Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Tudta?

GondolatokA "népszavazás" a zsidó megszállásról éppen a zsidó újév kezdõnapjára lett kitûzve a zsidó "magyar" illegitim "kormány" nevében...és tudta, hogy úgy védheti meg a magyar nemzetet, ha fegyvert ragad és a belsõ ellenséget, ahogy a külsõt is mind egy szálig kiirtja végre, mint a gyomot?

Hozzászólások

12 #96 spartakusz
- 2016-10-03 07:16
Gerry - nem érted? Példa beszéd - van 80 van ember és egy útelágazáshoz érnek, merre menjenek? 20 azt mondja erre - 60 azt mondja arra - mit gondolsz merre indulnak el?
Mivel még mindig nem tudok Tulok Laci oldaláar írni - így itt üzenem a 19. hozzá szólása jó nagyon jó meglátás - de a hvg, írásához írt válaszom is ide teszem:
http://hvg.hu/itt...al_capital
mert nem biztos, hogy lehozza:
Tiszteletem!

Higgyétek el, de inkább tudjátok, ha érvényesre sikerült volna ez a kormányszavazás, és nem népszavazás, mert a KORMÁNY kezdeményezte, akkor értéktelenítette volna az eu trv. - de ezt megelõzte volna orbán számlálói, nem kitéve magukat a kellemetlenségnek visszafelé csalták volna és lett volna szintén érvénytelen ez a szavaz-ósdi játék - értitek: EZ NEM ARRÓL SZÓL, AMIRE SOK BUTA GONDOLT - EZ KEMÉNY FELMÉRÉS VOLT A HATALOM BITORLÓK RÉSZÉRÕL - ÉS TÉNYLEG MEGBUKTAK, MIND ÍRTAM MÁR SZAVAZÁS ELÕTTI JÓSLÁSOMBAN - MERT AZ OTTHON MARADOTTAK PÁRTJA MÉG IS CSAK TÖBB A MAJDNEM 5 MILLIÓ SZÁMÁVAL!
TISZTELETTEL ID. KISS LÁSZLÓ
YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

GERY ERRÕL VAN SZÓ - ÉS MAGADAT NYUGTATGASD - NEM - IGEN - - TARTÓZKODOM - ÉRVÉNYTELEN VAGYOK - STB.
MERT A VALÓDI MAGYAR TUDJA A DOLGÁT , TUDJA, HOGY A 3.3 SZAVAZÓ KÖZÖTT SOKAT MEGTÉVESZTETTEK ÉS ÉS HA FELVILÁGOSODIK AZ 5 MILLIÓ LEHET 8 MILLIÓ IS! A TÖBBI IDEGEN ÉS SELEJT SZÁMÁRA!
4 #97 Posta Imre
- 2016-10-03 07:39
Spari, csak pi-anóban, ha kérhetem. Már majdnem megtanultad nem széthagyni a dolgaidat, erre most megent! Nem kék!

Gerri, ha a fehér lepedõt összevérezik, attól még az fehér, ha csak páran is látják az alapszínt, csak ki kék mosni, de ha a többiek ragaszkodnak a piroshoz, még ha érzik is, hogy már szaglik, bûzlik és ugyan van rajt még pár fehér foltocska véletlen...

Nos, így terelgetik a népeket. Sejteket hoznak létre, megmondókat jelölnek ki, vagy inkább hagynak kiválasztódni és terelik õket, hogy tereljék a bennük hívõket...

Az van gyerekek, hogy a szavazólap is csak egy felület, meg ez is. És ez itt jóval fontosabb és ha én ide leírom, hogy a "büdös zsidó qva anyátok....és ezért és ezért..." az nem egy eccerû igen, nem. A "nemszavazók" közt sokan vannak, akik nem lustaságból tétlenek. Legalábbis úgy tûnik. Janó ugyan elment szavazni? Az MNA-sok valszeg el, kötelezõen, mert õket a maci már besorolta a qva zsidó jóbik alá. Ez van. Ettõl még a lepedõ nem lett piros.
12 #98 spartakusz
- 2016-10-03 08:03
Dühös vagyok Imre! Férgeknek nevezi azokat akik nem mentek el - 5 millió féreg - lehet olyan köztük pl, aki önhibáján kívül nem tudod elmenni - meg számtalan eset lehet - és az akkor miért féreg ? N a jó visszatartom magam és dühöm!
spari...
167 #99 Alex
- 2016-10-03 08:05
A migránsválságot nem kezelni kell, hanem okait kell megszüntetni...
https://www.youtube.com/watch?v=WSNG9XLByIo
2 #100 gerry
- 2016-10-03 08:06
Igen, Spari, teljesen igazad van, nem vitatkozni akarok...

