Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Tudta?

GondolatokA "népszavazás" a zsidó megszállásról éppen a zsidó újév kezdõnapjára lett kitûzve a zsidó "magyar" illegitim "kormány" nevében...és tudta, hogy úgy védheti meg a magyar nemzetet, ha fegyvert ragad és a belsõ ellenséget, ahogy a külsõt is mind egy szálig kiirtja végre, mint a gyomot?

Hozzászólások

238 #1 bivaly
- 2016-09-29 22:37
Hát fater !

Üdv a fedélzeten, de ! Épp ma gondolkodtam el rajta . Ha nem megyek el, Csótányra szavazok, ha elmegyek Orbáncra szavazok, meg egy kicsit beleköpök (sajnos csak virtuálisan) , az európai macesz levesbe.
Utóbbit választom ! Csak, mert, és azért ! Itt már nincs logika, még ha egyesek levezetik is matematikailag. Ez egy olyan "egyenlet", ahol nincsenek állandók, bármi bármikor megváltoztatható, ergó vicc ketegória matematikailag, ezáltal nem csak megoldhatatlan de értelmezhetetlen ( matematikailag is !), és ez a leglényegesebb ! Érzelmi, értelmi döntést hozni. Tudom az értelmetlenségét, de ha nem megyek el, az még értelmethetetlenebb. Elolvastam mindenkit. Elmegyek.
12 #2 spartakusz
- 2016-09-30 04:25
SZOMORÚ VAGYOK!
Ezen az oldalon is itt van a fertõ, elérte és kimutatták foguk fehérjét!
Imre kezdõ mondatai a mérvadók még mindig! Még egy napom van, hogy aludhatok rá, de nagy a valószínûsége én nem megyek el szavazni! Nem azért mert a hazaárulók kollaboránsok ezt propagálják, ha nem tapasztalatom okán! Meg mindig eszembe jut az üzenet:
A SPARTAKUSZOK SOHA TÖBBET NEM SZAVAZZÁK MEG HÓHÉRAIKAT!..."
Én még mindig értem az üzenet lényegét - és meddõ állom a békés megoldás - ezt szavazással nem lehet megoldani! Talán 5 ezer év múlva, amikor az emberiség megtisztul a közönséges köztörvényes emberellenes bûnözõktõl! Akik elbitorolták az uralmat és a véres úton megszerzett pénzhatalmuk révén diktátorként maffia módszerekkel gyarmattartók és más helyen jóléti államot mutatva uralkodnak felettünk!
Én már tovább nem gyõzködök senkit mit csináljon - csak azt kívánom, hogy a jövõben térjen ide vissza és olvassa el ujból intelmeimet - tudom majd könnyes szemmel fogják olvasni - és mondgatni fogják maguknak én hülye hogyan tudtam hinni nekik, amikor számtalanszor becsaptak - megszívattak gyermekeimet elûzték - mert ellehetetlenítették õket! - tudatosan politikai akaratuk hiánya okával, tudatos okával! és stb. írhatnám olyan hosszan, hogy már é n is megunnám, így befejezem - a végleges döntésem egy nap múlva lesz - mert hiába írtam, le, hogy olyan élethûen adják le, hogy még a diplomásokat is megvezetik -és mondják is el kell menni és nemmel kell szavazni amikor a nem, - igent jelent furcsa módon - nem feltûnve nekik - meg stb a nem diplomások felfogásáról meg nem is érdemes beszélnem, hisz régen engem is megvezettek tudatlan állapotomban fiatalon ----
A jó isten vigyázzon minden igaz valódi jó magyarral és legyen vele döntése pillanatában - üzenem ma én id. Kiss László
12 #3 spartakusz
- 2016-09-30 04:58
Bocsánat még annyit írnák:
Hogy kit mi gyõzött meg, hogy elmenjen szavazni esetek:
1. Csabát a kubinyí mûsorban , az, hogy amit elleneznek a koncsik pont az ellenkezõjét kell tenni!
Igen ám de ezek egykutya alom kölykei unióstól despotásoktól együtt - mert az egyik azt propagálja nem a másik azt, hogy igen a harmadik, meg azt érvénytelen - teljesen egyértelmû - úgy összekeverni a jó igaz valódi magyart, hogy még azt is felejtse el, hogy fiú vagy lány - a józan paraszti eszét is elveszítve -

