Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

MEGTÖRTÉNT.

GondolatokMEGTÖRTÉNT.- Új Internet indul.A legnagyobb hibát akkor követtük el,amikor a Tranzisztor korszakbol létrehoztuk a világhálót. Elszabadult a mocsok,és a mindenrõl véleménnyel bíró kókler Dilettáns horda.Uszitók és ringyók totális hadserege. Mára minden kezdeményezést tönkretesznek.Mindegy hogy polgári vagy Tudományos.Az újat 97 személy alapititotta.Belépés csak meghivásra. Kódolva van.Semmilyen email cimmel belépés nincs.3 dimenziós változó matematikai kódok védik.Az adattovábbitás is igy megy.

Mégha csoda folytán valami gép feltörné,akkor se ér veke semmit.Ha az adattárolóban,nem szerepel az a Tudományos munkája,ami alapján a meghivást kapta.Azonkivül személyes azonositó kérdéseket is kap belépésnél ☺
Szoval az okoskodó "youtubos,commentelõ" bandáktól végre megszabadultunk.Mocsok csak dagonyázzon a szarba,,véleményével együtt.
Majd elindul a suttogás.Van egy tudományos"fal".Minden Szakágban,,és Témakörben.Hozzá füzést,kiegészitést,bõvitést,, csak tagok tehetnek.
Õk is csak a Tanács jóváhagyása után.
Igy megszadadult,, a társaság a mucuskáktol,,a vezér és bérkommentelõktöl.
Végre nyugodtan lehet dolgozni,egy óriás irattárral,anélkül hogy öt percenként beorditana egy állat.
A többi csak dagonyázzon a szarba.- Ennek már itt volt az ideje.
Sok nobel-dijas kimaradt.Vagy azért mert munkája semmitmondó,dijat Pofára kapta,vagy azért mert lopott az amit dijaztak.

A 97 az alapitók.Azért kellett hozzá beruházás is.Ennél sokkal többen vannak.Olyanok,akik bármely területen elõre vitték az emberiség tudását.Egyszerûen az életet.
Tehát munkájuk tényszerûen vagy iránymutatóan értékelhetõ.Fantáziálás,,meg az én ugy gondolom,,!,,.az nem elég.
Tessék az asztalra tenni valami értékelhetõ dolgot.Ennek már ideje volt.
Ez az embernek nevezett állatkert,mindent tönkretett.De legalább kiderült,hogy a bolygó 99,,9999999%~a segghülye.
Tanulni,bemagolni,90%~uk tud,akár Egyetemi szinten is.(sajnos erre a majom is képes csak lassabban.).-de önálló gondolatra képtelen.
- Húú na most,jól megsértettem az emberi fajt.De hát ezek évszázados tények.És sokan akik tudtak,nem kaptak lehetõséget.
Ez most váktozik.

Igen a program,régóta látszik.
Csak a "zászlóvivõk",meg a megszállott hülyék nem vették észre.
Mi,régen kiszálltunk.Ennek az ujnak nem vagyunk tagjai.De segitjük,ahogy õk igénylik.
-Amint látja,tudunk értelmesen is beszélgetni..-A maga oldalán is az a baj,hogy nagyrészének fogalma sincs mit irkál.Felrohan a yutubra,meg más commentekre,aztán bemásolja.
Milyen boldogok is lehettek,amikor még nemvolt NET.- "A Sötétség boldogit.Némelyikrõl ordit..
A régi társaság,nem egy klasszissal volt jobb.Kb 5-tel.
-na ez betenné a kaput némelyiknek.Bár lehet,hogy igazságtalan vagyok.-Némelyiknek csak azért lóg ki a kapanyél a száján,mert ha teljesen betömné,kijönne a seggén.
Lesz majd akik azzal dicsekszenek õk már tagok.(khmm- még egy egyetemi szint is kevés hozzá.Mert nem arról van szó,hogy érti,hanem arról,hogy tud-e a tanultakkal valamit kezdeni.!!.