Tulok hozzászólásából csak egy mondat:

"Lezajlott a "népszavazás"... 3,2 millió ember ment el szavazni, ami azt bizonyítja, hogy ennyien nem tudták, akár igennel, akár nemmel szavaznak, maguk ellen szavaznak"

Most biztos megint én vagyok a hülye, de ha jól értelmezem akkor az otthon maradott pártkatonák a nem szavazással maguk mellett szavaztak?
Hogy is van ez?
(költõi kérdés, Spari ne vitassuk meg!)
Az már biztos, hogy ez az ország világelsõ (5 milliós létszámával) a passziv aktivistáival
Szerintem az illegitim kormánytól kérni kellene, hogy folyósítsanak pénzt a pártkasszába, hiszen a legnagyobb pártról van szó

Javaslom, az otthonülõk pártja hadseregének felállítását, mondjuk kétmillió személlyel akik ezentúl harckészültségben fognak otthon ülni, a parancsnokság ideiglenes felállítását (a fotelból) is ajánlatosnak tartom ezekben a viharos idõkben. Felelõsségteljes munkájuk rendszeres megbeszéléséhez persze biztositani kell a technikai felszerelést, úgymint Skype-konferencia lehetõség, (nagyon-okos)telefon valamint havi egy alkalommal - "munkamegbeszélés" - a sarki kocsmában (Ez esetben fejenként 1 sör vagy 5cl ingyen pálinka segít a kommunikációban.) A további 3 millió - otthonülö sorkatonának, müszaki alakulatnak, kiszolgáló személyzetnek a sorsáról majd késõbb teszek ajánlatot, hiszen Isten se egy nap alatt teremtette a világot pedig akkor még nem is volt neki ennyi aktív katonája...

Spari - te leszel a kommunikációs altiszt... csak azért nem fötiszt, hogy nehogy elszakadj a valóságtól és az egyszeri tömegektöl.

A többi selejt magyart meg meg kell gyõzni, hogy éljen a haza, menjenek haza, akkor hallik legjobban mindenki szava...

... valaki meg tudná mondani, mikor kezdõdnek az akasztások?

Nem?

Ez esetben mindenki azonnali hatállyal fizessen be az "OTTHON MARADOTTAK PÁRTJA" pártkönyvecskére 2'500 Forintot! (Figyelem!: 2016, Október 23.-a után 5'000 Ft. -ba fog kerülni!)

Imre légyszi írd ide a számlaszámodat! 12 és fél milliárd forint mégiscsak számít valamit... még egy ellenszavazás elõkészítésére is elég lehet!

