Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Úgy tûnik az öreg Gyõrkös nem adta olcsón magát!

GondolatokOlvasva Bõnyt, egybõl az MNA ugrott be. Nem írják, de Gyõrkös István lehetett a megtámadott, aki ezt a tetvet azért csak leszedálta. Követendõ példa, csak náluk, a saját fészkeikben és demokratikusan! Alakul! MNA, mi a lépés? Hajrá jóbik meg éjjenviktor? Baxátok meg, tényleg ez kellett? Fejbe lõttek egy rendõrt – életét vesztette - elfogták a támadót
Akció közben fejbe lõttek egy rendõrt Bõnyben. Az Origo úgy tudja: a rendõr belehalt a sérülésbe. A tettest tûzharcban elfogtál, megsebesült.

A Kisalföld úgy tudja, a rendõrség a Terrorelhárítási Központ (TEK) embereivel megerõsítve házkutatást tartott Bõnyben. Ekkor dörrentek lövések. Lapinformációk szerint egy rendõrt fejlövés ért, aki a helyszínen bele is halt a sérülésébe. (A Kisalföld helyi tudósítója csupán annyit tudott megerõsíteni, hogy bár a gyõri kórház mentõhelikoptere megérkezett a helyszínre, de onnan már nem szállt fel.)
Fotó: Forrás: kisalfold.hu - olvasói fotó
Bõny lövöldözés sérült TEK rendõr rendõrautó sérült meghalt agyonlõtték

A TEK golyóálló mellényes rendõrei a faluban mindenkit arra kértek délelõtt, hogy ne hagyja el a házát.


Fotó: MTI / Krizsán Csaba
Bõny lövöldözés sérült TEK,rendõr rendõrautó meghalt agyonlõtték mellkas

A legfrissebb információk szerint tûzharcban sikerült a támadót ártalmatlanítani, akit a TEK emberei gyomron lõttek.
Fotó: Forrás: kisalfold.hu - olvasói fotó
Bõny lövöldözés sérült TEK rendõr rendõrautó sérült meghalt agyonlõtték

A hirado.hu értesülései szerint „a feltételezett elkövetõ 74 éves, évekkel ezelõtt elvesztette az egyik gyermekét, azóta komoly problémái vannak.”A portál úgy tudja: két rendõr sebesült meg az akció során, közölük egyikük vesztette életét.

Információk szerint az idõs férfi a Magyar Nemzeti Arcvonal szélsõjobboldali szervezethez tartozott. Ennek kapcsán kezdõdött a rendõri akció és a házkutatás is.
Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2016-10-26 10:05
A Hídfõn még nem látni semmi "hírt" a zsidó-tetvek portyájáról.

Ha igaz, akkor nem így tervezhették. Istvánnak nem lett volna szabad lõni, max ellenállni, így felvezethették vona az MNA-t és a hozzá csatolt részeket is "politikai" irány-vona-lnak. Így se rossz, nagyobbat szól, csak egy féreg "rendõr" most még létszámilag "embernek" számít, és hát ugye egyelõre mg nem Duerte vezényli az irtásukat.

Lehet, ez az "oroszok elleni támadás" ebben az olvasatban. Következmények lesznek.

Hja, jöhetnek hozzámhoz is, már rég "esed-ékes". Csak nagy legyen a felhajtás, a gyerekeim lássák legalább milyen "fontos ember" lett az apjuk. Nekem úgy se hiszik el.
szabadriport.files.wordpress.com/2012/06/az-mna-vezetc591-felhc3advc3a1sa_2012-06-25-az-mna-vezeto.jpg