2. Kanadaiak aki 39 ezer magyart fogadtak be - Appelot varsóhoz hasonlítva, úgy jó volt nekünk magyaroknak, Hogy befogadtak bennünk - érv.
Igen de mi szerények voltunk és a magyarság krémje esze menekült el a szürkeállomány akik fellendítették Kanadát - de ezeket küldték - és kényszerítették pénzükkel - meg stb. míg a magyar valóban önként menekült életét megmentve - és stb. meggyõzõ érvek -

ÉRTITEK? ÉRTENETEK KELLENE - MERT A MAGYAR JÖVÕ FÜGG TÕLE!
8 #4 miskolcilaci
- 2016-09-30 05:19
kuruc.info/j/480/egyeb/tudtahulyeneknezik.jpg
4 #5 Posta Imre
- 2016-09-30 06:14
Nehéz egy dilemma, de nem olyan bonyolult ez. Kik írták ki, mirõl és mikorra, miért, milyen színekkel? Akarja-e, hogy a ..."kormány döncsön"...

Minden szavazósdi egy szemen szedett baromság. Csalás. A legnagyobb csalás, hogy az idióta "zemberekre" bármi is rá van bízva. Ezekre itt? Ugyan már! Aki úgy véli, bármi is múlik rajta, az nézzen szembe saját félelmeivel. Az én lelkiismeretem tiszta. lexarom a szavazásukat, ahogy a "jobb és baloldalt", gyurcsótányt és orsóst, brüsszelt és a tetvedék zsidókat...

Jusson eszetekbe, hogy a betelepítés már megtörtént, de Erdély "visszacsatolása" még várat magára. Semmi nem az, aminek látszik, de a lélek tipródó, ingadozó és a szellem olyan, mint a fing. Mindig kitölti a rendelkezésére álló egész teret, csak a kóhn-cent-rációja ilyen módon változó.
329 #6 gutai zub
- 2016-09-30 07:09
"Minden szavaz ósdi egy szemen szedett baromság"

(tényleg ez a hülyeség már ósdi is)

Imre összefoglalta.
Talán még annyit lehetne hozzátenni, hogy minden egyes szavazat egy jelzés a törvénytelen rendszernek, hatalomnak: a jel az, hogy a fülkébe vonuló birka szavazó elismeri urának, helyette cselekvõnek ezeket a gazembereket.

Minden nem kényszerített cselekvés, amit önként megtesz a megtévesztett szavazó vagy "polgár", felér egy mini hazaárulással.............
197 #7 Kormos
- 2016-09-30 07:31
Sziasztok ! Nézetem: Itt mindenki tudja ,hogy hány óra van ami CIONOrbánt illeti és az egész CIONgépezetet. De akkor is CIONgyarmaton belul egy NEM-et javaslok tudatni veluk ami a kovetkezo idokre dokumentálva van mint népakarat. 1222 Aranybullához tartom magam ami nálam="tobbségnél is élni fog" él és hatálya remélem miharabb eljon. Hát szórakozzunk...
329 #8 gutai zub
- 2016-09-30 07:40
Kormos,

Igazad is lenne ha ez az eszement szavazgatás a NEM rõl szólna.

De ha elolvasod az egész hivatalos hablatyot , akkor láthatod, hogy nem a nemrõl szól a szavazat:
Arról szavazól NEM mel, hogy a brüsszeli gazemberek helyett, a pesti gazemberek dönti majd el a kottákat.

a zene ugyanaz lesz, vagy rosszabb.........
197 #9 Kormos
- 2016-09-30 07:59
Gutai ! Egyértelmu amit írsz. Amikor az ero fog fordulni a nép azt fogja értelmezni amit most is értelmez. Orbán+csapata jól dolgozik onmagukra. Ahogy látjátok most nekunk kell saját osi foldunkon kiépíteni a mi párhuzamos társadalmunkat CIONbirodalomban. Mi vagyunk tobben és gyozni fogunk. Ahogy ok kiépítették az megy nekunk is.
299 #10 i_gazember
- 2016-09-30 08:15
Szavazás (savazás, vagy lúgozás). Bár nem egészen a jelenlegi savazásra íródott, de ki-ki, fogadja szeretettel, vagy ahogy akarja.

Üzenem a pártoknak!

