Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Fatalitas

Gondolatok"Nézegettük az Usát gazdaságilag.Ürprogramjuk gyakorlatilag leállt.Költséges szórakozás.Csak a propaganda megy.Egyetlen menekülési utvonala maradt a zsidó bandáknak.
Háborúk szitása és fegyver eladás.Csakhogy az is befulladt.Afrika már nem fizetõképes.
Nem tudnak tartalékot képezni.Az aranyat az Oroszok,Kina,India,Svájc,Tajvan,Vatikán 70%~ban kivonták a világpiacról.Saját nyersanyag forrásaik minimumon vannak.
Hangzatos bejelentéseik vannak a jövõbeni nagy tudományos felfedezésekröl.Csak azok nagy része kamu.Nyomatják a bankóprést.Külföldi tartozásaikat csak fegyverszállitásokkal tudják ellensulyozni.Vagy bóvli elektronikával.Csakhogy a piac megtelt.
Négernek meg nehéz laptopot eladni.Azon agyalnak,hogy hol tudnak új háborukat kirobbantani.
Egyre több ország vezeti be az Új rubelt és Reminit,,egymás közti elszámolásaiban.A dollárnak a számtani értékét probálják tartani.De az inflációjuk már utolérte.Vásárló ereje márcsak egyharmada miint 15 éve.
Árulják az Ûrállomás- beli részüket is.Csak senkinek se kell.Öreg is kopott is.Mire felépült,megette a sugárzás.Mûszaki rendszerek nagy része már nem mûködik.
A zsidóbandák nagy része próbál gazdaságilag menekülni,csak nincs hova.
Kina kipofozta õket,mert ott is elkezdtek Tõzsdézni a kinai valutával.Egyböl kizárták õket.Oroszok minden szinten zavarják kifele az usa és zsidó érdekeltségeket.Szoval a nagy potya piacok a bovliaiknak bezárultak.
Európa nem foglalkozik a szabadkereskedelmi szarjukkal.Szarul állnak gazdaságilag a drágák.Elnök választásuk rámutat a hazudozáson alapuló közgazdaságukra.
Meddig tudják kamu világuk látszatát õrizni.??,,ez itt a kérdés.Egy bukott korszak utolsó vámszedõi.Ha a dollár összeomlik,az gyors lesz.Recsegve ropogva,,és mindent magával ránt amit csak bir.

Most néztem az uj adatokat.--"Az új Ukrajnai Zsidó kormány Elsõ lépése.>> Mintegy 20:Svájcban és Németországban bejegyzett stróman cégen keresztül,,Eladta(átjátszotta)gyakorlatilag Ukrajna teljes ásványkincs vagyonát.Amerikai zsidóhordáknak.
Ezek akkor se vonulnak ki,ha Putyin fejre áll.Zsiros a konc nagyon.
Ezekben a tranzakciókban tökéletesen megnyilvánulnak a bolygó Tolvaj aljas Zsidó parazitái.Na ennyire jól áll az Usa nyersanyaggal.
üdv."

Majd lassan én is s-írok nektek. Most egyelõre el vagyok foglalva.