Ha harc hát legyen harc!
238 #101 bivaly
- 2016-10-03 08:07
Ez az egész csak azt mutatta meg, hogy igen kevés a magyar Magyarországon. Nincs egység ebben a szétrohasztott országban, még egy ilyen kérdésben sem. Mert mi a legfontosabb ? Hogy Orbán és kormánya illegitim, meg ki tette fel a kérdést, meg nem értelmezhetõ, meg jogilag..., bla, bla, bla. Ja, és mi ezeknek nem vagyunk hajlandók válaszolni ! Nem leszek Orbán csicskása ! Ezeknek ! A Kádár rendszer hétköznapi "ellenállói", nem vettek utazási bérletet, mert "nem adok pénzt ezeknek", de használták a közlekedés minden eszközét, miközben szidták a kormányt meg a BKV-t ! Nem fizettek az utazásért, de ugattak, hogy koszos a busz, meg ritkán jár a villamos !
Ezt én pitiáner aljas és ostoba dolognak tartottam és tartom. Most ugyan ez pepitában. Csak megmutatni kellett volna a világnak, hogy vagyunk, és össze zárunk ebben a kérdésben ! Nincs szó benne Orbánról ! Semmi baj, majd ti beleteszitek. Megindokoltok mindent, hogy miért nem tesztek semmit, de majd, ha ... ! Igazad van Gerry, csak igen finom voltál !
Trk ! Nyugodtan hülyézzél , mint másokat, és légy nagyon magyar, hogy te beleszarsz mindenbe ! Még egyszer ! Úgy ment itt a disputa , mint ha kormány választás lett volna kiírva. Az valóban mindegy, de itt és nem fogtátok fel, egy jelzés értékû nem-et kellett volna csak megtenni, a világnak, azoknak akik hasonló gondokkal küzdenek. De nem ! Az a rohadt Orbán ne kérdezzen tõlem semmit, meg hazug a kérdés, meg vettek volna belõle lélegeztetõ készüléket, ... ! Soroljam még ? Csak pár gyöngyszem, a standardból.
Legyetek elégedettek. Komoly, megfontolt hazafiúi magatartással, sikerült újból lejáratni Magyarországot. Gratulálok hozzá.
Nem baj ha nem értitek, vagy nem akarjátok érteni, leírtam. Szándékosan egyetlen sort nem írtam, hogy menjen el bárki is. Példálóztam, kevés sikerrel.
Most remélem kurva jól érzitek magatokat, mert jól megmutattátok ennek a mocskos Orbánnak ? Mit mutattatok meg, és mit értetek el ? Ja ? Az önbecsülést ! Hogy ti nem ! Aha . És még ? Hogy a hóhér sajtó nagyon komoly alapot kapott még jobban megrugdosni mindent ami magyar ! Komoly érvet szállítottatok Brüsszelnek is, retorikailag, és indokként, hogy ez itt csak egy rakás szar minden szempontból, nem ország ! Mindent láttatok, mindent jól tudtatok, kivéve a lényeget.
Nagy különbség ám, ha én belül nevezem szarnak az országot, mint ha kívülrõl bárki is köpködi !
A sültgalamb már állítólag úton van, várjátok nyugodtan, közben meg csak tegyétek a semmit, vau, vau, ezeknek ? És verjétek ronggyá a billentyûzetet, hogy ki mekkora barom, hülye, hazaáruló, aki elment és nemmel szavazott ! Egy nagy számú igen lelki töltést adott volna , és jelzést kifelé is, hogy létezik még "népakarat", van még minden erõlködés ellenére Magyarország, benne sok ember, akinek ez a HAZA ! Ezt olyan kurva nehéz felfogni ? Nincs benne Orbán, nincs benne Brüsszel, csak mi valóban magyarok. Nem érdekel mennyien mentek "Orbánért", ez most tiszta haszon volt. Ezért tettem meg, önmagamért, és a maradék Magyarországért, pár hasznos idiótával egyetemben. Most valóban hasznosak voltak. De még ebbõl is kevés van.
Lehet okádni tovább, okosnál okosabb okfejtésekkel megtámogatva ! Írtam korábban, voltam én már minden, még cukros bácsi is, kicsit vissza olvastok láthatjátok, hogy ügynök, meg troll, meg kis geci is. Hazaáruló ? Belefér, eggyel több, lesz helye a polcon. A papír meg mindent elbír, nem baj ha nem igaz. Most volt igaz, hogy a tett halála az okoskodás !
4 #102 Posta Imre
- 2016-10-03 08:24
Kicsit lassan megyen, döcögõsen, de hát az "emberek" éretlenek, értetlenek, illetve a szó valódi értelmében már rég nememberek.

A HVG legújabb lapszámát nm tudom bétenni, de beszédes A NEMEMBER a címlap és zorbán rajt....

Politika = biznisz. A "tömeg" = biznisz...ja, hogy nekünk nem az, mert még nem lettünk tömeg. Így vagyunk járva.

Megígértem, meglesz a változás és jó is lesz, meg minden, de sokak számára halálos.

Sok éve nem járok már szavazni. Illetve szavam nem az "urnánál" hallatom. Majd csak ráébrednek, hogy most ennek van itt az ideje.

