Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Merkel kötéltáncot jár

Külföld Angela Merkel német kancellár a szilveszter éjszaka a kölni fõpályaudvarnál nõk ellen elkövetett támadásokkal kapcsolatos vitát hallgatja a parlament ülésén Berlinben 2016. január 13-án..

Kiss J. László egyetemi tanár szerint a Törökország és Európai Unió közötti egyeztetéssel és a menekültpolitikával Angela Merkel német kancellár kötéltáncot jár.

A Corvinus Egyetem tanára az M1 aktuális csatorna szombat esti mûsorában azt mondta, az unió rá van utalva a törökökre, az ország komoly alkupozícióban van, támaszkodni kell rájuk, de Merkel nem teheti meg, hogy nem tesz említést a Törökországon belüli állapotokról.

Szerinte a fõ kérdés, hogy a német kancellár milyen jelzést ad a szír menekülteknek, mivel jelenleg 350 ezren vannak az országban, de Európa ennyit nem tud befogadni.

Hozzátette: a menekültproblémának ez csak az egyik szegmense, a fõ probléma most Líbia, ahol 5-800 ezer ember vár arra, hogy Európába jusson.
Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2016-04-24 11:07
Antiszemita röpiratok özönlöttek ki az egyetemi nyomtatókból
Hackertámadás történt a németországi tübingeni egyetemen. A hálózati nyomtatók és másolók antiszemita és rasszista röpiratokat nyomtak ki. Az egyetem feljelentést tett, az államvédelem nyomoz az ügyben.

A tübingeni egyetem és más németországi egyetemek és fõiskolák is a hackertámadás áldozatai lettek. Többek között a hamburgi, bonni, münsteri, lüneburgi, brémai és az erlangen-nürnbergi egyetemek az érintettek.
Illusztráció

Illusztráció

Karl Rijkhoek, a tübingeni egyetem szóvivõje azt mondta:
EZT IS AJÁNLJUK:

"„a hálózati nyomtatók és fénymásolók varázsütésre antiszemita és rasszista röpiratokat köptek ki magukból.”"

Rijkhoek szerint nagy valószínûséggel az történt, hogy valaki külföldrõl betört a tübingeni egyetem nyomtató hálózatába. Körülbelül 190 példányt nyomtathattak ki az antiszemita szövegekbõl.

Az államvédelem nyomoz

Bernd Engler, az egyetem rektora panaszt nyújtott be a rendõrségen. A rendõrség szóvivõje azt mondta, hogy a rendõrkapitányság állambiztonsági osztálya népuszítás miatt nyomoz a szélsõjobboldali röpiratok még ismeretlen feladói ellen. „Mindegyik érintett nyomtató közvetlenül az interneten keresztül mûködik, ezért a világból bárhonnan irányítható” – mondja a rendõrség szóvivõje. A vizsgálatban informatikus szakemberek is részt vesznek - írja a Frankfurter Allgemeine Zeitung.

Rijkhoek azt mondta, hogy a röpirat szövegei szegényes és hibás némettel, csupa nagy betûkkel voltak írva.

"„Különféle nyers téziseket terjesztettek, részben kérdések formájában, részben pedig állításokban”"

- mondta. Rijkhoek azt is elmondta: nemrég több amerikai egyetemen is hasonló dolog történt. Ez arra az esetre emlékezteti. Ott a rasszista hackerek horogkeresztet és egy neonáci oldal internetes elérhetõségét nyomtatták ki.
http://faktor.hu/...e=hirstart
33 #2 vizilo
- 2016-04-24 14:53
Ejnye ejnye az egesz " Vilag " antiszemita....))
236 #3 Vazul
- 2016-04-24 18:24
Német lap: Ankara ellenõrzése alatt áll csaknem ezer németországi mecset

Ennek révén több millió németországi muzulmán vallási életét befolyásolják Törökországból fizetett hitszónokok.
http://www.ma.hu/...agi_mecset

Valójában együtt finanszírozzák ezeket a szaúdiakkal, és nyugati meg izraeli titkosszolgálatok értelmezik újra a Koránt, pl. MI6, a cionista felfogás szerint. A magyarra lefordított iszlám tanok is, melyek az iszlam.com és más hasonló oldalon olvashatók, jellemzõen az MI6 agyszüleményei. Összességében az egész iszlám világot Európában a cionisták irányítják részben a hitszónokokon keresztül.
267 #4 Perle
- 2016-04-24 18:57
Tübingen talán az egyik legszebb német kisváros, diákváros.
267 #5 Perle
- 2016-04-24 19:37
Azt írják itt, higy a szocialisták már korábban 1 millió migránssal akartak választást nyerni.
http://pestisraco...i-az-mszp/

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.54 másodperc
4,461,859 egyedi látogató