Azért István nagyon lõtt a szememben! Bár értelmetlen cselekedet volt, de nem értelmetlenebb, mint bármelyik másik lett vona.
4 #2 Posta Imre
- 2016-10-26 10:18
Provokációs terv az MNA ellen?
BelföldProvokációs terv az MNA ellen?
Tudomásunk van róla, hogy a Fidesz-diktatúra valamire készül a Magyar Nemzeti Arcvonal ellen. A kormány célja a különbözõ, általa militánsnak tekintett jobboldali szervezetek felszámolása, az Arcvonal pedig különösen szúrja a szemét.
A kisebb szervezeteket gyakorlatilag különbözõ módszerekkel már háttérbe szorították, szétzilálták. A Magyar Gárda, illetve annak utódszervezete elleni munkálkodás (melybe úgy tûnik, már a Jobbik is segédkezik) szemmel látható, a szervezet belsõ hibái miatt eredményes is volt.
A hatalomnak fogós kérdést jelent azonban az MNA. Nagy létszámú (és bázisa egyre bõvül), jól szervezett és felkészült. Sem a jogi eszközök, sem a belsõ bomlasztás nem mûködik, de esetünkben a begyûjtés sem járható út.
A hatalom nem buta, helyzethez mérten választja meg eszközeit. Egy kisebb radikális csoportot egyszerûen begyûjt, bizonyítékot is gyárt, ha kell. A nagyobb, de demokratikusabb szervezetet belülrõl bont meg, lejárat, szétzilál. Más esetekben zsarol, vádalkut köt, csendben visszaszorít. Az Arcvonal kezelése a fentiek miatt különösen kockázatos, ezért jól elõkészített munkát igényel. Helyzetelemzést, felmérést (megfigyelés, a lehetõségekhez mért beépülés), lehetõségek vizsgálatát, várható siker szondázását, provokációt, hazugságot, erõt és diktatúrát. Amit az alábbiakban vázolunk, egy lehetséges provokációs folyamat. Nem egy biztos, bizonyított elmélet, de a hatalom ilyen stílusú munkája elképzelhetõ, sõt esetünkben valószínûsíthetõ.
A cigánygyilkosságok idején felhívtuk a figyelmet, hogy a támadássorozat mögött titkosszolgálati munkát gyanítunk – ez a gyanúsítottak (pontosabban a hivatalosan megnevezhetõ gyanúsítottak) elfogása után igazolódott is. Akik ezt elfogadták, polgárháború kirobbantására történõ igyekezetnek értékelték. Mi inkább annak elõkészületi elemének, hangulatalapozásnak, a cigányság mozgósíthatóságának, felfegyverezhetõségének serkentése céljából. A dolgok mai állása szerint társadalmi szondázás volt, mellyel a gyilkosságok által kiváltott közvéleményt mérték fel. Ezért öltek gyerekeket, nõket, dolgozó cigányokat, és nem az arany nyakláncos börtöntöltelékeket, striciket. Az utóbbira egyértelmû lett volna a társadalmi válasz – azonban így sem jött be. A társadalom teljesen közönyös maradt. Rá kellett jönniük, hogy a cigányok utálata minden elképzelésüket felülmúlja.
Az újabb szondázás tárgyköre a rendõrök lettek. Az alsóõrsi támadás ellentmondásai mindenképpen mögöttes tényekrõl árulkodnak. Maszkos, golyóálló mellényes támadó, aki aztán állítólag fõbe lövi magát. A fekete terepjáró (itt is!), amit a szemtanúk „rosszul láttak”. Tanúk, akiket meg sem hallgatnak. És a többi ellentmondás. A lényeg, hogy meghal egy rendõr, és egy ártatlan áldozat. Ezúttal bejött, a rendõrökkel (egyelõre még) a társadalom szolidáris. Még a sünözõk is.
Tehát az eredeti forgatókönyv szerint a cigányok helyére rendõrök kerülnek. Akikre rátámadnak a szélsõségesek, vagy csak egy szimpla igazoltatás kapcsán tûzharcba keverednek velük. Kovács és Szabó rendõr hõsi halott lesz, és lehetõleg civil áldozatot is produkálni kell. A militáns szélsõségesek pedig rögtön köztörvényes bûnözõvé, rendõrgyilkossá válnak. Ezután el lehet kezdeni a szervezet jól elõkészített felszámolását, mellyel már a társadalom sem szolidáris. Így az eszkalálódás veszélye lecsökkentve, az utolsó ellenállási góc (reményeik szerint) felszámolható.
Nagy vonalakban. Extrém? Ebben a rendszerben?
Bükkfalvi Roland – Jövõnk.info
http://www.jovonk.info/2010/08/26/provokacios-terv-az-mna-ellen
· postaimre - 2010 08 27 ¦ 12:29:49 · 6 hozzászólás · 5495 megnyitás · Nyomtatás
http://ch-serverh...admore=201
86 #3 kovu
- 2016-10-26 11:23
azok a boldog békeidõk....s_f-ang
238 #4 bivaly
- 2016-10-26 11:36
Érdekesen haladnak a dolgok a Teréz körút után. Mi lesz még ? November 4.-én bejönnek az amerikaiak ? És addig ?
162 #5 fapipa
- 2016-10-26 11:59
rendõrt ölt az ismert náci !!