Orbánnak meg elõ kell készíteni ezt a váltást, ha a fene, fenét eszik is. Ettõl még nem csak nem támogatom a mocskos parazitáját, de kifejezetten a bélését taposnám ki...demokratikusan. Akkor is, ha most õ a 'jófijú' és az oroszok érdekében cselekszi a "jót".
http://coub.com/v...
12 #103 spartakusz
- 2016-10-03 08:25
FELADOM! MIÉRT? MERT ELFOGYTAK ÉRVEIM! DE GERRY ÖTLETÉT MEG KELL VALÓSÍTANI! E KÉPZELETTEL ZÁROM SORAIM:
VÉGTELEN TÛR-ELEMEL ID. KISS LÁSZLÓ
és kisbetû is valóság:
Feladom! Miért? Mert elfogytak az érveim! De gerry ötletét meg kell valósítani! E képzelettel zárom soraim: Végtelen tûr--elemel id. Kiss László
2 #104 gerry
- 2016-10-03 08:36
Spari - kivánságodra - itt van Mihi üzenete:
(de ne felejtsd el azt, hogy "vannak jó cigányok/zsidók is" csak nem kell mindig odaírni! Mihi nem azokra gondolt az üzenettel, akik nem tudtak elmenni, vagy más úton-módon jelzik a véleményüket - azaz; akinek nem inge...)

www.postaimre.net/kepek/mihi-uzenete.jpg
154 #105 kakas
- 2016-10-03 10:02
[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=MxcUkvor7YM[/movie]
2 #106 gerry
- 2016-10-03 10:52
fater - ez igaz, ennek ellenére nem megoldás egy a félhold árnyékában behódolt, elkorcsosult Európa. (Ahogy a zsidó Magyar-Trianon-Kárpátok-völgye sem az...)

Talán Bivaly írását olvassátok el mégegyszer... mit bizonyított volna egy aktiv NEM.

Azt az akaratot, hogy NEM hódol be ez a nép az erõszaknak. Ennyi.

De gyõzött - mint mindig - az érdektelenség és az "úgyse tehetünk ellene" büszke vállrándítása.
Kiállni azért, hogy továbbra is otthon ülhess? - Ez igen.

Na megyek, mert dolog van és elvégzendõ feladat amihez fel kell emelni a seggemet!
4 #107 Posta Imre
- 2016-10-03 11:17
Gerry, feltettem Ady egyik "meg nem jelent" írását. Te, mint esztéta, értékelhetnéd.

Nos, látom még mindig fortyog a béka-lencse. Nagyon helyes! Az "összefogás" nem megyen, mert nem lehet-séges. Tettek róla, a többit meg megteszi a "lélek". Tudjátok, mindenkinek igaza van! Annak is, aki nem ment el, meg aki elment, meg aki nem is tudta, hogy mi van...és neki leg-inkább. Emlékeztek mikor megszavaztatták Palesztinában a palesztinokat, hogy akarnak-e zsidó migráncsokat? Nem? Én sem. Kongóban, Indiában...és Amerikában sem volt ilyen...mert qvára soha nem is számított. Most meg már értelmetlen.

Csak az elmúlt 10 évemben annyi hivatalos meghívót kaptam a "magyar" ügyészségtõl, rendõrségtõl és bíróságtól, ahová elmentem, s volt, mikor jöttek értem. Nos, magamtól már csak akkor menek, ha látom rajtatok, hogy készen vagyok nem hazajönni.

Bivaly neked is igazad van. Mégis mi a faxot vártál? Mondtam, hogy parasztvakítás, nem?

Háromból kettõ nem, már igen!

Lázár János: megfelelõ felhatalmazást kapott a kormány

A 3,2 millió nem szavazat a kormány számára megfelelõ politikai felhatalmazás, hogy meg tudja védeni az országot a bevándorlástól és a betelepítéstõl, és meg tudja õrizni a függetlenségét – nyilatkozta Lázár János a makohirado.hu-nak. http://magyaridok...y-1059757/

Ez "politika", itt nem kell semmit soha senkinek megmutatni, bebizonyítani. Ez színház, de amit összedámáztok itten, az már azért súlyos.

Gerry, mihivel is egyet vagyok értve. Már tudom egy ideje, hogy nem vagyok magyar...ha "ezek azok én biztosan nem". No nem a lelki attitûd miatt, hanem a szellemi befogadóképesség okán. leginkább progresszióra képtelen beszélõ szarszámok.