Az elit = akik akarnak,,megkezdte a különválást.Elegük lett a köztisztviselõ és élõsködõ politikai bandákbol.
Ez most történelmi fordulópont.A városokbol vonulnak ki.Átadják a "mucsai hordáknak,akiknek mindenhez joguk van.Még országos kérdésekben is,szavazni.
De az Õ városaikba már nem lesz belépés..Az átrendezõdés bolygó szinten megindult.Politikai bandák még egy darabig megmaradnak.Utána minden jogot elvesznek tõlük és szavazóiktol.
Most is csak bábok.
A karaván halad.Új világrend jön.
Ebböl következõen,megtizedelik a bolygót."

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2016-09-10 14:29
Csabám ez a "veszíj" nem fenyeget. Ez a szöveg magáncsetelésem eredménye, csak megosztom véletek is, hátha véltek valamit vélelmezni. Tele a töke már mindenkinek "magán szinten" és ugyan hivatalosan ha megszólal bárki, kevésbé qvaanyázik, de már az se biztos. Asszem a "lényeg" kell átmenjen, s az nem a távirati stílus. Egyébiránt meg én sem nyilatkozom másképp és fura mód mégis úgy érzitek, hogy "itt a helyetek". Akkor meg mi van? Sztem túl sok magyarázatra már nem szorul a szortírozás miértje, se hogyanja. Bár a túláltalánosítás túlzásnak tûnik, de ezzel nem tudok mit kezdeni, ahogy ti sem.

Ja még valami, ami talán fontos, vagy nem. Én sem kaptam meghívót a "klubba". De jobb is így, mert ugye olyan klubba, amibe felvennének, minek belépni? Nem vagyok egy szociális típus, inkább olyan egoista nárcisztikus pszichopata...s talán mindenkinek jobb ez így.
8 #2 miskolcilaci
- 2016-09-10 16:05
"Ha én ezt a klubban egyszer elmesélem".

[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=79ATKFn22GA[/movie]
5 #3 kincses
- 2016-09-10 18:56
Imre, engem sem vettek fel. Még. De ha majd megismerik, milyen mívesen tudok takarítani, rendet tartani, szerintem bevesznek. Kell egy olyan, mint én. Különben ki kell találjanak. Vagy na. És akkor én téged meg másokat is - berendezlek. Egy takarítónõnek egy vállalatnál nagy hatalma van. És ha az a 97 már 127, ki néz oda, nem olyan nagy plusz az bolygószinten!!
Szóval jelentkezemmmmm!! Hol van a formanyomtatvány? A meghívó? A behívó? Nélkülem nem lehet meg az új Internet? Mitõl fogok függeni?
Remélem, akik hatni tudnak, olvassák a hsz-em és kapcsolatba lépnek velem és felvesznek, és akkor majd én megkeresem a hátsó kaput, ahol be lehet jutni!! Addig türelem és készülõdés mindenkinek!!s_kot
4 #4 Posta Imre
- 2016-09-10 19:07
Portás állás nincs, vagy ülés...vagy valami...?Elüldögélek ott, vagy bárhol õrizve a zuniverzum békáját.
3 #5 Enid
- 2016-09-10 19:14
Ez az utobbi x ido leg"szenzaciosabb" ( es ex nem a megfelelo szo )hire. Vegre Valami! Csak tudjuk annak kezelni, ami.
5 #6 kincses
- 2016-09-10 19:19
Imre, neked gondolom a postás állást tartják fenn, hogy hozhass híreket! De szakemberként mondom, õrzõnek lenni sem rosszs_huh
4 #7 Posta Imre
- 2016-09-10 19:24
Enid, azé nem szeretném, ha nem lenne meg a "háborúm" amiatt, hogy különbékét kötnek. Ami a táncprogramban meg van zenésítve, annak mög köll ölnie! De ez valóban jó hírnek. Végre!

Kicsi, akkor leszek postás, ha portásnak nem vagyok jó. Hírt hozok, viszek, vagy gyártok, vagy valami...kinek-kinek só-haja szerint. A lényeg végül is az, hogy a homókázó mûködjön, legyen elég porszem meg lapát és lapát- és széltoló...és ez komoly logisztikát igényel.
238 #8 bivaly
- 2016-09-10 22:18
Na feleim !

