Bejelentkezés

Felhasználónév

Jelszó



Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Még egy papír

GondolatokMai eredmény és az asszony büszke rám...okkal. :-))

Hozzászólások

30 #1 osmagyar
- 2016-09-14 15:43
Gratulálok! A bizonyítványt nézve itt is feltûnik, hogy a férfiaknál is beírják a születési nevet, mintha természetes lenne, hogy változik/változtatják. Jó pár évvel ezelõtt csak leánykori név megnevezés volt. A nagy liberalizmus, meg a zsidó térhódítás itt is felütötte a fejét s_ezt-ni!
154 #2 kakas
- 2016-09-14 16:01
2 #3 gerry
- 2016-09-14 16:01
Jajj de finomkodunk, jajj de finomkodunk....
"Gyakorló gyógyszertári Asszisztens"

.... magyarul: "kezdõ méregkeverõ"! ...
abszintens? ... nahát! ;)
4 #4 Posta Imre
- 2016-09-14 16:08
Gerry ez csak annyit jelent, hogy bemehetek patikába...., semmi többet. Most még félév gyógyxarhatástan...drog - és növényismeret, majd vizsga, majd még egy fél év és tán akkor lehetek a szakasszisztensi vizsga után "ember". Egyébként nem "gyakorló", hanem "gyarló", de ezt az elírást ugyanúgy nem javíttattam kii, mint az asszisztenst, ami valójából "aszitte"-t jelent.

õsmagyar, a lyánykori nevem: Béla.

Kakas, tudod remélem, mennyire tisztában vagyok vele...annyira, de annyira semmi jelentõsége, csak pótcselekvés és szemfényvesztés...
5 #5 kincses
- 2016-09-14 18:28
:)B)s_buli
240 #6 trk
- 2016-09-14 19:16
Imre, azért erre-arra jó lesz majd.
Mikor összeomlunk meg minden, tudni fogod mit vigyél a patikából..
8 #7 miskolcilaci
- 2016-09-14 19:19
Példaértékû az akaratod, amit eddig véghezvittél a jelen körülmények között. Gratulálok, nem csak neked, hanem a családodnak is, akik ezek után is folyamatosan veled vannak, s támogatnak!
----Azé valamilyen féregírtót keverhetnél… :D
236 #8 Vazul
- 2016-09-14 19:22
Imre, milyen kis butus vagy látod, az okosabbak így csinálják:

"Az oligarcha ugyanakkor "nem járt be" a tanfolyamra. Somogyi Imre, a képzõhely vezetõje elmondta, Mészárosékat levizsgáztatták, de a tanfolyam a felcsúti polgármester telepein zajlott.

Csakhogy több alkalommal kiderült, hogy a papíron 480 órás tanfolyamot sokan úgy teljesítik, hogy valójában tanfolyamot nem végeznek (elõfordul, hogy papíron heti 45 órára kerül sor és három hónap alatt lezavarják az egészet, ami nem életszerû)...

Mint azt a Hír TV egyik korábbi riportja bemutatta: be sem kell járni az órákra, hiszen "nem szokott elõfordulni, hogy valaki megbukik".

A jelenség ismert, de érdemi kormányzati reakció még nem született rá.
https://internetf...os-lorinc/
236 #9 Vazul
- 2016-09-14 19:54
Ez is bizonyítja, hogy köztörvényesen orrba-szájba hamisítható minden közokirat:

Felmentették a cigánygyilkosságok ügyében nyomozó rendõröket átverõ titkosszolgálati vezetõket

Felmentette a Fõvárosi Ítélõtábla azt a négy katonai elhárításnak dolgozó katonatisztet, akiket a cigánygyilkosságok ügyében folyó nyomozás félrevezetésével gyanúsítottak, írja a Népszabadság a jogerõs bírósági ítélet alapján.

A három tábornokot és egy alezredest "hivatalos személy által elkövetett közokirat-hamisítással" vádolták. A nyomozás titkos volt, ahogy a tárgyalások is, ezért nem tudni sokat a vád tartalmáról.
http://444.hu/201...-vezetoket
http://m.nol.hu/b...at-1631855
4 #10 Posta Imre
- 2016-09-14 20:20
Trk, egyetlen ok, hogy "patikai" oskolába járok, az asszony. Köze sincs ahhoz, hogy szeretem, vagy nem, s bár egyelõre nincs olyan "munka", mi büdös lenne, így teljesen mindegy.

