Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Szingularitás

Gondolatok

Hozzászólások

236 #1 Vazul
- 2016-10-04 18:39
Ez nem nevezhetõ szingulárisnak.
www.breuerpress.com/files/2016/10/Kpernyfot-2016-10-04-9.08.30-624x726.png
6 #2 anzsi a macska hala
- 2016-10-04 18:44
Kívülrõl pont, belülrõl univerzum.
4 #3 Posta Imre
- 2016-10-04 19:26
[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ZXPfInb6NFo[/movie]
3 #4 Enid
- 2016-10-04 20:09
Cazzata.
Megoldas lenne?

Kurzweil... Eskudni mertem volna, hogy koser:
upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/f/f4/Raymond_Kurzweil_Fantastic_Voyage.jpg/220px-Raymond_Kurzweil_Fantastic_Voyage.jpg
120 #5 Vakeger
- 2016-10-04 22:12
Szingularitás? Nem tudom miért is került ide címnek. Kigugliztam néhány témában az éppen aktuális jelentéseit. Kis asszociációs gyakorlat után azért kiváncsi lennék ki mire gondol.

Tavasz elsõ pillanatát megnéztem. Érdekes élmény volt. Hetvennyolcban is volt gyerekként egy sajátos hangulata de, most is érdekes az akkori észjárást figyelni. Az ember nem sokat változik. Már azon sem lepõdnék meg, ha a fogaim elõre jönnének a beesett orrom alá, kiszõrösödnék, és egy fán makogva ébrednék.
2 #6 gerry
- 2016-10-05 09:42
Vazul - ebben a levélben szinte érezni a magyar lelket... ízes magyar nyelvet...

Hát nem?

...........................................
Tisztelt elnök úr, kedves Gabi-gabikám

A zsidó (ezek zsidózhatnak?) jó év a Rossz-hasadnak felköszöntésével beleléptünk a trutyiba.... Ennek hatására felújítom a koton-gyüjteményemet és a kedvedért (na meg a magaméért is) még gyümölcsízüt is vásároltam. Persze életnedveink gyümölcsözõ átadása, az örökké valóságos mocskos kis játékaink fokozásának megkönnyítése érdekében kilyukasztottam ezeket az aranyos kis gumicskákat.

Bízom benne, hogy egymást, oly sok éve élveztetõ barátságos egyben müködésünk érdekében továbbra is melegen folydogálhat lucskosságunk és az IRHA nyújtotta keretek között dolgozhatunk tovább a mocskos zsidó (ezek zsidózhatnak?) közösségi moslék gyarapításáért.
Ennek szellentésében (huuuuuffff -bocsi!) kérem, továbra is engedélyezd nekem - úgy is mint az IRHA elsö szopósmalaca - tisztelettel kinyalhassam élményeid barnás szapora-forrását, ezzel egyidõben az összes többi sorstársának felajánlom az IRHA 69. számu gyönyör-szobáját a rossz-has 5777. Trotty-potty-placs (bocsi!) belefúr és/majd szopogat ünnepek örömteli alkalmából...

Mindannyiunknak (hányan vannak ezek?), kékes és lucskos új hébert kívánok

(Dátum)

Tisztelettel - neked csak - Sza(r)-Bika, álomtitkár és gabibarát


(Korrektur elötti - az eredeti levél, megtalálható az Izraeli kormányhivatal, 666-os szobájának az asztalán. Balra a második ajtó, a harmadik a Maszatosbrigád, oda csak az menjen be aki elviseli, ha huszan rárontanak és elveszik a szüzességét majd kidobják a hetedikrõl a betonra. - ezek olyanok!)
4 #7 Posta Imre
- 2016-10-05 14:17
Gerry igen, valami ilyesmi szar-kazmus lehet, amivel ezt a kérdést illik megtisztelni.

Vakegér, ha más szemmel nézed, más szemmel látod.

[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=hZ7Ws_WkZe4[/movie]
69 #8 Szalonna
- 2016-10-05 16:47
Büdös itt valami orosz fronton is. Mintha nem is a zsidó maffiát számolnák fel itt, épp ellenkezõleg?!

