Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Felhõk felett és alatta

GondolatokMeg vagyok jõve, mint aki el se lett menve, pedig menni, mennetek kell kufar szívek! Hajózni is kell, meg hát mit is csináljunk, ha már eccer úgy vagyunk, hogy lettünk? Ha kértünk, ha nem, ettünk, mert ha nem volt, hát (el)vettünk. Ma már biztos így szólok, hogy ne szóljatok, hogy nem szóltam: minden a legnagyobb rendben, s ha nem, úgy is jól van ez így.

Máté most érettségizet. Szín jeles pár dicsérettel. Blanka ugyanezt az eredményt hozta és Márton fiam is jeles bizonyítványt produkált. Nem tudom, hogy ez jó, vagy nem, vagy mindkettõ eccerre, mert ahogy látom, egészen más szintû vizsgálat zajlik, de egy jelenésnek nem rossz így szülõként elkönyvelni, hogy valami tán ragadt a gyerekeinkre a megfelelési vágyon és megalkuvási hajlamon túl is.

Ez van. Máté közlekedésmérnöknek készül. Kína Selyemutat épít. Máté megtervezi a nyomvonalat én meg tolom a talicskát. Brexit? Lópimpili. Orosz-kínai európai álnemzetek jewró-pálya. Tudtátok, hogy Árpádék és a szíkyták is focipályán döntötté el a mérkõzés eredményét politikia bundabugyiban? Egyre inkább szégyellem magam, hogy ilyen ostoba a fajtám. Bammeg, hogy nem megmondtam, hogy nálunk lesz a világbajnokság és agy könnyebb lesz elfogadtatni a királyságot és "trianon-vissza doktrinát"?

Hát, halljátok! Isten helyében leégne a pofámról a pikkely.

A norvég légitársaság újsága is a skandináv tudósokat szedi elõ, mert most eljött a "nemzetek" kora. Be kell xarni! Link Gépek "farkára" "hõsöket" pingálni ugyanolyan perverzó, mint judapest helyére egy silizált faxt szerkeszteni jin-jang-golyóval.

Egyre szánalmasabb ez a képmutató "erõlködés". Xarból várat? Igen, meg kell legyen!

Ja, fogytam másfél kilót. Úgy tûnik, pár havonta egy ilyen kis fizikai erõfeszítés, mint a mostani, nem tud ártani.

Hozzászólások

12 #39 spartakusz
- 2016-06-26 04:55
AKIK ZSIGERBÕL GYÛLÖLETET TÁPLÁLNAK FELÉM, NE ENGEM GYÛLÖLJENEK HA NEM AKIK AKADÁLYOZTÁK A VALÓDI RENDSZER VÁLTÁST ÉN ELÕTTE OTT HAGYTAM ÕKET!
ITT:
https://internetf...more-45000
283 #40 gladiator07
- 2016-06-26 07:31
Mondjatok egy kort amikor másként volt, egyet, v. talán 100 évet. Ezer évvel ezelõtt már megkezdõdött a sötétség, Gézával, már Õ volt az elsõ kollaboráns, a fiáról nem is beszélve. Árpád népe talán még szabad volt.

Milyen rendszert akarsz, már minden fajtáját kipróbáltak, ember milliók élete árán. Melyik volt a jó,, melyik?????
A föld politikai folyamatait irányítják, már több ezer éve, eszt már tisztáztuk évekkel ezelõtt, akkor miért lángol fel ujra s ujra az hogy "hülyék vagyunk ", hát mutassa meg valaki hogyan kell rendszert váltani s milyet. Mert még senki sem fedte fel a titkot.

Nos figyelünk.
4 #41 Posta Imre
- 2016-06-26 07:50
Gladiátor, nem rendszert, hanem "embert" és ehhez való "istent" kell "váltani". Az erdõ milyen rendszerben növekszik, a csorda és a falka is...? Érdekes, mindenki tudja a szabályokat és ha túllépi a keretet, akkor a saját önfenntartó "rendszere" szabályozza le.

Ugye érted, hogy az emberiség nem egységes faj? Ugye érted, hogy xart kevertek a "petricsészébe"? Ugye érted, hogy a mesterséges rendszerek ennek a xarnak az elfedésére szolgálnak?

Gerr, ilyen óccsó lennék?