De ha már patika, akkor az is lehetséges, hogy jövõre sorra dõlnek be és megindul az államosítás hivatalosan is. Nálunk ez nem gyenge ám, mert gyakorlatilag és hivatalosan a személyi jogos gyógyszerésznek többségi tulajdonba kell kerüljön a vállalkozásban, s ezt "csak" állami segédlettel teheti, ezt tukmálják is. Folytassam? Mire a gyógyszerészek tulajdonába kerül tehát a patika és ehhõ az "állam" adja a píztet, közben behúzzák a mattot az OEP ártámogatási rendszerének és lényegében ellehetetlenítik a frissen eladósodott patikusokat....és akkor jön az "állam" és nagylelkûen "átveszi" azokat és persze te mint alkalmazott vagy maradsz, vagy mehetsz az adósok börtönébe...és vagy bezárják, vagy kínai balzsamot és zsidó maceszt árulhatsz ott eztán....a szájízüknek megfelelõen.

Pontosan tisztában vagyok vele, hogy amit tanulok, xart sem ér és egy év múlva lehet, egész mást "kell" csinálnom. Nem érdekel.
116 #11 livia
- 2016-09-14 20:49
A Munka nem szégyellnivaló, no, azért van néhány, no, és van olyan is, de végül is mindegyikre akad, aki elvégzi. Bocs Imre! A Te munkád becsülendõ! No, remélem, azért nem leszek sûrûn patikarajongó. Eddig se voltam. Most is csak valami kezelésre járok, de amúgy itthon is leledzik ez a masina, csak kisebb kapacitással, meg kölcsönadva a szomszédba. Mellette gyógytorna. Idõrablás, mert simán megcsinálom magamtól. No, meg mire orvoshoz kerülök, lazán meggyógyulok. Ilyenkor mondom, hogy egyáltalán beteg voltam-e. Mert ami elmúlt, kit érdekel, mármint a rosszra gondolva.
116 #12 livia
- 2016-09-14 20:51
No, és elfelejtettem gratulálni. Szóval pótolom, mert a fizika, kémia azért nem egyszerû. Elismerés.
4 #13 Posta Imre
- 2016-09-14 20:56
Egy paracetamolos lázcsill. kúpot kellett elkészítenem és csak beszélni...beszélni....beszélni...., persze tételhúzás után és a tételekrõl...de beszélni....hm....és semmit mondani...az nagyon megyen már. Jól be van gyakorolva. Legközelebb hegesztõ tanfolyamra megyek, vagy masszõrnek, vagy mindkettõnyekk!
116 #14 livia
- 2016-09-14 21:22
A hegesztésben benne vagyunk. Kúpot nem rakok fel, csak, ha muszáj, ráadásul a mai gyógyszarokat nem ismerem, a gyerekeim felnõttek, az öregeim meg csak idõszakosan ránk szorultak, kemények, mint a kõszikla, szerencsére. Azért amikor kemények, úgy kell segíteni, mintha kegyes lenne, ha meg elesettek, akkor megint másképp. Igazi királyok, és királynõk. No, ez már a mi korosztályunkból kiveszett.No, és most jól jönne egy masszõr, no, de nem írtak ki, mert biztos nem vagyok csókos, a fizikóst már megkorrumpáltam, de a tornászt nem fogom. Muszáj végigjárnom, mert így is rá van írva a kartonomra, hogy kezelhetetlen vagyok, vagyis nem vagyok hajlandó gyógyszert szedni. Egyszer régen kiváltottam, rosszul lettem tõle, visszavittem a dokinak, és mondtam, adja annak, aki rászorul. Ennyi az elõzmény.Nem rosszindulatból, sõt jót akarva, de elvágtam magam, mert mindenhol ott van , no, de csak nevetek rajta.
236 #15 Vazul
- 2016-09-14 21:25
Imre, a tudásoddal minimum túlélõ táborokat, vagy ketrecharc edzéseket indítanék fiataloknak, az új felnövekvõ magyar generációnak, ha másért nem, passzióból. Még egy iskola tornatermében is terembérlettel már jobban megéri egy 20 fõs csoportnak minimális dijjal fizaikai és lelki felfrissülést tartani, már egy havi kereset lehet.
4 #16 Posta Imre
- 2016-09-15 06:05
Vazul, jó "ötlet", de nem megyen. Több okból sem, de mind Egy. Pár napja beugrott hozzám két jó magyar ember. Az egyiket már régebbrõl ösmerem, a másik meg vele volt. Akárkit már nem eresztek be. Szót váltottunk. A most mögismert "ismer" a videjóimból, de pár mondat után azt merte szólni, hogy "neked nem a kezdõk mesterének kell lenned"...