áci náci neonáci .........


http://b1.blog.hu...smert_naci
7 #6 virag
- 2016-10-26 12:13
Lelõttek egy rendõrt Bõnyben
Papp Károly oszágos rendõrfõkapitány is a helyszínen járt, egyelõre hírzárlat van az ügyben, a Központi Nyomozó Fõügyészség, az ORFK és a TEK délután 2-kor tart közös sajtótájékoztatót Gyõrben.
http://www.origo....loves.html

http://mno.hu/bel...tt-1368398
MNO hozzászólásban:" Királytigris • egy órája

Szervezet amely Szabó Alberttal van kapcsolatban.
1998-ban Szabó Albert személye körüli spekulációk és a belsõ támadások (fõleg a Magyar Nemzeti Arcvonal, valamint a MIÉP irányából, pl. a Magyar Fórum közölt egy cikket, amely szerint Szabó Albert szülei Izraelben élnek, melynek alátámasztására az útlevelérõl képeket is mutattak, benne több izraeli vízummal.
Csak nem megint provokáció?
139 #7 jozsef toth
- 2016-10-26 12:18
A valos igazsagot en nemtudom!
De ennek az embernek volt ver a f@szaba!
Nem csak a fotelbol verte a szamitto gep billentyuit!
33 #8 vizilo
- 2016-10-26 12:22
Mindenki aki nem kedveli ezt a " Buzi Kurmányt" világot az mind náci na persze rendet , erkölcsöt szeretne...)) Minden esetre kemény f@szu gyerek a Györkös 75-évesenn ...!
35 #9 Andrea
- 2016-10-26 14:01
A Hídfõ nagyon szûkszavúan nyilatkozott.

http://www.hidfo....tthonanal/
267 #10 Perle
- 2016-10-26 14:58
Ha már Györkös visszavonult, mi volt most hirtelen olyan fontos, hogy reggel 8 órakor megjelentek nála beszélgetésre?
Megnézném azt az "álompolgárt" is, aki rájuk hívta a rendõrséget most, miután nyáron láttak nála utóljára fiatalokat terepszínû ruhában.s_nezem
238 #11 bivaly
- 2016-10-26 15:39
Imre !

Annyi minden lehet a háttérben, de csak és kizárólag a lényegre ! Nem szeretem az eltaknyolt dolgokat, fõleg egy ilyen kérdésben. A királyi I-en, egy krumpli orrú Ságvári Endre, minden órában idézett felvétele látható. Az elkövetõ 5 vagy 6 lövést adott le gépkarabélyból ! Na emberek ! Itt kurvául nem stimmel mindjárt a dolog. Aki egy gépkarabélyból ( értsd AK- xxx) lead 5-6 lövést, ráadásul közelrõl, ott nem egy ember hal meg, hanem mind a kettõ, már ha ketten voltak !? Aki gépkarabélyból lead 5-6 lövést, azt soha nem lõhetik hasba, hacsak nem, elõbb hasba lövik, ami nem halálos, õ meg meghúzza a ravaszt !!!
162 #12 fapipa
- 2016-10-26 17:01
a facéról idemásolva :

Magyar Nemzeti Arcvonal: számtalan kapcsolat a Jobbikkal
Kovács AndrásKOVÁCS ANDRÁS2016.10.26. 13:5980
A Gyõrkös István vezette Magyar Nemzeti Arcvonal jelenleg valószínûleg a legaktívabb hungarista csoport. A szervezet egyik fõ feladatának a fegyveres harcra való felkészülést tartja. A Gyõrkös vezette Nemzeti Arcvonal és a Jobbik között is van kapcsolat. A csoport legutóbb azzal hívta föl magára a figyelmet, hogy 2015 októberében egy videót tettek közzé, amin a migránsok elleni fegyveres harcra buzdítottak.
ERRÕL TUDNIA KELL
Forrás: MTI/Kallos Bea
Világhírû párizsi fesztiválra megy Vidnyánszky Attila...
Forrás: MTI/Krizsán Csaba
Rendõrgyilkosság Bõnyben
Forrás: Facebook
Hosszú gyakorlatilag máris megnyerte a világkupasorozatot
Nyerjen Párizsi utazást vagy Tabletet egy kattintással!
A Magyar Nemzeti Arcvonal (MNA) a Szálasi Ferenc nevéhez fûzõdõ hungarizmus egyik mai képviselõje. Gyõrkös István a – az államszocializmus évtizedeit emigrációban töltõ – volt hungarista vezetõk állítólagos felkérésnek eleget téve 1989-ben, Magyar Nemzetiszocialista Akciócsoport néven újjáalakította a mozgalmat. 1992-ben a csoport több tagját õrizetbe vették, Gyõrköst pedig felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte a magyar bíróság – olvasható az Athena Intézet honlapján.

