Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

'Az ország elitjét hirtelen milliárdokat szerzõ senkik alkotják'

BelföldVesztes ország az, amelynek elitjét, hirtelen milliárdokat szerzõ senkik alkotják – véli a Concorde Értékpapír vezetõje.

Jaksity György a nol.hu-nak adott interjújában azt mondta: Magyarországon elmaradt a pénzügyi szemléletváltás, ami a 2008-as világválság után szükséges lett volna, és ezt a tavalyi brókerbotrányok bizonyítják a legjobban. Az üzletember azért örülne egy budapesti olimpiának, mert ahogy fogalmazott: végre konszenzus jönne létre egy olyan témában, amely nem valamivel szemben, hanem valami mellett mozgatja meg pár évig a magyarokat. Hozzátette: a politikai elitnek morális fejlõdést egy olimpia sem hozna, mert szerinte „a megvalósítás és a pénzkilopás tekintetében nagyjából úgy zajlana a projekt, ahogy ma mennek a dolgok.”
Link

Hozzászólások

267 #1 Perle
- 2016-05-30 20:51
Igaz. Lesz itt még újból földosztás és rendcsinálás.

Tízmilliókkal dobálnak meg egyes családokat, olyanokat, akik a 80 milliós ház helyett 90 milliüsba költöznek.
Mások viszont 9 mliióért vennének pici házat, de ahhoz még 1 milliót sem kapnak. Családok ezreinek 1-2 millió is hatalmas segítség lenne.
Egyszerûen felháborítónak tartom ezt a diszkriminációt. Ez nem más, mint irányított születés-szabályozás egy kiválasztott réteg számára.
99 #2 MORMOTA1968
- 2016-05-31 05:47
Egyáltalán nem szegény ez az ország, csak ugye ahol sok a milliárdos tolvaj, rabló, ott sok a szegény is. Nincsenek igazi törvények, azokat ugyanis a bankárok hozzák és az õ kutyáikkal, az általuk pozícióba helyezett politikusokkal alkottatják meg. A pénzrendszer is így mûködik. Simán nyomtathatná minden (nemzet, ha van még ilyen!) a saját nemzeti fizetõeszközét kamat mentesen, épp annyit, amennyire szükség van egy ország normális mûködéséhez és a lakosság megfelelõ életszínvonalához, de hát ugye pont errõl kell elsõre lemondania minden ország kormányainak a zsidók javára. Így meg minden irányítás az õ ölükbe hullik, a politikusok, képviselõk, egyéb emberfélék pedig az õket hûségesen kiszolgáló kutyák lesznek, pedig lehetne belõlük ember is. Persze emberként nem lennének hosszú életûek, se a politikában, se az életben, ezért inkább maradnak kutyák. Azért választások idején illene megkérdezni hazai férgeinket, milyen dolog ez, hogy a zsidó bankároktól kell kölcsön venni kamatra a nemzeti fizetõeszközt, mikor a nép felhatalmazásával ezt a kormányok is megtehetnék, persze ha a háttérhatalom hagyná. Zsidó koceráj ez az egész, ezt "Tóth Ferenc: Államosítás Egyiptomban" címû elõadásában is elmondja. Hogy már akkor és azóta is, ugyan azzal a változatlan módszerrel tesznek tönkre, rabolnak ki minden népet a Földön a zsidók. Vallási és világi hatalom mind az õ kezükben van sok ezer éve. Ezt kellene megértenie minden hülye filoszemita, zsidó imádó judejó kereszténynek is. Amíg nincs ébredés, minden megy tovább a maga útján, márpedig a népesség nagy része továbbra is a kolompos kost követi, vakon és gondolkozás nélkül.
12 #3 spartakusz
- 2016-06-01 17:42
ITT IS LEÍRJÁK!

http://napitema.b...
2 #4 gerry
- 2016-06-01 22:42
"Felcsúttól nem messze" - Itt az év legjobb ingatlanhirdetése

Valaki nagyon berághatott Magyarországra és már inkább menekülne innen: erre utal az az ingatlanhirdetést, ami az Ingatlan.com-on jelent meg, és egészen viccesen próbálja eladni a 67 milliós 13. kerületi lakást.

Idemásoljuk a teljes leírást, ha esetleg idõközben eltûnne. Kordokumentum.


Londoni cég véglegesen megválna tévedésbõl Magyarországon vásárolt lakóingatlanától. A Felcsúttól nem messze, a Hollán Ernõ utcában található, országgyûlési képviselõknek járó, lakhatási támogatás igénybevételére is alkalmas 113 nm alapterületû lakás most egy hétig kiemelt kedvezménnyel kerülhet az Ön tulajdonába!

Az ingatlan 3 szobából (miniszterelnöki dolgozó - 18nm, központi ellenség-meghatározó és migráncs-figyelõ fõhadiszállás - 24,5nm, korrupció elfedõ analitikai labor - 20nm) illetve a szobákat összekötõ, gyenge kommunikációs képességû egyének számára doorstep sajtótájékoztatók tartására alkalmas elõtérbõl (19 nm), az EU-s pénzek lenyúlásának kifõzésére alkalmas konyhából, a gátlástalanság emésztésére alkalmas étkezõbõl illetve minden egyéb kormányzati célt kiszolgáló mellékhelyiségekõl áll. A teljes körû felújítás során nem csak a falfestés és a Klebersberg-kori parketta újult meg, de az Eliosnak hála az utcai világítás is, így a kilátást a jótékony homály fedi. A vagyonnyilatkozatok valódiságának ellenõrzésére betolakodó újságírók ellen riasztórendszer véd. Az erkély jelenleg 6 nm, de miniszterelnöki engedéllyel akár a szomszéd ház rovására korlátlanul megnövelhetõ. Az épületben Schindler list-je helyett Schindler liftje mûködik, a lakás azonban elsõ emeleti lévén lépcsõn is könnyedén megközelíthetõ.

Rezsi Szilárdnak- és a földszintet bérlõ cukrászdának - köszönhetõen a közös költség mindössze 13.000 Ft. A tömegközlekedés Tarlós István szerint kiváló: itt jár a korszerû 3-as metró, melynek csak a füstjét lehet látni és egymást érik az ácsorgó 4-es/6-os villamosok, valamint a hibaelhárításra váró 75-76-os trolik. Végsõ elkeseredés esetén a Duna mindössze 200 m. Bár a Víg Szinház is, arra most kevés igény mutatkozik.

A lakás pénzügyileg rendezett és jelenleg államosítás elõtti utolsó tulajdonosát keresi. Ne habonyozzon, vegyen fel unokatestvéri hitelt még ma! Hívja az MNB-t a 06 (1) PIZ-KELL telefonszámot és kérje Gyurit! Ingatlanközvetítõk a szerzõdéses feltételekrõl a bejegyzés alatt található címen vagy Árpi nevû kommunikációs és agyhalott-képzõ státusz-lovagunknál érdeklõdhetnek.

Innen: http://propeller....nhirdetese
238 #5 bivaly
- 2016-06-03 17:12
Jaksity !

Pubi, te meg a Szent Szûz vagy mi ? Egy áldott jó lelkû, a kéregetõ barátok köréhez tartozó bróker cég vezetõje ! Nem akarsz elmenni a dupla bárcás, ..., tudod ? Nem hát ! De, hogy van a pofádon bõr, az tuti ! Mit bõr, páncél ! Óhh, te angyal, te jólelkû bankár !

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.50 másodperc
3,408,981 egyedi látogató