Üzenem a pártoknak,
Kapjátok be a faszomat!
Én rátok többé nem szavazok,
Huszonpár évemet eddig csak loptátok!
Kutyámba "csippet" (chip-et) rakattok,
Holnap meg belõlem csináltok robotot?
Hát inkább megyek hajléktalannak,
Csak azért, hogy bosszantsalak.
Engem néztek hülyének, a vén marhát?
Huszonpár év elég volt,
Öreg lettem ennyi volt.
Már csak egy dolgom maradt,
Hogy kívánjak valami jót,
Azt a bizonyos melegebb éghajlatot.
Többet én nem csapom be magamat,
Várhatjátok ti az én szavazatomat!
Ha jelen írással nem értesz egyet,
Tedd össze a két kezedet.
Adjál hálát az égnek,
Hogy veled ilyen kivételt tett.
Jogod van bírálni, ettõl csak jobbat írni,
Ha ezt nem teszed,
Ne bíráld meg versemet!


(egy, ki még bír lakással, de holnap talán csak hajléktalansággal.)
(2014)


Most, ha azt veszem észre, hogy megnyilvánulásom valakinek nem tetszik, törlési lehetõségemmel akár élhetek is.
Bivaly! A Te dolgod, hogy mit teszel. Van az úgy, hogy a "máj nem válik szarrá".

Posta Imre! Benned nem lehet csalódni!

Spari! Köszönöm! Hogy mit? Isten tudja.

Miskolcilaci! Valamit már én is sejtek, hogy nem vagyok 100-asnak nézve.

Gutai zub! Én is azt gondolom, amit írtál.

Igaz, hogy én is csak egy birka vagyok, de ne várja tõlem senki, hogy asszisztáljak egy "magyar" illegitim "kormánynak". Büszkeségem nem engedi. Már csak azért sem, mert soha senki meg nem kérdezte, hogy a Magyar Köztársaság alkotmányát felmondom-e és elfogadom helyette OV tákolmányát.

Amikor kimegyek a disznóólba, eszembe jut a bennem fogant kérdés. Ha én disznó lennék, tudva az elkerülhetetlen csúfos végzetet - disznóvágás. Vajon mit tennék? Még jobban zabálnék, vagy éhségsztrájkba fognék? Akár segíthettek is a válasz megtalálásában.
Áldás, békesség!
165 #11 LM
- 2016-09-30 08:17
Ezen besírtam :D " szellem olyan, mint a fing. Mindig kitölti a rendelkezésére álló egész teret, csak a kóhn-cent-rációja ilyen módon változó."

Valaki mondta talán Gyuri bácsi, hogy az értelem állandó a bolygón csak most túl nagy a létszám rá
12 #12 spartakusz
- 2016-09-30 08:47
ÕSZINTE HÁLÁM IMRE - Megörvendeztette hozzá szólásod a szívemet - már azt hittem, helyt adsz a gazságnak - Kedves Csaba - arról a Csabáról írok aki mindig betelefonál KUBINYI ÚR MÛSORÁBAN! Remélem nem te vagy! valóban hisz írod is nekem - köszi!
különben megbukott a külföldi szavazás alig 10 ezren mentek el a kb 300-500 ezerbõl! - igaz gátolta is ez a bûnszervezet a lehetõségüket - mert levélben nem engedte õket szavazni - azért az 1-2-%-os megjelenés már a bukásának elõszele ennek a köztörvényes bûnözõ bandának - de ki és mi lesz utána?

A szokásos rémes kérdés feltevése - legyen a Pista bácsi a tanyáról aki garantáltan - mindig jó sáfárkodik a magyarok vagyonával!
12 #13 spartakusz
- 2016-09-30 09:09
Kedves Csaba! Jól is teszik, hisz már készen van az a határozat az unió fiókjában ami érvénytelenné minõsíti az eu trv. alapján a szavazást - és ez független a részvételi aránytól! ÉRTHETÕ?
NEM - tudom, hogy nem értitek - azt tudni kell, hogy egykutya alom kölykei mid mint írtam - és így amennyiben veszélyezteti uralmát az uniónak azt fogja tenni, párhuzamosan azzal a tétellel, hogy tudomására hozzák orbán nagy-játékosnak, hogy az unió érdemeit nem használhatja saját uralma erõsítésére - így már értitek?
,amennyiben elmarad az unió részérõ - az meg egy bizonyító erejû esemény amit leírtam - rá vonatkoztatva!
üdv. id. Kiss László
272 #14 Kameleon
- 2016-09-30 15:30
Hitlerhez hasonlította magát a Fülöp-szigeteki elnök