Rendõri készültség Bõny fõutcáján. Gyõrkös István, a Magyar Nemzeti Arcvonal vezetõje lõhetett le egy rendõrt
Forrás: MTI/Krizsán Csaba
Szabó Alberttal is együttmûködött
1994. április 27-én vezetõjük, Gyõrkös István egy budapesti sajtótájékoztatón az Arcvonalat hungarista szervezetnek nevezte, amiért
másnap letartóztatták.
A szervezet magát az eredeti Hungarista mozgalom kizárólagos jogutódjának tartja, mivel Gyõrkös 1995-ben hivatalos megbízással a mozgalom vezetését megkapta Tatár Imrétõl.

Tatár még 1980-ban kapta, Henney Árpádtól, aki Szálasi Ferenc kivégzése után vezette az emigrációban tovább mûködõ Hungarista Mozgalmat. 1994. április 20-án Ekrem Kemál György, Gyõrkös István és Szabó Albert közösen bejelentik a Hungarista Mozgalom megalakulását. A hármas formáció rövid életû, valamennyi vezetõ személyisége külön utakon megy tovább. Megbízatása alapján a Hungarista Mozgalmat Gyõrkös viszi tovább.

Fegyveres harcra készülnek
A szervezet egyik központja a Gyõr melletti Bõny községben található, ahol egy volt szovjet laktanya lõterén – illetve ehhez hasonló félreesõ helyszíneken – a csoport rendszeresen szervez félkatonai kiképzõtáborokat, amelyek során a szélsõjobboldali társszervezetek (Õrzõ Magyar Gárda, Pax Hungarica) fegyveres felkészítése is zajlik. A csoport egyik fõ feladatának a fegyveres harcra való felkészülést tartja. Az általa készített videofelvételeken iraki harci cselekményeket, terrorcselekményeket, illetve amerikai katonák meggyilkolását, holttestét mutatja be és dicsõíti azok elkövetõit.

A csoport nevéhez fûzõdik az azóta nemzetközi neonáci találkozóvá fejlõdött, budapesti extrémista megemlékezés, a „Becsület napja" hagyományának bevezetése.
1997-ben elsõ ízben az MNA szervezte meg az erõdemonstrációt,
amely a budai Várból kiinduló utolsó budapesti nemzetiszocialista hadmûveletre emlékezik.

Az MNA robbantotta ki a Szegedi-ügyet
Az MNA rendszeresen tart megemlékezéseket a Becsület Napján a Jobbik pártalapítványa által is pénzelt Betyársereggel. Mindez azért érdekes, mert a neonáci MNA azzal a Betyársereggel mûködik együtt, amelynek vezetõje Tyirityán Zsolt – aki korábban a Magyar Nemzeti Arcvonal aktivistája is volt – Vona Gábor Jobbik-elnök személyes jó barátja .

Az MNA volt az a szervezet, amely kirobbantotta a Szegedi Csanád-ügyet.
A szervezet folyamatosan támadta az EP-képviselõt zsidó származásával.
Késõbb az MNA szivárogtatta ki azt a hangfelvételt, melynek révén kiderült, hogy Szegedi Csanád uniós forrásokból ígért pénzt az õt származásával zsarolónak. Ezután a Jobbik eltávolította Szegedi Csanádot. Szegedi eltávolításában a legnagyobb szerepet Novák Elõd játszotta, akihez egyes hírek szerint a kuruc.infó nevû szélsõjobboldali portál köthetõ. Az MNA többször is publikált a kérdéses portálon. Szegedi távozása után az MNA vezetõje többször is kiállt a Jobbik mellett.

