Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Homokos zátony

GondolatokAz megvan, hogy a törökök megegyeztek a görögökkel Ciprusról? Eztán orosz tagköztársaság lesz, így Izrael egyik ugrató-deszkája alá kerülhet pár rugó, hátha a következõ termonukleáris robbanófejes rakétájuk már az üzemben robban, nem az indító-platformon. Az is megvan, hogy a török-orosz elszámolás eztán rubelben lészen? Nem? A Japánok is abban számolják a gésákat, melyeket a békéért cserébe Putyinnak felajánlottak. Mivel Japánnak mindenképpen költöznie kell, így a mérsékelt égövi szibériai éghajlathoz szokott jakuza eztán drasztyéval köszönti meg a kóser borscsot.

Na jó, csak vicceltem, vagy nem...bármi megeshetik. Gyanítom, 10 év távlatából a "változás" szinte már felmérhetetlen, ahogy a hülyeség is, mely a "változással" egyenletes arányban kóhn-stans. Ha undorodtok már a gondolatától is annak, ami a világban menõ-manó dógokról tuda-tokotokig elért, jól teszitek. USA elnökválasztás? Smafu! Akkora cirkusz, hogy be kell rajta hányni. Ugyanez teljes jewrópa-sz@rte! Idehaza? Az az idegsábesz kapja el az elsütõ-billentyûs ujjam. Szóval, lassan kész a fostenger kiforrása és lehet a söprõt eltakarítani. Semmi érzelem, semmi megbánás, vagy bûnbánat, csak tiszta fej és tiszta faj. Annyi, amennyi. Egy dekával sem több.

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2016-09-03 08:52
Kína és Törökország együtt harcol a terror ellen

A terrorizmusellenes együttmûködés szorosabbra fûzésérõl állapodott meg Hszi Csin Ping kínai és Recep Tayyip Erdogan török elnök szombaton a kínai Hangcsouban, ahol a G20-csoport csúcstalálkozót tart a következõ napokban.

Erdogan újságíróknak nyilatkozva azt mondta: a legfontosabb, hogy a két ország erõsítse kapcsolatát. A kínai elnöktõl pedig azt idézte a Hszinhua hírügynökség, hogy Erdogan fogadkozott neki: Törökország soha nem engedné meg, hogy a területén olyan tevékenység folyjon, amely árt Kínának.

Ezekkel a szavakkal a Kína nyugati Hszincsiang autonóm területén élõ, muzulmán vallású ujgurokra utaltak. Eddig több száz vagy akár több ezer ujgur menekült el titokban Hszincsiangból Törökországba. Jogvédõk szerint a vallásüldözés elõl menekülnek. Peking tagadja, hogy korlátozná az ujgurokat vallásuk gyakorlásában. Szerinte Hszincsiangból a Kelet-Turkesztáni Iszlám Mozgalom szélsõséges szeparatista szervezet erõszakcselekményei elõl menekülnek el az ujgurok.

Kína azt állítja, hogy az elszököttek közül többen csatlakoztak valamelyik iraki vagy szíriai szélsõséges lázadószervezethez, és azzal is meggyanúsította Törökországot, hogy területérõl támogatják a Peking-ellenes szakadárokat Kínában. Ankara tavaly kijelentette, hogy továbbra is befogadja a Kínából elmenekülõ ujgurokat.

(MTI)
http://24.hu/kulf...ror-ellen/

Ez jó, a vezetõjük meg véletlenül...zsidó.

Az amerikai nácik kedvelik Trumpot és a fehérek kiírtásáról írnak


Közélet Külpolitika HÍR Ku Klux Klan Donald Trump USA amerikai elnökválasztás neonáci

Az interneten aktívabbak az Iszlám Államnál is.

Gyors ütemben gyarapodik a fehér felsõbbrendûség híveinek tábora az Egyesült Államokban a George Washington Egyetem felmérése szerint. A szélsõséges mozgalmakkal foglalkozó kutatóprogram felmérése szerint az aktív fehér nacionalisták, neonácik szimpatizánsainak tábora gyarapszik, és a rokonszenvezõk nagyon aktívak a különbözõ közösségi médiumokban.

A tanulmány szerint a fehér felsõbbrendûség híveinek mozgalmait figyelõk és támogatók létszáma a Twitteren 2012 óta 22 ezer emberrel gyarapodott, és ez 600 százalékos növekedést jelent. Ezek az emberek aktívabbak - a Twitter-üzeneteik számát tekintve is -, mint az Iszlám Állam nevû terrorszervezet szimpatizánsai.http://vs.hu/koze...0902#!s326
4 #2 Posta Imre
- 2016-09-03 13:50
Nyíltan vállalta homoszexualitását egy anglikán püspök

Grantham püspöke az elsõ anglikán püspök, aki nyíltan vállalja homoszexualitását, és azt, hogy kapcsolatban él valakivel.

