Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Folyamatok

Gondolatok"Amit Erdogán és az Oroszok lépéseiröl elõre irtunk,megtörtént.Jelenleg = Az Usa államkötvényeket senki nem vásárolja.Négy éve jeleztük,hogy semmiféle fedezete sincs. A világbankjai Usa kötvényt csak korlátozott mértékben,és áron alul fogadnak el.Utána azonnal aranyra váltják.Ezáltal az arany,most túlértékelt. A nyugati hitelminõsitõk egyfolytában gátlástalanul hazudnak.Az Usa gyakorlatilag államcsõdben van. Ezt Trump helyesen ismerte fel,,ez igy tovább nem mehet. Utolsó lehetõségként az amerikai zsidók megpróbálkoznak szabadkereskedelmi egyezményt kierõltetni az Európai unióbol.

Ez európának teljes ráfizetés lenne.Az amerikai szemét termékek teljesen elárasztanák európát.Gyárak ezrei,és munkahelyek százezrei szünnének meg.
Tulajdonképpen ezzel Kinát szeretnék jogi alapon kiszoritani Európábol.Csak senkinek se kellenek.☺
Mostani helyzet - a migráns betelepités fõcélja,hogy teljesen túlterheljék az Unió pénzügyi rendszerét.Mivel nincstelenek érkeznek.
Látható,hogy több fronton támadnak.Gazdaságilag megakarják szállni az Uniót.Anglia ezt helyesen ismerte fel.Miniszterelnök asszonya most a két keleti óriás Felvevõ piaccal tárgyal.Kina-Orosz.
Nyersanyagért,Technológiát kinálnak.Szinte biztosan megegyeznek.Addig huzzák a kilépési idõt.Utána azonnal kilépnek.
50 milliárd font veszteség átmenetileg,,Angliának piti összeg.A dollárt jelenleg az országok közötti elszámolások tartják életben.Ezért nem értékelik le.Kilehetne erõltetni,de akkor kiderülne,hogy az Usának semmilye sincs.Azonkivül rengeteg ország menne csõdbe,,mert a dollárt tartalék valutaként beraktározták.Ebböl az következne,hogy a világkereskedelem gyakorlatilag összeomlana.Ez senkinek se érdeke,katasztrófa lenne.
Évekkel ezelõtt megfogalmazódott,hogy a dollárt fokozatosan ki kell vezetni a világkereskedelembõl.☺
Ennek oka,hogy a Zsidó tulajdonban lévõ amerikai pénzverde fedezetlen kötvényeket bocsájt ki,és hamis pénzt veret.Saját pénzüket hamisitják,hogy világkereskedelmi kulcs szerepét megõrizzék.
Ezzel a csalással az usa ma is dollár billiókat keres évente.De egyre csökkenõ mértékben.Ez okozza az amerikai gazdasági káoszt.
Visszatérve.Európának,ma három nagyon beteg embere van.Görög-Portugál-Olaszország.Portugáliával nincs mit tenni.Eltartott marad.Görögország,30 éves távlatban menthetõ.
Olaszország a fõ probléma,mert nyiltan fizetési haladékokkal játszik.Összeomlása azért nem hagyható jelenleg,mert hatalmas vásárlói piacot is magával rántana.Ez pedig már mindenkire visszaütne.☺
A jelenlegi tárgyalások fõ célja,hogy bankrendszere fel legyen tõkésitve.És itt lép be a képbe a szabad reális tõke.(amerikai tõke nem kell,mert nem valós).Kina-Oroszország-Svájc-Tajvan..Anglia idejében kilépett.Németország,és Francia ország egymaga nem tudja felvállalni.
Az új segitõk kikötõket és gyári jogokat kérnek.Teljesen jogosan.Sok pénzt kapott ugyanigy Görög ország is.Csak itt a hazudozó média nem mondta be.
Az Európai unió jelenlegi formájában nem tartható fenn.Szabadkereskedelni övezetté lesz átakitva,,korlátozott vámjogokkal.

