Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Patkányok honfoglalása... kicsit másképp

GondolatokMég sajnálom is õket, de ezek négylábúak, viszont rossz helyen voltak rossz idõben. A kétlábú patkányokkal szemben is ez az eljárás követendõ, csak sajnálkozás-mentesen.

Hozzászólások

12 #1 spartakusz
- 2016-07-09 13:13
Gondolom, megmérgezted õket - én is így irtottam ki õket!
Jut eszembe, viszont minket néznek patkánynak mert fentrõl lentrõl, innen - onnan alattomos lassú ölõ méreggel mérgeznek bennünk!
Ez humánus amit mutattál Imre, mert azonnal öl!
De a mienk embertelen!

spari...
4 #2 Posta Imre
- 2016-07-09 13:14
Nem méreg. Mérges én voltam, mikor a fészekre leltem.
12 #3 spartakusz
- 2016-07-09 13:40
Imre az is humánus, mert azonnal öl, ha agyon csapod õket!

De amit velünk mûvelnek az már sokk!
37 #4 HER
- 2016-07-09 15:06
Nálunk is voltak, teljesen szétrágták a tyúkólat, én mérget tettem le nekik, attól elmenve elvéreznek és nem látom a kínjukat sem!
Szinte szitává rágták a falakat, mert nincsen lakva a ház, így késõn vettem észre õket!:o
26 #5 Szofi
- 2016-07-09 15:36
Spari! Humánus amit mûvelnek velünk, ha õk a "humánok" és mi nem vagyunk azok.
159 #6 vanyusha
- 2016-07-09 15:45
E bizalom, biztonság kisugárzásod . kicsinyeiket nálad hagyták menedékben:magad a királyság .....
297 #7 Buvarkund
- 2016-07-09 16:45
Kedves HER, a Fluoridtól véreztek el, azt rakják a fogkrémbe is, attól vérzik az íny is.
2 #8 gerry
- 2016-07-09 16:52
Na ha ezt meglátja egy zöldike akkor elsírja magát és feljelent

...Azt hallottam a pápa holnap reggel bocsánatot fog kérni helyetted, patkánykirálytól, mert minden élet 'Sten teremtménye, valamint a pillangó-elv hatásának következményeként épp most éheztettél halálra 500 millió embert akiknek 2166 és 2169 között ezeknek a patkányoknak az utódai lettek volna a túléléshez szükséges ennivaló...
...valamint Rotschield666 (2024-ben valahogy bekerült a családjukba egy muszlim és annyira felszaporodtak néhányszáz év alatt, hogy már számozzák magukat), visszamenöleg megátkozott a cselekedetedért és 2666-ban betiltotta a PI-Klub honlapot...

Szóval Imre - a világ szemében mától kezdve tömeggyilkos vagy. A zsidók nem szeretnek.

...csak mondom, ne számíts semmi jóra!s_hihi

Gerry - a honlap hülyéje (pedig a középsõ nevem Kassandro)
4 #9 Posta Imre
- 2016-07-09 18:06
Gerry, a zsidó nem szeret senkit, hisz zsidó, a gyûlöletet vallja.

Van egy zsáknyi döglött legyen, faszúm, bodobácsom, pár kicsavart nyakú rigóm is, melyet a kutyuk intézhettek el, legnagyobb sajnálatomra, de hát nem az elsõk és nem is az utolsók és van most két létszámhiány a macskatáborban is, mert Zafir úgy 2 hónapja, mandula meg olyan 2 hete tûnt el. Szerintem megmérgezhették õket a környéken kirakott nyamival, vagy egy kínai büfének lettek begyûjtve.

A "zûdek"? Te, úgy csíkozzák az eget most is, és egyetlen tetves "zûdet" nem látni pampogni. Ha feltenném az össze egeretet, amit a csapdák év közben rabul ejtenek..., de minek? A patkányok anyja meglógott, most még õt keringetem. A pulik a másik farakásnál jeleztek tegnap. Szóval, holnap rakom a fát, kicsi szürkét keresve, ha jönnek a nagy zûdek, ha nem?

Ja, elfeledtem mondani, a képen a kis falka éppen alszik..., olyan délutáni sziesztázik. Van valakinek kifogása ellene? Ha egy kézigránát lett volna közibük baxva, mindjárt hadirokkantnak lennének nyilvánítva?