Hozzászólások

8 #1 miskolcilaci
- 2016-08-25 10:38
A közönséges zsido a vastagcsõrû zsido (Corvus Jewis) mellett egyike a két legnagyobb zsidofélének. A Földön
valószínûleg a legnehezebb zsido madár és egyben a legnagyobb
termetû énekeszsido is. A felnõtt zsido hossza 56 és 70 centiméter
körüli, testtömege 0,7 – 1,63 kilogrammig terjed. Élettartamuk tipikusan
10-tõl 15 évig terjed a szabadban, habár már érkeztek jelentések 40 év
feletti példányokról is. (A szóbeszéd szerint a zsidok akár 100 évig is
élhetnek, bár ezt eddig bizonyítani egyre gyakrabban sikerül.) A fiatal zsidok
csapatokba verõdhetnek, de a párválasztás után – ami egy életre szól – a
a zsidok közösen védik a területüket.
A közönséges zsido több ezer éve él együtt az emberrel.
Olyannyira alkalmazkodtak, hogy számos területen mint kártevõt tartják
nyilván õket. Alkalmazkodásának sikerességét mindenevõ életmódjának
köszönheti. A természetben a legfõbb táplálékukat az,emberi eletek
a penz, a macesz és apró állatok jelentik, de hihetetlenül ügyesnek
bizonyultak egyéb opportunista táplálékszerzési módokban is. Minden
alkalmat megragadnak a táplálék megszerzésére, legyen az akár döglött
állat, szar vagy konyhai hulladék.
A zsido az egyik legintelligensebb allat a Földön, legalábbis erre enged
következtetni igen figyelemre méltó problémamegoldó képessége és
agyának a zsidok közt egyedülálló mérete. Évszázadok óta témája a
különbözõ mítoszoknak, a népi folklórnak, a mûvészetnek és az
irodalomnak. Sok országban, többek között az europai államokban, ahol a zsido az ország hivatalos madara – és Észak-Amerika északnyugati partján a közönséges zsido mitikus figuraként volt jelen vagy akár istenként tisztelik!!!!
69 #2 Szalonna
- 2016-08-25 12:35
Eddig nem sikerült megtanulni hogy nem lesz dollár összeomlás, mert az mindenkit magával rántana, és azt egyik se akarja? Hanem folyamatosan kiszorítják õket mindenhonnan? Kevesebb pénzbe is kerül, és demokratikus is, esetleg 1-2 pisztoly eldördül.
69 #3 Szalonna
- 2016-08-25 12:38
Csak a változatosság kedvéért. Erdogan, Törökország, Putyin segített neki leváltani meg agyon lövöldözni - igaz az már nem demokratikus volt - a CIA-s török katonai meg egyéb vezetõket? Nálunk nem tudom mi a faszért várat ez. Minek ide török Líra összeomlasztás? Putyin megoldotta okosba, azóta már a törökországi NATO meg Amerikai légibázison is oroszok állomásoznak. Szegénységi bizonyítván dollár összeomlásról hadoválni, amikor tudnak itt nagyobb károkat is okozni a zusának. Erdogan kilóra megvéve, és ennyi.
116 #4 livia
- 2016-08-25 20:27
No, már mi is gondolkodunk a télirevalón. Hol veszed Imre, meg mennyiért? Bocs, hogy ilyen alpári vagyok.
4 #5 Posta Imre
- 2016-08-25 20:40
Livia, itt azt írják, Csernobilból. Kérsz? Van még...


Béta-sugárzó csernobili fenyõrönkök csempészete
Beküldõ: "TMRSZ BLOG" idõ: 10:53:00
"Természetesen a leírtakkal nem értek egyet és lehet, hogy nem is valóságos, de közzéteszem a tisztánlátás érdekében."
Béta-sugárzó csernobili fenyõrönkök csempészete

Csernobilben 1986. április 26. szombat hajnali 1:24 órakor szörnyû nukleáris baleset történt. A reaktor belsejében a hõmérséklet elérte a 3000 °C-ot.
A hasadási termékek az üzemanyagból az égõ grafitba diffundáltak, onnan pedig a levegõbe jutottak: az összes radioaktív nemesgáz (85Kr, 135Xe), továbbá a mozgékony alkálifém-ionoknak (137Cs) és az illékony jódnak (131I) mintegy 20 %-a. A többi nehézkesen diffundáló radioaktív fémeknek (89Sr, 90Sr, 239Pu) csak 4 %-a jutott ki a környezetbe.
A grafittûz 10 napon át égett, ezután sikerült bórozott homokkal és ólommal elfojtani. A bór célja a neutronok elnyelése, az ólom pedig megolvadva a levegõt zárja el a reaktortól. Ezalatt 4 EBq (4•1018 Bq) aktivitás szabadult ki a légkörbe, ami 400-szorosa volt a hirosimai atombomba által a levegõbe juttatott radioaktivitásnak, és megközelítette egy nagy hidrogénbomba kísérleti robbantásakor a légkörbe kerülõ aktivitás nagyságát.

A csernobili katasztrófa után 100 km-es sugarú körben szögesdrótos vasfüggöny ereszkedett le, a sok millió hektáron belül minden állat, növény és ember sugárbeteg lett. A világ minden emberét baj érte a csernobili katasztrófával, kit lelkileg, kit testileg, ki pedig a hitét veszítette el a modernitásban. Magyarországon, azóta is sok rejtélyes rákos daganat okát csak a csernobili reaktor robbanás következményeire lehet visszavezetni.