Tollbamondás, általános iskola, negyedik osztály. Cuci ! Ez legfeljebb hármas ! És te, meg ti vagytok a krém ? A tehén farkán biztosan, csak azt szarcsimbóknak mondják. Te Úristen ! Valaki nagyon nagyot akar mondani. De miért !?
4 #9 Posta Imre
- 2016-09-11 06:10
Bivaly, már számoltak veled. Még tegnap..., de vártam vele. A zélet kiszámíthatóbb, mint a nemélet. Tényleg csak a vicc kedvéérét, és csak, hogy lássátok, megyen minden amalgámos útján. Noha nem kérek tanácsokat, azért kapok, s bár nem fogadom meg, de azért így is jó. Meg úgy is.

"Kissé egyértelmûen kimondtuk azt,amit mindenki lát.
-a kezdést egyértelmûen elrontottuk.--Igy kellett volna "Ladys and Gentlemen - "te bekéozelt,rühes majomhord.stb.-u.i - néha szojon hozzá.Ebböl röhögés lesz.
Márcsak Bivaly hiányzik - nem értem,itt mindenki okos.
Vegye a figurát könnyedre.
A lényeg az irásban benne van.!! --- (reklám) - akciós kapanyelek eladók.Most szerezze be tavaszra."
238 #10 bivaly
- 2016-09-11 07:42
Tudom Imre, vagy nem tudom. Ezek igen komoly szálkák a szememben, nehezen viselem. Én az okos embert sem szeretem ha henceg, a hülyét meg még kevésbé viselem el azonos szituációban. A "tuti" elmondásának mikéntje megvilágítja a "tuti" tartalmának igazságát, meg elmondójának talán még a személyiségét is. A kultúrális szintrõl, mûveltségrõl meg már ne is beszéljünk. Azt meg, hogy a mocsok az égig ér, már a zsiráfok is tudják, mindegy hol élnek, állatkertben, vagy szabadon. A "Tranzisztor korszak"-nak meg a világhálónak annyi köze van egymáshoz mint boylernak a melegvízhez. Melegvíz boyler nélkül is volt, információ áramlás meg világháló nélkül. Feltalálták a tranzisztort, meg a boylert. Na és ? Csak gyorsabb lett, és másként. Nem a boylerból következett a melegvíz feltalálása ! És nem a tranzisztorból következett a világháló sem ! Ezek szerintem komoly logikai bukfencek, amik lehetetlenné teszik, hogy épelméjû ember fenti írást komolyan vegye. Mint rendesen van köztudott igazság tartalma, egyébként meg ködösít, meglehetõsen primitív módon. Ez az írás olyan mint a mit tudom én milyen "sárkányok" szövetsége, akik már az internet szerint letartóztatták a világ elitjét, meg helyre tették a gazdaságot, megreformálták a pénz kibocsájtást, stb. Vagy tévedek ? Szerény tapasztalataim szerint titkos társaságok létrejöttét nem szokták hírverni . Meg nem itt, és nem így. Tényleg fénymag Jani színvonal !
4 #11 Posta Imre
- 2016-09-11 08:06
Bivaly, párszor fel lett ajánlva, írj "cikket". Az információ = hatalom. Hiúság lenne azt képzelned, hogy "mindent tucc", de legalábbis "ösmersz". A hírnököt ne téveszd össze a hírrel, vagy ne gondold, hogy az áltlad megismert profok az etalon. Színvonal, Spektrum? Tessék élet és tudományt olvasni és ott megvan a színvonal is, szókincs is, és minden hazugság, amit e sem érdemes olvasni. Írtam már neked a Tao-ból passzentos ID-dézést. A kerék lényege a zûr melyet kitölt. Mi közvetlen módon beszélgetünk bizonyos körben, tudva, hogy "meg vagyunk figyuzva". Én pontosan értem az elejtett szavakat, okát és miértjét. Ha te nem, semmi baj. Ez be volt kalkulálva. Több infó nem lesz.

