Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Bayer-Szima-Posta interjú 2009

GondolatokAzóta sok minden megváltozott! Ha mégsem, úgy az az én hibám, egyedül az enyém. Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2016-10-06 08:47
[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=bAyw7HqL3WQ[/movie]
272 #2 Kameleon
- 2016-10-06 14:48

[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=pr6k6MUVbTQ[/movie]
https://www.youtu...r6k6MUVbTQnewsexaminer.net/wp-content/uploads/2015/05/isis-flag.jpg
SS=ISIS=IHS (Jezsuita)
http://magyarnemz...;c_start=0

Nézzünk csak szét a világban! Egyre több helyen a "forradalom", az anarchia és káosz uralkodik, vajon kiknek a céljait szolgálja mindez? Az emberek, mivel erre vannak kondicionálva, egyetlen megoldásként az utcai tüntetéseket és zavargások eszközét ismerik, mint a problémáik lehetséges megoldását. Pedig az utcán még egy problémát sem oldottak meg. Közben eszükbe sem jut, hogy valójában nem a szabadságukért, csupán az új, fényesebb rabláncokért "küzdenek", és az egész nem szól másról, csak az elnyomók hatalmának átmentésérõl egy újabb, szintén általuk felépített társadalmi-, vagy akár világrendbe. A rombolás, ami ahhoz szükség, hogy a régi helyén újat építhessenek, pedig szükséges velejárója a terveiknek. Építés elõtt gyakran szükséges a rombolás, fõleg akkor, ha az újat a régi helyére szeretnénk felépíteni.

Forradalomnak álcázva ezt a piszkos munkát végeztetik el a magukat forradalmárnak gondoló tömegekkel, akik elõtt feltehetõleg a "dicsõséges" (szintén háttérhatalom által manipulált) francia forradalom ideája lebeg.

Káoszból rend, új világrend, miképp erre a skót rítusú szabadkõmûvesség 33. fokozata az "Ordo ab Chao", azaz a "Káosz rendje" is utal.

www.kormany.hu/download/9/ec/30000/tn496c0.jpg


kepfeltoltes.hu/150217/IHS_www.kepfeltoltes.hu_.jpg


www.kormany.hu/download/9/22/40000/tn726c406.jpg


www.xlsport.hu/wp-content/uploads/2016/06/TEK-Logo-1.jpg

4 #3 Posta Imre
- 2016-10-06 18:01
Ja, ja Kaméleon, jó alájuk baxtunk, csak úgy füstöl azóta is! Még az a jó, hogy nekik egyre rosszabb, nekünk meg ...
272 #4 Kameleon
- 2016-10-06 18:15
Imre, tartják a látszatot, mikor már a "másik" rÉg kész. Most a nyomás fokozata duplára kapcsol, hogy a megvezetett észhez térjen. Nem sok fog maradni, de szûkséges.
4 #5 Posta Imre
- 2016-10-06 18:37
Kaméleon , pont errõl beszélek. Én is tartom a látszatot, hogy tartom a látszatot. s_hihi [movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=5V1q33xLbaw[/movie]

Ja, ma voltak nálunk a rendõrkék. Feljelentés alapján. Sémi gáz, csak tennap egy vevõ ottfeledte a buxáját, a soron következõ meg eltette a táskájába aztat, ami nem a sajátja. Kamera vette, most meg mehetünk megent bíróságra, meg a többi idiótaság. Te, mikor meglátom a "rendõröket" leginkább a kést verném beléjük ott és azonnal. Persze demokratikusan, hogy Gerrynek se lehessen kifogása.:P
236 #6 Vazul
- 2016-10-06 19:32
"Ezek a zsidó rendõrök, akiket mindenki gyûlölt és akiktõl mindenki rettegett, bármilyen német parancsot szemrebbenés nélkül végrehajtottak."
http://lovasistva...befejezes/
116 #7 livia
- 2016-10-06 21:17
Vazul! Még a saját fajtáját is simán kinyírta, ha két perccel tovább élhetett. Gyekértelen a " lelkem".
238 #8 bivaly
- 2016-10-06 21:41
Szalonna !