Mégis volt biztosan kettõ ember Magyarországon, aki egy évtizeddel a gyászos reaktor katasztrófa után örült a 100 km-es sugarú körben szögesdrótos vasfüggönyön belül található irdatlan mennyiségû szibériai fenyõfának, amely ugyan 89Sr, 90Sr, 239Pu, 137Cs, 131I izotópokkal szennyezett volt, beépültek a fák szöveteibe, mint alfa és béta-sugárzók, de nagy üzleti lehetõség ezt feledtette.

P. Imre vegyivédelmi szaktiszt Kiskõrösrõl, a vegyivédelmi zászlóalj - a honvédségi átalakítások miatt néha vv-i ezred- mentesítõ század parancsnoka (a továbbiakban a volt KGB barátai által adott nevén: голуби, azaz GalamB) és S. Gyula (a továbbiakban Szöcske) vállalkozó ebben az idõben ismerkedett meg, véletlenül.

Az izotóppal szennyezett borovi és szibériai fenyõrönkök illegális kitermelése megkezdõdött a tragédia után tíz évvel. Az más kérdés, hogy bizony egy-két ezer évet kellett volna várni erre a véghasználatra, de hát a mohóság nagyúr! A több tízezer km szögesdrótos kerítés nagy részben a tolvajok martaléka lett. Az egykori szovjet vegyi-sugár felderítõ könnyû harcjármûvek által földbe, betonba, fába belõtt acél szárú, sárga zászlócskák már alig látszódtak. A volt szovjet titkosszolgálat rossz oldalra átállt tagjai elkezdték a tiltott területen lévõ erdõk kitermeltetését. Javarészt moldáviai illegális favágók motoros fûrészeitõl zengett az érintetlen, de ugyanakkor a világ egyik legveszélyesebb tája. A kitermelt orosz fenyõrönkök volt szovjet katonai teherautókon jutottak el a moldova-román határig, ott már hivatalos, a Kárpátokban kitermelt borovi fenyõrönkként indult nyugatra, javarészt Magyarországra. Ekkor a magyar honban gombamód szaporodtak a faárusító telepek, a borovi fenyõt átlagosan 30-35 ezer forintért árulták köbméterenként. A Csernobil környéki árak ezzel szemben 5-6 eurót (durván: 400-900 forintot) tettek ki köbméterenként.

A több mint harmincszoros haszon reménye nagy lehetõségeket csillantott fel a Galamb és Szöcske együttmûködési lehetõségeiben. Galamb ismerte a csernobili terület új hadurainak egyikét, bírta az elhíresült, volt szovjet harckocsi hadtest haditechnikai fõnök kegyeit, aki magyar katonatisztbõl lett szovjet fõtiszt. Bizonyára sokan emlékeznek az orosz-moldovai vitára, mely tárgya egy szõröstõl-bõröstõl eltüntetett volt szovjet harckocsi hadtest nyomán alakult ki. Ez a harckocsi hadtest dollárban is milliárdokat ért, s bizony Moszkva a mai napig még a maradványait sem látja viszont.

Nos, a lényeg az, hogy e páncélos magasabb egységnél szolgáló haditechnikai fõnök bizony segített Galambnak és Szöcskének. A sikeres együttmûködést mi sem bizonyítja, mint, hogy Szöcske a semmibõl hamarosan 50 fõt foglalkoztató több százmilliós vállalkozó lesz, sáskajárásszerûen kezdi meg üdülõk építését és felújítását, galamb pedig megalapozza a késõbbi „Verses Trió Kft” alapjait, amely már csak humán-problémák feloldásával foglalkozik, bõségesen túlszámlázva. A katonatisztnek pedig gyorsan büdös lesz a honvédmundér a vastag pénztárca mellett, bizonyos „nem egészséges hajlamai” kiélésére jön a fiatalkorúak börtöne, mint következõ munkahely, ahol a „huncutkodásai” miatt tovább kell állnia, majd jön a következõ egyenruhás szolgálat, a Köztársasági Õrezred, mint pszichológus, innen rövid idõn belül elzavarják…

A könnyû izotópokkal szennyezett, javarész béta-sugárzó fa (ez a sugárzás 20 cm-en elnyelõdik már a levegõben is, azonban az élõ szervezetbe kerülve, például fûrészpor belégzéssel, súlyos betegséget, idült daganatokat idéz elõ) borovi és szibériai fenyõként tízezer köbméterenként kamionokkal érkezik keletrõl, a harmincszoros haszonból bõven jut a gazembereknek. (Egy köbméter fenyõfán 15-25 ezer forintot zsebeltek be!) A keleti határokon még abban az idõben nincs sugárkapu, különben is 2000 után telepített sugárkapuk csupán a gamma-sugárzást érzékelik elsõsorban, amely intenzitása az említett csernobili fákban már alig érzékelhetõ.