"A népszavazás feltett kérdése vétójogot kér az uniós döntés ellen (és késõbb akár más uniós döntések ellene is, a népszavazásra hivatkozva), magába foglalva az uniós kilépésre feljogosítást, miközben szembe megy saját alkottákolmányával, és "magyar állampolgárokra" korlátozná a betelepíthetõséget (fél Izrael magyar állampolgár). És még nem beszéltünk a "magukat bevásárló állampolgárokról", akik jó üzletet jelentenek a "gyarmati kormánynak". A népszavazás áthárítaná a felelõsséget a lakosságra iszlám bevándorlók fogadását is elutasítva, de az "országgyûlés", vagyis a kormány "népi felhatalmazásaal"mindenkit idetelepíthetne, akiknek állampolgárságot ad, ráadásként a NATO támaszpontokat is. Igaz, eddig is ezt tették, de ezek az "állampolgárságok" érvényteleníthetõk, mivel erre sincs felhatalmazása, joga az illegitim gyarmati kormánynak. A népszavazás után, ez már nehezebb lenne, mivel "nem" esetén Orbán már népi beleegyezéssel vihetné tovább az izraeli betelepítést és az Eurázsiai Unió tervét. Az uniós kilépést és az Eurázsiai Unió megalakításának azon tervét, mely szerint budapesti logisztikai központtal az izraeli kazár-zsidók magyar állampolgárságú (3,5 milliós) része Magyarországra, a másik felük a megalakítandó Kazáriában, a mai Luhanszk és Donyeck megyék, valamint a Krím területére telepedhetnének orosz megegyezéssel. Netanjahu errõl a "tervezetrõl" beszélt 2015. elején, és ezért beszélt errõl Dr. Drábik János is az Echo TV-ben, idézve Netanjahut. Igaz, a "részleteket" nem ebben a kontextusban említve, de ugyanezt kotyogta el Matolcsy is már 2001-ben"

Szóval még sem zsidó összegyûjtés folyik itt, hanem elrendezés, az egyik felét itt rakják le a férgeknek, a másik felét az említett területeken. Mit szólna ehhez az orosz népség? Csak mert a buz i magyarnak nem tûnne fel.
240 #9 trk
- 2016-10-05 20:30
Szalonna, annyi kiegészítés, hogy szerintem az izraeli papírjaikat 100%-ban elfogadják itt..
Most majd nem kell vagonírozni õket,etetni, szállítani, pazarolni az energiát amikor kell a logisztikai kapacitás is, az energia is... simán csak minden faluhatárban gödörbe velük..ahogy kellett volna, ha igazán lett volna ilyesmi..
236 #10 Vazul
- 2016-10-05 20:44
Szalonna, ahogy ezen linken http://lovasistva...kiratai-i/ szereplõ írásában, az úgynevezett haláltáborban - beteges hajlamaik kapcsán a zsidók nagytöbbségét jellemzõ - szifilszben elpusztult zsidó mondta, melyet az úgynevezett "holokauszt" túlélõ fia adott vissza könyvében, elég beszédes:

"Emberek hal­nak meg, házak dõlnek romba, városok tûnnek el a térképrõl, de a bankok örökké élnek, akár a levegõ, a víz és a föld."

Mindezt a halálos ágyán mondta fiának -elrejtett nagyértékû kötvények kapcsán-, miközben a fia alig bírta kivárni, hogy apja végre már elpatkoljon, hogy megehesse a kenyerét.

"Türelmesen vártam, hogy apám meghaljon és a kenyerét elvehessem" - A zsidó Roman Frister holokauszt-túlélõ kendõzetlen önéletrajza

Elég jó zsidó önvallomás, mely kapcsán levezeti a "túlélõ", hogy vele együtt a többi zsidó ugyanilyen gerinctelen féreg. Ha ez a könyv mást nem is, de Lovas mai cikke alapján a zsidó felfogás tekintetében igen jól szemlélteti a lélektelen, mocskos és ördögi, az emberiség és bolygó elleni gyilkos, terrorista viselkedésüket.
131 #11 lalapapa
- 2016-10-06 02:38
illen hirek olasmanyok utan meg a lordokban is
gorcsokben lehet a kaka,
meg hat hanyhatnak is johet
akkor azok kozeleben mikor a
koliban banyasznak a vak doggel,
s_hihis_ezt-ni
69 #12 Szalonna
- 2016-10-06 03:07
TRK. El hát. Imre által említett zsidó összegyûjtés egyszerûen nem állja meg a helyét, itt letelepítés folyik, nem azért jönnek ezek ide hogy aztán szépen elhúzzanak, a büdös lófäszt. Gerner által fingatott írás is rávilágít Marschlkó könyvére - Imre már kiokosított itt minket-e -