Az internet tuti megmondó, halálbiztosan igazat mondó híreinek szívószálon át nézegetése, egy idõ után kicsit beszûkíti a látókört. Hiheted, hogy nem. Neked külön, lásd megbecsülésem, kifejtem, hogy mi a különbség a nem és az el nem mentek "szavazatai" között. Tudjuk kb. helyesen, hogy a kérdés felvetése felesleges, mert normális ember, ha magyar ha nem, ide semmi féleszû, idegbajos, analfabéta kuki-mukit nem szeretne beengedni. Vannak jogi játszmák, amik szükségessé teszik a hülye kérdések feltevését. Akkor is, ha evidens a válasz. Ez az egyik. Vannak, még a kérdés feltevésnek is, nemzetközi konzekvenciái, még akkor is, ha ezt kevesen, vagy senki nem ismeri fel, és el ! Mindent egybe vetve, a "válasz" akkor lett volna jó a kérdésre, ha senki nem megy el szavazni, elenyészõen kevesen, pár ezren. Ez kizárható volt minden szempontból. Tehát a másik helyes, megint csak mindent figyelembe véve, ha elmegy a lehetõ legtöbb ember, és nemmel szavaz. Nem baj ha nem érted. Az eredmény így is jó, csak kifogásolhatóan kevés, tehát a támadóknak tápanyagot jelent a több mint egyharmad. Végletesen a nulla, vagy a 100 százalék lett volna az igazi tökön rúgás ! Nem baj ha nem érted. Arányaiban kell kezelni a dolgot, és bár letörtem, de így is jó.
Ki nem szarja le Orbánt meg az EU-t, Brüsszellel az élen ? Már leírtam párszor, hogy a vakok értekezése az ég kékjérõl, meg a fû zöldjérõl komoly és szép tanulmány, a politikai korrektség szempontjából, egyébként meg szart sem ér ! De te, ti, ezt hangoztatjátok. Szeretem a tisztánlátásotokat a fentiek tükrében. Nem avval kell foglalkozni, hogy melyik fõfoglalkozású szarházi ugat hülyeségeket pro, és kontra ! Nem avval kell foglalkozni, hogy Kovács 29 ostobácska királyfi, Nagy 12 ostobácska királylánnyal mirõl szófosik nyilvánosan, vagy privát ! Az eszedet kell ( kéne) használni, hogy megítéld, hogy egy ilyen szituációból milyen hasznot húzhat az ország. Megrekedtetek a "mindenkinek a kurva anyját" bekezdésnél. A baj az, hogy évtizedek óta !
238 #9 bivaly
- 2016-10-06 21:46
Rossz helyre ment, mert ??? Át tudod tenni Gerry ?
8 #10 miskolcilaci
- 2016-10-06 22:21
kepfeltoltes.hu/161006/2__2__www.kepfeltoltes.hu_.gif
120 #11 Vakeger
- 2016-10-07 09:59
Bivajnál a pont! Én lusta disznó voltam rendesen leírni. Még lehetne szájbarágósabb is, de nekem már nem megy ez...
236 #12 Vazul
- 2016-10-07 20:50
Mielõtt bárki is megjegyezné: némileg más téma, habár minden mindennel összefügg...
Filmajánló:
Démoni doboz (dibbuk, valóságban létezõ talmudista zsidó vallási doboz) c. horrorfilm

Történet:
A nemrég elvált házaspár, Clyde (Jeffrey Dean Morgan) és Stephanie Brenek (Kyra Sedgwick) egy kirakodóvásárra mennek két gyerekükkel, Emmel (Natasha Calis) és Hannahval (Madison Davenport), ahol Emnek megtetszik egy régi doboz (Dybbuk), amelyre héber feliratokat véstek rá. Clyde megveszi a dobozt Emnek. 
Film:
http://videa.hu/v...GapAXtjIUz

Onnan jutott eszembe, hogy tegnap néztem egy dokumentumfilmet "Halálos tárgyak" címmel. Szerintem megjátszották, egy dibbuk dobozról volt szó. Ez a zsidók õsi mágikus doboza, amibe állítólag gonosz ördögi lelkeket varázsolnak többek közt a holokauszttúlélõk, és ha kinyitod a dobozt meghalsz, vagy megõrülsz, illetve súlyosan megbetegedsz. Na itt is, akihez került a dokumentumfilmben a doboz annak meghalt a szomszédja, meg rokona, a másik is vérzett a szeme, megbetegett amíg el nem ásta a kertben egy katonai ládában jó mélyen...meg ilyenek.

