Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Roma önvédelem

BelföldNaszóval a logika szerint a muszlim mentheti meg jewrópát a zsidó-cigány terrortól. A cigányok össze lesznek terelve és kaput. Most már lássátok a "tervet"? Igaz, a cigány volt eddig is a betelepítendõk üzlettársa és az nbh-s mocskos zsidó bandának is a jobb és bal keze, de most hivatalosan is elkezdenek "rettegni". A qva anyjukat a zsidajainak! Lakatos Attila: Nemmel kell szavazni a referendumon
Egységesen lépnének fel az európai romák a migráció ellen, emiatt is alakítanak egyesületet magyar kezdeményezésre. Lakatos Attila cigány vajda azt nyilatkozta lapunknak: a romáknak meg kell védeniük gyerekeiket, családjukat, munkájukat és az országot, amiben élnek, ezért nemet kell mondani a bevándorlásra.

Európai Romák Egyesülete néven civil szervezet bont zászlót szombaton Miskolcon; az alakuló ülésen hazai, elsõsorban Borsod megyei cigány szervezetek mellett határon túliak – erdélyiek, felvidékiek és kárpátaljaiak – is részt vesznek. A kezdeményezés egyik vezéralakja Lakatos Attila Borsod megyei cigány vajda, aki várhatóan az egyesület elnöke is lesz. – Látva a folyamatokat, másfél-két hónapja merült fel bennünk, hogy össze kellene fogni az európai romákat, hogy a migránskérdésben is együtt tudjuk képviselni az érdekeinket – hangsúlyozta a Magyar Idõknek Lakatos Attila.
A cigány vajda európai összefogást szervez a migráció ellen

Forrás: MTI

A cigány vajda európai összefogást szervez a migráció ellen

– Elõször a megyei roma önkormányzatokkal vettem fel a kapcsolatot, csaknem 150 szervezettel már találkoztam, a kört azonban folyamatosan tágítjuk. Az alakuló ülésen már több környékbeli ország romái képviseltetik magukat, de hamarosan a cseh, majd a Nyugat-Európában élõ cigánysággal is felveszem a kapcsolatot. Õket is szeretnénk bevonni a munkába – tette hozzá. Az egyesület nyitott lesz arra is, hogy Európán kívüli cigányokat is integráljon a szervezetbe, hiszen például Kanadában vagy az USA-ban is sok roma él.

– Fontos, hogy a migránskérdésben hallassuk a hangunkat, és egységesen lépjünk fel a bevándorlás ellen. Nem akarunk olyan országban élni, ahová sok bevándorló érkezik. Most még szabadon elengedjük a gyermekeinket iskolába, mert nem bántja õket senki. Ha bejönnek a bevándorlók, akkor félteni fogjuk a lányainkat, a feleségeinket és a családunkat, mert senki nem lesz biztonságban. A migránsok miatt veszélybe kerülnének a munkahelyeink is, mert õk ugyanolyan tanulatlanok, mint mi vagyunk, és ugyanazt a munkát tudnák elvégezni, mint mi, így csak a rovásunkra tudnának érvényesülni.

Osztozkodni kellene az egészségügyön és az oktatáson is. Meg kell védenünk az országot, a közfoglalkoztatást, ami jól mûködik, és amiért hálásak vagyunk – szögezte le a Borsod megyei cigány vajda. Lakatos Attila kijelentette azt is: október 2-án mindenkinek el kell menni voksolni, és nemmel kell szavazni. – Mi magyarok és romák több száz éve együtt élünk az országban, ismerjük egymás nyelvét, kultúráját. E kérdésben egységesen nemet kell mondanunk – hangoztatta a borsodi cigány vajda.

Veszélyben az integráció? A betelepítési kvóta elleni népszavazáson való részvételre buzdítja a cigányságot az Országgyûlés roma nemzetiségi szószólója. Farkas Félix lapunknak úgy fogalmazott: egy migránshullám minden lehetõséget elvenne a magyarországi romáktól, akik felzárkóztatásáért a mostani kormány komoly erõfeszítéseket tesz. Szerinte a népszavazás fontos, és a hazai cigányság nem engedheti meg magának, hogy ne menjen el szavazni, és ne nemmel voksoljon. Hozzátette: az idetelepített bevándorlóknak lakást, munkát, szociális ellátást kell az államnak biztosítani, ami komoly terhet róhat a költségvetésre. (G. D.)Link

Hozzászólások

12 #1 spartakusz
- 2016-09-16 08:05
A JÖ DÖNTÉS:
emlékszel az üzenetre!
"...SÓsoha többet ne menj el meg szavazni hóhérodat..."