Nyugat józan ésszel most jött rá,hogy az Amerikai zsidó bandák kalandor háborús politikája tizszer annyi kárt okozott,mint hasznot.Libia kirablása semmit nem hozott a konyhára.
A bolygó 50%~ának az iparositása az elmult 30"évvel kezdõdött meg.Ez a folyamat ma is tart gõzerõvel.Új piacok teremtõdnek,,de ezekhez elõször beruházások kellenek.
Nagyon sok commentezõ és szakértõ csak egy dolgot tud orditani.-"hehej levan ez dumálva ,meg mindenütt zsidót lát,meg illuminátust,meg szabadkõmûvest.!!".Ott is ahol véletlenül sincs.Az új piacok tortája hatalmas.Mindenki helyezkedik,mindenkinek jut.De véges a torta.
Jelenleg nyersanyag hiány van a bolygón.Néhány ország ezt háborukkal gondolja megoldani.Mások szerzõdésekkel.Teljes átrendezõdés zajlik.Erre a korra van rábizva,hogy ebböl a helyzetbõl a következõbe átvezesse az emberiséget.Ha sikerül.
Ezek a fõ világgazdasági folyamatok zajlanak most.A beruházások egy idõben minden kontinensen zajlanak,,lehetõségek szerint.
Nagyjábol erröl volna szó.Sok millió profi dolgozik ezen jól,rosszul.De olyan emberekre nincs szükség akik maximális szellemi teljesitménye -"hehej tudtam én ezt.!!".
Magán véleményem,soha nem tudott semmit,,ma se tud.Sötétebb,mint erdõ mélyén a tuskó.= Háttérhatalom.!!.
Ha akarja beteheti.Hátha valamelyik megérti.De legalább maga értse.Ez a folyamat nem megállitható.Vannak elágazásai,,de végbefog menni.A lényeg,hogy lehetõleg háboruk nélkül.Egy hosszútávú kereskedelmi szerzõdés ezerszer több hasznot termel mindkét félnek,,mint egy szaros kis háború.
Ez meglesz értetve a zsidó bandákkak is,és kollaboránsaikkal is.Nyilvánvalóan ha nagyon akarnak háborút,megkaphatják.
De akkor jobb ha egyböl a ruha bolt irányába támadnak,hogy jusson fehér lepedõ.Mert a kockás kegyeletsértés.
Katonai erejük a bolygóéval nem összemérhetõ
...vége.

most mondják.Mivel Anglia jogilag már kilépett az unióbol,ezért rá semmiféle embargó nem vonatkozik az unió irányábol.Korlátlanul kereskedhet,,-lefölözi a hasznot.
Merkel meg Hollande meg szentségel.!!.--szép volt angol csajszi.

pár nap mulva bejelentik az uj kereskeselmi egyezményeket Moszkvával,-vigyorogva...Igy megy ez fijúk."

Hozzászólások

154 #1 kakas
- 2016-08-11 17:55
Akkó lõgyakorlat befejezve,pedig szép eredményeim voltak.sebaj. 66.media.tumblr.com/118b1e169d92dce0303f00f2552b2f2c/tumblr_o7nz5ivGkd1rsd5q7o1_500.gif
4 #2 Posta Imre
- 2016-08-11 19:24
Kakas, kb. Bõvebben is kifejthetem, hogy azért ez így ebben a formulában kicsit csalóka képlet, de ...
238 #3 bivaly
- 2016-08-11 19:39
Cikkíró arany barátom !