Russischen Invaliden
(1910. dec. 30., 285. szám).
Ebben jelent meg az Alliance Israelitée felhívása, amelyet magyar lapok is közöltek. A Weimarer Hist.-Gen. Taschenbuch, S. XII., fordítása szerint a következõket tartalmazza:
"Testvérek! Hittestvérek! Az egész földkerekségen nincs egyetlen darab föld sem, amelyet könnyebben leigázhatnánk, mint Galíciát és Magyarországot. E két országnak mindenképpen a miénknek kell lennie, mert számunkra ott a legkedvezõbbek a körülmények. Ti, zsidó testvérek, fáradozzatok minden erõtökkel azon, hogy mindkét országot teljesen birtokotokba vehessétek. Törekedjetek, hogy mindent, amit ott még a keresztények birtokolnak, teljesen a kezetekbe vegyetek. Ha erre nem volna elegendõ anyagi eszközötök, a párizsi szövetségünk minden erõvel segíteni fog titeket. Erre a célra a szövetségünk máris gyûjtéseket rendez és az adományok váratlan bõséggel folynak be pénztárunkba azzal a céllal, hogy a galíciai és magyarországi területeket a galíciaiak és magyarok kezébõl kiragadjátok és hogy azok kizárólag zsidó kézre kerüljenek. Az egész világ tõkései erre a célra nagy összegeket áldoznak s egyesülnek, hogy ezt a célt a legrövidebb idõ alatt elérhessétek."

Mettõl meddig terjed a zsidó birodalom? Magyarországtól Galíciáig, tehát Ukrajna, Gerner pedig mit ír? A Krímet - amit "véletlen" most csatoltak vissza - hát ezt, ha összerakjátok a kirakót, ahogy Imre szokta mondani, rakd össze a kirakót, nem volt nehéz. Tehát már gyakorlatilag bukik itt az egész hogy majd Putyin itt leváltja a zsidókat, jobbára sántít, ha elolvasom Gerner írását, aztán összerakom a mozaikot.

Vazul, az Imre által említett "mert ha nem akkor igen, ha igen akkor nem" mondóka megint bejött - a zsidó okfejtése miszerint itt összegyûjtik õket aztán kizsuppolják már annyira nem állja meg a helyét, viszont GERNER tollbamondása annál inkább - ezzel a kibaszott népszavazásnak nevezett kurvä átveréssel, csak simán megint átbäszták ezt a liberális genetikai hulladék társadalmat, magyarán legalizáltatták velük a betelepítést, amikor a NEM-re buzdítottak, lényegében az IGEN-t ratifikáltatták velük, sõt még itt az oldalon is volt 1-2 gyenge elméjû aki sajnos elment szavazni. Mint Lívia, aki becopta a kopeny nélküli zsidó kóser fäszt. Imre van hogy egyeseknek fölöslegesen pofázott. De ezt a Putyin felszabadít minket gyönnek a szkíták majd oszt lesz bubum meg a maci karmol megy egyebek, valamiért erõlteti itten, de vannak ebben ellentmondások, feljebb leírtam, ha kicsit kivesézzük a Gerneri - TULOKI - írást. Akkor valami más is kirajzolódik mert ugye, semmi sem az aminek láccik, és minden olyan mint a kétélû kard. Egyébként persze azt értjük hogy a zsidajokat nem lehetne mindjárt kibäszni mert annyian vannak hogy egymásba érne a fäszuk és omlana a rendszer és azt senki nem akarja, lényegében Putyin sem akarja leváltani a zsidó bandát teljesen - látszatnak majd lehullik pár fej oszt annyi - hanem inkább valami egyezség féle van itt velük, fõleg velünk kapcsolatban, vagy mi a fäszomért van fél Izraelnek magyar állampolgársága? Olyan férgeknek akik életükben nem is jártak még itt, még az ország irányába se néztek? Jaj, már sokat gondolkodok. Aztán Putyin gázszerzõdést köt a zsidókkal meg stb? Hol van a zsidó elásva emberek?

Mondjuk az oroszoknak lesz egy két keresetlen szavaz a zsidó betelepítéshez társadalmi szinten, mert gyûlölik a zsidókat. A magyar meg továbbra is hülye, oszt ennyi.
2 #13 gerry
- 2016-10-06 05:38
Szalonna - " sõt még itt az oldalon is volt 1-2 gyenge elméjû aki sajnos elment szavazni."

Azért örülök, hogy ilyen jól és átfogóan látod az összképet!

Ezt tegnap kaptam, olvasd el! Csak a vélemények ütköztetése cséljából. Nem én írtam, csak olvastam... ahogy téged is és persze Tulok összeszedett véleményét is... De komolyan, már nem is tudom, olyan tanácstalalan vagyok ennyi ostorozás után... Tiszta szerencsemalac, hogy egyik táborért se kell kiállnom mert így-is meg úgy-is csak kibic lennék a napi megtehetem-motorozgatás kipihenése közben.