Rodrigo Duterte Fülöp-szigeteki elnök gyakorlatilag Adolf Hitlerhez hasonlította magát azzal a pénteki kijelentésével, miszerint a náci vezetõ meggyilkoltatott hárommillió zsidót, õ pedig szívesen lemészároltatna hárommillió kábítószerfüggõt és drogkereskedõt saját hazájában.

Szavai megütközést és dühöt váltottak ki több amerikai zsidó szervezetbõl, amelyek valószínûleg nyomást fognak gyakorolni a washingtoni kormányra, hogy legyen szigorúbb a Fülöp-szigeteki vezetõvel.

Duterte június 30-i hivatalba lépése óta több mint háromezer embert öltek meg a rendõrök és az önbíráskodó halálbrigádok a délkelet-ázsiai szigetországban a kormány által meghirdetett drogellenes háborúban, de Duterte elhíresült arról is, hogy elnöksége elõtt davaói polgármesterként szintén kegyetlen hadjáratot folytatott a városban a kábítószer-kereskedõk és -fogyasztók ellen. Az elnök azzal is magára irányította a világ figyelmét, hogy a trágárságig is elmenõ Amerika-ellenes retorikát használ, és több olyan bejelentést tett már, amely arra utal, hogy távolodni akar az Egyesült Államoktól mint hazája hagyományos szövetségesétõl, és közeledni akar Oroszországhoz és Kínához.

Duterte minapi vietnami látogatásáról hazatérve Davaóban járt, és újságírók elõtt kijelentette: bírálói "Hitler unokatestvérének" nevezik õt. "Németországnak volt egy Hitlere, a Fülöp-szigeteknek pedig..." - mondta, és a mondat befejezése helyett magára mutatott. Hozzátette, hogy miközben a Harmadik Birodalom vezetõjének áldozatai ártatlanok voltak, akiket õ célba vesz, "mind bûnözõk", és "ha sikerül tõlük megszabadulni", akkor "megszûnik az ország gondja a droggal, megmentjük a következõ generációt a pusztulástól".

Abraham Cooper rabbi, a Simon Wiesenthal Központ egyik vezetõje botrányosnak nevezte Duterte szavait. "Undorító megnyilvánulása miatt bocsánatot kell kérnie a holokausztáldozatoktól" - jelentette ki.

Todd Gutnick, a szintén amerikai központú Rágalmazásellenes Liga nemzetközi zsidó szervezet kommunikációs igazgatója pedig azt mondta: "Kábítószer-kereskedõkhöz és -használókhoz hasonlítani a holokausztáldozatokat súlyosan sértõ és elítélendõ. Érthetetlen, hogy miért akarja bármely vezetõ olyan szörnyeteg példáját követni, mint Hitler" - tette hozzá.

Ronald S. Lauder, a Zsidó Világkongresszus (WJC) elnöke Jeruzsálemben kiadott közleményében azt írta: "Felháborítóak ezek a kijelentések, Duterte elnöknek vissza kell vonnia õket, és bocsánatot kell kérnie". A Simon Peresz volt izraeli államfõ temetésén részt vevõ Lauder hozzátette: "Alig két napja, hogy megemlékeztünk a Babij Jar-i tragédia 75. évfordulójáról, 33 ezer ukrajnai zsidónak a náci Németország általi lemészárlásáról, ma pedig a Fülöp-szigetek választott elnöke kábítószerfüggõ emberek tömeges lemészárlására szólít fel nyíltan. A kábítószerrel való visszaélés súlyos probléma, de amit Duterte elnök mond, nem csak mélységesen embertelen, hanem arról is tanúskodik, hogy nem tiszteli az emberi életet, ami nagyon szomorú egy nagyszerû ország demokratikusan megválasztott elnökétõl."
http://mno.hu/kul...ok-1364102