Matematikában a deriválás alsóbb rendû mûvelet és csak utána integrálunk. Elõször elválasztjuk a xart a májtól, oszt ami marad, abból csinálunk vagy egy nagy budit, vagy sok májas hurkát. A hurka elfogyott gyerekek. s_hihi

Holnap minden ugyanolyan lesz, mint ma, csak kicsit közelebb kerülünk a beígért háborúhoz. Megígértem, s be is tartom. Itt nem lesz cigány-zsidó kalifátus a qva istenit, akkor sem, ha ezek a Holdat is lehazudják az égrõl a lápos Földre.

[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=-HtYcAa3MKQ[/movie]
299 #108 i_gazember
- 2016-10-03 14:15
Játék ez is, mint az élet,
Magas labda volt, mivel megtisztelt.
Lecsaptam rá buzgón, visszapattant.
Játék az élet, játszunk hát!
Kívánom, hogy ebben a játékban,
Írásomban, magas labdát találjon.
De ahogy az Ön kívánsága,
Úgy az enyém is, hogy feladásra
Kényszerítsem társam, játékos társam.
S megelégedést nem fog hozni tudom,
Mert a játék vége mégis csak fájdalom.

Nem ideíródott ez sem, de körülbelül kifejezi a mostani hangulatomat.
"Én szavaztam!" Gerry rímei jobbak, mint az enyém.
Lezajlott egy szavazás. Ki így, ki úgy gondolta. Azon hajba kapni, hogy ki hogyan szavazott, vagy nem szavazott, kár. A legegyszerûbb (igen-nem) szavazásnak is lehet vagy ötféle kimenetele. A résztvevõk sem egyformán gondolkoznak. Mindenki máshogy tapasztalja meg az életet, alakít ki magának világnézetet. Más annak a külföldre szakadt hazánkfiának a beállítottsága, aki motorkerékpárra pattan, és hóbortjának tud eleget tenni. És más annak az embernek a világnézete, a világról alkotott képe, aki még azt a kis söröcskét sem tudja magának megvenni, mert anyagiakban nem bõvelkedi. Belátható, hogy az egyik ragaszkodik a nyugati értékrendhez, akar a hibáival is együtt, addig a másik kevésbé lesz rá toleráns.

A szavazás azért szavazás, hogy a vélemény különbségek összegzése, vagy akár eredménytelensége után a többség akarata teljesüljön. (Az, hogy a többségnek milyen minõségû a tudása, vagy inkább a nem tudása, az más kérdés.) A többféle kimenetel közül lehet olyan, ami nem kívánatos. Erre viszont nem fog megoldást adni a "szégyellje magát az...", "hazaáruló az ..." jelzõk, minõsítések. A széthúzást fogja erõsíteni, gyûlöletet, ellenségeskedést fog szítani. Gratulálok mindenkinek! Az internet bugyrait fürkészve ez vissza is köszön. Megint sikerült az "oszd meg és uralkodj".

Imre, vagy bárki, ha érdemlegesnek tart arra, reagálna a kérdéseimre?
Mirõl szólt ez a népszavazás?
Migránsok be nem fogadásáról?
Vagy inkább a Magyarország felett jelenleg hatalmat képviselõk felhatalmazásáról?
A kérdésbõl kiderül, hogy felhatalmazás esetén, milyen kényszerdöntésben fog az megnyilvánulni?

Sz@rrágó kérdések belátom, buta is vagyok hozzá, pláne, ha jogi értelemben nézem. Ám a jogot azt lehet csûrni-csavarni, akár nem kívánatos dolgot kihozni belõle. Miért mondjak én le önrendelkezési jogomról, egy rosszul feltett kérdés kényszerû rám erõszakolása miatt?

Biztos nagy butaság van bennem, sok dologban tudatlan vagyok. Egy-két példát tudok felhozni ezzel kapcsolatban: Én is, testvérem is kerültünk az életben olyan helyzetbe, hogy ház felújításra kényszerültünk. Körülbelül hasonlóak voltak a feltételek. Õ, a mai napig azzal dicsekszik, hogy öt mesterember dolgozott a lakásán, én csak az egy ujjamat tudom felmutatni, az is csak a papírok miatt.