Nicholas Chamberlain püspök azt mondta, hogy nem titkolta korábban a hosszú viszonyát egy férfivel, de elismerte, hogy felzúdulást kelthet a beismerése az egyházban. „Nem az én döntésem volt, hogy nagy ügyet csináljak a coming out-omból” - mondta a The Guardiannek.

A püspök így ment elébe a pletykalapok cikkeinek.
http://hvg.hu/vil...puspok#rss
131 #3 lalapapa
- 2016-09-03 14:53
akkor ha a reszeg betevedne a templomba es a gyontato
szekben ulonek nem tudom mit mondana,
mert a viccben,
ha te meg befejezted a szarast akkor szolgald ki a
vendegeket
helyette
bizonyara whazelinget probalna neki eladni,
a sok agymosott meg ozonlik a templomokba
hagyja hogy puhuljon a bele meg hat az
agya is,
s_hihis_vigyori
4 #4 Posta Imre
- 2016-09-03 17:04
Az unió nem haragítaná magára Törökországot

Ankarába látogat egy uniós elnökség, hogy az EU és Törökország kapcsolatának jövõjérõl tárgyaljon a jövõ héten. Ezt az EU kül- és biztonságpolitikai fõképviselõje jelentette be Pozsonyban az uniós külügyminiszterek informális tanácskozása után. Federica Mogherini szerint a miniszterek és a török küldöttség megerõsítette azt a szándékot, hogy minden korábbi megállapodást teljesíteni fognak. http://hirtv.hu/h...ot-1360012
116 #5 livia
- 2016-09-03 19:38
No, és mától én is terrorista vagyok!No, és ha innen is menekülni kell? Lassan? Megyünk délnek? Onnan ürítenek, tán logikus. No, ne vegyétek komolyra, de elgondolkodtató.
4 #6 Posta Imre
- 2016-09-03 19:46
Livia, senki nem megy sehova. Mondottam, határok szépen lezárva, járõrök, blokkpostok mindenhol, és ha már a migráncsok az apropó, akkor össze lehet kapkodni mást is. Lásd Erdogán tisztogató hadmûveletét. Semmi nem kell hozzá.
116 #7 livia
- 2016-09-03 20:05
Imre! Akkor helyben kapjuk. Megérdemeljük, mert mosolyogva tûrtük liberálisaink mondjuk így: vircsaftjait.Nevetség. No, én pontot tettem néhány ilyen röhejre, no, de még nem mindegyikre. Hátra van néhány. Sínen van minden. Lassan, de biztosan. No, meg kéne mindenkinek szabadulni a béklyós dolgoktól. Mindenki tudja, mi az, csak el kell gondolkodni.
4 #8 Posta Imre
- 2016-09-03 20:18
Livia, nem várható el, hogy kimenj és õrjöng. Családon belül tégy rendet és a közvetlen környezetedben, az már nem rossz eredmény.
116 #9 livia
- 2016-09-03 21:01
Családon belül úgy már rendben. No, azért a külsõsök néha kiszámíthatatlanok. No. de már remélem sínen van, hogy ne állandóan, csak néhanap. Nem könnyû az élet, mert számonkérés, hogy lustaságból nincs friss kenyér, és a nyögdíjas száll a kerékpárra, a férjem, hogy az ifjonti friss kenyeret egyen, aztán jön a telefon, mert az apáméknál tört éppen el a kanál, aztán nincs mivel enni. No, ez is csak vicc volt, de valahogy így megy. Az egész vicc, és naponta meg kell oldani. A komolyat meg tuti el fogják odázni, de örökre. Így megy ez! Mi aztán nem unatkozunk.Vagyunk hozzá elegen! Mármint a nem unatkozáshoz.Lassan oldódnak a dolgok. Szeretnék már csak kibic lenni! Majd alulról? Haha...
4 #10 Posta Imre
- 2016-09-04 10:03
Na még egy szent! Tü-sszentek!Mostmár minden faxa lesz, nyugodjatok le a PIcsárliba! Meg vagyunk mentve.
http://hirtv.hu/h...at-1360050
4 #11 Posta Imre
- 2016-09-04 13:57
238 #12 bivaly
- 2016-09-04 18:26
Lívia !