Lehülyézte az ENSZ szakértõit az elnök:
http://postaimre....dmore=1519

Trágár szavakkal "osztották ki" az Európai Uniót:

http://postaimre....dmore=1641

'A ku...a anyját' - elmarad az elnöki találkozó:

http://postaimre....dmore=1578

smoloko.com/wp-content/uploads/DuterteMeme3.jpg

"Mindenki megnyugodhat, rengeteg ember lesz még kivégezve." - Rodrigo Duterte http://postaimre....=10#c11840

"Imre, alakul a molekula... Hamarosan Te Jössz!"
http://postaimre....=10#c12062
2 #15 gerry
- 2016-09-30 16:15
Te(i)_gazember

- Versed egy gyönyörü óda,
ilyet már nem írtak tavaly óta
A bátor szavak, rímelõ sorok
ritmikus hangulatától olvadok
mint szerelmetes vers lángja
mint kelõ nap hajnali aurája
ébredõ tüz, pattogó csendje
e-dalodat itt senki ne feledje!

- Viccet félretéve és remélve
Hiszem, tán megússzuk élve
Túlélve ezt a mocsok világot,
látunk még tisztítótüz lángot.

s_Laptop
197 #16 Kormos
- 2016-09-30 16:37
gerry ! Nem bánnám,ha felvennéd a kapcsolatot Svácban dolgozó tót nemzeti emberrel. Neve Marian Magát. Tehát németul tudtok, van miért megismerkedni+ egyeztetni. Kuldjem rá a tel számot?
154 #17 kakas
- 2016-09-30 16:38
Imre.már E.gom pógármestere is migráncsozik! :D [movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=x-JDcnEBGnc[/movie]67.media.tumblr.com/874dad0a6a4f2810b796435edbf8db6f/tumblr_oea4tjGa9E1s4ew3vo1_1280.jpg
2 #18 gerry
- 2016-09-30 16:43
most kaptam (E-mail-ben)... továbbítom nektek is:

Ennél menõbben senki sem magyarázza el, hogy miért kell nemmel szavazni

Oláh Gellért
2016. szeptember 30. 13:38

Keresztény embernek nincs könnyû feladata a kvótanépszavazáson. Ám Jávorka Lajos tiszakécskei lelkipásztor szenzációs érvekkel támasztja alá az álláspontját. Liberálisok lehet sivalkodni!

Jávorka Lajos Gyûlöletkeltés? címet viselõ írását alább olvashatjátok.

Nem! Kisgyermekként a szüleim tanítottak, hogy ne játsszak a tûzzel, ne barátkozzak rossz gyerekekkel, óvatos legyek a kommunistákkal... Gyûlöletre tanítottak? Nem gondolnám. Csak tanítgattak meglátni és elkerülni a veszélyt. Az Európai Unió kötelezni akarja Magyarországot, hogy fogadjon be migránsokat. Nem tudjuk, kiket szánnak nekünk, de tudjuk, hogy nincs felsõ létszám-korlát. "Akarja-e, hogy az Európai Unió az Országgyûlés hozzájárulása nélkül is elõírhassa nem magyar állampolgárok Magyarországra történõ kötelezõ betelepítését?"

Nem, nem akarom! Nem akarom, hogy idegen hatalmak döntsék el, hogy kik népesítsék be a hazámat. Ezért elmegyek szavazni 2-án, és nemmel szavazok. Gyûlöletet keltek ezzel a nyilatkozatommal? Lehet, hogy több jó barátom is ellenérzéssel olvassa e soraimat, mégis leírom, mert azt remélem, hogy a barátaim õszinte embernek ismernek. - Mindezt azért írom nehezen, mert kész vagyok vállalni a kritikát, de nem tudok idõt áldozni a vitára. Ezzel így vagyok én is, és igen sok pap barátom. Ezért elõre is bocsánatot kérek. És biztosítani szeretném a másként gondolkodókat arról, hogy tisztelem õket! Hiszem, ha különbözõ is a véleményünk, maradhatunk barátok.

Nem akarom, hogy az Európai Unió a mi beleegyezésünk nélkül ide telepíthessen olyanokat, akiket nem ismerünk, akikkel nincs lehetõségünk konzultálni arról, hogy õk akarnak-e velünk élni? Elfogadják-e a törvényeinket, és azt az értékrendet, amely alapvetõen a kereszténységbõl fakad? És vajon Nyugat milyen alapon válogat? A rá nézve haszontalan vagy veszélyes elemeket akarja átadni? Milyen módon kötelezné õket az itt maradásra, ha egyszer Európa egyik nagy vívmánya épp a szabad közlekedés?