Azt írtam, nem láttam tanulni, de ez nem jelenti azt, hogy nem tanult. Csak nem szakadt bele, s remélem ez így is marad minden gyerkõcünknél.

A remény nem hal meg, meg nem halandó a fogalom, csak aki használja. Mondottam, minden rendben lesz, csak akkora a trágya és olyannyira semmi köze a rendezésnek az "emberiségnek nevezett csürhéhez", hogy ezt látni érthetõ csak, hogy a tudás miért "hatalom", s hogy ennek a "hatalomnak tudása" egészen más dimenycionhoz tartozik.

Livia, nincsenek véletlenek. Aznap "kapták el" a "cigánygyilkosokat" is. Ez egy ilyen nap volt.

El se hiszem, de még akkor ilyeneket mondtam:
[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=3NjzQr4jQA8[/movie]

[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=mtvgD7LKC-0[/movie]
12 #42 spartakusz
- 2016-06-26 08:34
FANTASZTIKUS EZ A KÉT VIDEÓ IMRE!
Miért, mert olyan mint a Verne Gyula könyvek amit régen olvastam, elõrevetít - megvalósít és megvalósul!
HÁLÁSAN KÖSZÖNÖM!
MINDEN NAP ISMÉTELNI kell!
- ÉS az a sok ember a sátorban, szerintem nem múlt el bennük nyomtalanul!
spari...................
283 #43 gladiator07
- 2016-06-26 09:07
Imre Istent nem lehet váltani mert az csak Egy van. Embert meg akkor ha mind kiírtod.

Az erdõ a természeti rend alapján nõ, és nincsenek törvényei, legalábbis mesterkélt.
Leírtam világosan hogy sokfélék vagyunk, különbözõ teremtésûek. Tovább bontani nem kell.
27 #44 etele
- 2016-06-26 09:18
2 #45 gerry
- 2016-06-26 09:43
ugyan gladiátor07....

Van az én Istenem, a te Istened, meg az összes többi amire hivatkoznak a világon.

Gondolod, elhiszi neked a másik, hogy ez mind egy Isten?

Mégis mikor ébred tudatára az emberi faj?

A tudatlanság Isteneket teremtett mert nem értették õseink, mi a fene az ahová beszületett. Megoldást se talált, tudni sem tudott, így imádkozni és hálálkodni kezdett "valamiféle felsõbb erõhöz".

így kezdõdött. Aztán - néhány okosabb társuk rájött, hogy húzhat ebböl a félelembõl illetve butaságból hasznot; ezekbõl lettel a varázslók, papok, uralkodók... ez volt a folytatás.

Ne olyan régen - nevezzük talán kulturális forradalomnak (már amennyire az volt, valójában csak "palotaforradalmak sora), megmutatták bugyutatársaságnak, hogy õk értékes teremtményei a természetnek, alapozva arra, hogy Isten (kinek útjai kifürkészhetetlenek), úgy magyarázza az emberi létet, mint egy - az állati létnél - magasabb szintü életformát...
Rohantak az évek (tudom relatíve de ök ezt feltünés és lihegés nélkül teljesítették), generációk születtek és tértek vissza az anyaföldbe (miközben rövid kis életük alatt eleget szenvedtek, türtek, gyötrõdtek),...
és nédd'e máris itt vagyunk a gyönyörü jelenben. Miközben déd-, nagyszüleink és szüleink végigéltek két vil'agégést, miközben a földön erõszakkal elpusztítottak néhányszáz millió embert... (Az egy) Isten tudtával és engedélyével... no meg a parancsára...
Miközben Az ember tragédiájára a müvészetben évtizedek óta csak egy - semmitmondó - válasz született; "Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál", de a világ nagyobb része ezt úgy ismeri; "Dögölj meg"...
[img]https://cdn.meme.am/instances/500x/56039127.jpg [/img]

...még mindig ugyanott tart a világ nagy része:

Nem tudja mit lát, így elmenekül a tudatlansága elöl és valamelyik hitgyülin elhiteti magával, hogy mi az isteni igazság...

Nos kisemberek - szerintetek mennyit változott (csak példaként;) 10'000 év alatt az emberi agy?

Egy biztos... Amiröl írásos bizonyítékaink vannak - azóta én (bután és tudatlanul) látok fejlõdést, csak az iránya fordult meg közben. No nem a felsõ szinten, csak itt lent, az új világrend tornácán.