A "nyugat" megszámlálhatatlan sokszor jött már rá, hogy tévedett, megszámlálhatatlan sokszor "kapott észbe", és megszámlálhatatlan sokszor "változtatott" addigi irányán. És az olyanok mint te is, megszámlálhatatlan sokszor írták le, hogy mikor mi fog történni, azután nem történt semmi, vagy nem az, nem akkor és nem úgy. De semmi baj, várd a csodát, hinni kell, remélni is, és akinek mint neked is saját titkosszolgálata van, és beépített emberek ezrei szállítják a tuti információkat, annak könnyû a jövõbe látni. ( Szólj ha tévedtem nyugodtan !). Azután ha esetleg valami elõre nem látható, hihetetlen véletlen miatt nem következik be a "tuti", hát Istenkém, tévedni emberi dolog, meg ki fog itt emlékezni rá, hogy te már mikor megmondtad, ami nem úgy lett ?
Az emberiség nem alakítja a saját történelmét ! Azt mások alakíttatják vele ! Azok a mások meg tetszik vagy nem, nagyon kevesen vannak, az alkalmazottak, meg sokan, de azok csak végrehajtanak. Pár ezer éve van ez így, lehet, hogy régebben, mennyi az annyi nem tudom, de ez akkor is így mûködik. Európa meg szintén nem néhány tíz éve van bajban ! Folyamatos háborúkból áll a történelem, hol lokálisan, hol kicsit kiterjesztve, és ha ennek valamikor is valakik véget tudtak volna vetni, már megtették volna! Sokan hitték, hogy képesek rá, haláluk sok esetben elõrehozott és felesleges volt, sok esetben kiderült, hogy csak eszközök voltak egy test jobb és balkezén. Báboztak velük. Ráadásul egymás ellen. Velünk is báboznak csak másként. Ezért én már a saját szememnek is csak harmadszorra hiszek. Messzirõl jött ember meg azt mond amit akar.
116 #4 livia
- 2016-08-11 21:08
És a történelem mindig megismétli önmagát. És mi mégis itt vagyunk! No és nem kockásan, hanem pepitában. Ez ellen még az illemnemtudjamegnemakarjatudni sem tehetnek. Még ha illuminátusan is beszövetkeztek, akkor se! Bocsi, ha nem érthetõ, pedig igyekeztem.
236 #5 Vazul
- 2016-08-11 21:30
Ez egy korrekt írás, nem tudom cáfolni. Aki tájékozott - nem kell hozzá semmiféle titkosszolgálat - a fentiekkel tisztában is van. Nem titok, hogy a dollár hogy mûködik és mekkora kamu az egész, fõleg 2008 után ezt mindenki tudja, annyi korrekt írás jelent meg a dollár kapcsán, de most csak egy példát emeltem ki, és nem akarom a cikket elemezni, mert logikus és érthetõ. Igaz kapkodva írták, és nem lektorálták, mint egy fõáramú médiában megjelenõ írást, de teljesen érthetõ. Kifejezetten badarság titkosszolgálati láncolatot képzelni mögé, mint ahogy azt egyesek sejteni vélik....

Szomorú konstatálni, hogy bivaly elméje így elborult, és szerinte mindent a gonosz irányít. Valaki felvilágosíthatná, a világ alaptörvénye a polaritásokon alapul, csak elektronokkal, protonok nélkül nem mûködik, meg sötétség sincs önmagában, nem az is létezhetne fény nélkül, az is tény, hogy a jegenyefák nem nõnek az égig, és a csúcs után a hanyatlás jön, valamint a rohadásból nõ ki az új élet, aztán ott van az egyensúly, stbstb.

Csak egy depressziós vagy a cionisták szekerét toló akarja azt elhitetni, hogy mindent a gonosz lelkület irányít, és így gyakorlatilag az egyénnek semmi szerepe vagy befolyása önmaga és a közössége sorsában (ezért semmi értelme bármit tennie), hisz úgyis mindent az a pár ezer fõ tart kontroll alatt...
80 #6 monguzking
- 2016-08-11 22:03
én véleményem is hogy ember csak bábu...pewrsze lenne éppenségel nagyon is nagy hatalma embernek--ha erejének tudatára ébredne-elsöpörné létrehozoját
165 #7 LM
- 2016-08-12 05:52
ANNYIRA DE ANNYIRA SZERETNÉM HA tényleg lenne egy személy, közösség aki támogatja a mifélénket, ha mással nem de normál forrásokon hozzá nem férhetõ VALÓS, TÉNYEKEN alapuló információval. Egy panelben magányosan tengõdõ egész nap internetezõ munkanélküli vagy nyugdíjas nem számít ebbe a kategóriába.

A folyamat igen látszik akinek van minimális értelme láthatja, hogy áthelyezõdik a nyugati gazdasági (ezzel együtt katonai, kulturális) központ keletre.

A KÉRDÉS ami újra és újra ismétlõdik a fejemben: MITÕL LESZ EZ JOBB? Mert ha csak a nyugati férgek helyett keletiek diktálnak nekünk vagy ugyanazok az átvándorolt férgek akkor aztán nem sokkal vagyunk beljebb. Ez az áthelyezõdés simán indokolható azzal, hogy a felélõ mûködéssel az USA egyszerûen használhatatlanná (gazdasági káosz vagy hogy írják) vált és tudjuk hogy a parazita ha használhatatlanná válik a gazdatest akkor tovább áll.

