek fel és a politikához való hozzáállást vizsgálták a felmérésben.

Nem kell nekem megmagyaráznia senkinek, hogy a 2*2 az 4., meg hogy a statisztikák milyenek, meg a fiatalokat b@sztatni olyasmivel, hogy beleborulnak az árokba. Köze nincs ahhoz, amit írtam!

A statisztikákra visszatérve már az ugye félrevezetõ, hogy politikai irányultságra, meg pártokra vonatkozó kérdésekbõl, hogy lehet boldogságot kiszámolni, még akkor is, ha egy népcsoport ellehetetlenítése és pesszimizmusa közt szoros összefüggés van.

Érdekes válaszok jöttek ki - a fõleg politikai kérdéseket tartalmazó felmérésbõl -. A magyar fiataloknak a politikáról rendre a korrupció, hazugság és csalás jutnak eszükbe. A jövõjük minõségének befolyásoló tényezõit az országos gazdasági helyzetben, a hazai politikusok döntésiben, a nemzetközi politikai döntésekben, a globális gazdasági helyzetben, háborúkban, a bûnözésben, a környezet állapotában, az oktatás minõségében látták 65-90%-ban. Mindezek ráülnek a kilátásaikra, amitõl elégedetlenek. Gyakorlatilag teljesen kiábrándultak az összes politikusból. Egy van még, akiben hisznek: Vona Gábor, de ez elnézhetõ, mert a jóbiktól egyenes út vezet a felébredésig, tovább senki se 16 éves korára világosodik meg a cionista háttérhatalom tevékenységérõl, csak max Iránban, ahol ez a kormányzati propaganda része.

A fentiek tekintetében tisztábban látnak, mint más generációk. Ennek tényére végképp nem tudom miért kezd el bárki is ingerülten nekem támadni, de különösebben nem is érdekel.

Összegzésként a felmérés eredménye egy erõteljesen ironikus válasz a "magyar reformok mûködésére". :)
26 #22 Szofi
- 2016-04-05 15:39
Na igen, fõleg azért, mert az összes társadalomtudománynak nevezett ...gógiát, ...lógiát, ilyen-olyan ...diát és az összes többi-többi vackot azért hozták létre, hogy az emberiség mindenféle keresztmetszetét, vetületét, reakcióját mérni, osztályozni tudják. Pont úgy mint a patkányokat a laboratóriumban. Aztán ebben a kísérletben lehet szépen szenvedni...
12 #23 spartakusz
- 2016-04-05 16:37
ILYENKOR DÖBBENEK RÁ, HOGY NEM TUDOK SEMMIT - TÉNYLEG HÜLYE VAGYOK?
Amikor ilyen nagyszerû írásokat elolvasok -
itt.
https://internetf...more-42315

Imre is foglalkozott vele - szintén nagyszerû írás
itt:
http://postaimre....dmore=1020
- el is felejtettem neki megköszönni a cikket, így itt megköszönöm Imre - össze áll a mozaik kép - férgek - mocskok büdös kommunista zsidók okozták okai - mindenek! Felhívom Imre linkjében levõ hozászolásokra is
itt:
http://www.jozan-...dolkodast/

spari..
236 #24 Vazul
- 2016-04-05 18:29
Újabb csodás példája, ahogy a magyar reformok mûködnek...

Soha nem hagyták el annyian az országot hosszú távra, mint tavaly, írja a KSH adatai alapján a Világgazdaság. A lap szerint 2015-ben 33 ezren vándoroltak ki, vagyis költöztek külföldre úgy, hogy egy ideig nem is terveznek visszajönni. Ez még úgy is rekord, hogy valószínûleg ennél még többen is vándoroltak ki, a KSH ugyanis csak arról tud, aki bejelenti, hogy disszidálni fog.