A szennyezett fát itthon felfûrészelték. Bizony nyelték a fûrészesek a port, így a biztos halált, mely évek, szûk évtized múlva rákos daganatok formájában, a diagnózis megállapítása után három hónapon belül napra pontosan elviszi az illetõt. A biztos halált vitték ezek az emberek az épületek faácsolatain keresztül a padlásterekbe, ahová a legjobb szigetelés ellenére is a fán maradt radioaktív port, illetve a száradás következtében leváló, parányi fa részeket a szél befújja a lakótérbe, mindig keveset, de folyamatosan. Ez az alattomos gyilkosság tapadt az illegális, majd a románhatártól legális fakereskedõk kezéhez. Szöcske könnyûszerkezetes házakat kezd építeni, egyre jobban megy az üzlet. A felfûrészelt farönk közepét különgyûjti. Józan paraszti eszével teszi ezt, hisz a fa bütü közepe, statikailag kényes, nem szeretik az ácsok.

2002-tõl szûkül az illegális fakitermelés Csernobil környékén, majd Putyin háttér rendcsináló évei végleg leapasztják a sugárszennyezett fa magyarországi maffia-exportját. Szöcske kénytelen elõvenni a korábban könnyûszerkezetes ház építésére statikailag nem alkalmas hulladék falerakatot. Ebbõl építi meg az egyik nagy szakszervezet üdülõjét Tiszántúlon, amely födém gerendái már az átadó ünnepségen szemmel láthatóan belógtak, majd három évig még dacolva a fizika törvényeivel tartották magukat, végül földig hajoltak.

A több tízmilliós üdülõt le kellett bontani, az építõ és kivitelezõ Szöcske cég azonban már rég csõdbe ment, megszûnt, a szakszervezet pedig pereskedik. Szöcske pedig bosszút áll, hamis történeteket kitalált. Galambbal összefogott, könyvet írnak pletykák alapján, hitelteleníteni akarják az egykor részére kenyeret is adó, 20 éves múlttal rendelkezõ, tisztességesen mûködõ szakszervezetet.

Az írás a vegyivédelmi laktanya mentesítõ századának sorállományú írnokai, 2 fõ hivatásos tiszthelyettes és 1 fõ vegyészmérnök tiszt emlékezései és feljegyzései alapján született.
http://tmrsz.blog...onkok.html
236 #6 Vazul
- 2016-08-25 20:57
Imre, nem hiszed el, de pont tegnap beszégettünk errõl egy kollégámmal, aki észak-magyaroszági, hogy micsoda pusztítást végzett ott Csernobil, mennyi rengeteg fa pusztult ki arrafelé a katasztrófát követõen, parkok semmisültek meg, erdõk sorvadtak el. Elõször, az elsõ években a fák teteje száradt le, majd szépen lassan tíz év után kidõltek, kiszáradtak teljesen.
Egy ismerõsöm volt katona akkor, lehet már írtam, és õket idõben értesítették, jód injekciót kaptak, nem volt szabad kijönniük a laktanya épületébõl. De mikor kimentek megmérni, ezerrel pörgött a geiger-müller számláló. Azt csodálkoznak miért vezetünk a rákos elhalozások számában, és nem csak a nukleáris hulladék eltüzelése miatt...ez utóbbiról szó sem esik.
236 #7 Vazul
- 2016-08-25 20:57
Szalonna, szerintem Erdogánt nem megvették, hanem idegileg kicsinálják, és ez egyre jobban látszik a viselkedésén. Irán és az oroszok közösen. Nem csoda, hogy már betiltja a Güllen nevére emlékeztetõ rendszámokat is. Teljesen megborult. Ahogy Merkel is kezd tönkremenni. Tegnap Merkel ismét beszédet mondott, de csak a szokásos sallangokat hangsúlyozta, már semmi reményteljes, biztató mondatot nem mondott és most mindvégig olvasta a beszédét, egyszer sem nézett fel a közönségére szemkontaktust létesítve velük. Sokat sejtetõ. És a Közel-Keletre az egyik legtöbb fegyvert eladó ország vezetõje most se indokolta meg, miért akarnak ennyi migrit befogadni és hogy egyáltalán mi zajlik most a világban, és miért kell ezt viselnie Európának. Visszatérve a törökökre, a szerda óta megjelent iráni cikkek a szíriai beavatkozás kapcsán nevetség tárgyává teszik Erdogant. Itt van pár magyarul közülük:
persianews.vcp.ir