Szegedi Csanád származását is az MNA kezdette firtatni
Fotó: Tuba Zoltán
Kapcsolat a Jobbik és Gyõrkösék között
Az MNA mindkét szárnya kapcsolatokat ápol Orosz Mihály Zoltán érpataki polgármesterrel – Gyõrkös István egy beszéde az önkormányzat honlapján is olvasható. Vona Gábor korábban „elsöprõen pozitívnak" nevezte az „Érpataki modellt”. Orosz Mihály Zoltánnal többször együtt tartott lakossági fórumot is. Vona Gábor fejében még az is megfordult, hogy Oroszt felkérje a Jobbik alelnökének. Az MNA szolidaritást vállalt Orosz Mihály Zoltánnal, kitartást kívánt harcához.

Orosz Mihály Zoltán érpataki polgármester tevékenységét is elismerte Gyõrkös István
Forrás: Youtube
Az MNA részt vett a Magyar Hajnal megszervezésében is. A Magyar Hajnal emblematikus figurája a Jobbikból kitett Endrésik Zsolt, Kisgergely András és Lenhardt Balázs volt. Lenhardt azonban késõbb onnan is távozott. A Magyar Hajnal létrehozása kettészította az MNA-t, az MNA-ból kiszakadt csoportok késõbb a Kisgergely-féle Magyar Hajnal alapítói között tûntek fel, míg
a Gyõrkös István-féle szervezet látszólag a Jobbik felé kezdett kacsingatni,
a Jobbik vezetõségét és tagságát arra kérték, „ne azonosítsa a Magyar Nemzeti Arcvonallal az onnan eltávozott szakadár társaság Jobbik-ellenes tevékenységét"”.

Az MNA egyébként gyakran támadja is a Jobbikot.

Antiszemita nézeteket vallanak
A szervezet politikai ideológiáját tekintve hungaristának, illetve nemzetiszocialistának vallja magát. Célja „egy szebb, emberibb jövõ” kialakítása, amiért „kíméletlen és megalkuvást nem ismerõ harcot” vív az „erkölcstelenség”, „a pénz és a nagybankok zsarnoksága”, „a természetellenes megnyilvánulások” és „a judaizmussal átitatott anyagiasság” ellen.�A szervezet nyíltan antiszemita nézeteket vall.

A Szerb Köztársaság Belügyminisztériumának jelentése szerint a gyûlöletcsoport tevékenysége nem korlátozódik Magyarországra: 2005-ben a szervezet tíz tagját a szerb rendõrség letartóztatta, miután egy, a szélsõjobboldali extrémizmus veszélyével foglalkozó konferencián résztvevõ tanárokat és hallgatókat bántalmaztak az Újvidéki Egyetemen.

2010 õszén csatlakozott a „Megtisztulás éjszakája" elnevezésû nyíltan antiszemita kezdeményezéshez, amely az embereket körül vevõ „szemét elégetésével vette fel a harcot a Magyarországot megmételyezõ erkölcsi fertõvel szemben". A tûzben a gyûlöletcsoport tagjai a bankrendszer hazugságát jelképezõ banki kivonatok mellett
Kertész Imre Sorstalanság címû mûvét égették el.

Letartóztatás
Mint arról az Origo 2015 decemberében elsõként beszámolt, egy újnyilas szervezet, a Magyar Nemzeti Arcvonal tagja lehetett az egyik férfi, akit a TEK letartóztatott. Az Origo beszélt a IX. kerületben élõ gyanúsított szomszédaival, akik megerõsítették, hogy a férfi lakásán korábban is jártak már rendõrök, legutóbb a TEK kommandósai tartottak házkutatást.

Prohászka az egyik példakép
Magyar Nemzeti Arcvonal Prohászka Ottokárt a humanizmusáért, embertiszteletéért, mély hitéért és a magyar keresztény hagyományokhoz való következetes ragaszkodásáért és a népünk védelméért való töretlen küzdelme valamint a Hungarizmus megteremtéséért mélyen tiszteli. Gondolatait és tanácsait ma is változtatás nélkül ajánlják minden magyarnak és példaképként tekintenek föl rá.

