Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Felfoghatatlan magyar gyõzelem: világbajnok a honvédség ejtõernyõs válogatottja

BelföldTávolbanézésben és hülyeségben is csúcsot döntünk. Azért örüljetek, az orosz csapatot is lehagyták a célbaugrók. Ilyen pontosan kék fejbe lõni a mocskos zsidó fõnökeiket és a "politikai-gazdasági" zsinagógaszökevény bandát. Aranyérmet szerzett célbaugrásban a Magyar Honvédség ejtõernyõs válogatottja: Bánszki Tamás százados, Varga Tamás zászlós, Hirschler Gábor zászlós, Gál Szabolcs õrmester és Asztalos István önkéntes mûveleti tartalékos zászlós.

A Magyar Honvédség csapata huszonhat induló közül bizonyult a legjobbnak, a tíz ugrásból álló versenyen a versenyzõknek minél pontosabban kell célbaérni, a hibákat centiméterben jegyzik fel. A csapatok ötfõsek, minden sorozatban mindenki ugrik, és a leggyengébb eredményt törlik. Jellemzõ az ugrások pontosságára, hogy a magyar csapat az ötven ugrásból összesen 26 centiméter hibát vétett összesen, a második helyezett orosz válogatott pedig 27 centimétert.

Beszámolók szerint „az egész verseny során fej-fej mellett haladt a két csapat, végül a jobb összpontosításnak köszönhetõen hazánk katonái gyõzedelmeskedtek.”

A csapat július 29-én 19.40-kor érkezik a Ferihegy 2B terminálra, járatszám: SU 2468.

(Kép és infó: honvedelem.hu)
Link

Hozzászólások

236 #1 Vazul
- 2016-07-30 20:51
Minden elismerésem! s_pompom Hiába a magyar géneknek nincs párja, nem véletlen, hogy a magyar katonák általában a legjobbak közt vannak!

Ha már verseny:
Az orosz zászlót mintázza az amerikai egyenruha az olimpián :D
http://mno.hu/rio...ha-1354309
cdn.rt.com/files/2016.07/original/579cbe1ac36188f51b8b45a7.jpg
69 #2 Szalonna
- 2016-07-30 22:34
A katonák?... inkább a pilóták. Azok tényleg, az oroszokat a saját MIG29-kel megverték.
236 #3 Vazul
- 2016-07-30 23:50
Tény, hogy nagyszámú a nehéz felfogóképességû, elvkult USA hívõ, korlátolt - már maga a katonaság is ezekre épít (elég csak azt említeni, hogy a közszolgálati egyetemen izraelben szolgáltak tanítanak meg tábori rabbi mond beszédet a diploma átadásakor)- de fizikum tekintetében és kitartásban élvonalban vagyunk. Mármint az a kb 1000 fõ a HM berkein belül, akik jelenleg ténylegesen hadra foghatóak hazánban...
Cionérdek volt leépíteni a nullára a magyar honvédelmet. Ha több katonánk lenne, megfelelõ körülmények, képzések és fejlesztések, és ha nem csak évi kb. 250 milliárdot fordítanának a honvédelemre, miközben stadionokra évente 60-70 milliárdot, meg egyes években 500 milliárdot a jegybanki profit kétes alapítványoknak való eltüntetésére, akkor még többen jeleskedhetnének nemzetközi szinten.
De az tagadhatatlan tény, hogy a küföldi szolgálatokon lévõ magyar katonákat nagyon szeretik, és állóképességben jeleskednek, illetve lekörözik a többi nemzetet.

A magyar génekre és versenyzésre visszatérve, az elõzõ olimpián a nagy országok közt a mi kis országunk 9. volt az éremtáblázaton. Elõttünk végzett USA, Kína, Németország, Oroszország stb. Izrael meg érmet se szerzett:
http://timesofind...medals.cms
Itt (is) megmutatkozik a genetika, miközben izrael az egyik leggazdagabb ország, aminek éppenséggel telne az élsportolók legújabb technikákkal való képzésére, már ha lehetne ilyeneket képezni ott. Nem úgy mint nálunk, Palesztina 2-ben. Most is csak orbán haverjaihoz megy a pénz a sportban maffia szinten, és még véletlenül sem szakmai munkára.
69 #4 Szalonna
- 2016-07-31 02:06
Vazul, a "honvédséghez" nem csak egyetemen keresztül lehet bejutni, tehát mindenkinek nem tudják kimosni az agyát, van ott nem egy nem kettõ olyan, aki tudja ki az a zsidaj. Az egyetemisták meg alapból hülyék mindenhol. A köZSilgálati egyetem fõ rektora meg egy fideszes zsidó.
267 #5 Perle
- 2016-07-31 11:52
Minden elismerés az ejtõernyõsöknek!
s_proszt
Az ejtõernyõzés az " átkos" rendszerben is népszerû volt. Egy átlag fiatal is megtanulhatta és gyakorhatta ezt a sportágat, ha beíratkotott valemelyik város honvédelmi sportszövetségébe.
Unokaterstvéreim is több mint száz ugrást hajtottak végre. Én is mentem volna, de édesanyám nem engedett. Mindig fájó szívvel néztem, ahogy félelem nélkül kiugránk a dubla szárnyú gépekbõl a fitalalok, és büszkén hajtohatták össze az akkor még nem legkorszerõbb ernyõiket. Azzal kezdõdött az oktatás.
4 #6 Posta Imre
- 2016-07-31 11:56
Perle, mikor Tökölre kerültem, tervben volt, hogy megugratom magam, de aztán sehogy se került rá alkalom. Kár.

A hír maga viszont deszant-értékû, nem a sportról szól. Ebbõl biza invázió is lehet, elnézve a légteret mostanság.

A jobbaknak ernyõ nélkül is megyen, csak legyen elég szivacs a talajon.
www.youtube.com/w...8j0YFzmqWc
267 #7 Perle
- 2016-07-31 12:07
Imre!
Valóban az, majd leglátjuk, hogy egy hátországban , élelsen hogyan sikerülnek az ugrások.
Szoktatnak bennünket a háborús részvételhez nem csak ebben, hanem a disznóboncolós cikkben is. Sõt már azóta, hogy a pápai repteret nehéz katonai szállításra, a honvéd korházat pedig nátóssá alakították át.
236 #8 Vazul
- 2016-08-01 22:27
Ez nagyon durva..... hazánkban nem marad honvédõ. Helyette harmadik országokba küdik õket szolgálatra a cionista háborúba. Az iraki katonakorú férfiak tíz- meg százezrével menekülnek a hazájukból.....ahogy Koszovó is a terroristák és fegyverkereskedelmeik fellegvára, elosztó központja. Az ottani életerõs férfiak helyett magyar katonák mennek a vágóhídra a magyar adófizetõk pénzébõl. Magyarázza már meg simicskó, hogy miért is?

Félezer magyar katona indul külföldi misszióba
http://hirtv.hu/a...ba-1354601
267 #9 Perle
- 2016-08-02 15:01
Világbajnok az amerikai pilóta a 2,5 tonnás katonai terpjárók c élbajuttatásában. Úgy kullanak a jármûvek fentrõl, mint a kis varangyok , vagy a roma gyerkõcök az égbõl.
http://cars.aol.c...om-planes/

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.72 másodperc
3,409,948 egyedi látogató