Ezt megelõzõen Irán és Oroszország vállvetve álltak ki egymás mellett, hogy támogatják Erdogan hatalmát. Ami számomra nagyon meglepõ volt az állítólagos puccs után, miközben Irán is, Oroszország is hónapok óta azt szajkózza, hogy Törökország a terroristák legfõbb támogatója.

A fenti linken is szerepel, hogy Oroszország tegnap megint kiakadt Erdoganra, miközben elõtte nagy pálfordulás volt, és Erdogan már barátjának nevezte Putyint. Tehát szerintem totál hülyét csinálnak belõle, vagy valami más bizar diplomáciai összeesküvésrõl lehet szó. Én is csak következtetek...

A kurdok kérdése nem állt össze a fejemben, mert jerUSAlem egy nagy Kurdisztánt akar, amit a törökök nem. De úgy sejtem, hogy mivel a török vezetés is cionista, azért jól eladható, hogy csak a kurdok miatt avatkoznak be -ha már a fél világ tisztában van azzal, hogy Erdogan családja a Daes olaján tett szert mérhetetlen vagyonra. Szóval a kurdok támadása egy menekülû útvonal lehet, jó eszközök az elsõdleges célhoz, a totálisan cionellenes Aszád kormány kicsinálásához.

Megkérdezném a fenti cikk íróját, vajon mi a véleménye errõl az utolsó bekezdében írt kérdésrõl?
116 #8 livia
- 2016-08-25 21:09
No, maradok a tölgynél. no, meg az akácnál, esetleg gyertyán. Mellesleg még sose vettünk fenyõt. No, de van fenyõ bútorom, kidobjam? Rühellem, mert egy cigány munka. Lehet, hogy sugároz? No, csak vicc volt, sose fosok, hacsak be nem veszek néhány hashajtót.Ritkán szoktam, úgyhogy még a nevüket se tudom. Kösz az infót Imre! Hasznos volt! Mellesleg halt meg hozzátartozóm kinti munka miatt. Minek ment oda? No, a libsik simán visszakérdeznek. A devizahitellel is simán megoldják: Minek vette fel. Ilyenkor nem mosolygok, csak somolygok.
4 #9 Posta Imre
- 2016-08-26 10:00
Livia a gyufa a legéghetõbb ismert fa!


"Vazulnak.->>>.Erdogán megitélése,kettõs.A magyarázat a múlt.Bárkivel társul,ha Saját és Törökország érdekeinek jónak tartja.Törökországot évtizedeken át a nyugatról hazautalt segélyek és az amerikaiak álltal adott pénz tartotta el.(cserébe a támaszpontokért).
Jól éltek .De ez idõ alatt semmit nem fejlesztettek.A világgazdasági válság padlóra küldte õket.Kevesen tudják,hogy Törökország Európa legnagyobb off-shore birodalma.Többezer cég ott tartja cimzetes központját.
Euek valójában Erdogánnak és köreinek adóznak.Támogatta a Libia elleni háborút.Aztán Clintonné kioktatta a Braziliai gazdasági találkozon.Erdogán nyiltan le zsidó kurvázta,és elküldte melegebb éghajlatra.

>>Támogatta a Sziria elleni háborút,,mert üzletrõl van szó.Észak Szaud-arábiában nagy feltáratlan olajmezõk vannak.Az Egyiptomi olajtermelés is felfuttatható lenne.Csõvezeték viszont csak Szirián keresztül épithetõ.
Ilyen mennyiségû olaj és gáz tankhajokkal nem szállitható.Neki ez nagy és hosszútávú biztos üzlet lett volna.De Asszad nem engedélyezte.
Ezért robbant ki a Sziriai háború.