Nézd, ez ma az átlagos szint. A régi "haverok" még mindig itt tartanak. [movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=wN1mMHebz6I[/movie]
165 #12 LM
- 2016-09-11 08:52
A jelenlegi elitnél azért valljuk be nem nehéz jobbat elképzelni. Azt, hogy szar a helyzet azt tudjuk így a cikkben szereplõ közhelyekkel tisztában vagyunk. A kérdésem, hogy mi a terv ha már van majdnem 100 "elit"

Az a valaki látja lelkem kevesen szeretnének nálam jobban valami "emberibb" világban élni, mert kimondhatatlanul frusztrál, hogy a leggátlástalanabb, legerkölcstelenebb, mások kárára érvényesülõ valami úszkál a társadalomnak nevezett valami tetején
4 #13 Posta Imre
- 2016-09-11 09:36
LM, tennap újra beleakadtam ebbe.
[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=nX5PwfEMBM0[/movie]

Akkor is láttam, ki is lett ajánlva. Nem csak azért, mert 3 éve a film lényegében a globális túlmelegedés ellen a vegyicsíkos megoldással a jégkorszakba taszajtotta és "kiirtotta" az emberisegget, hanem, mert a vona-t egy szimbólum és a legutolsó kocsiból eljutni a legelsõre nem semmi, fõleg látni, amit közben átélhetsz. Hogy van-e alternatíva, vagy nincs, lényegében nem számít. A zömnek semmilyen választása, döntése nem lehet, mert õ már el van döntve. Alkalmatlan bármire, de él és életet ad...hat. Az es valami, mert nélkülük végül is megállna a "miért".

Az pedig nem kérdés, hogy nem csak mi vagyunk ilyen agybaxottak, hanem nálunknál sokkal tehetõsebb és pozícionáltabb egyedek is, akik nagyjából megtehetik, sõt talán ma már kötelességük is megtenni, hogy lépnek. Én már kompromittálódtam, velem nem sok mindent lehet kezdeni. Vagy eljutok a "csúcsra" így, vagy elmúlok üvöltözve...annak tudatában, hogy azért kigyomláltam pár dudvát és tán rajtam es múlott a gyermekeim, de tán az emberisegg jövõje. Magánügy. Meglátjuk! Minden mozgásban van, minden alakul és ha türelmetlen is vagyok, de nagyjából a szájam íze szerint a nektek felvázoltak alapján. Nem tévedtem, bár sokkal több idõt vesz igénybe a békás átmenet, mint a békátlan.
[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=yW2vDcA42Rk[/movie]

Ja, csak tudjátok, hogy én már legyõztem a narancsbõrt is, narancsostól és volt bõr a pofámon hozzá! Itt a bizonyíték rá! Gerry kûtte ma reggel. http://www.postai...
2 #14 gerry
- 2016-09-11 11:36
Noszóval.... Ami az Internet sötét oldalát illeti,...
teljesen egyetértek

De megint ugyanazt látom:

Sok a szemét.

Legyen/maradjon 500 millio ... ha már kõbe vésték.

Itt már baj van fiúk. Nehéz dönteni.
... deee ha kapok egy igazolást arról, hogy a kissebséghez (500millio vagy kevesebbhez) tartozom akkor pozitív lesz a hozzátok állásom, ha viszont nem... nos akkor ajánlom számotokra ezt:...

img.444.hu/akasztas1.jpg

Mer'hogy ne ti döntsetek már arról, hogy ki mennyit kóstál.

...ugye milyen részegítõ a hatalom? Hülye banda.
Csináljatok magatoknak egy oldalt és ott dühöngjetek kispöcsök. Mi is ezt tesszük itt.
Titkosíthatjátok is a belépést és persze számoljatok fel egy kis pénzt - mert ugye pénzbe kerül?
Nevezzétek el egymást "öméltóságának" vagy lovagkörnek, esetleg egyszerü idióta kultúrkörnek ... mint az új szellemi elit...

mint mondottam volt... sok itt (mármint az Interneten) a szemét.