Gerry, hát háború van, nem tudtad? Ha utamba kerül egy hangyaboly, majd megkérdem, mit szeretnének. Õk is ezt teszik, nem? Demokrácia van....s_kukk

Azírt ne feledjéTEK! Ha egy is elszökött, akkor mindegyik elszökött!
139 #10 jozsef toth
- 2016-07-09 19:29
Imre a kepet nezve eleg furcsa pozba alszanak ezek a kis joszagok!

Ezek mar orok alomba maradnak.A gravitacio erossen hatott rajuk.
Legkozelebb engem hivjal es megmondom milyen pozba ragd oket
,hogy hiteles legyen a csaladi szunyokalas. Egyenes farokkal csak TE tudsz aludni.Ossze gombojodve egymasmelle bujva es mindig a farkuk maguk alahuzva alaszanak.
Ha akarod kuldok eredeti fotot.
4 #11 Posta Imre
- 2016-07-09 19:35
Ej Józsi, nehogy küldj magadról magad alá húzott képet! Az orhideáidról küldhetsz! Na jó, tényleg nem alszanak, hanem játszanak! Ebbe köss bele bammeg! Azt lehet egyenes farkincával is, nem? s_Hlp
4 #12 Posta Imre
- 2016-07-09 20:28
7 fajta mérgezõ ember, akitõl szabadulj meg minél gyorsabban

Mind ismerünk legalább egy mérgezõ embert, csak épp nem biztos, hogy tudjuk, milyen emberrel van dolgunk. Néha késõn ébredünk rá, és már megmérgezte a napjainkat és a lelkünket.
következõ cikk Magyarország rendezheti a 2020-as vizes Európa-bajnokságot
elõzõ cikk Pokoli vihar csapott le a Nyírségre
Kun Gabi
Kun Gabi2016. 07. 09.
2303

Semmi szükség rá, hogy olyan emberekkel vedd körül magad, akik negatívan hatnak rád és az életedre. Õk azok, akik csak lehúznak, manipulálnak, és állandó feszültséget érzel a közelükben. A Lifehack szakértõje segít, hogy felismerd a környezetedben lévõ mérgezõ emberek fajtáit, hogy aztán leépíthesd a velük való kapcsolatot a saját érdekedben.

1. A pióca

Mindig le van égve, és folyton segítségre van szüksége. Persze minden embernek vannak nehéz idõszakok az életében, de a pióca non-stop küzdelemben él. Sokszor kér szívességeket vagy pénzt, de sosem hallgat a jó tanácsokra, hogy tényleg változtasson az életén. A valóságban teljesen boldog így, ahogy van, mert nem kell erõlködnie azon, hogy fejlõdjön, úgyis megoldják a többiek az életét helyette.

2. Az irigy

Ez az ember sosem örül veled, nem boldog attól, ha egy barátja sikeres, mert ahhoz túlságosan önzõ. Azt gondolja, hogy õ sokkal inkább megérdemelné a sikert és mindig azt kérdezgeti magától, hogy „Miért pont XY? Miért nem én?” Csakhogy az irigy fajta mérgezõ ember nem akar megdolgozni a sikerért, és ölbe tett kézzel várja az elismerést. Ez teszi õt annyira keserûvé és féltékennyé.

3. Az „én, én , én”

Az „én, én, én” ember rendkívül énközpontú, csak saját magáról szeret beszélni. Sokszor kér tõled tanácsot, de nem hallgat rád, mert igazából csak alkalmat keres, hogy kibeszélhesse magát. Ha neked van problémád, amirõl beszélni szeretnél vele, akkor nem hallgat meg, eltûnik, mert az õ szemében te csak egy eszköz vagy arra, hogy a saját hiúságát legyezgesse és önbizalmát építse.
7 mérgezõ ember, akitõl szabadulj meg minél gyorsabban

4. Az áldozat

Az áldozatot nehéz kiszúrni, mert akaratlanul is megsajnálod. Egy idõ után azért már feltûnik, hogy õ mindig, mindenben csak áldozat. Nem vállal felelõsséget semmiért, és folyton azt érzi, hogy a világ ellene van. Nem tanul a tapasztalataiból, csak nyalogatja a sebeit, sajnálja magát, és másokat hibáztat a saját helyzetéért.

