Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Vona Gábor szerint az izraeli nagykövet megsértõdött, mert mellé ültették

BelföldSzínjáték, nem baki. ÖsszenõTEK, nem is beszélve arról, hogy zazri nem szaporodik és kriszta ülte magát fajtársa mellett. Jó, ez nagyon jó! Egy percet sem maradtam volna, vagy elküldöm a mórt a PIcsába, bár a meccset eleve lexarom az összes focista semmirekellõvel együtt. Pénzmosoda és cirkusz ennek a bamba, ostoba népnek. Pénteken a magyar és az elefántcsontparti válogatott mérkõzött meg egymással, a VIP-páholyban szórakozó illusztris vendégekrõl – így Orbán Viktorról, Polt Péterrõl, Hernádi Zsoltról és Csányi Sándorról – a HVG készített beszédes képeket.

Vona Gábor szombat esti Facebook-posztjában arról ír, hogy egy “szervezési figyelmetlenség miatt” egymás mellé ültették õt és az izraeli nagykövetet, Ilan Mort. Ezt a HVG is megörökítette.

A sajtóban megjelent kép jól mutatja, hogy a helyzet nagyon zavarta a nagykövetet, aki a szervezõk segítségét kérte és még a mérkõzés megkezdése elõtt elült onnan

-folytatja beszámolóját Vona, aki feleségével és kisfiával nézte meg a meccset. A pártelnök nem vette a szívére a történeket, mivel “számunkra ez egy sportrendezvény és egy családi esemény volt, amin nincs helye sem a politikának, sem a sértõdõsdinek“.

Tegnap a magyar labdarúgó válogatott mérkõzését Benedekkel és Krisztával közösen néztük meg. Valószínûleg egy szervezési figyelmetlenség miatt egymás mellé ültettek bennünket és az izraeli nagykövetet. A sajtóban megjelent kép jól mutatja, hogy a helyzet nagyon zavarta a nagykövetet, aki a szervezõk segítségét kérte és még a mérkõzés megkezdése elõtt elült onnan. Mi tudomást sem vettünk az esetrõl, hiszen számunkra ez egy sportrendezvény és egy családi esemény volt, amin nincs helye sem a politikának, sem a sértõdõsdinek. A csapat egyébként az elsõ félidõben remek teljesítményt nyújtott a nagyon erõs elefántcsontparti válogatott ellen. A döntetlent biztató eredménynek tartom, és már nagyon várom június 14-ét.

(Fotó: Túry Gergely, HVG)Link

Hozzászólások

267 #1 Perle
- 2016-05-22 10:12
Valóban" véletlen": lehet az egy páholyba való ültetés. Azt hihették a szervezõk, hogy egy családról van szó. Móricról, a fiáról és annak onokájáról. Az igen tetszik, hogy a pártvtzér is megszerette újabban a focit. Szomáliaiakat bármikor láthat focizni akármelyik itteni menekülttáborban, de elefánrcsontparti csodacsatárt csak itt láthatott. Néhány évvel ezelõtt még õ sértõdött volna meg, ha nem megfelelõ helyre ültetik. :D
4 #2 Posta Imre
- 2016-05-22 10:25
Perle a focibuzizmus már csak ilyen! Tegnap véletlen belenéztem a tívíbe és Mandelás film ment. Ott is a foci volt a népnek szóló beetetõ, összekovácsoló cirkusz.

Megnyílt a talaj a politikus alatt Indiában

Éppen újságírókkal beszélt Poonam Maadam indiai politikusasszony, amikor a lába alatt beszakadt a talaj és a szennyvízcsatornába esett. Mindez a véletlen mûve, vagy a sors akarta így?
http://www.globop...-indiaban/
https://www.youtube.com/watch?v=PxpcUmuV5P0
267 #3 Perle
- 2016-05-22 11:08
Imre, az "átkos" rendszerben a jobbak elmentek vadászni. Ott leosztották a lapokat egymás között.

Most a foci mértéktelen pazarló támogatása miatt lehetnek összeterelve a páholyban a politikusok, hogy megszavazzanak a parlamentben bármilyen hatalmas összegû támogatásokat a focikluboknak, meg a külföldról leszerzõdtetendõ focistáknak.
Még megéljük, hogy a magyar válogatott nagy része külföldi focista lesz, akik abból kapják majd a fizetésüket, amit a nyomorult kisvállalkozók, éhbéres munkavállalók adójából beszedtek.
Közben a budapesti utak állapota , fõként a külsõ kerületekben katasztrófális, szétrázza a buszokat és az uatsokat, de arra nem futja.
A fenti meccs eli nézõi kiutazhatnának BKV-val a Kozma utcai temetõbe a Jászberényi útról a Kozma utcára hajtva. Oda is vihetnék magukkal a nagykövetet. Neki is lenne látnivaló.
236 #4 Vazul
- 2016-05-22 17:03
Miért akar Vona Gábor kormányfõként még újabb holokauszt-emlékmûveket avatni? - Avagy Novák vitái a jóbikban.
http://m.origo.hu...taban.html
267 #5 Perle
- 2016-05-24 21:56

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.60 másodperc
3,400,337 egyedi látogató