Nyugat létrehozta közben Az isilt.Aminek az ellenörzése végül kicsuszott a kezéböl.Geopolitikai nagy játszma folyik.Közben a kurdok,megerõsödtek,a törökök régi ellenségei.
Önálló országot követelnek.Valójában semmi joguk nincs hozzá,még történelmileg se.Erdogán meg nagy Törökországrol álmodozott.Melynek része Jordánia(jogosan),és Sziria egyes részei.Elkezdett ebbe az irányba mozogni.Ezzel teljes lett a káosz.Közbe összerugta a patkót az Oroszokkal is.
Most ebben a kulimászban kéne igazságot tenni.A kurdok csak eszközök ebben a játszmában.Látható hogy izrael se akar belekeveredni.Erdogannal meg szinte lehetetlen tárgyalni.Öt percenként szerepet cserél.
Ha az Isilt végleg leverik,,akkor visszaáll az eredeti állapot.Volt egy háború,a Nagy Semmiért.
A diplomáciák a háttérben gõzerõvel dolgoznak.Végül az oroszok meggyõzik Asszadot,hogy engedje át a vezetéket.2000 milliárdos beruházásrol van szó.
Ez az egész ebböl indult.
Itt Nemzetközi konszernek álltal finanszirozott háborúrol van szó.
A megoldás is ott fog megszületni."
236 #10 Vazul
- 2016-08-26 13:02
Köszönöm szépen a kimerítõ választ, érdekes volt olvasni, mert jó pár újdonság is van benne!
Mi sem bizonyítja jobban Erdogan kiszámíthatatlanságát, hogy ugye OV ma bejelentette, olyan harmadik határzár építésébe kezd, ami egyszerre több százezer migrit is fel tud tartóztani (a mostani pát ezer, tízezer fõre tervezett mellé) arra az esetre, ha a törökök felrúgnák a megállapodást. Az úgy rendesen be is tenne Európának.
240 #11 trk
- 2016-08-26 21:57
Szerintem olyan nincs, hogy valamiben izrael nincs benne, fõleg a közelkeleten..
Pont inkább mindenben benne van ami katyvaz és körülötte zajlik..
Más az oroszoknak, kínaiaknak is hatalmas dollárkészletük van,így nem járnának jól ha berottyantanák. Olyan ez, mint az atombomba, elrettentésnek, biztosítéknak jó.. Ha bedobnák az összes dollárt a piacra az összeomlana, de õk se járnának jól..
Inkább valami lassabb, kiszámíthatóbb átmenet kell..
A törökök meg pont olyanok, hogy bármikor hátat fordítanak vagy összeborulnak bárkivel, ha olyan szél támad..
4 #12 Posta Imre
- 2016-08-27 08:24
"A kurdokat máris kirugták az egyezményböl.Követeléseik csak a problémákat szaporitanák,a jelenlegi hekyzetben.Azonkivül egy pofátlan pásztornép.Akik máris megszavaztak maguknak egy országot.
Amerika közölte velük,hogy azonnal takarodjanak ki bizonyos területekrõl.Majd késõbb tárgyalnak velük."
4 #13 Posta Imre
- 2016-08-27 11:21
"Többször is leirtuk ezen az oldalon.Hogy a dollár kivezetésre kerül lassan.Azt is mondtuk,hogy bebuktatni nem lehet.☺
Ezt évek alatt többször is leirtuk. hogy, mert tartalék valuta sok országban.☺
A folyamat 4 éve folyik.A bebuktatást igy értjük."Amikor eljön az ideje.Minden ország,amikor valuta reformot hajt végre,elõször csökkenti a realértéket egy harmadára.Mrt minden állam keresni akar rajta.(köztisztviselõ csürhéivel.
De amikor eljön az ideje,ezt titkolják,hogy a lakosság ne tudjon felkészülni.Akkor a bedöntést 24 óra alatt,bankzárlattal egybekötve végrehajtják.
Ezt irtuk."
165 #14 LM
- 2016-08-27 13:33
Így az utolsó kiegészítéssel érthetõ a dolláros dolog.
Más: Beszéltem rég látott rokonnal kelet Mo-ról. (logisztikában dolgozik) Elsõkézbõl van infója arról, hogy a cége kapott egy levelet rendszám listával, hogy háború estén melyik jármûveket kell beszolgáltatnia. Valamint a helyi önkormányzat kapott polgárvédelmi feladatokat (ezzel kapcsolatban 10-15 éve ott náluk semmi sem történt) kiemelt terület a civilek elszállásolására biztosítandó épületek mûködõképessége. Alapból nem parás de azt mondta ez a 2 dolog így hirtelen pár hét leforgása alatt azért nem nyugtatta meg túlzottan.