Az MNA jelenleg valószínûleg a legaktívabb hungarista csoport. Igaz, az elmúlt években
az MNA több szakadáson is átment,
a szakadár csoportok magukat szintén MNA-nak nevezve folytattak tevékenységet, így nehéz megmondani, melyik akció mögött állt a „valódi" MNA. Az (egyik) MNA-ról legutóbb 2015. októberben lehetett hallani, ekkor egy toborzó videót tettek közzé, amiben a migránsok elleni fegyveres harcra szólítottak fel.
37 #13 HER
- 2016-10-26 17:08
http://www.kisalf...o/2494506/
"13.28 -
A Magyar Nemzeti Arcvonal egykori tagjaként bemutatkozó levélíró az alábbiakat juttatta el a kisalfold.hu-hoz:

½Az Arcvonal 2012 szeptemberében szakadt ketté, amiért az idõsebb Gy. I., a lövöldözõ, össze akart dolgozni nem liberális baloldali csoportokkal a kilakoltatások ellen. Ennek következtében 1:2 arányban szétszakadt a mozgalom, mert sokan nem kívántak ilyen elemekkel együttmûködni. Az emberek kisebb része követte Gy.-t, a nagyobbik, körülbelül 150 ember pedig az észak-kelet magyarországi regionális vezetés irányítása alá került.

Gy.-t nem rázta meg a szakadás, pár hetes nyugvást követõen a felerõsített propagandának köszönhetõen ismét nõni kezdett a taglétszám, bár a korábbit így sem sikerült elérniük.

Míg a keleti központtal rendelkezõ csoportnál folyamatos volt a lassú lemorzsolódás, addig ez Gy.-knél 2014 elején következett be, mikor egyik napról a másikra leállíttatta a nyilvános szerepléseket. Ezt követõen a különbözõ csoportok sorra váltak inaktívvá, olyan szinten, hogy az ismerõseim beszámolói alapján az idei "sas-hegyi" nyári táborukban mindössze 11 ember vett részt, javában a családból. Mára a két szervezet együtt nem tesz ki 30 fõt a még bent lévõ barátaim állításai alapján.

Tekintve, hogy mint az egyik dunántúli területi vezetõ, gyakran beszéltem vele, így számomra két dolog nem világos. Elõször, hogy miért kezdett el lövöldözni. Folyton arról beszélt, hogy nem a rendõrök és a katonák az ellenség. A tagságban nem egy katona, rendõr is volt.

Másodszor pedig, tisztában volt vele, hogy figyelik, nem ez volt az elsõ kivonulásuk, így teljesen ostoba, amatõr dolog lett volna illegálisan fegyvereket beszerezni, ráadásul több évtized ilyen "munka" után. Minden általam látott fegyvere engedéllyel volt tartva½ - olvasható a levélben."
4 #14 Posta Imre
- 2016-10-26 18:30
Na, hogy 'ízlik' a "forradalom" elõvezetése? Nem tudom mi van, szerencsére rég nem tartom senkivel a kapcsolatot, így nem bosszant mások napirend-szerû hülyesége, csak a sajátom és pár itteniét kell elviseljem, s nekik is engemetet.

Tehát "lementek" a forradalmi-ellenforadalmi vetítések a moziban és megvan (vagy mégsem van meg) a rendõrök kamurobbantója...így merítettek még egyet a szákkal, iszákkal. Istvánnal vagy 5 éve nem váltottunk szót. Nem "hiszem", hogy elmenTEK vona nála otthonról, hacsak nem az oroszok segítetTEK be kicsit, hogy hírértékû legyen a mozzanat. Engem már a múltkor hivatalosan is lekörnyezettanulményoztak, írtam is róla nem? Fel vagyok térképezve és nem kell hivatkozniuk a közel 10 éves titkosszolgálati megfigyelésre, lehallgatásra...egyéb faxságokra. A java most jön, de az is csak a kezdet kezdete.

Máténak a hír hallatán mondtam (õ volt itthon, mert ma délutános múszakban mentem, asszonnyal váltva egymást), hogy ha úgy hozza, semmit nem higgyen el senkinek. Nem tettem semmit, amit szégyellnem kellene, vagy bûncselekmény egy akármilyen "demokráciában" és még fegyverem sincs. Na jó, késeim, légpuska, íj ....

De mondottam néki, hogy Vera mindent tud rólam, velem kapcsolatban és bármi történjen, neki higgyen, ha nekem nem is.

