Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

'Az ország elitjét hirtelen milliárdokat szerzõ senkik alkotják'

BelföldVesztes ország az, amelynek elitjét, hirtelen milliárdokat szerzõ senkik alkotják – véli a Concorde Értékpapír vezetõje.

Jaksity György a nol.hu-nak adott interjújában azt mondta: Magyarországon elmaradt a pénzügyi szemléletváltás, ami a 2008-as világválság után szükséges lett volna, és ezt a tavalyi brókerbotrányok bizonyítják a legjobban. Az üzletember azért örülne egy budapesti olimpiának, mert ahogy fogalmazott: végre konszenzus jönne létre egy olyan témában, amely nem valamivel szemben, hanem valami mellett mozgatja meg pár évig a magyarokat. Hozzátette: a politikai elitnek morális fejlõdést egy olimpia sem hozna, mert szerinte „a megvalósítás és a pénzkilopás tekintetében nagyjából úgy zajlana a projekt, ahogy ma mennek a dolgok.”
Link

Hozzászólások

267 #1 Perle
- 2016-05-30 20:51
Igaz. Lesz itt még újból földosztás és rendcsinálás.

Tízmilliókkal dobálnak meg egyes családokat, olyanokat, akik a 80 milliós ház helyett 90 milliüsba költöznek.
Mások viszont 9 mliióért vennének pici házat, de ahhoz még 1 milliót sem kapnak. Családok ezreinek 1-2 millió is hatalmas segítség lenne.
Egyszerûen felháborítónak tartom ezt a diszkriminációt. Ez nem más, mint irányított születés-szabályozás egy kiválasztott réteg számára.
99 #2 MORMOTA1968
- 2016-05-31 05:47
Egyáltalán nem szegény ez az ország, csak ugye ahol sok a milliárdos tolvaj, rabló, ott sok a szegény is. Nincsenek igazi törvények, azokat ugyanis a bankárok hozzák és az õ kutyáikkal, az általuk pozícióba helyezett politikusokkal alkottatják meg. A pénzrendszer is így mûködik. Simán nyomtathatná minden (nemzet, ha van még ilyen!) a saját nemzeti fizetõeszközét kamat mentesen, épp annyit, amennyire szükség van egy ország normális mûködéséhez és a lakosság megfelelõ életszínvonalához, de hát ugye pont errõl kell elsõre lemondania minden ország kormányainak a zsidók javára. Így meg minden irányítás az õ ölükbe hullik, a politikusok, képviselõk, egyéb emberfélék pedig az õket hûségesen kiszolgáló kutyák lesznek, pedig lehetne belõlük ember is. Persze emberként nem lennének hosszú életûek, se a politikában, se az életben, ezért inkább maradnak kutyák. Azért választások idején illene megkérdezni hazai férgeinket, milyen dolog ez, hogy a zsidó bankároktól kell kölcsön venni kamatra a nemzeti fizetõeszközt, mikor a nép felhatalmazásával ezt a kormányok is megtehetnék, persze ha a háttérhatalom hagyná. Zsidó koceráj ez az egész, ezt "Tóth Ferenc: Államosítás Egyiptomban" címû elõadásában is elmondja. Hogy már akkor és azóta is, ugyan azzal a változatlan módszerrel tesznek tönkre, rabolnak ki minden népet a Földön a zsidók. Vallási és világi hatalom mind az õ kezükben van sok ezer éve. Ezt kellene megértenie minden hülye filoszemita, zsidó imádó judejó kereszténynek is. Amíg nincs ébredés, minden megy tovább a maga útján, márpedig a népesség nagy része továbbra is a kolompos kost követi, vakon és gondolkozás nélkül.
12 #3 spartakusz
- 2016-06-01 17:42
ITT IS LEÍRJÁK!

http://napitema.b...
2 #4 gerry
- 2016-06-01 22:42
"Felcsúttól nem messze" - Itt az év legjobb ingatlanhirdetése

Valaki nagyon berághatott Magyarországra és már inkább menekülne innen: erre utal az az ingatlanhirdetést, ami az Ingatlan.com-on jelent meg, és egészen viccesen próbálja eladni a 67 milliós 13. kerületi lakást.

Idemásoljuk a teljes leírást, ha esetleg idõközben eltûnne. Kordokumentum.


Londoni cég véglegesen megválna tévedésbõl Magyarországon vásárolt lakóingatlanától. A Felcsúttól nem messze, a Hollán Ernõ utcában található, országgyûlési képviselõknek járó, lakhatási támogatás igénybevételére is alkalmas 113 nm alapterületû lakás most egy hétig kiemelt kedvezménnyel kerülhet az Ön tulajdonába!

Az ingatlan 3 szobából (miniszterelnöki dolgozó - 18nm, központi ellenség-meghatározó és migráncs-figyelõ fõhadiszállás - 24,5nm, korrupció elfedõ analitikai labor - 20nm) illetve a szobákat összekötõ, gyenge kommunikációs képességû egyének számára doorstep sajtótájékoztatók tartására alkalmas elõtérbõl (19 nm), az EU-s pénzek lenyúlásának kifõzésére alkalmas konyhából, a gátlástalanság emésztésére alkalmas étkezõbõl illetve minden egyéb kormányzati célt kiszolgáló mellékhelyiségekõl áll. A teljes körû felújítás során nem csak a falfestés és a Klebersberg-kori parketta újult meg, de az Eliosnak hála az utcai világítás is, így a kilátást a jótékony homály fedi. A vagyonnyilatkozatok valódiságának ellenõrzésére betolakodó újságírók ellen riasztórendszer véd. Az erkély jelenleg 6 nm, de miniszterelnöki engedéllyel akár a szomszéd ház rovására korlátlanul megnövelhetõ. Az épületben Schindler list-je helyett Schindler liftje mûködik, a lakás azonban elsõ emeleti lévén lépcsõn is könnyedén megközelíthetõ.

Rezsi Szilárdnak- és a földszintet bérlõ cukrászdának - köszönhetõen a közös költség mindössze 13.000 Ft. A tömegközlekedés Tarlós István szerint kiváló: itt jár a korszerû 3-as metró, melynek csak a füstjét lehet látni és egymást érik az ácsorgó 4-es/6-os villamosok, valamint a hibaelhárításra váró 75-76-os trolik. Végsõ elkeseredés esetén a Duna mindössze 200 m. Bár a Víg Szinház is, arra most kevés igény mutatkozik.

A lakás pénzügyileg rendezett és jelenleg államosítás elõtti utolsó tulajdonosát keresi. Ne habonyozzon, vegyen fel unokatestvéri hitelt még ma! Hívja az MNB-t a 06 (1) PIZ-KELL telefonszámot és kérje Gyurit! Ingatlanközvetítõk a szerzõdéses feltételekrõl a bejegyzés alatt található címen vagy Árpi nevû kommunikációs és agyhalott-képzõ státusz-lovagunknál érdeklõdhetnek.

Innen: http://propeller....nhirdetese
238 #5 bivaly
- 2016-06-03 17:12
Jaksity !

Pubi, te meg a Szent Szûz vagy mi ? Egy áldott jó lelkû, a kéregetõ barátok köréhez tartozó bróker cég vezetõje ! Nem akarsz elmenni a dupla bárcás, ..., tudod ? Nem hát ! De, hogy van a pofádon bõr, az tuti ! Mit bõr, páncél ! Óhh, te angyal, te jólelkû bankár !

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.62 másodperc
2,961,258 egyedi látogató