No itt is van:

Itt nem a kormány szerepelt le, nem az ellenzék mondott csõdöt, és nem a demokrácia intézménye szenvedett csorbát.

Itt maga a nép az, amely érvénytelenítette önmagát.


Már amit ezen a masszán még népnek lehet nevezni. Az a tény, hogy egy, az ország, a nemzet sorsának jövõjét alapvetõen befolyásoló sorskérdés esetén a magyar társadalom nem képes mozgósítani szavazóképes polgárainak felét, gyakorlatilag leírja azt, amilyen állapotban ez a massza van. Ez nem csak siralmas, nem csupán végzetes, ez egy brutális, tetszhalott és agyhalott stáció. Ebbõl, a zombifélébõl áll egy jó ideje a magyar nemzet (van még ilyen?) nagy része, a cinikusan "csendes többségnek" nevezett, szinte mindenkor inaktív, láthatatlan milliókból összeálló emberanyag, akiknek úgy látszik, minden mindegy.
Nekik jöhet ide több millió kontinensfoglaló, mindegy. Hiába mondogatják ugyanis azt a "jogvédõk" és "humanisták", a "liberálisok" és "baloldaliak", hogy a kvóták nem úgy és nem annyit szabadítanának az országra, ahogyan azt elképzeljük, hosszú távon úgyis az lenne az eredmény, hogy Európa márpedig iszlamizálódik (azé a föld, aki teleszüli), és ezzel felszámolják az eredeti, európai értékeket, a kultúrát és civilizációt. De úgy látszik, ez annyira sem számít, hogy az egyszeri Csendes Többség felemelje a punnyadt valagát és elcaplasson a legközelebbi szavazófülkéig.
Nem. Õ vasárnap tévét néz, hajrá fradi vagy akármi, megiszik két-három olcsó sört, és nézi a tévéjét. És közben osztja az észt asszonynak-gyereknek, hogy ezért meg azért nem ment el szavazni. Például mert rohadtorbánviktor, rohadtfidesz. Meg azért, mert úgysem az õ szavazata számít. Meg azért nem, mert õt bizony nem fogják manipulálni. Meg még egy csomó mindenért nem, amik mögött a valódi kifogás az, hogy kedves Csendes Többség, te az idõk során annyira le lettél aljasítva, le lettél butítva, annyira ostoba lettél, hogy nem fogod fel: A kifogásaid nem legitimálják a távolmaradásodat, hiszen itt nem pártról, politikai kérdésrõl kellett volna voksolnod, nem arról, hogy ki raboljon a következõ négy évben, hanem mondjuk a Te jövõdrõl, a gyermekeid jövõjérõl, az unokáid jövõjérõl. Persze tudod te ezt, csak hát szarsz rá.
Ilyen vagy te, Csendes Többség. Utánad a vízözön, carpe diem. Ahogy a tévé tanította neked. Ha te távozol, omoljon össze minden, kit érdekel, nehogy már jól érezzék magukat azok, akik még élnék az életüket. Van ebben valami a magyaros, "dögöljön meg a szomszéd tehene is" mentalitásból, de leginkább azért nem mentél el szavazni most kedves Csendes Többség, mert alapvetõen alkalmatlan vagy távlatokban gondolkodni, vészesen alul informált vagy, mindemellett agymosott, kisszerû és persze annyira frusztrált, hogy az egy sajátos paralízist okoz nálad.
A Csendes Többségnek nem kell sok ahhoz, hogy meg lehessen bénítani. Elég hozzávágni némi rabszolgamunkát az Uniós fizetések harmadáért-negyedéért, biztosítani neki a vásárlást, ami által megveheti az élelmiszereknek nevezett gyomortöltõ anyagokat Uniós árszinten, adj neki 100+1 tévécsatornát, vetess fel vele hitelt olyan fontos dolgokra, mint egy hûtõszekrény, és máris megvetted kilóra ezt a Csendes Többséget. Ez után (közben) már csak az agyát kell a lehetõ legsimábbra vasalnod brazil sorozatokkal, szappanoperákkal, bulvármûsorokkal, híradónak álcázott állatkerti beszámolókkal, amerikai filmekkel, és azok globálisan elterjesztett utánzataival, ingyen osztogatott, 16 oldalas újságokkal, Facebook-al, és hamarosan beérik a rohadt gyümölcs, a Csendes Többség tökéletesen agyhalott üzemmódban közlekedik az utcán, fejét a telefon kijelzõjébe temetve.
Kis idõ múlva Csendes Többségünk alkalmatlanná válik a valós problémák felismerésére és kezelésére. Mint most is. A Csendes Többség otthon ül, és mindenféle ostoba és képtelen indokot kitalál arra, hogy miért nem ment el szavazni. Közben pedig csak arról van szó, hogy a mostanra kitermelt és a saját, illetve utódjai sorsával szemben ennyire közönyös emberanyag a közeljövõ egyfajta elõhírnöke, egy teljesen idióta emberfajé, amit tökéletesen lehet irányítani, manipulálni, ütni-verni, csak adjuk meg neki a 100 tévécsatornát, az esti shownak nevezett húgyszagú mocskot és a moslékot, amit az arcába töm. Azonnal lealjasodik, végletesen elbutul, eltompul, azt fogsz vele csinálni, amit csak akarsz. Mert hogy õ maga (mármint a Csendes Többség) nem csinál már semmit, csak nyomogatja a telefonját és bárgyún vigyorog az azon keresztül felsejlõ illúzióra, a nem létezõ látszatvilágra, aminek legalább a telefonja közvetítésével kvázi része akar lenni.