Szóval jó, hogy kezdik összekötni a zsidókat ezekkel a beteg és horrorisztikus dolgokkal, mert a beteg és horrorisztikus dolgok kizárólag tõlük erednek.
3 #13 Enid
- 2016-10-07 21:14
Vazul! Lesz, aki pusztan a magiara osszpontosit es ma igazandibol legalabb annyi igeny van a feketere, mint a feherre.

Eszkozok. A "hivatalos" vonal egyertelmuen e feketet tamogatja. Ezt bizonyitja alapbol maga a teny, hogy a magiat meg kellett osztaniuk, de nem maga a magia miatt. A "hasznaloja" miatt.
236 #14 Vazul
- 2016-10-07 22:11
Enid: Nem véletlenül mondta a Shinnyo-en irányzat japán halottlátó nõje mikor ide látogatott egy éve, hogy hazánkban az összes politkai meghatározó személy -pártoktól függetlenül- démoni irányítás alatt áll. Továbbá szerinte azért kell különösen foglalkozni a magyarokkal, mert a világban az egyik legtöbbet szenvedett nép, valamint sokan nem találtak megnyugvást haláluk után sem. Errõl az egyébként alázatos japán nõrõl konkrét és igen megdöbbentõ pédákat tudok személyes kapcsolat révén, de nem írom ide le a nevét, mert õ maga nem él az internet nyújtotta lehetõségekkel (szükség esetén privátba közlöm, évente 2-3 alkalommal ellátogat hazánkba).

Mindenesetre ez is egy érdekes dolog, fõleg amit Magyarország tekintetében mond. Nem sokban különbözik attól, amit pl. Imre mond., hogy minden párt és kormánytag cionista érdekeket képvisel.
3 #15 Enid
- 2016-10-08 19:40
Vazul! Kivancsian varom a privit.

A vilag minden kormanya es partja ilyen. Termeszetukbol adodoan.
Demoni iranyitas... hm... mit jelent ez pontosan? Hany neven lehet megnevezni "oket" szerinted? Ha van egy isten, kellett hozza egy ordog is...
Ide-alljnak nem rossz.
De mar most feszegetik, hogy Jezus... es feszegetik a Jewistent is, ebbol adodoan a zordog sem az aminek eladtak...
236 #16 Vazul
- 2016-10-08 21:46
Enid, válaszoltam priviben. Megjegyzem: bárcsak tudnám a választ a kérdéseidre... van egy kialakult kép bennem az eddigi tapasztaltokból, mégpedig az, hogy a másvilág ugyan olyan valóságos mint ez, és ott is ez a jó és rossz közti harc folyik.
Lehet mindez azért jutott eszembe, mert a napokban eltávozott közülünk Práczki István alezredes, volt hírszerzõ tiszt. Isten nyugosztalja. Anno azért kényszernyugdíjazták, mert az ellen emelte fel a hangját és az ellen harcolt, hogy a katonaságba és hírszerzésbe vezetõi és más szinteken mennyi zsidó van és épül be folyamatosan. Emellett 50 éves korától a magyar nyelvet kutatta, amirõl számos könyve születt, melyek kiadásra várnak. 10 nyelven beszélt, és könyvei arról szólnak, hogy a magyar a többi nyelvet meghatározó alap nyelv. Még idén nyáron azon dolgozott, hogy kiadják a következõ könyvét Dubaiban, ami a magyarság és zsidóság közti ellentétrõl és a zsidók ellenünk elkövetett évezredes gaztetteirõl szól, említve a holokausztipart. Itthon és nyugatabbra egy kiadó sem vállalta természetesen.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.11 másodperc
4,606,309 egyedi látogató