A kivándorlást ellensúlyozza, hogy a hazánkban letelepedõk száma is növekszik, ám a bevándorlással korrigálva is 20 ezer fõ a nemzetközi vándorlásból eredõ veszteség 2010 óta. Az elmúlt két évben összesen több mint 30 ezer külföldön született állampolgár telepedett le hazánkban - akikrõl, hogy kifélék, mifélék, csak találgat a cikk. Mindenesetre, ha csak egy zsidrák is van köztük, az már nagyon sok! Mivel folyamatos a cionék betelepítése izrahell-bõl, ezért inkább nem is bocsátkoznék találgatásba.
http://m.vg.hu/ci...
116 #25 livia
- 2016-04-05 20:34
No, az állatok legalább körbepisilik a területüket.No, és még hogy nem tudnak magyarul? Nálunk minden állat tudja mit mondok, még veszekszik is velem.A kutyák még szirénázni is tudnak. Nagyon mulatságos. Van , aki azt mondja, hogy egy se kéne neki, mert például a papagájnak papagájszaga van. Õneki meg "név"-szaga van. Szoktam énekelni A papagájnak papagájszaga van... No, jó, egy szótagot ki kéne hagyni, lehet folytatni, például: liviának livi-szaga van. A macskának macska...No, azért még teljesen nem vagyok hüle, csak kicsit.
6 #26 anzsi a macska hala
- 2016-04-05 21:12
Nem vagyok sem süket, sem vak, de pont így képzelem el a süketek és vakok párbeszédét. :D
238 #27 bivaly
- 2016-04-05 21:49
Anzsi !

Szerinted tudják ezek, hogy mirõl beszélnek, vagy beszorult rajtuk a "Szófosás bármirõl" gomb ? Ugyan nem kell velem egyetértened, de ez a magasröptû vakondokok szárnyalása meglehetõs agyrém. És mint látjuk a reformok tényleg mûködnek. A hatalom teljes nyugalommal, halálra röhögve magát szemléli "termékei" mûködését.
Na, most lehet újra ugatni penge agyak ! Troll, meg ügynök, meg ..., azt majd késõbb !
299 #28 i_gazember
- 2016-04-05 21:50
Hozzánk ép ma dobta be a postás ezt a tûzön sem égõ förmedvényt. Még idõben észrevettem, mert csak pár házzal kellet arrébb szaladni, hogy utol elérjem a postást. Az utcán egyszerûen rákiabáltam, hogy szégyellje magát, mert hazugságot terjeszt, és kikérem magamnak, hogy a postaládámba szemetet tesz. Közben meg hozzávágtam ezt a bizonyos hazugság gyûjteményt. Szegény ember csak szûkölt, és valami olyat nyögdécselt, hogy "tudom, hogy igazad van, de én csak a munkámat végzem, és nem én tehetek róla". Tudom, hogy paraszt voltam, meg úgy is viselkedtem. De! Ki tehet a jelenlegi helyzet kialakulásáért? Én nem!? Dehogy nem, hisz "én csak a munkámat végzem".
Minden nap bedob valamilyen szórólapot, reklámújságot, ezért még nem szóltam, mert be lehet vele gyújtani, bár néha elég silányul ég, de ezt még Imre se tudta elégetni, akkor nekem nem kell.
Üdvözlök mindenkit! Csak csendben olvasgattok, néha meg ordítani szeretnék, hogy mit mûvel velünk ez a rendszer. A magyar reformok mûködnek!? Azért érzem magam olyan közepes állapotban. Mert minden évben kijelenthetõ, hogy tavaly jobb volt, jövõre meg rosszabb lesz, mint az idén. Legalább is eddig ezt tapasztalom.
238 #29 bivaly
- 2016-04-05 22:01
i_gazember !

A rendszert nem tudod megváltoztatni ! Egyedül ! Meg sokan sem ! Ahhoz valaki kellenének, de csak senkik vannak. Ez van. De tudod magad függetleníteni tõle, véleménnyel, megvetéssel, nem szavazással, hangosan kimondott undorral. Kis dolgok ezek, de megnyugtatják az embert, ha hangosan kurva anyázik, amikor ez a szemét a kezébe kerül. Jól látható, és jól hallható módon ! Mi az eredménye és értelme ? Egy, nem kapsz gyomorfekélyt, kettõ, jól láthatóan lába közé húzza a farkát néhány "ember" ! És kussban elódalog ! Ez az igazi mini háború gyõzelme ! A barmoknak áttételesen megmondod, hogy barmok !
236 #30 Vazul
- 2016-04-05 22:17
Lívia, nem mondasz hülyeségeket. Egészen döbbenetes, hogy az állatvilágban a telepatikus kapcsolat milyen magas szinten mûködik és mennyire elszakadtunk a valóságtól. Egyszer tudtam megnézni az Állatokkal suttogó c. filmet, többet nem, annyira szomorú és lesújtó, milyen ostobák az emberek, és ezzel hogy teszik tönkre ezt a bolygót.