Az igazi megoldás az vóna, hogy mi, akik itt vagyunk kihirdetjük a "legfelsõbb szintü szellemiségi kapcsolati kör, ahol senki se ökör" titulust ... a PI-Klub már olyan de olljan fantáziátlan és mindenkitõl aki be akar lépni (és elég okos az elbírálásunk alapján) sok pénzt követelünk mer' csak akkor léphet bele. Különben sétáljon el és ott lépjen bele. Hát nem? Hát de.
s_hihi

Na még valami: Ugye tudjátok, hogy nem ti találtátok fel a spanyolviaszt? Már van ilyen zártkörü Internet világhálózat (nem is egy!), de ne mondjátok meg senkinek, hálából én se árulom el, hogy annak nem ti vagytok a tulajdonosai.
4 #15 Posta Imre
- 2016-09-11 12:39
Gerry, aszittem vilgos, mint a Kõbányai, hogy mincsenek "kiválasztottak", de mindenki maga-magát választhatja ki, vagy így, vagy úgy. Hajó sejtem, nem csónak, s akkor lényegében már megtörtént a fõ-csatlakozás. Jó kis kört futottunk itt ökrök, tulkok és bivalyok egyaránt...tinóként.
2 #16 gerry
- 2016-09-11 13:06
Imre - tudom hát, világos (fegyverletétel)... de itt olyan jó dühöngeni! Szerintem Bivaly is ezért írogat. (Csak neki néha több gõz fú ki az orrán!)

Te meg ott ülsz a tóparton és lábadat lógatod, miközben a víz lágyan símogatja a térded... mondjuk apálykor (ami most van.)

A cikkel kapcsolatban, illetve az Internettel... sokan nem igazán tudják mi is ez az izé... ezért felteszek ide egy kis ismertetõt, nem én írtam, nekem németül voltak az iskoláim de jónak és összefogottnak tartom ezt a dolgozatot: http://www.postai...galma.docx (akit érdekel olvassa el vagy le is töltheti magának)
4 #17 Posta Imre
- 2016-09-11 14:15
Dehogy ülök. Most is futottam vagy 3/4-ed órát, mert az asszony azt mondta csúnya kövér vagyok. NEM ehetek róla, ha olyan finomakat fõz, s jól megfõzött engömet is.

A "cikkel" kapcsolatban: mondtam, hogy írtam egy verset, de aztán töröltem. Helyette eztet kaptátok, hátha...informatívabb. van még a tarsolyban, de azok stratégiai jelentõségûek, még arra kérnek ne kutyuljak bele. Jól elvagyunk, nem? De!
238 #18 bivaly
- 2016-09-11 19:48
Hogy meg vagyok, ( vagyunk) figyelve tudom. Nincs egy szaros kis betû, amit ne olvasna el a Nagytestvér az interneten. Tudja, hogy mirõl mit gondolunk. És ? Nekem boldog hiányom van igen sok mindenbõl ! Így információból is. Leírtam ezerszer, tudom, hogy nem tudok sok mindent, így nem tudok mindent sem ! Állítottam egyszer is az ellenkezõjét ? Van errõl, arról véleményem. És ? Nem szoktam megmondani a "tutit" sem, mivel nem tudom ! Hogy félre vagyok értve, meg magyarázva ? Na és ? A fentiek, ha információk, akkor csak nálam sokkal okosabbak érthetik, ergó, még is csak hülye vagyok, de sebaj, így érzem jól magam. Az nálam okosabbak, meg csinálják csak a világpolitikát ! El vagyok kis hülye agyammal, szûken látva a lényegtelent.
243 #19 Magus
- 2016-09-11 20:35
-na tessék már megint lemaradtam valamirõl,csak-nem a rozsola klubjáról?
".Van egy tudományos"fal".Minden Szakágban,,és Témakörben.Hozzá füzést,kiegészitést,bõvitést,, csak tagok tehetnek.
Õk is csak a Tanács jóváhagyása után".:D:D
-javasolnám a titkosítást az idõk végezetéig, az emberiség nevében...:P

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.58 másodperc
4,709,053 egyedi látogató