Más. Dolgoztam egy biztonság technikai cégnél. Mikor szólni mertem, hogy a riasztók bekötésénél a vezeték színeit illik mindig más és más színkombináció szerint alkalmazni, a magasabb biztonság érdekében, többet nem kellet mennem.
Megint más. Volt olyan, amikor a fejembe vettem valamit, ami nem csak nekem, hanem a környezetemben élõknek is kívánatos lett volna. Azt mondták, hogy hülyeség felejtsem el, mert nem tudok mit tenni, és el kell fogadnom a nem tetszõ dolgot. Nem hagytam annyiban és sikerült érvényesíteni az akaratomat. Késõbb megkerestek páran, hogy segítsek nekik ez ügyben. Segítettem. Pedig annak idején lehurrogott, de nem volt bennem rosszakarat.

Tudom már, hogy sz@r ember vagyok. Nick nevemben az az "i" betû is elírás, mert az csak egy "a" betû.

Sz@r vagyok, mert amikor kimegyek a birkáimhoz és megkérdezem tõlük, hogy bedobjam-e a kéve szárat, mindig azt mondják, hogy "Bee".
Szerintetek, ha rosszul tenném fel a kérdést, kapnék rá egyértelmû választ?

Imre! Egyik hozzászólásomra írtad, hogy "beleodvasodtál". Remélem ezzel is így jársz. És nem a rossz akarás végett, csak tudod lassan megöregszem, és már nem hat rám olyan, mint hogy mi lesz a magyarság sorsa, mert minden elmúlik egyszer.

Egy versszerûséggel búcsúzom -Gerry ne haragudj, hogy ez nincs olyan jó, mint a Te rímeid (elnézést kérek Tõled, ha egyszer összekevertelek Geri Tiborral, sajnálom, bocsánat érte).

Tehát, dolgozik az idõ nagy fogaskereke, míg régen a fehér ember hódított más földrészeket, ma másnak adatott, hogy leigázzon mások kihasználása által virágzó társadalmakat. Sajnálom, hogy ezt leírtam, és terhellek vele benneteket. De legfõképpen nem is ez zavar, hanem az, hogy én (mi) már nem úgy adom át a bolygónkat az utánunk következõ generációnak, ahogy azt én kaptam, hanem rosszabb állapotban, -környezetszennyezés. Látjátok, hogy buta kis bugyuta ember vagyok, még éretlen, de se sötét, se világos zöldnek nem vallon magam.
A nyugati kultúra tényleg a benne élõ emberek nagyszerûségének köszönheti a jólétét, vagy mások, más földrészek lakóinak egyoldalú kihasználásának, visszajuttatva belõle annyit, hogy irgalmatlan módon tudjon sokasodni, kinõve életterét, migrációra adja a fejét?

Sok okoskodás elhangzik itt ezen az oldalon. Az én megnyilvánulásom sem kivétel ez alól. De elfogadni csak azt tudom, ami azon elv szerint nyilvánul meg, hogy "akkor adj tanácsot, ha tudsz adni kalácsot". (Vigyázz, ha szavamon akarsz fogni, mert tíz tepsit úgy bevetek a magam építette kemencémbe, hogy nem gyõzöd nézni!)
Tehát, ha valaki azt mondja, hogy haza áruló vagyok, mert ... Teszek én a kedvébe, ha Õ meg vállalja azt, hogy kenyeret ad a számba.

Íme, az ígért vers. Magamnak írtam, mert nekem nem adott az élet olyat, hogy motorra tudjak pattanni, -de már nincs is rá szükségem. Minek illúziót kergetni?

ÖregemberMég küzd, még tenni akar,
De látja már, hogy hasztalan.
Jönnek újak, és õ már nem kell,
Lépést tartani már esetlen.

Azt hiszi, hogy a világ változott,
Pedig csak õ korosodott.
Évek során a benne felgyûlt tapasztalat,
Mutatja a végtelenbe veszõ utat.

Már megkeseredett,
Szúrós sündisznóvá lett.
Gömbölyödik még kettõt-hármat,
Majd csak elhagyja szívét a bánat.