Aztán itt vannak azok, akik úgynevezett protest-nem-szavazók. Õk azok, akik vagy nem mennek el voksolni, vagy érvénytelenül szavaznak (a blõdség csúcsa), vagy az igenhez teszik az x-et, ami ezek szerint a szignójuknak is megfelelne. Azért cselekednek így, mert õk valójában nem a feltett kérdéssel kapcsolatban mondanak véleményt, hanem pártszavazást csinálnak a népszavazásból. Õk a kormány, a Fidesz, de legfõképp Orbán Viktor ellen teszik amit tesznek. Ezek a szegény, agyonfrusztrált szerencsétlenek az igazi demokraták, akik ennyire nem képesek elviselni azt, ha olyan kormánya van az országnak, amivel nem szimpatizálnak. Olyan kõkemény demokraták õk, akik egy népszavazást vagy érvénytelenítenek, vagy nem a kérdésre válaszolnak, inkább kiforgatják azt a saját szájízük szerint. Talán nem is érdemes ezekrõl több szót mondani, elõbb-utóbb a mostani viselkedésük és hozzáállásuk következménye az lesz, hogy a történelem szemétdombján végzik. Akármennyire érvénytelenítik ennek az országnak a jövõjét.
Mert errõl van szó.
Ezzel az érvénytelen népszavazással mindannyiunk jövõjét érvénytelenítettétek. Módot adtatok arra, hogy mostantól még inkább azt tegyenek velünk, amit csak akarnak, akár Brüsszelbõl, akár ellenzékbõl, akár a tévétársaságok legmélyebb bugyraiból, akárhonnan. Erre vártak-várnak a migránsoknak mondott jövendõbeli "euróarabok" Szerbiában (és még távolabB), akik máris meg fognak indulni hazánk felé, hogy keresztülgázoljanak rajta. Ezzel legitimáltatok egy olyan szándékot, ami az eredeti Európa elpusztítására törekszik, és igen, Európa a mi tágabb hazánk, így egyáltalán nem közömbös, hogy mi történik Magyarország névleges határain túl, mert a Nyugat-Európai jövõ hatással lesz a mi jövõnkre is. De persze ez nem ért el az ingerküszöbötökig, mondjuk annyira, mint a legújabb szuperhõsös szuperprodukció. Vagy mint a SMS-kunyeráló tévémûsorok, és arra bezzeg milliószám szavaztok, hogy a Gazsika vagy a kis aranyos Xiao legyen az aktuális megasztár. Itt tartotok, ott ültök a gödör alján és örültök neki.
Kedves Csendes Többség, kedves magyar (nem)szavazópolgárok! Innentõl kezdve semmiféle elvárásaitok nem lehetnek a mindenkor regnáló hatalom, és Brüsszel, illetve az azt irányító láthatatlan hatalom felé. Nem lehetnek elvárásaitok a megválasztott képviselõkkel szemben. Ti a jövõ elpusztítására nem-szavaztatok, egy rendkívül komoly, szinte kézzelfogható fenyegetés hatása alatt sem voltatok képesek felemelni a ványadt-dagadt valagatokat, csak ültetek a tévé elõtt, rágcsáltátok a csirkefarhátat, sör- és zsírlé folyt le a szátok oldaláról, miközben átszellemült tekintettel bámultátok a valóvilágsokadikat. Ti mostantól kezdve mindent megérdemeltek. A migránsoknak nevezett kontinensfoglalókat is.
Ti most arra nem-szavaztatok, hogy elpusztítsák a jövõtöket, az európai kultúrát és civilizációt, hogy Brüsszel és a többi bábjátékos meglássa a megfelelõ pillanatot arra, hogy hazánkba olyanokat telepítsen, akik egy csendes invázió tagjaiként érkeznek majd. Így elsõsorban a magyar jövõt nem-szavaztátok meg és járultatok hozzá annak elpusztításához.
Ahogy mondani szokták: Mert megérdemlitek.
Innentõl kezdve fogjátok be a pofátokat. Ne panaszkodjatok sem most, sem késõbb. Semmire. Legkevésbé az invázióra és annak velejáró jelenségeire. Hiszen ezekre nem-szavaztatok. Mostantól akkor sem szólhattok egy szót sem, ha egy "migráns" család elõbb kap lakást, mint egy magyar. Akkor sem, ha a "migráns" több juttatást kap majd, mint Te fizetést. Akkor sem, ha az egyre több menekült halomba veri-öli majd a magyarokat. Ha így lesz, én a megvetés közönyével sétálok el melletted kedves Csendes Többség. Értetek többé nem érdemes kiállni, mert nem csak haszontalanok vagytok, hanem reménytelenek is. Kedves Csendes Többség, ne feledd: Mostantól nincs hõbörgés, óbégatás, elégedetlenkedés, viseld azt, amire nem mentél el szavazni. Fel fognak számolni titeket kedves Csendes Többség. Csak az a baj, hogy veletek együtt azokat is, akik az utolsó pillanatig kiálltak elveik mellett és igyekeztek minden rendelkezésre álló eszközzel megvédeni kultúrát, életmódot, civilizációt, jövõt.
Már csak abban lehet reménykedni, hogy legelõször közületek, nem-szavazók közül kerülnek ki az elsõ áldozatok. Én mostantól erre szavazok.