Azért remélem, az öreg túléli és akárhogy is lõtt, önvédelembõl tette és ismeretlenül sem sajnálom azt, akit fejbe kólintot. irigylem is érte (már ha igaz a történet), bár jobban tetszene, ha nem ezen tetvedékeket kellene pacekba tömnöm ólommal, hanem akik mögöttük állnak, de hát ha a helyzet úgy hozza, Meghalni rég nem félek.s_vigyori
4 #15 Posta Imre
- 2016-10-26 18:42
Azért a magam részérõl sok ilyen "gyászhírt" szerenék még olvasni és igen, századostól fölfelé úgy nagyjából a teljes listát! Megérdemelnék? Naná!

Gépfegyveres ölt meg egy rendõrt Bõnyben – õt gyászolja a rendõrség

Holnapján búcsúzik a rendõrség attól a 46 éves nyomozótól, akit szerda reggel egy gépfegyveres férfi ölt meg Bõnyben. Pálvölgyi Péter 46 évet élt.

“Szolgálatteljesítés közben 2016. október 26-án életét vesztette Pálvölgyi Péter rendõr õrnagy, a Készenléti Rendõrség Nemzeti Nyomozó Iroda kiemelt fõnyomozója. Magyarország Rendõrsége megrendülve és együttérzéssel osztozik az elhunyt rendõr családjának fájdalmában. A rendõrség a rendõrségi épületeken gyászzászlóval, a szolgálati gépjármûveken gyászszalaggal tiszteleg elhunyt munkatársának helytállása elõtt.

Pálvölgyi Péter õrnagy 46 éves volt és 25 évig szolgált a rendõrként. A Nemzeti Nyomozó Iroda kiemelt fõnyomozója volt. “Kiváló embert, kitûnõ kollégát ismertünk meg benne” – mondta Papp Károly országos rendõrfõkapitány Gyõrben, a halálos támadás kapcsán tartott sajtótájékoztatón.

24.p3k.hu/app/uploads/2016/10/palvolgyi-peter.png

Ahogy arról beszámoltunk, az NNI házkutatást akart tartani a gyanúsított házában szerda reggel. Még be sem jutottak hozzá, amikor a 76 éves férfi tüzet nyitott. Az áldozatot a fején érte találat. Ezután a rendõrök is használták a fegyverüket, a támadó pedig – bár megsérült – elbarikádozta magát otthonában, fenyegetõzött és közölte, hogy nem akar senkit látni a közelében. Azt mondta, hogy bárki legyen is az, végezni fog vele. Terrorelhárítók indultak el Budapestrõl illetve Gyõrbõl. Akkor még azt a jelzést kapták, hogy kollégáik megsérültek. Megkezdték a nyomozó kimenekítését, ám ekkor már tudták, hogy belehalt sérülésebe. A férfival már útközben tárgyalni kezdtek, és észrevették, hogy folyamatosan romlik az állapota, ezért rajtaütöttek. Ekkor újabb lövések már nem dördültek.

Az áldozatot támadó fejbe lõtte. Sérülései olyan súlyosak voltak, hogy az eddigi adatok szerint az életét semmilyen módon nem lehetett volna megmenteni.
http://24.hu/belf...rendorseg/
238 #16 bivaly
- 2016-10-26 19:09
Imre !

Igen jól emlékezem Szabó Albert vonulásaira, a "fogaskerekére", meg a Corvin elõtti mûsoros estekre, dálutánonként. Meg, hogy izraeli elõélete volt ! Hmm ! Akinek volt a kezében fegyver, tudja jól, hogy amit mondanak az nem igaz, mert nem lehet igaz. Az, hogy lõttek, erre is, meg arra is, az ugye valószínû, de hogy úgy nem ahogy elõadják, az egészen biztos.
Megint csak feltûnõ, hogy a belügyminiszter hõsi halottá nyilvánította a rendõr tisztet, de nincs belügyminiszter mert nem jelenik meg, és a Teréz körúti eset után sem rémlik, hogy a legnagyobb belügyér, mindenki Sanyi bá' ja megnyikkant vóna !? Csak nem valóban kinyikkant, mint sokszor modtad ?
Ami meg a szarkavarást illeti, kezdõdik nagyban, csak fokozatosan kapcsolják be a motorokat, ne hogy túl nagy legyen az áramfelvétel, és leégjen a táp kábel. Hiába, vigyázni kell, szükséges a lágyindítás.
130 #17 kisvakond
- 2016-10-26 19:29
Szóljatok, ha hülyeség.