De - várjatok az Isten majd meg fog titeket segíteni. Úgy hallottam, néhány delegátus minden vasárnap imádkozik a meghallgatásért.

Eddig még nem válaszolt. Kis türelmet kér, mindjárt jönni fog.
4 #46 Posta Imre
- 2016-06-26 10:28
Gladiátor, "nincs semmiféle isten" aki itt irányít. Az, amire te gondolsz az Egyetemes Teremtõ Elv, amit meg "istennek" emlegetünk, azok xarházi geci kis csótányok, de nevezheted "kísérletvezetõknek" is. Emberi ésszel felfogni ezt nem igazán lehet, de azért néha van egy egy sz-áttörés, megvilágosodás. A szabadkõmûvesség pontosan erre a "tudásra" épül és manipulációja így is érvényesülhet. Ettõl még az Elv mûködik, mert nem az "istenkék" vannak ám "legfelül", csak a gazdinak sok a dóga és elsõnek ezt a mocskos isten bandát kellett volna jó PIcsán rúgnia, de azt se tette meg. Semmi nem akadályoz abban, hogy közvetlenül kapcsolódj az Elvhez, de ez maga után vonja, hogy minden, amit eddig láttál, éltél, tudtál, szertefoszlik, mint illúzió. Xar ügy. Én kész vagyok RÁ, sõt bármikor ellóghatnékom is van már innen, DE ÚGY DÖNTÖTTEM, hogy VERA nélkül nem lépek. Nem hagyom itt magára. Közben persze ki kell tölteni az idõt valamivel, de ne vedd nagyon komolyan egyik tevékenységed sem. Szalmakutya. A gyerekeknek még hinniük kell abban, hogy van értelme az életüknek. Van is, de egészen más az, mint amirõl fogalmaink voltak, vannak.
6 #47 anzsi a macska hala
- 2016-06-26 10:56
Gerry!
A materializmus is csak egy vallás. Az emberek többségének fogalma sincs hogyan keletkezett az univerzumunk, hogyan mûködik, és mibõl áll.
Nekünk embereknek egy Atyánk van, és hierarchia alapján épül fel a világ, a létezés sorrendjében.
Az "istenek" meg a fejükre estek. ;)
283 #48 gladiator07
- 2016-06-26 11:38
Na bakker megint beleszaladtunk a kutyacsont rágásba, évenként legalább 1- szer.
Gerry, Imre teljesen igazatok van, és mindenkinek, azért vagyunk Egyek és megismételhetettlenek.

anzsi irta le a frankót: Nekünk Egy Isteni Teremtõ Atyánk és Teremtõ Anyánk Abbszolútumunk van.
S az alatta elterülõ hierarchia.

Én összeütközésbe kerültem hosszú évekkel ez elõtt a "Rózsakeresztesekkel", s 100 - ad részét mondtam el, mint amit az Imre az elõadásain. ezért megakartak ölni, nem mondom hogy hol és hogyan. Azóta tudom hol a helyem, és nem hõsködöm, tegye aszt akinek három anyaja van.

Zárom soraim, nem kívánok többet hozzá szólni.
T: BL:
139 #49 jozsef toth
- 2016-06-26 12:29
Szamomra ,hogy 1 istenvan vagy 100 mindegy!
Akar Teremto atya !
Mert azon kivul ,ahogy a mesebe irjak megteremtet mindent.De azota semmit se csinal! Mid azt amit gerry felsorolt azt vegignezte ,es ma is vegig nezi!
Ha tudom,hogy valaki 100 szor hazudik miert hidjek neki 1 szer!
Mert arrol mindeki szeret halgatni ,hogy valamikor a Gorogok fenykoraba rengeteg ISTENT imadtak!
Csak arrol nem beszel senkik ,hogy mikor haltak meg ezek az istenek!
Mert ugye most csak 1 rol beszel mindenki. Vagy a nagy tudosok es a papa mikor fogja azt be jelenteni ,hogy az egesz csak kitalat mese .
Ha a 100 isten hazugsag volt,akkor azt az egggyet a tobbi hazugsag melle kell tenni.
Nekem semmilyen vezeto nem kell !
Se Kiraly ,Car , ...es korrupt vereto nem kell amelyik mindent TUD es LAT de semmit se tesz az emberiseg erdekebe. Kipucolni azokat az undoritto poitikusokat ,pedofilokat.....valojaba mind azokat akik mergezik a penz es a hatalom vagy erdekebe az eletunket.
4 #50 Posta Imre
- 2016-06-26 12:56
Józsi, mindig Egy az isten és pont mindig éppen az amelyik az "enyém". Mert hát az "én istenem" ÁFA-mentes és még az APEH sem akarta lefoglalni..., ha már minden tulajdonunk is a SZent Korona tulajdona. Na!