/A szerzõ ismeretlen/


.... nem, nem, soha.

..............................

lalapapa - ne szarozz! Nyugodtan írjad csak tovább napi-véleményed krémjét! Kell ez is ide.
12 #14 spartakusz
- 2016-10-06 05:49
KEDVES SZALONNA!
Tetszett az írásodban leírt valódi meglátásod - gerry ide idézett írása nem tetszett!
Ráadásul így tanítják gyermekeinket is, hogy ma ünnep van - hát igen nekik!
NEKÜNK GYÁSZNAP VAN ÉS MINDEN INTÉZMÉNYEN KINT KELLENE LENNI A FEKETE GYÁSZ ZÁSZLÓNAK - OLVASD CSAK
ITT?
http://www.osztal...php?id=261
4 #15 Posta Imre
- 2016-10-06 06:22
Szalonna a jól elõkészített megszállást megszállott tudatú egyénekkel megakadályozni nem lehetne. S mivel az itteniek zöme (embörök) megszállottak, így nem is történhetik meg ezen a szinten a tervek lenullázása. A szétválogatás és az elkülönítés, hulla-dék feldolgozás elkrülhetetlen, a világon pedig nincs sok hely, ahová ezt a tetves zsidó bandát szívesen várnák. Vagyis semmilyen hely má' nincs. A "népszavazás" meg ostobaság, de ezt megbeszéltük kinek érzelmi-értelmi tölteléke szerint.

Gerry, had prüszköljenek! Minél többen és hülyézzék ezt az ostoba csürhét és lássák beee, hogy a "demokrácia" nem járható út. Nem mûködik. Tettek róla. A zalkotmány módosítva lesz, ehhez köllött a cirkusz és nem számít, hogy "érvényes", vagy "érvénytelen", csalt, vagy hazudott...

Vagy direkt háború, vagy ez a színjáték.

"A kormányfõ kedden arról is beszélt, hogy a népszavazással „új egység" jött létre. Vona szerint viszont „új megosztottság", mivel a kvótát Magyarországon nyolcmillió ember utasítja el, de ezt a kormánynak sikerült letornáznia 3,3 millióra. A Jobbik azokat is képviselni kívánja, akik nem mentek el a népszavazásra, de ettõl függetlenül elutasítják a kvótarendszert.

Vona és Orbán négyszemközti találkozója azért is érdekes lenne, mert hétfõn a két politikus közt heves szóváltás volt a parlamentben. A Jobbik elnöke lemondásra szólította fel a miniszterelnököt, aki személyeskedve vágott vissza: azt állította, hogy a Jobbikot valamilyen, meg nem nevezett érdekkörök vásárolták meg, Vonát pedig többször is azzal cukkolta, hogy a "fodrász és konditerem" tölti ki az idejét." http://nol.hu/bel...st-1634901

Koppány, nemkoppány, István nemvajk...kategória.