Arra gondoltam, hogy lehetett ez (is) belsõ akció. A fejbelõtt rendõrnek szóltak, hátrafordult, ekkor fejbelõtték. A boncolásnál annyit állapítanak majd meg, hogy a homlokán ment be a golyó. És mivel a házba akart bejutni, csak onnan jöhetett a lövés...

A liberált média örömünnepet ült ma, "ugye, hogy ugye" alapon. Nem is a migráncsok a veszélyesek, hanem a nácikok...

Nagyon kíváncsi leszek, hogy kiderül-e egyáltalán... még a mi életünkbe, mi is történt.

Eközben a jóbikos kapcsolatot feszegetik: http://www.origo....alrol.html , valamint a jóbik darálóba menetelést üdvözlik: http://www.origo....tarki.html

A zemberek meg mondjuk úgy naívak. Nemrég mesélte nekem egy, hogy örül, hogy a jóbik alól sorra kihúzzák a témát, mert cigánybûnözés nincs, sok pénz kell a megoldáshoz és idõ, merthogy a cigányok sem szeretnek így élni :o

Szóval akkora a sötétség a fejekben, hogy nem is érdemes foglalkozni lassan senkivel. Imre is belefáradt, amit megértek. Nem jött még el ideje semminek.
4 #18 Posta Imre
- 2016-10-26 19:34
Bivaly, Szabó Albert? Olvasgass kicsit. Szabó Albert újratöltve!http://ch-serverh...18&m=8


bubó Doki <doki.bubo@gmail.com>

20:07 (11 perce)

címzett: orfktitkarsag; Ügyelet; info; knbsz; Nemzetbiztonsá.; Press; brfk; isremb; rusemb

Gratulálok!

Profik vagytok. Bár vagy 5 éve nem váltottam szót Györkössel, le a kalapom ellõtte, bármelyik "szolgálat" diszponálta is a mostani provokatív akcijótokat. Remek "politikai" (értsd: zsidó-maffia) szarkenegetésre lesz jó. Azért köztünk szólva, sok tetvedék "rendõrötök" megérdemelné a fejbelövést. Remélem meg is kapják, fõleg a fõtiszti kar, de az alja is mehet a darálóba. Érzitek, hogy változóban van a "világ"? Valami megmozdult és már nem áll meg, míg végére nem járunk a teljes palettának. Bár az MNA nagyon elment orosz "seggnyalásba, de sok remek magyar van köztük. Ha minden szakad, azért pár rohadékot kö-züllõtTEK én is szívesen bevállalok...persze demokratikusan! Jöhet a lista, szerinteTEK melyik rohadt zsidó és hazaáruló mocsodék "magyart" kellene likvidálnia az elsõ körben nyilvánosan a "rendõri" és a csatolt állományokból, szolgálatoktól...csak azért, nehogy tévedés történjen. Mert tévedni...emberi..., de jó tudni, hogy ti nem vagytok már rég azok. Nagyot nem tévedhet itt már az ember.

Na, csináljátok csak tovább a hülyeséget és hulljon a férgese!

Györkös István ma történelmet írt, s bár sok bolondságával nem érTEK egyet, ez a mai felülírt mindent. Kár minden szóért. Az illiberális demokráciába belefér, nem? Ha az álpintér sanya és ti beleférTEK, akkor több vagonnyi trágya és egy Duerte -szerû tisztogatás sem fog ártani. A hangolás már megyen.

Posta Imre

BRFK Ügyelet

20:07 (11 perce)

címzett: saját magam
Tisztelt Hölgyem / Uram!Tájékoztatjuk, hogy elektronikus levelét a BRFK Tevékenységirányítási Központja fogadta, azt az illetékességének megfelelõen továbbítjuk!Tisztelettel:BRFK Tevékenységirányítási Központ
bubó Doki <doki.bubo@gmail.com>

20:17 (2 perce)

címzett: BRFK
Az nagyon fasza! Továbbítsátok csak a zilleTEKesnek! A lényeg a szolg-állati út, meg a lojalitás, no meg a havi apanázs a számlán. :-)) biomassza.
6 #19 anzsi a macska hala
- 2016-10-26 21:02
Elküldték a selyem zsinórt, Õ meg mi mást tehetett volna? Még el sem kezdõdött, és már le volt játszva...
Nekem meg néhány napja úgy visszhangzik a telefonom, mint ha Tihanybból hívnának. Szerintem nekTEK is.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.13 másodperc
4,702,071 egyedi látogató