Ez is egy hasonlóan vidám sztori, Sándor Mária tegnapi interjúja a kõzsizsik atv- ben. Kb 20-50 ember áll ki mellette az egészségügyben, miközben ilyen tragikus a helyzet az ágaztban. Azt már nem is kommentelem, hogy az izraelita ATV készít ilyen interjút a zsidó Viktátor ellen propagálva.
http://www.atv.hu...ndor-maria

Egyik rokonom sebész orvos, õt múlt évben az új zsidó fideszes kórházi igazgató és sleppje rugatta ki. Odatettek egy szarkavaró zsidó fõnõvért, akinek az volt a mániája, hogy különféle hazugságokat terjesszen és egymás ellen uszítsa az ott dolgozókat. Gyakorlatilag ebben élvezkedett. A fõnõvér megfenyegette a rokonom, hogy Orbán Gáspárral focizik együtt a fia, uh. ne nagyon akarjon vele ellenkezni, ui a rokonom magyar az új garnitúra zsidó, így már alapból feszült helyet állt fent.
Mondta rokonom, behívta a bizottság múlt tavasszal olyasmi kapcsán, hogy lopással megvádolta a fõnõvér, és a vezetés felhívta a figyelmét arra, hogy tényleg ne szálljon szembe a fõnõvérrel, ha jót akar. Erre azt mondta rokonom, hogy számára a legfontosabb a becsülete, amit senki nem vehet el tõle, továbbá már két éve nem focizik együtt Orbán Gáspár a fõnõvér fiával, ezért nem fél az ilyen jellgû összefonódásoktól. Mondta a rokonom, hogy addira az évek óta jó összhangban egymás keze alá dolgozó, a betegeket a lehetõ legjobban kiszolgáló kórházi közösséget az új zsidó vezetés szétbomlasztotta, a nõvérek is lecserélõdtek és mostanra teljes a káosz és megfélemlítés.

Mi történt aztán?
Kirugták az orvos rokonom a kórházból, a fõnõvér fia -Gábor Péter (zsidó név)- pedig júniusban Orbán Viktor egyik NB1 focicsapatának, a Videotonnak a kapusa lett!

Persze teljesen máshol szintén orvosként lett munkája sok hónap után, most már vállakozóként dolgozik kórházaknak, ami ezáltal az államnak, azaz az adfizetõknek sokkal költségesebb. Ésszerû.

Nem egy ember mondta, amit én is így látok, hogy kifejezetten az egészségügyön keresztül nyírják ki a magyarokat. A fenti interjúban az is elhangzik, hogy akar a kormány szegényeknek külön és gazdagoknak külön kórházakat és ellátást. Viva Palesztina 2.0.! A magyar reformok mûködnek.
26 #31 Szofi
- 2016-04-06 07:27
Mi a baj a párhuzamos monológokkal? A reformok akkor is mûködnek, ha már mindenki agyrázkódást kapott és minimum magában beszél. Nem? Hehehe!
236 #32 Vazul
- 2016-04-06 08:05
m.cdn.blog.hu/ha/hacsaknem/image/geci.jpg
2 #33 gerry
- 2016-04-06 13:02
http://nepszava.h...a-reformok