AKINEK-AKIKNEK van bármi információja arra vonatkozóan ami erre a kérdésre tud megnyugtató választ adni az nagyon sokat segítene REMÉNYT adni az EMBEREKNEK. Addig ameddig az elit egy parazitatelep (értsd: gátlástalan, erkölcsi korlátok nélküli, empátiahiányos, önzõ, felélõ szarkupac) addig semmi sem fog változni és ennek megfelelõ a teljes gazdasági termelõ és újraelosztó rendszer (azok akik semmit csak a saját maguk által nyomtatott pénzt teszik bele élvezik az elõállított javak hasznát) addig nem látom esélyét semmiféle pozitív változásnak. ERRE mondja meg valaki, hogy mi a terv, KIK ALKOTJÁK AZ ÚJ ELITET mik az ÚJ ELOSZTÁSI RENDSZER paraméterei? (nekem már az is valami ha azt mondja van ez a 20 ember olyan családból akik mittomén a háborús újraépítésben NEM magánalapítványba de tényleg a köznek adományozták a földjeiket építettek kórházat, hídat, netán feláldozták MAGUKAT másokért, bármi jelét adták annak, hogy nem önzõ szarháziak hanem klasszikus értelemben vett emberi értékekrõl adtak tanúbizonyságot) és mik az új újraelosztó rendszer fõbb paraméterei.

Amíg ezek nincsenek meg addig ez az egész kb. annyit ér mintha érdemben semmi sem történne
4 #8 Posta Imre
- 2016-08-12 06:13
Vazul, pedig bivaly nem is tévedett ám és ezt te ugyanolyan jól tudod, mint itt bárki, aki tájékozott. A pénz és a "gazdaság", vallás, minden csak púder, eszközök. Azok mozgatórugói valójában egy egységes, módszeres és "gonosz", vagy "jóságos", vagy ipeg egészen más szempontokat szem elõtt tartó és nem emberi észre szabott terv. 1000-szer kibeszéltük. Cion bölcseinek jegyzõkönyvei , Luganoi tanulmény, angolszász misszió ...persze lehet szájensz fiksön, de azért nem az. A "megszállottak" jelenleg a bolygó politikai-gazdasági-vallási "elitje", színészek, hangadók..., de Embert köztük csak elszigetelve találsz, de még arról is kiderülhet, hogy mégsem. "Kiválasztottak". Nincs ezen mit ragozni, hisz a napnál világosabb, hogy a xar van felül, míg as minõség valami egésen más, rejtett csatornákon oson, settenkedik, mûködik, mintha szégyenkeznivalója lenne, hogy õ nem korrupt, mocskos zsidó g.eci, jezsuita, hazug vallási féreg, nyomorult szabadkõmûves...csak Ember.