Bárkinek hasonló infó?
238 #15 bivaly
- 2016-08-27 16:48
Imre !

Délben megnéztem a királyi híradót . ( Soha nem lehet tudni !?) Láttam, ahogy Erdogán megnyitja az új hidat. Hirtelen eszembe jutott, hogy most melyik Erdogán van ott ? Most késõ délután meg eszembe jutott, hogy ez az Erdogán nem kicsit Sztálin. Volt ugye Molotov Ribbentrop paktum, de csak sajtpapír lett a végén. Erdogán, hány "sajtpapírt" írt alá, meg hány egyezséget kötött, ami a szó elhangzása után, semmissé lett ? Most kicsit kinézni az agyamból ide ültem, mit látok, a 9#-es bejegyzést. Benne van minden, a bõvítmények is. Vityának meg súgtak, hogy "támasszátok meg a határt, nehogy rátok dõljön !" Beszédes egy mondat volt tõle, hogy erõvel védjük meg a határt ha szükséges. !? Kizárt, hogy õ határozta meg. Végül is már annyiszor mondott valamit, ami nem volt úgy, és nem lett úgy.
4 #16 Posta Imre
- 2016-08-27 17:54
A mózes 1-en ipeg most nyekegi Csath magdolna, hogy az usa foglalkoztatása egyre jobb és a dollár egyre erõsebb és az eu-nak kapaszkodnia kell...

A "közgazdászoknál" idiótább és semmitmondóbb szakma talán csak a picológusi. Én ettõl többre "tartottam" Magdit, de nem csalódtam. Ennyi ostobaságot bárki össze tudna nyekegni. Még én is.
165 #17 LM
- 2016-08-27 18:37
Imre ez ugyanaz a helyzet mint a társadalom többi területén, a salak van felül. (v.ö. MTA) Megvannak azok a közgazdászok hidd el akik tudják hogyan kellene rendet vágni csak azok éppen valahol a társadalom alsó részén, kivetve vegetálnak.

Amikor az kellett akkor egy vh-t elvesztett, lerombolt, hatalmas jóvátételre kötelezett országból kb. 20 év alatt ismét csináltak egy elég komoly kapacitással rendelkezõ gazdaságot.

Ezért írom minden ilyen témánál, hogy 2 alappillér van, az elit és az újraelosztási rendszer, amíg ez a kettõ együtt (mert csak így lehet) nem változik addig ugyanaz az elõadás fut csak más felvonásban.
6 #18 anzsi a macska hala
- 2016-08-27 22:07
upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/3/35/Flag_of_Kurdistan.svg/1920px-Flag_of_Kurdistan.svg.png
4 #19 Posta Imre
- 2016-08-28 19:34
Óriásit csalódtak a kurdok az amerikaiakban

A Szíriai Demokratikus Erõk katonája Manbidzsban 2016. augusztus 7-én, miután felszabadították a várost az Iszlám Állam uralma alól
A Szíriai Demokratikus Erõk katonája Manbidzsban 2016. augusztus 7-én, miután felszabadították a várost az Iszlám Állam uralma alól
Fotó: Delil Souleiman / Europress/AFP
Átverve érzik magukat a szíriai kurdok, miután az amerikaiak rájuk parancsoltak, hogy vonuljanak vissza az Eufrátesztõl keletre. Korábban ugyanis hatalmas vérveszteséget szenvedtek el Manbidzsért abban a reményben, hogy összeköthetik a szíriai kantonjaikat. Ismét a nagyhatalmi érdekek áldozatai lettek a kurdok.

Szemmel látható, hogy a kurdok csalódtak Amerikában, ez észrevehetõ az utcákon az embereken – így látta a szíriai kurdokat Mutlu Civiroglu politikai elemzõ, miután Törökország szerdán bevonult Szíriába, Joe Biden amerikai alelnök pedig bejelentette, hogy a kurd Népvédelmi Egységek (YPG) elveszti az Egyesült Államok támogatását, ha nem vonul vissza az Eufrátesztõl keletre fekvõ területekre...http://mno.hu/kul...at-1358838

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.06 másodperc
4,708,242 egyedi látogató