Ha elmész és aláírod , hogy át vetted a jelenléti íven aláírva a szavazási ívet - cinkosa leszel ennek a "poker" játéknak!
Ha elhozod akkor is, de az jó annak az igazolására, hogy kiléptél a játékukból - azaz bedobtad a lapot -. illetve magadnál tartva bizonyító erejû okirata lenne az esetleges csalásuk bizonyítására!
Tegnap, a kubinyi élõ cenzúra mûsorában és illetve ma itt:
https://kuruc.info/r/2/163829/

József Antal Világ Soó • 9 hours ago
Így van! Vona egy kisstílû senkiházi Orbánhoz képest. Orbán világméretû politikus: tudja jól, hogy ez erõdemonstráció nem pedig jogi hercehurca. Teszteli a magyarjait: tudtok még hátrafelé nyilazni?!!!..

majdnem meggyõztek - az un. eu elleni erõ-demonstrációi szisztémának feszegetésével - de rádöbbenek egy kutya alom kölykei mind és az irányító az eu-ban levõ szörnyetegek! Ami mérv adó a nemzet államok törvényeit is felülírva mindig érvényesíti akaratát !

Tehát én nem megyek el - nem leszek cinkosuk, és nem azért mert a mocsok bûnözõ zsidó bolsik GYILKOS kommunisták meg stb. - ek az szorgalmazzák, hogy ne menjetek szavazni - meg stb. HA NEM AZÉRT MERT NEM LESZEK ABBAN CINKOS, HOGY HÓHÉROMAT SZAVAZATOMMAL ERÕSÍTSEM!
AKI ELMEGY AZ KÉNE AGYONÜTNI - DE HA ELMEGY HIBÁJÁT AZZAL HOZZA HELYRE, HOGY A SZAVAZÓLAPOT ELHOZZA!
Tisztelettel. id. Kiss László
12 #2 spartakusz
- 2016-09-16 08:14
Bocsánat még annyit - mert láttam, hol máshol boríték nélkül dobják az urnába az ívet - tehát, hogy meglepetés ne érjen vigyél magaddal egy elõre összehajtogatott fehér papírt és azt dobd bele az urnába! Miért írtam le? Mert olvasnak bennünk és valószínû, hogy borítékot ezen a szavazáson nem adnak hozzá!
254 #3 mujko
- 2016-09-16 08:52
A varászszó elveszik a segélyt . Megoldás !
Aki a kutyákat szereti rossz ember nem lehet
http://www.keptel...het-113999
4 #4 Posta Imre
- 2016-09-16 08:57
Ugye nem tûnik fel, hogy a vajda nem nevezi Magyarországot hazájának? Ugye tudjátok mit jelent ez? Ugye azt is értitek, hogy az összekovácsoláshoz kell a "közös" ellenség?
12 #5 spartakusz
- 2016-09-16 09:43
"közös" ellenség?..."

Jó lenne már definiálni ezt is!

Én tudom az esetemben eseteimben...
Aki ellehetetlenített, traumát okozott nekem - majd a folyamatban erkölcsi és anyagi súlyos vesztességet okozott nekem és szeretteimnek....
Pénzentenhoffer Gyõrben az illetékhivatalnál például aki mulasztásos bûncselekményt követett el ellenem, mert a tudomására jutott bûncselekményben nem kezdeményezte a büntetõeljárást saját intézményén belül a konkrét felelõs felelõégre vonását és engem jogorvoslaton belüli kártalanításomat APEH - ügyeim!
stb...
kérdezem magamtól - ha 100 ilyen közül 99 zsidó vagy annak mutatja magát az elkövetõ aki a köztörvényes bûnözõ szinonimája mi? KÖZÖS ELLENSÉGÜNK?
NEKEM AZ VOLT!
240 #6 trk
- 2016-09-16 20:45
A cigányokat is csõbe húzták, biztosan ígértek nekik fût-fát..!
Nem baj..
A baj csak az, hogy mindenki szavazhat..ha már szavazósdit kell játszani. De ebbõl nem játék lesz a végén, a cigány be fogja nyújtani a számlát..
236 #7 Vazul
- 2016-09-16 21:14
Trk: csõbe húzták? A faszt, állami, titksszolgákati, rendõrségi felhatalmzással gyilkolják a magyarokat, mint a migriket befogadó országokban az ott élõket, és úgy élõsködnek rajtunk, mint a migriket befogadó orszgokban a szalafisták. Ugyan úgy nem tudnak semmit kezdeni az élõsködõkkel, mert ki van adva parancsba, hogy tövig szopják a rendvédelmisek a cigányok/migrik f@szát. Nincs különbség a Magyarországon garázdálkodó cigányok és a merkelandban lévõ migrik közt. Sehol se a zsidókat zaklatják, gyilkolják, csak az õshonos népet, de azt csõstûl törvényesen. Mindezt azért tehetik meg, mert a zsidók a legfõbb élõsködõ, parazita migránsok!
69 #8 Szalonna
- 2016-09-16 23:43
Ki nem érti? [movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=3ruksLGGI_k[/movie]