Lám a haladók meg nem járnak tanfolyamra és nem is beszélve arról, hogy itt most már minden "magyar" mester.

Mondok néked egy paradoxont: aki eljutott addig, ameddig, az azért, mert "bajban van". Belõlük pedig csak a tetves ügyvédek élõsködnek ma is "nemzeti alapon" 40 ezres óradíjjal banki adós perekben. Te én úgy elkerülöm ezt a "nemzeti" oldalt, ahogy csak tudom és inkább vagyok, leszek kitaszajtott, vagy árnyék..., vagy csak úgy, mintha lennék, nehogy ez a csürhe újra elkezdjen kokettálni velem. Tudod, hogy nem gyûjtök "tanítványokat". Nincs mit tanítanom.

Livia, vannak homeopáti-ász szerek is ám. Nem mindenható, de ha elkapod az alkati szeredet, meg kiegészíted gyógyteákkal...
12 #17 spartakusz
- 2016-09-15 06:09
A JAVASOK TUDÁSA
Imre ez a jövõ - a mai modern gyógyászat - patika nem az - de a füves néni bácsi az igen!
EZT TUDD!
Nézetek és halhassátok meg . mert érdemes - valóban a hegytetejérõl messzire látni , mint a hegy tövénél!
TÛZ ÜTÖTT - VÍZ ÜTÖTT ÉS A SZÉL ÜTÖTT - ségbõl a javas ki tud gyógyítani és én ezt tudom - tudtam e film nélkül is!
https://www.youtu...Hrg6Qq5TAk
2 #18 gerry
- 2016-09-15 09:08
Imre - "Tudod, hogy nem gyûjtök "tanítványokat". Nincs mit tanítanom."

Szerintem meg tévedsz mert van mit, csak nincs ki(k)nek.

Néha beszélgetek emberekkel akik régóta ismernek téged a weboldaladról...

Legtöbbjük azt kérdezi, hogy mi történt veled, miért léptél vissza a háttérbe?
A válaszom mindig az, hogy nem kultiválod azokat akik belekönyökölnek a bordádba, inkább hagyod, hogy "megelözzenek" ... Amennyien most vannak jók lehetnek golyófogóknak.
4 #19 Posta Imre
- 2016-09-15 09:37
Gerry, amúgy Nyugat vagyok itt Keleten, saját csigacsont hagymakupolás tornyomban õrzök valamit, ami tán sosem van. Azért ma is elmentem futni, s bár a térdeim vacakolnak, de ott rohadjanak meg, csak lefutottam 7 km-rt, dacból..., s mert az asszony szerint kövér vagyok...s_grat

Mondtam, írtam, minden rendben lesz. Itt fog mind kikötni a sok tekergõ, kóválygó, de nem lesznek sokan, mert amennyien szembe köpték már a valóságot, Igazságot és ezzel együtt engem, azoknak nincs bocsánat és nem akarok ígérgetni, de részemrõl lezárt fejezet. Ha módomban áll, likvidálom a bandát, ha nem , akkor más teszi meg.

Nélkülem nem léphetnek, nem kerülhetnek meg és minden úton "belém" botlanak. Megkerülhetetlen vagyok és ez a tudat legalább annyira vész-terhes, mint semmit sem jelentõ szó-zat. Igen, hagyni kell, hogy a xar kiforrja magát!

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.12 másodperc
4,707,873 egyedi látogató