Pár hírben pár "megmondó' már megelõzõen közölte, hogy a "nép idióta". Na és? Minden hatalom a népé!

Én az ilyen ostoba faxokat, akik féltudással sem rendelkeznek a semmirõl és írogatnak összevissza, csak annyiban adok "igazat", mint az akkori jóbikos csürhének, mikor mi még toltuk, hogy mi valójában a jóbik...meg a többiek. Meg fogják bánni és továbblépnek, csak addig hisztiznek egy sor. Ennyi.
69 #16 Szalonna
- 2016-10-06 07:25
Gerry erre a böffenetre van egy indián közmondás.

"Az indián, amikor imádkozik, nem könyvbõl olvassa hozzá a szavakat. Az indián imája nagyon rövid. Aki hosszasan, sok szóval imádkozik, végül maga sem tudja, mirõl is beszél"

Ez a fenti hosszú terjedelmû fos lényege. De a judeokratikus democsokrácia fogalmát még mindig nem sikerült megérteni, tehát beszél a semmirõl. Elõször azt írja ez nem párt kérdés, után a védelmébe veszi a pártot meg Brüsszelt is - ami ellen szavazott - a saját agyában köt egy héberuszi csomót. A fenti idézet jól megállja a helyét. Közben észrevehette volna hogy már rég fel vagyunk számolva, szóval a savazás alapjáraton érvénytelen, tehát õ is abba a sörös, csipszes, csirkehúsos, hajrafradis táborba tartozik, csak ilyen liberális aggyal ezt nehéz észrevenni. A fenti indián mondás jól ráillik.Viszont hö a nyugat zojrópai jövõ kihatással lesz ránk is, akkor Majdan... a zsidajokra is, mert ha eliszlámosítják a kontinenst, akkor tényleg menniük kell innen is, õk nem fognak harcot vívni, ha süllyedõ a hajó akkor menekülnek, ez a patkány metamorfózis, valahol másként, máshol, de ugyan abban a bõrben.

Imre, sokszor szidjuk a rendõrsegget meg a többit itt az oldalon, igen van miért, mert ott is sok a hulladék - néhol meg meg bújik még talán 1-2 kivétel, de az meghúzza magát, és inkább elmegy ilyen fegyveres szervhez nemdógozni mert sokat nem kell nekik csinálni, jóformán a semmit, látja õ is hogy megfeszíteni magát, felesleges, minek? A magyarnak mondott zöm, féreg köcsög birka aki csak szavaz és vonyít, akkor õ miért törje magát bárkiért is? Ott el van magának a rendõri seggen belül, a fizuja is jó már viszonylag, elkocsikázik, nézi naponta a sok pocilógiai esetét, közben õ is azzá válik ha nem vigyáz, mert azok között van, aztán este hazamegyen vagy reggel lefekszik felkel, kiereszti a gõzt ezzel-azzal, és szarik rá ahogy mi itt az oldalon, mert látja hogy nincs kivel és miért, akik vannak azok meg kevesen, szóval a férgeknek hullania a zömbõl és ennyi - de amikor majd halomra bässzák ezt a kurva szavazgatni járkáló géntemetõt, vagy õk, vagy a TEK, teljesen mindegy melyik, lássuk be, meg fogják érdemelni, azt nem fogják tudni mit miért kapnak, ezért kell az agyi "ampulláció" a szó szoros értelmében, a gyökérkezelés már meg volt, most az eltávolítás jön. Amikor a cigäny halomra gyilkolja, nem kell sajnálni, még szívességet is tesz a sok ägyonbaszott hülye nyugdíjassal. A rendõr vagy a TEK-es kúrja szét õket az utcán, az sem baj, mert "meg lehetett volna õket menteni már rég, csak nem hagyták."

Idézet a Posta klasszikusokból.

[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=QVxhZJLgwWE[/movie]

Íme, akikkel lényegében szívességet tesznek. Ezek az országban, régiótól függetlenül jelen vannak.
3 #17 Enid
- 2016-10-06 07:29
Nem tudom ki hogy, de itt orbant hoskent adja el a hivatalos media.

A nem hivatalo/szabad/de azert beszelni engedett, szoval a kaosz teljessegehez elengedhetetlen masik oldal viszont:

Megkerdojelezi "hosunk" korul forgo ellentmonda-sokat.