Gladiátor, nincs se vita, se hiba. Ez a sok-sok istenbarma-majma Moszkvába lesz terelve (mint vallási központ) és ott meg hivatalos bejelentik, hogy a zistenek egy korábbi civilizáció tagjai, mi meg az õ köpedékeik vagymuk. Vallások? Talán a "kínai" univerzalizmusnak ismert ér egy hajítófát, de ennek az istentelen világnak Igazságra és nem xarházi "istenekre" van szüksége.
128 #51 bogyo
- 2016-06-26 13:11
Ez a sok-sok istenbarma-majma Moszkvába lesz terelve (mint vallási központ) és ott meg hivatalos bejelentik, hogy a zistenek egy korábbi civilizáció tagjai, mi meg az õ köpedékeik vagymuk.


Eddig mi a f@szt jelentettek be hivatalosan. Imre annyi, de annyi utópiád volt már az oroszokkal. Õk is a jaték részei! Na ugye hogy hinni akar mindenki valamiben, valakiben! s_vigyori
2 #52 gerry
- 2016-06-26 13:39
Anzsi!!!!

"Gerry!
A materializmus is csak egy vallás."


Még mindig nem fogjátok fel!!!!

Hányszor leírtam és mindig mást olvastok ki a mondataimból.

A materializmus csak akkor vallás ha hiszel benne, értsd már meg!
Az, hogy képes vagyok elfogadni idestova 40 éve, hogy nem tudok mindent felfogni, megérteni, nem értem az univerzum keletkezését és nem gyömöszölök bele a fejembe semmiféle teóriát, se különbözõ hitközösségek által elmagyarázott fantáziavilágot az agyamba... az NEM VALLÁS.

De amikor leírom, mindig jönnek a hívõk és megpróbálják letenni a voksukat... legtöbbször (szolídan vagy vehemensen) letámadva; mint most te /szolídabban!/, hogy; én Gerry ugyancsak lubickolok a materializmus habkönnyü értelmezésében.
Nem akarom bizonyítani, hogy a majomtól származunk, nem akarok okos lenni és Hawkins-t (akit egyébként nem kedvelek, bár valószíüleg néhány témáról többet tud mint én, de nekem - ellentétben vele - több nõm volt, és olyankor nem a csillagászattal foglalkoztam hanem anatómiával ), sem nem akarom megszégyeníteni egy új Univerzum teremtõ elmélettel....

Az én univerzumom úgy kezdõdött, hogy "vala a sötét...", meg valami érthetetlen, aztán egyszer csak átrángattak egy lyukon, majd - rémlik, mintha megpaskoltak volna és - egyszer csak rájöttem, hogy ki tudok nyitni valamit, amin keresztül megláttam A fényt, majd néhány embert végül egy vigyorgó-síró arcot... Na ez volt az édesanyám.

A többibõl már nem mindenre emlékszem, de lassan azért belenõttem a saját, tudatlan világomba.
Késõbb rájöttem, hogy sok világ létezik, de az enyém a legszebb és a legjobb.
Ezért nem volt okom törõdni - mások papolását hallgatva,- hogy vannak jobb világok is, persze azt ki is kell érdemelni.
Megkereszteltek, voltam elsõ áldozó - amit úgy elfelejtettem, hogy csak jóval késöbb a nagynéném világosított fel (és fekete-fehér képet is mutatott a ceremóniáról), hogy na ezt nézd meg ott vagy az elsõ sorban (na nem a szépségem miatt, hanem mert átlagos kisnövésü voltam és a nagyok mentek hátra.
Állítólag angyali hangom volt - de szerintem ez csak rokoni szeretetmegnyilvánulási lódítás volt Tánti részérõl...
Szárnyakat soha ebben a büdös életben nem találtam magamon.
A felnõtt kor küszöbére viszont már úgy érkeztem, hogy herótom volt a szeretetrezgõktõl, okoskodó vallásosokból, valamint minden olyan eröszakos személytõl aki meg akarta magyarázni nekem, hogy miként gondolkodjak, kinek áldozzak, kit kövessek...