A fenti írás a folyamatot ábrázolja. A folyamatot nem orbán, vagy merkel irányítja. Kispályás senkik, de bábozni valakivel kell és ennek a csürhévé tett idióta "emberiségnek" ez is megfelel. Az Emberiség projektet nem akarják leállítani, pedig százszor kiderült, hogy megbukott. Erõlködnek. Fángli xart se ér, s bár ne lenne igazam, de nem tévedek...
238 #9 bivaly
- 2016-08-12 06:13
Nem engem kellene folyamatosan idiótának beállítani, meg zsidónak, vagy zsidó bérencnek leírni, ez már rengetegszer megtörtént ! Mára szinte gondom sincs vele, írjátok nyugodtan , vau, vau !
Egyetlen rohadt szóval sem tetszettek cáfolni, hogy amit írtam, az nincs úgy !? Csak Waterlooig kell vissza menni, hogy is volt avval a bizonyos gyõzelemmel, meg a részvényekkel ? Mi a FED ? Mikor jött létre ? Mi van a Dolláron mint fel, és jelkép ? Mióta is fedezetlen a dollár ? Mi volt 1848-ban ? Mi volt, és hogyan 1956-ban ? Hogyan és miért omlott össze a Római Birodalom ? Trója kinek és miért volt útjában ? Ki is volt az kurva nagy Szent Pista ? Meg mitõl ezeréves a "Magyar Állam "? Meg milyen vérlázító hazugságok kísérik a történelem gyõztesek által írt lapjait ? Mi a tõzsde ? Mi a bank ? Miért és kik hozták létre ? Mi volt az inkvizíció ? Mi a kereszténység tényleges célja ? Meg, hogyan is zajlott az a Nagy Román Forradalom, ott és úgy ahogy, amikor még a nyilvános WC-kben is lehallgató készülékek voltak telepítve ? Meg Soros Gyuri kinek a megbízásából tárgyalgat egy kontinens "vezetõivel", szintén "csak úgy", mint milliárdos üzletember megnevezéssel ?
Néhány kérdés, össze-vissza, csak úgy. Végül is egy frusztrált hülyétõl ez is szép teljesítmény, nem ? Irigyellek benneteket ! Sajnos én soha nem leszek olyan okos mint ti. Igazából -már párszor leírtam ezt is-, nekem nagyon megfelel, hogy hülyének vagyok nyilvánítva általatok is. Státuszom van, nagyon sokak által megfogalmazva, én meg ebben a státuszomban igen jól érzem magam. A miért az kissé elkeserít, hogy kevés a hozzám hasonló hülye, bár erõsen keresem a társaságukat, próbálkozom.
Aki úgy gondolja, hogy mindent tud, az nem tud semmit. Én olyan sokat tudok, hogy tudom, hogy milyen keveset.
69 #10 Szalonna
- 2016-08-12 11:46
"hehej levan ez dumálva ,meg mindenütt zsidót lát,meg illuminátust,meg szabadkõmûvest.!!".Ott is ahol véletlenül sincs"

Na és hol nincsenek? Mert még a Kínai Li dinasztia is kajfeng zsidó, hehej. Szingapúr is egy zsidó fészek, és persze a Tri(ádok) Tri oroszul három, mint a trilaterális biztosság rockefeller módra, ez a triád is, csak Kínai viszonylatban, ugyan úgy szabadkõmûves, csak lehet nem mindenben pendülnek egy húron, ettõl függetlenül ezek mindenhol ott vannak.
165 #11 LM
- 2016-08-12 12:03
Fentieket alátámasztandó
http://www.portfo...35830.html

Most már aztán nagyon várom ki lesz az elnök. Áruljátok már el mit zsíroztatok le fiúk, nagyon furdal a kíváncsiság
3 #12 Enid
- 2016-08-12 12:58
Szalonna! A tre olaszul... latin nyelveknel is harom. De, hogy melyik volt elobb...
trinitá=szentharomsag ( de az is lehet, hogy a harom szent segg) ,

Szoval van valami, ami harom. Meg van ami hat, meg heet...sot van ami nyolc. Es mindez szentseg nelkul, de csak meg kek elni valamibol a zegyhaznak is...
236 #13 Vazul
- 2016-08-12 13:31
Vannak azért pozitív példák is, nem árt észrevenni: http://persianews...C3%A9.html
99 #14 MORMOTA1968
- 2016-08-13 07:04
Ha rád fekszik egy tonna bébi és te csak lapulsz alatta és mozdulni se tudsz, akkor még is mit tehetsz? Ez a baj, minden nemzetinek nevezett országgal. Rajta fekszik egy rejtett hatalom, ami annyira már nem is rejtett, csak nem ismert még minden szereplõje, de ha ismert lenne, se változtatna semmit a dolgokon. Sajnos nem lehet annyit megölni közülük, ami ne pótlódna újra, de ku@va gyorsan. Itt nincs jó vagy gonosz, a kettõ egymás nélkül elképzelhetetlen, mint a fény sötétség nélkül. Amíg létezhetnek országok, szabad és független akarat nélkül, amíg hagyják, hagyjuk, hogy mások nyomtassák és uralkodjanak a nemzeti fizetõ eszköz felett és mások gyakorolhassák a pénzrendszerek feletti hatalom gyakorlását, addig itt semmi sem fog változni. Egy szabad és független nemzeti ország megteremtéséhez legelsõ sorban a pénznyomtatás jogának vissza szerzése a kulcs, mert a pénz a legnagyobb hatalom. A második egy modern fegyverekkel, harci jármûvekkel felszerelt ütõképes hadsereg. Ezek nélkül minden nemzet csak csicskája lesz a nála erõsebbnek, már ha lenne olyan még, hogy nemzet, fõleg nálunk. Jelenleg a földbe vagyunk lapítva attól a dög kis tonna bébitõl és azzal meg mindenki tisztában van szerintem, hogy nagyon súlyos árat kell ahhoz fizetnünk, hogy ki tudjunk valahogy kászálódni alóla. Ami tovább fogja gyengíteni az amúgy is igen csak fogyóban lévõ magyarságot, vagy épp ellenkezõleg, utána fog csak igazán megerõsödni. Kis hazánkban is az elsõ világháború kellett hozzá, hogy végre feleszméljen a nemzet és észre vegye mennyi parazita is telepedet addigra már a nemzet testére. Ha nem jön olyan gyorsan a következõ forduló, a második világháború, talán sikerült is volna megszabadulnunk vérszívóinktól, bár ismerve Horthy korszakát, mikor is megerõsödött a zsidók által irányított szabadkõmûvesség, még ez sem olyan biztos. De a második világháború utáni kommunista idõszak, majd a rablóváltás után következõ cionista uralom, (a jelenünk) ezt még jobban
lehetetlené tette. A történelmet mindig is vérrel írták és tollal hamisították. És ez nem csak a mi országunkra vonatkozik, hanem világszinten szinte minden országra.
4 #15 Posta Imre
- 2016-08-13 08:17
Bivaly, ez nekednek! Aztán van még, csak dozírozom, hogy emészthetõbb legyen.