Müködik ez és hasznot is hoz....
116 #34 livia
- 2016-04-06 21:23
No, hogy véletlenül ne mellébeszéljünk szokásosan, igaz, az ügyfeleimtõl megszoktam, és remekül tudom kezelni.No, de az általam tisztelni próbált állam folyton figyelmeztet a mellébeszéléseire, no, még mosolyogni se tudok, és mivel én vagyok a fizetõ fél, nem ügyfél, állampolgár, aki csak fél? állampolgár. No, akárhová kattintok, mindenhol figyelmeztetnek, hogy milyen remekül mûködik itt minden. Tényleg. Tényleg? No, és bocsi a viccelõdésért, de szerintem az élethez kell egy hajszálnyi humor, nevetés. Ne keseredjünk, néha lépjünk át a saját árnyékunkon. Nem könnyû. ma megint nehéz napom volt, de ilyenkor vagyok elememben.Jó éjszakát.
236 #35 Vazul
- 2016-04-06 21:47
Szofi, nem lenne ezzel semmi probléma, ha amikor beteszek egy cikket és rácuppan a fél társaság elõtte értelmeznék is. Legutóbb Biszku Béla kapcsán kitett 56-os forradalmi vers kapcsán kaptam a magasröptû bölcseleteket, hogy milyen szánalmas vers. Én nem találtam annak, ahogy 56-ban a magyarok sem.

Az meg már a vicc kategória, hogy olyan valaki, akinek a kedvenc szava a fos és annak különféle fordulatai itt a fórumon, kiakad Imrén, amiért a geci kifejezést használja politikusokra, ami szóhasználat már a sajtóban természetes irónikus kifejezés. Megjegyzi, hogy rájött nem idevaló (erre a fórumra) a szóhasználat miatt, miközben õ maga meg fröcsög a fostól. Kettõsmérce!

Egyébként eddig is, most is tiszteletben tartom mások véleményét, nagyon ritkán fûzök más kommentjéhez saját meglátást, mivel úgy gondolom itt jellemzõen tisztában vannak a lényegi dologgal. Nem szólok bele mások okfejtésébe, eszmecseréjébe. Csak megosztom, amit éppen az adott téma kapcsán tudok, vagy fontosnak gondolok, érdekes hírnek találok, mert lehet valakinek értékes információ, azt csókolom.
2 #36 gerry
- 2016-04-06 22:39
"...56-os forradalmi vers kapcsán kaptam a magasröptû bölcseleteket, hogy milyen szánalmas vers..."

Vazulkám, eszem azt a sértõdött lelkedet! Muti nekem hol olvashatom azt, hogy szánalmas a vers amit idetettél? Mikor tanulsz már meg úgy olvasni, hogy értsd is amit elolvasol?
Szóljak Imrének, hogy rezerváljon neked egy órát és pszichoszomjúhozva helyretegyen? Neke olcsón meg fogja számítani.
236 #37 Vazul
- 2016-04-06 23:11
Amellett, hogy rendkivuli modon bicskanyitogato stilusban irsz, megis mibol olvastal ki sertodottseget??

Ja hogy azt irtak: " Illyés a maga nevében beszéljen, egy ! Kettõ, nem én jártam az elvtársakhoz meaculpázni, és megkérdezni, hogy szabad -e igazat mondani ! Három, aki úgy gondolja, hogy fogaskerék, az az is ! Várom a köpködést, meg az egyen leugatást. Akinek ez a vers tetszik, bizony csak és kizárólag fogaskerék volt."

Nekem ebbol az jott le szanalmasnak talaltak. Nem sertodtem meg, csak latnod kell, hogy vannak akik eloszeretettel fikazzak a hszem, es erre tettem utalast. Mielott magadra vennel barmit is. Marha idegesito ez a bicskanyitogato stilusod....legszivesebben jól pofánbasználak.
2 #38 gerry
- 2016-04-07 06:20
huh, de idegesítõ lettem.... a stílusomat olyanoknak tartogatom mint te... :)

Nem vettem magamra semmit - kérdeztem valamit. Erre jól pofán akarsz baszni...

...igyál egy nagy pohár hideg vizet! Mikorra kéred Imrével a beszélgetést?

Vazul1 (#37): "milyen szánalmas vers. Én nem találtam annak, ahogy 56-ban a magyarok sem."

Vazul2 (#39): "Akinek ez a vers tetszik, bizony csak és kizárólag fogaskerék volt."

Vettem boxkesztyüt, meg egy bicskát (nyitogatni) ... és különben is az én ... anyámat.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.70 másodperc
4,709,119 egyedi látogató