Végtelenül hibás gyakorlat, az "én" szemszögébõl nézni a "mi"-t ! Ha rossz a látás perspektívája, hibás a szemmérték, hibás a következtetés. Ha az "én" rosszul lát, "vak" lesz az ítélete, ami ömagára, és az "én"-re is végzetes következményekkel jár. ( Járhat.) Ami kicsibe nem megy az egyénnek, ne követelje nagyban másoktól !! Önmagad légy rendben mindenkor ! Ez sarokkõ. Kiindulási pont, ha tetszik az origó középpontja. Ebbõl már ki lehet indulni, és mint tájékozódási ponthoz, vissza is lehet térni, ha rossz a vektor, amivel számoltál. Csak általában mondom, én jól értem az ábrázoló geometriát, a segéd egyenesekkel, meg a segéd síkokkal együtt. Nem azért mert okos vagyok, hanem azért, mert nem vagyok hülye. Ezt nekem egykor tanították, és mint igen kevés dolgot, de ezt nagyon megtanultam.Uff ! Én beszéltem.
4 #13 Posta Imre
- 2016-09-05 19:05
Bivaly, kérdik mennyire vagy jó ábrándozó geometriában? Ha igen, javasolják a bizonyítását a 2X2-nek. Mármint, hogy 4. Állítólag a világon még senkinek nem sikerült. Nem vicc.

Járatot indít Szatmárnémetibõl a Wizz Air légitársaság

Október 31-tõl Szatmárnémeti – London repülõjáratot indít a Wizz Air diszkont légitársaság – jelentette be egy hétfõi sajtótájékoztatón Pataki Csaba, a szatmárnémeti repülõteret mûködtetõ Szatmár Megyei Tanács elnöke.http://www.lokal....itarsasag/


Fantasztikus új üzleti negyed lesz Budapesten
globoadmin

Modern, égbetörõ, csillogó dizájnú épületekkel, elegáns irodákkal, parkokkal New York és London világát idézõ pénzügyi megaközpont épül Budapesten.
Facebook
Google +
Twitter
Hozzászólás

Magyarországon és a régióban egyedülálló üzleti és pénzügyi negyed jön létre a Pallas Athéné Alapítványok Váci útra tervezett ingatlanberuházásának köszönhetõen, hatalmas irodaházakkal, lakóépületekkel, parkokkal – közölte Fekete Zoltán, az Optima Befektetési Zrt. vezérigazgatója.

A Pallas Athéné Alapítványok vagyonát kezelõ Optima Befektetési Zrt. megvásárolta a Váci út 160-168. szám alatt található, három telekbõl álló ingatlanegyüttest, 55,2 millió euróért.

Az alapítványok az Európai Központi Bank állásfoglalásával összhangban állampapír portfóliójukat hozamtermelõ ingatlanokba fektetik. A megállapodás eredményeképpen az alapítványok tulajdonába olyan ingatlanok kerülnek, amelyek kiemelt elhelyezkedése miatt hosszú távon kiváló befektetési lehetõséget nyújtanak.

A közel 7 és fél hektáros telkeken 184 ezer négyzetméter beépíthetõ. Itt a város legnagyobb ingatlanfejlesztési projektje valósul meg a következõ három évben.

A világ számos nagyvárosára jellemzõ, hogy a pénzügyi szektor vállalatai meghatározott területen koncentrálódnak. A fejlesztési projektnek köszönhetõen Budapest is vonzó pénzügyi központtá válik. A tervek szerint több olyan pénzügyi profilú cég is ide teheti majd székhelyét, amelyek a Brexit hatására új európai központot keresnek. Az új negyedben 150 ezer négyzetméter iroda várja majd az érdeklõdõket, de üzletek, szolgáltatói bázisok, lakások, új, revitalizált közterek, parkok is lesznek majd, ahogy az egy új központhoz illik.http://www.globop...udapesten/
2 #14 gerry
- 2016-09-05 21:17
Persze, hogy nem négy! Néha öt. Ezt midenki tudja.
Ábrándozó geometriában meg amennyit akarsz.

Ez sem vicc...

Imre - ki kérdezi? ... mert az sem mindegy.
116 #15 livia
- 2016-09-05 21:27
Bivaly! 2x2, néha öt. Az életet az érzelmek is irányítják, érdekes, most olyan romantikusan ütöm le a billentyûket, materálisan meg verem, csak úgy koppan.No, azt is tudom, hogy melyik családtagomnak milyen a hangulata, mert lazán másképp kezeli a porszívót. No, és néha sajnálom a gépeket, mert lazán rajtuk vezetjük le feszültséget. No, meg az ajtónyitásból is simán levontam a következtetéseket. Ma már elismerik, régen azt mondták, hogy csak kombinálok.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.07 másodperc
4,602,621 egyedi látogató