"Rendben van.!!! - bivaly ideológilag neveli a paprikát,,én meg tápsóval és kapálással.

Képlet egyszerû.A kintiek levannak szarva.Istenneikkel igével lélekkel és a szentkoronàlaikkal eggyütt.
Most teknológiai váltás kell.Másnak itt nincs helye.Ha meglesz,utána lehet ideológiázni.


Kehedves bivaly..A cikk mely pontján lettél meg szólitva.? Amirõl te beszélsz,az ezen az oldalon,6 évvel ezelõtti tananyag.
Téged senki meg nem támadott.Pökhendien orditozva lépsz fel.-
A te általad feltett kérdések a cikkben nem szerepelnek.Ezek a te csatolt kérdéseid.Ha választ vársz rájuk,irj egy külön cikket.
Ennek,nem ez volt az alap témája."
236 #16 Vazul
- 2016-08-13 08:28
Mormota, ne mond nekem, hogy Iránt, vagy Libanont, illetve Aszad kormányát a zsidók irányítják, mert összekarmolom magam! Kuba is erõsen kétséges, ahogy Venezuela. Látod már Irak is egy ideje sorol át! Nincs tökéletes illuminátus- uralom, még a CIA-n belül sem. Erre az ellenállásra kell rácsatlakozni, tudatilag, tettileg, és mindenkinek a saját környezetében, lehetõségeihez mérten tenni a szabadkõmûves, cionista zsidó uralom, befolyás, mammonimádat ellen!
8 #17 miskolcilaci
- 2016-08-13 08:38
Misi! Változásra még ne számíts! A bárányok hallgatnak, az embirkák vágásra érettek. A papa, meg a mama eléggé frusztrált, már ha nem csonka családról van szó. Az még rosszabb. Jól beváltak, vagy inkább beékelõdtek a tudatalattiba az évek óta sugárzott szappanoperák témái. A gyerkõc alatt a bili, unatkozik, és viszket is neki. Dugja, vagy verje… A szexelésen, no meg a különbözõ drogokon jár az esze. Múltja nincs, csak egy torzított térerõvel rendelkezõ világkép a valósága. A hitgyülekezete, meg az újszövetség és a többi sátánista gyülekezet csak ezekre a fiatal kóborló lelkekre vár. Bemerítkezéssel végképp átadják a lelküket a sátánnak. Oly erõsen mûködnek ezek a mosodák, hogy alázatot, és tiszteletet félredobva mennek neki szüleiknek, más gondolkodású ismerõseiknek, ezáltal még jobban szétszakad az amúgy is laza kötelék. És ezek fognak felébredni?
2.00.26.-
https://www.youtu...94OIPvq5xd
Így maradtunk ketten anyámmal. Túlélni, és harcolni.
4 #18 Posta Imre
- 2016-08-13 09:02
Vazul, igaz is, mög nem is! Ahogy "látom" a dögök oly mélységbe vették be a "pénzpiaci" machinációikkal a bolygót és évezredeken keresztül családi-vérségi alapon beszivárogtak minden "elit" körbe, hogy nincs értelme nem globális rendszerrõl, hálózatról beszélni. Irán egyedül nem létezhet, s ha a "partnerei" (Kína, Orosz) fertõzött, akkor ez olyan, mint a gonorrhoea. vagy csak óvszerrel, vagy egyáltalán nincs semmilyen érintkezés. De mondok másik prédát is. A világunkon, ha most készítenének egy etnikai-technológiai térképet arról, melyik "etnikum" hovatartozói mely területeken (államok, banki bekötés, szolgálati kötõdés, családi zsinór) milyen képesítéssel és mely cégeknél dolgozva vannak a rendszerre csatlakozva, lehet, leesnénk a székrõl. A hálózat globális és persze a cionista rendszert is mindegy minek nevezzük. Ha megmaradunk tisztán a technokrata szinten, azt mondom, mint mérnök, hogy ha már ki van dolgozva egy rendszer, hálózat, akkor azt én is tudom használni, mert kiépíteni egy rendszert sokkal több energia, befektetés, mint eldönteni, hogy milyen inputot tegyek rá.