Vagy elviszi magával,
Abba az ismeretlen világba,
A feledés homályába, némaságba,
A végtelen semmi világába.

Már tudja, oda nem hódítókat várnak,
Ott az izgágák is alább adnak,
Vagyon nélkül, hosszú útra utaznak.
A csend, a béke, az örök felejtés világába jutnak.

Az ember sorsa, majd múlása,
Számadás az utolsó órája,
S ki tudott emberként élni,
Bánkódás nélkül fog halni.

Nem érzi a hiábavalóságot,
Hogy élete szélkergetéssel zajlott.
Talán megismerheti a titkos célt,
Hogy nem hiába remélt és élt.

Büszke lehet arra,
Hogy ösztönét felülmúlta tudata,
Amit életében hiába kutatott,
Mert választ arra nem kaphatott.

2014-10-03

Namaste!
Nem rég tudatosodott bennem ennek a szónak a jelentése.
Spari elköszönése a "szeretettel" is van ilyen jó. Vagy talán jobb.
Áldás, békesség!

Tisztelettel: Márki László
12 #109 spartakusz
- 2016-10-03 16:33
László tetszett a versed - miket mondok, inkább elszomorított!
Nekem már nincs ihlet se érvem - elszállt már mint a sóhaj - sóhaj egy meg hitt szeretet a világ felé! Igazat írsz igaz ember - mert a gyûlölet ölel már mindent! Ki szabadulni bégbójából nehéz. De hisz nem is gyûlölöm mert sajnálom szeretetemmel , így nem összeegyeztethetõ vívodásom!
Elfogyott a tûrésem is, az elemek összezavarodtak bennem - hosszú út elõtt állok, vagy rövid lesz, mint egy pillanat nem tudhatom!
Már nem is érdekel, mert elfogytak bennem mindezek és kiüresedtem!
Kongok, mint egy üres hordó - kongásom talán meghallja valaki és édes musttal feltölti!
ma így gondolom: id. Kiss László
154 #110 kakas
- 2016-10-03 16:46
[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=QVxhZJLgwWE[/movie]66.media.tumblr.com/8961942196460400c018483fe28aa534/tumblr_oegtgcxgtL1s4ew3vo1_1280.jpg
27 #111 etele
- 2016-10-03 17:38
Orbán népszavazása elbukott (Hitler-paródia)
[movie=youtube]https://youtu.be/H6HGEr7pem4[/movie]
https://youtu.be/...
120 #112 Vakeger
- 2016-10-03 19:14
Létszámellenõrzés megtörtént, ennyi értelme volt a szavazósdinak! Borítékolható volt a különbözõ pártok, és emberkék felszólalása, véleménye. Tulajdonképpen a "nem" gomb, csak egy öndiagnosztika lefutást engedélyezett. Kíváncsiságunk kielégült. A szar és víz arányát mutatja. Ennyi! Szavazatoktól függetlenül, kényszerpályán történnek az események. Kizárólag csak ennyit jelentettek a szavazatok. A migráncsokról véletlenül sem szólt! Szerintem ezt csak spari nem tudta, mert elvolt foglalva a saját hangja hallgatásával. A többi itt van:
http://hungarianrealnews.com/news.php?readmore=447#comments s_kot
139 #113 jozsef toth
- 2016-10-03 21:44
gerry !
Szeretem ezt az ELORE lato UTOLAGOS mindeki alltal megmagyarazott valasztasi szarsagots_franc

Erdekes modon csak burkolva voltak velemeny meg villanasok!

De utolag mindenki magyarazzzzza a bizonyitvanyat.
Hol voltak az IGEN es a NEM valasztoknak mind-ez ELORE tisztan es erthetoen az orra ala teve?

Ja most megit utolag ! En ezt tudtam ,de te hulye,,,, majom....birka....a nagy elore lato tudosok miert nemultak -el?

Latjatok utolag mindenki milyen bolcs es okos!
Szoval ha ram hallgattok mindenki ugy csial ahogy akar ,de aztan jo legyenam!
Ez a szemetdomb is tele van sok ki kakassal !

Es hol is van a zoknim?s_f-ang
154 #114 kakas
- 2016-10-04 13:00
[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=m69sXL-wA0M[/movie]

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.27 másodperc
4,707,790 egyedi látogató