Anzsi - valamit nem elhinni nem azonos azzal hogy másban hiszel. Érthetõ?
(Nehogy elkezd most, hogy a HIT tagadása is egy vallás!!!)

Anyám nem volt bigott hívõ, de nem hagyott volna ki egyetlen szentestei Istentiszteletet se. Évente néhányszor - nem számoltam - elment a templomba és amikor - a nyolcvanas évektöl a haláláig ide jött hozzám, mindig el kellett vinnem a családot a fekete Madonnához... (Einsiedeln - http://www.einsie...fuehrungen)
Nem zavart soha ha valakinek a saját lelki békéjéhez szükségét érzi a vallásnak, az se, hogy miben hisz és milyen erõvel. Ez is magánügy - és nem szégyen a szememben, ha a belsõ harmóniához ez kell, ám legyen. De ne akarjon rábeszélni senki és ha a nemet mondásom után megpróbál erõszakosan "megtéríteni" (A jehovákon kivül vagy másik 3 ilyesféle felekezettel hozott össze rosszsorsom itt svájcban... de a végén eloldalogtak), akkor bedurvulok, átmegyek bunkóba...

A kenetteljes, nyálas, magamutogató óriási lélekkel rendelkezõ szeretetteljes hülyék irritálnak. Nem kértem, hogy folyjon szét a szemem elõtt, ne tárja ki a szívét, ne sajnáljon, mert tévelygek a tudatlanságban és el fog veszni a lelkem.

Köszönöm, jól vagyok. Nem tudom... felfogható amit írok? Nem? Mindegy, már megszoktam.
Szeretek tudatlan lenni, mert úgy érzem van még mit tanulnom - de önszántamból és nem mások által (meg)vezetve.
s_Laptop
4 #53 Posta Imre
- 2016-06-26 13:50
Ejnye bogyó, ez terv, nem hiedelem kérdése. Lassan a 4. körgyûrût készítik. http://www.nation...russia.htm
Tudod, kipróbálhatnátok már milyen érzés nem hinni, hanem tudni! Elárulom: xar. Sorold az "utópiákat"! De sorban ám!s_Laptop
12 #54 spartakusz
- 2016-06-26 14:03
Fáj a szívem, nem azért mert azon vitatkoztok van e Isten vagy nincs, ha nem azért, mert nem tudjátok, hogy min vitatkoztok! Még nem érte el inger küszöbömet. hogy kifejtsem álláspontomat és röviden -
most azért írtam, mert elárulta magát az istentelen - idézem:
"... Lammy felhívta a figyelmet arra, hogy az EU-tagságról szóló népszavazás nem bír kötelezõ jogi érvénnyel, vagyis nem kötelezi a parlamentet a kilépést megalapozó törvények megalkotásra...."
innen:
http://sztarklikk...esz/273850

emlékeztek írtam mikor menjen a magyar majd szavazni - nekik többet soha! Csak röviden...
és nyalhatnak nekik az istenteleneknek - így járnak:
https://kuruc.inf...
szóval ezvan!
spari........................
128 #55 bogyo
- 2016-06-26 15:39
Imre! :) És mi a f@szt ér a nagy tudásával a barma?! Mire megy, ment véle?! Nézd meg a világot. Elég csak lopni, csalni tudni. És még fel is néznek rá hogy üggyess!
Imre a kezdetektõl nézve elhangzott itt sok minden. Jól csinálod amit csinálsz persze, de azzéé nem véletlenül szaladt szét a ménes se se. s_hihi
37 #56 HER
- 2016-06-26 16:41
- Mi az abszolút vallási ellentmondás?
- ???
- Menny a pokolba!
139 #57 jozsef toth
- 2016-06-26 16:43
HER !

Menny a pokolba!

Es az hol van?
Ja itt ! Egyeseknek a menyorszag 2-nek itt a pokol!

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.21 másodperc
4,702,135 egyedi látogató