Bourne 5. rész legvégsõ képsor. Démon gyõz és meghal a g.ci cia-s fõnök és helyét egy cuki nõci veszi át, aki egyébként a pozitív cia-s a filmben és segít is Démonnak, no meg õ lövi le saját fõnökét is, de ezt nem tudja meg senki, csak a nézõ. Mivel Démon nem szelídíthetõ, nem kompromisszumkész, így az egész film arra épül, hogy meg kell ölni. Most van az, hogy esetleg mégsem, mert jó célért küzd, így a kislány a politikus fõnökének azt is adja elõ, hogy esetleg a rendszer használhatná, ha vissza lehetne békíteni bele. És akkor jön a slusszpoén: de mi van, ha mégsem? A kislány válasza: akkor likvidáljuk!

Igen, tudom, hogy ez egy egy film és ugyan a "mindenki meg van figyelve" és profilozva rovatot reklámozza, de itt ez már mélyebb "ideológiai" kérdés.

Van egy rendszer, ami jól-rosszul de mûködik. Igaz, kiderült, hogy nem mehet így tovább, mert túl vagyunk népesedve és fogyasztói társadalmak halálra vannak ítélve és a Föld készletei kifogyóban no meg a klímaváltozás is és az oltóprogramok nem okoznak elég meddõséget, mert pont az a réteg lesz meddõ, amely értéket is termelhetne, de arra sem képes, a zombi feltörekvõ gyerekgyáros cigányokat (muszlimok) meg vallási alapon, ideológiailag szaporítják...mert háborúnak lenni kell, ami megoldja a problémát, mert lecsökkenti a népességet, felére, harmadára, tizedére...stb. Tisztán technológiai alapon minden, semmi ideológiai, vallási istenfaxás kérdés nincs is ebben.

Ami viszont tisztán "ideológia", hogy ez a xarkupac, amit most emberiságnek neveznek, megérdemel-e egy fejlettebb technológiát? Szét kell nézni, hogy a "vezetõ elit" mit hozott itt össze és el kell képzelni, hogy mire lesz képes, ha ezt a parazita csürhét kieresztik a "világûrbe". Háááát, ha én lennék Zeusz, úgy baxnám össze a villám-jaimmal az össze próbálkozást, mint a huzat, tisztán ideológiai alapon. Mert ugyan van itt minõség, de jelenleg úgy mûködik, hogy a "minõség" kitalálja, a patkányok meg jól ellopják, kihasználják és élnek vele, miközben a minõséget dögkútnak szánják. Zeusz eztet is lássa ám és nem csak lássa, hanem még a patkányok mellett is áll úgy globálisan. Na, erre a technológiai-ideológiai gordiuszi xarcsomóra tessenek gombócot varrni!
3 #19 Enid
- 2016-08-13 18:23
Ki ez a zeusz?

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.61 másodperc
4,709,083 egyedi látogató