Orban szavazassal akarja demokratikusan eldonteni, hogy akarja-e a magyar nep a migran-sokat, vadolja Sorost, hogy a migrans-aradat mogott o all.
Mikozben a United finanszirozoi listajan ott szerepel a "Local Municipality of Budapest" .

http://www.united...ported-by/

... ami, finanszirozza es logisztikai alapot nyujt a No Borders - no profit, europaszerte SPONTAN osszejoveteleket (lasd No Border Camps) tarto szervezetet. A gyakorta kaoszba trolkollo pacifista - lasd Genova G8, black Block - megmozdulas gyakorta fiatalkoru tagokat is reklutal; olyan nehez csaladi problemakkal kuzdo tizenevesek is reszt vesznek, akik maguk is "nomad" korulmenyek kozott elnek. (Nem hajaz ez senkire, csak igy fogalmaznak.)

Kicsit mint a NATO, vedekezve tamad...
I
Paradoks vallalkozas az egesz.

Ennek fenyeben elgondolkoztato, hogy mi ertelme volt az egesz szavazasnak...
?
Ha netan a megfelelo szazalekkal ervenyes lett volna a "nem" , megszavaztuk volna a sajat magunk s(z)ebebol fenntartott migransaradat es az erte "harcolo" szervezet fogadasat.
Az eu rankvert volna egy jo nagy buntit, amit hozzaadhattunk volna az adossagainkhoz.
Mindenfelekeppen vesztes jatszma ez, de jol elmaszturbalt rajta a korrmany.

Vagy tul messzipista vagyok...
(Imre! Tudom: "ez ettol sokkal oszretettebb";)
:)
2 #18 gerry
- 2016-10-06 07:33
Imre - én csak és kizárólag kibic vagyok ... közben gondolkozni tanulok (némi eredmény már van), és figyelem az embereket (illetve azokat akik beletartoznak ebbe a gyüjtõfogalomba.)

Szalonnának van véleménye... ez nem baj. én meg bombázva vagyok innen is onnan is... pedig nem is tehetek róla.

"Prüszkölni még szabad." (Meg ugatni is...)

A demokrácia nem járható? ... Pedig te mindig azt írod, hogy "csak demokratikusan!"

...mondom, hogy össze vagyok zavarodva meg teljesen tanácstalanítva... már dolgozni sincs kedvem. Semmi értelme ilyen zavaros idõkben. Kínomban már Spartacus-t nézek... (nem az ittenit!) meg Herkulest a Reborn (Ujjászületés) alcímüt. Van ám olyan is! Képzeljetek el egy tök alkoholista Hercules-t ... Szerintem költõi képnek gondolhatta a forgatáskönyv író és az a mélyenszántó értelme, hogy ezt a világot (több ezer éve) nem lehet józan ésszel elviselni. De aztán megerölteti magát és mégis részt vesz a felszabadításban...
A végén ünneplik. Nagyon tetszett, veszek bronzkardot is! (Viperám már van) - egyszóval készülök!
4 #19 Posta Imre
- 2016-10-06 08:06
Gerry, a kibic nem te vagy, de belátható, hogy cérnával nem kell mindig b-írni. Nekem is szabadon pörög a spulni, a cérna már leszalad rég. A tehetetlenség meg egy erõ. Ki, mit kezd vele, õ dolga, de ettõl még kellemetlen. Megmondtam mi lesz, miért...a hogyan mindig alakítható és alakítják is. Ettõl még nem rozsolás a helyzetünk.

Demokrácia? Nem rossz ötlet, tán egyszer még ki is lehetne próbálni! Demokraták nélkül nem megyen, az meg egy minõség, nem mennyiség, ahogy mára "kiderült". Mindennek a fordítottja igaz, vagy még assem.

Most éppen körömpörit fõzök megent, had épüljön a porcom, mert ugyan már nem fáj a térdem, de ropog és a glükozamin szulfát nem oly finom, mint a cupák.

A humorod õrizd meg, a többivel nem lehet gond. A helyzet "durvul", miközben épül a "másik". Ez egy ilyen "játék" Ép ésszel tényleg nem viselhetõ el, de kinek van itt olyan? Szeszem van, de nem ment el az eszem, hogy beveszem!s_hihi

Enid, ez azért tûnik úgy, mert nincs "nato" és "nemnátó" ellentét. Ember-nemember "ellentét" van és az összerakott terra-kottát újra köll hangolni. A "nato" díszegységek nem a támadáshz, hanem a rendezett "visszavonuláshoz" vannak felsorakozva. Ugye nem felejtettük el, hogy Oroszország szívében is ott van egy nato-bázis, azzal az indokkal, hogy cuccolnak Afganisztánból....pedig nem is, vagy mégis de?


[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Y5rNyzYjuPc[/movie]

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.20 másodperc
4,707,810 egyedi látogató