5. A pletykás

Imádja a drámát, ha az mással történik, és õ kívülrõl, biztonságos távolságból kuncoghat kárörvendõen. A saját belsõ bizonytalanságát ellensúlyozza azzal, hogy mások tragédiáján csámcsog, figyelmet szerez egy társaságban magának a pletykálkodással. Nem tisztel senkit, így téged sem, akármekkora barátjának is nevez, ugyanúgy kibeszél a hátad mögött, mint mindenkit mást. Minél hamarabb szabadulj meg tõle és a mérgezõ nyelvétõl.

6. A hormonális

Valószínûleg igazából nem a hormonjai vezérlik, de pont olyan ésszerûtlenül viselkedik. Nem képes uralni az érzelmeit, és gyakran sírva fakad csak úgy, elõzmények nélkül. Nem gondolkodik, mielõtt reagálna, és általában bûntudatot ébreszt a barátaiban. Olykor bocsánatot kér a viselkedéséért, de a következõ frusztráló helyzetben ugyanazt eljátssza veled.

7. A dagonyázó

A dagonyázó ember utálja a változást, még a saját érdekében sem hajlandó változtatni. Azt szeretné, ha te is ugyanolyan lennél, mint régen, mindegy, hogy esetleg te pont boldogabb vagy úgy, ahogy most vagy. Ez azért van, mert igazából nem érdekled, õ csak szeretne a saját szintjére lehúzni, hogy nehogy leelõzd. Veszélyes, manipulatív fajta, kerüld el jó messzire!http://www.nlcafe...kapcsolat/
139 #13 jozsef toth
- 2016-07-09 21:51
Imre !
Ez a jatek nagyon egy oldalu volt! Te csak jatszottal veluk ,de ok voltak a vesztesek!Lebirkoztad oket.
Valahogy nem egy sulycsoportba vagytok!
A farukrol itelve ok csak kiskoruak voltak:D
129 #14 VaLa
- 2016-07-09 23:13
[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=6BKWyJ7M5TY[/movie]
139 #15 jozsef toth
- 2016-07-10 02:48
VaLa !
De rosszak vagytok!
Hat ez is csak az ITEN teremtmenye!
A jo ISTEN miert csinalt ilyen teremtmenyt?
Erre melyik ima kommandos tud jo valaszt adni erre a kerdesre??
Nagyon izgatottan varom a valaszt.
236 #16 Vazul
- 2016-07-10 07:07
Imre, békaembereket nem láttál a közelben? Mert attól még ott voltak! Pelikán elvtárs is nyolc ürgét ütött le egyszerre, úh ez a történet nem kicsit gyanús.
4 #17 Posta Imre
- 2016-07-10 07:29
Vala nézem a patkányfogós videód, erre Marci mondja, hogy "né mán egy patkány", s erre a nappali ablakánál egy nagyobbacska patkány igyekezett be, kicsit furán, bizonytalanul. Mire kirongyoltam a fokossal, már elszelelt, de valszeg ez már elrágott egy szeretetcsomag vaníliás ízesítésû "ciklon bétát".

Józsi, ezek így szoknak játszani. Igen, még nem ivarérett korúak, ez tagadhatatlan.

Vazul, az a gyanús, ami nem gyanús.
299 #18 i_gazember
- 2016-07-10 08:28
Imre! Ezek nyílván neked nem tetszõ vallásúak (voltak). A játék végén tûz is volt ugye?

http://www.valtoz...;Itemid=57
4 #19 Posta Imre
- 2016-07-10 08:35
László, semmi köze a valláshoz, vagy, hogy nekem tetszik-e, vagy nem. A gyakorlat mutatja, hogy nyulat tarthatunk, baromfit, egyéb lábasjószágokat, de minden állományt gyéríteni kell. A vadászok is ezt teszik, és a háborúkkal, hivatalos szaporodás-szabályozással, oltás-programokkal...ezt teszik a kétlábúakkal is, csak itt bizonyos vallással is jellemezhetõ fajták belehugggyoztak a konnektorba. Sokat fohászkodtam, meg kértem õket szépen is..., de aki nem ért a szóból...

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.05 másodperc
4,702,014 egyedi látogató