De akarom, hogy hazánk nyitott szívvel fogadja az igazi menedékkérõket, akiknek ismerhetõ a személyi azonosságuk és múltjuk. Akarom, hogy Magyarország erõi szerint támogassa a menekült táborokban élõket, különösen a menekült keresztényeket, hiszen ma õk a leginkább üldözöttek, a legkiszolgáltatottabbak. Akarom, hogy népünk vezetõi együtt mûködjenek a más népek vezetõvel abban, hogy vége legyen a háborúknak és mindenki visszatérhessen otthonába. Akarom mindezeket! Ezt azért hangsúlyozom, mert errõl kevés szó esik.

Fõként egyházunk ellenségei hivatkoznak szívesen Ferenc pápa néhány mondatára, a Lampedusa és Leszbosz szigeti látogatására. A látogatások megtörténtek, a menekültek befogadását kérõ mondatok elhangzottak. De csak akkor értjük jól a Pápát, ha arra is figyeljük, amit tesz. A Vatikán eddig 2 menekült szír családot fogadott be, Leszbosz szigetérõl pedig mindössze 12 olyan muszlim menekültet hozott magával Ferenc pápa, akiknek rendben voltak a papírjaik, és készek voltak az együttmûködésre. Féltem a hazámat, és féltem Kelet-Európát. Nem szeretném, ha a gazdag Nyugat urai diktálnának nekünk, akik nem takarékoskodnak a bírálatokkal, akik továbbra is kifosztják a szegény népeket, és háborúkat szítanak. Nyugat bûnös abban, hogy a munkabérek, az életszínvonal Keleten a Nyugaténak egyötöde. Ha akarják, megtehették volna, hogy gazdaságilag fölzárkózzunk.

Látva, ami Nyugat-Európában zajlik, látva a nagyhatalmak által szított háborús konfliktusokat Közel-keleten, Afrikában, Ukrajnában, hiszem, hogy a népünknek joga és kötelessége véleményt mondani. Lehetett volna ezt a kérdést jobban megfogalmazni? Bizonyára igen. De most erre a kérdésre lehet és kell válaszolnunk.

Nem tudok nem gondolni Hunyadi Jánosra, Kapisztrán Szent Jánosra, Tomori Pálra, Zrínyi Miklósra és mindazokra, akik nehéz idõkben védték a hazánkat. Védték, amikor más nagyurak azon fondorkodtak, hogy a török gyõzelme esetén - ha õk távol maradnak a haza védelmétõl - milyen jutalmat kapnak, nekik milyen kiskirályság jut majd?

Gyûlöletet keltenek e soraim? Nem áll szándékomban! Bízom benne, hogy akik ismernek, azokban nem is támad gyûlölet senkivel szemben. Csak veszélyben érzem a hazámat és kultúránkat. Az én szavam, az én szavazatom is számít. Ezért elmegyek szavazni 2-án, és nemmel szavazok.


Jávorka Lajos
329 #19 gutai zub
- 2016-09-30 16:53
Kameleon,

"A Harmadik Birodalom Áldozatai? mind ártatlanok voltak, de akit (Duterte) célbavesz azok mind Bûnözõk!"
Tényleg?

Hát vizsgáljuk csak meg a mai kábítószer ellenes háborúkat, az áldozatok nélküli "gonosztevõk" üldözését halomra gyílkolását, bebörtönzését.

Az Egyesült Államok börtöneiben a hetven százaléka valami droggal összefüggõ törvénysértés miatt van elzárva. Milliók és milliók!
A mai tényleg alantas és gyilkos háborúk, és minden téren folyó embert pusztító világban, már nehogy azok legyenek halálra itélve, börtönbe vetve, pofátlanul és álhumánus magyarázatokkal: akik a saját testükbe valami nekik jó érzést keltõ anyagot tesznek?

Mert mondja meg már valaki (duterte) kié az ember saját teste?
Ha az autódba benzin helyett bármit bele teszel, senki nem büntet meg,
A saját tested még annyira sem a tiéd?

Duterte nem hasonlít Hitlerhez, inkább egy majomhoz....

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.29 másodperc
4,707,747 egyedi látogató