Olyan bûneseteket tussol el a rendõrség, amelyeket migránsok követnek el, állítja egy egykori hatósági alkalmazott. A volt belsõ munkatárs több olyan esetet említ az N1TV-nek adott exkluzív interjújában, ahol az elkövetõk bevándorlók voltak, és az erõszakos cselekményeiket a tetten érés ellenére megúszták.

Szóljatok ha nem.

"A rendõrök a cigányokkal is hasonlóan elnézõek, mint a migránsokkal. Fõleg,hogy, ha a cigányokkal együtt indulnak vadászni."

Ki lesz össze terelve hova? Hahaha. Inkább közös bûnözési hullám indul.
254 #9 mujko
- 2016-09-17 06:59
Soroksár ott volt a futó néni tragédiája is ?
http://hvg.hu/cim...oss%C3%A1g
Ott sem tudott eredményt felmutatni a rend-õr-ség ?
Jól mutatja a térkép a rettegést ?
alfahir.hu/sites/default/files/kepek/20150402110639-page-001.jpg
Munkahelyeiket féltik a cigányok ?
Talán a börtön helyeiket,mert most arabokkal telne meg a sitkó .
4 #10 Posta Imre
- 2016-09-17 10:00
A roma vezetõk elutasítják a segéllyel riogató kormányzati kampányt

Elutasítják a segélyek esetleges csökkentésérõl szóló kormányzati kampányt a roma polgármesterek.

Szerintük gyûlöletkeltés és megosztás helyett szolidaritásra és párbeszédre van szükség. Két község, Besence és Ács polgármestere a Roma Polgármesterek Szövetsége nevében adott ki közleményt. Azt írják: „jobban féltik a romákat a képzetlen, pártok által bérencként használt roma önjelölt vezetõktõl és a kormányzati propagandától, mint a migránsok áradatától” . Szerintük a gyûlöletkeltéssel csak bukott romapolitikáját próbálja eltakarni a kormány.

„Megint a legelesettebb roma rétegeket használják annak erõsítésére, hogy itt a migránskérdésben a szavazáson minél jobb eredményeket érjen el a jelenlegi kormánypárt. Rengeteget dolgozom romaügyben, mindenkinek azt mondom, hogy ne vegyen részt ilyen szavazáson, ami az embereket egymás ellen uszítja. A magyar társadalom már teljesen egymás ellen lett uszítva, magyar magyarnak a farkasa. Megpróbálom összefogni az összes roma polgármestert, a budapesti roma értelmiséget, és mindenkit, aki ebben az ügyben a jövõben másképp szeretné, hogy menjenek a dolgok” – nyilatkozta Lakatos Béla, Ács polgármestere.http://hirtv.hu/a...yt-1362084
240 #11 trk
- 2016-09-17 11:53
Vazul, jah, úgy értettem, igen a magyar emberek ellen fordítják õket és igen, annak használják õket pont. És ez nekik azért nem lesz jó, mert a szar a belükbõl szét lesz kenyve a porban a végén a beleikkel együtt. Már többször megfigyeltem a mikor a zsidaja odament bujtogatni a cigótelepre..de amikor nem jön nekik össze a gazdájuk ellen fognak fordulni, ne aggódj..
154 #12 kakas
- 2016-09-17 12:31
67.media.tumblr.com/08937317006670e0ae5158460ee5e0b6/tumblr_odm2quK7h01s4ew3vo1_1280.jpg
254 #13 mujko
- 2016-09-17 13:46
Igazságtalannak tartom a cigányok intelligenciájára vonatkozó megjegyzéseiket!

A cigányok között is van okos!
Bizony, a világ hálával tartozik azon cigány származású tudósoknak,
akik az emberiség javát szolgálták találmányaikkal, melyek például az
Orsós magnetofon, vagy a Kanalas orvosság.

Tisztelettel

Kolompár Rómeó
könyvtáros

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.98 másodperc
3,408,910 egyedi látogató