Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Gyõrkös István mégis ártatlan?

GondolatokMost jött a hír, hogy a bõnyi "ügy" egészen másképp esett, mint amirõl eddig beszámoltak. Belsõ információra hivatkozva, annak hitelességét nem kérdõjelezve a következõ információ hangzott el: "a házkutatást három személy foganatosította. Már bent voltak a házban és míg a két rendõr a kutyákkal volt elfoglalva, a harmadik valamilyen oknál fogva "bepánikolt" és fegyverét használva hasba lõtte Gyõrkös Istvánt, majd lövésével saját kollégáját hátulról találta el. A forrás egy nõi személyt említ. Röviden ennyi, de ha így esett, érthetõbb a késlekedés és a "pánik". majdnem Jimmi a "király" esete, csak kicsi tódva-fódva. A gépkarabélyról annyit mondtak, hogy egyes lövésre korlátozva, engedéllyel volt tartva." Akár még igaz is lehet ez a verzió, de minden esetre úgy néz ki, hogy Istvánnak élve nem lett volna szabad elhagyni saját portáját. Akárhogy is esett, Pintér Sanya halott és ez így rendben is van.

Persze lehet mindez dezinfó is, jól tudva kihez kell eljuttatni és miért, de ezt már had ne én döngessem el, hisz láttunk már itt pár cifrább "rendõrségi" titkosszolgálati operatív kavarást. persze mindezt a saját érdekünkben teszik, jó pénzért. A Gyõrkös-féle jóbbikos zsidó-csordával való összeborulás nekem se tetszik, sõt, de nem szeretném, ha az öreget mégis kinyiffantanák, alkut kötve a háttérben...


Na legyeTEK szépek és okosak, meg jók is és ne dobáljátok kõvel a Holdat, ne egyeTEK homokot...

Ja, és nyugodtan szeretnék aludni, mert sok munkám lesz holnap is. Nem kell hívatlanul bekukkantani hozzánk, az asszony erre nyomatékkal felhítta a figyelmem...én meg továbbítom nekTEK!


feladó: bubó Doki
címzett: orfktitkarsag@orfk.police.hu;
Ügyelet BRFK ;
info@ih.gov.hu;
knbsz@knbsz.gov.hu;
Nemzetbiztonsági Szakszolgálat ;
Press in USA Embassy ;
brfk@budapest.police.hu;
isremb@alarmix.net;
rusemb@t-online.hu;
tek@tek.gov.hu
dátum: 2016. november 6. 20:09
tárgy: Györkös István mégis ártatlan?
küldõ: gmail.com
: Fontos a varázsgömbünk szerint.

Hozzászólások

30 #1 osmagyar
- 2016-11-06 21:16
Nekem furcsa a nagy csend a család (fiúk) részérõl. Biztosan tudtak beszélni már az apjukkal és az anyjukkal is, tehát tudhatják hitelesen mi is történt azon a bizonyos napon. Rendõri balfaszság esetén tuti, hogy a rendõrök el akarják hallgatni a történést és zsarolják Gyõrköséket. Amíg az öreg a kórházban van, addig szerintem nem lesz érdemi infó a családtól emiatt. Az is furcsa, hogy sehol sem említik a hírekben, hogy a karabély legális vagy illegális volt-e. Csak hogy még nagyobb legyen a káosz.
238 #2 bivaly
- 2016-11-06 21:42
A legelejétõl nem volt hihetõ a történet ! Miért ? Mert elhangzott, hogy Gyõrkös "gépkarabélyból" leadott 5-6 lövést. Aki ezt a nem néven nevezett szerszámot már vette a kezébe, ( népszerû nevén Kalasnyikov géppisztoly ), meg még lõtt is vele, az pontosan és jól tudja, hogy evvel nem lehet fejbe lõni senkit ! Megint csak miért ? Mert az a 7,62-es kis lõszer úgy jön ki belõle, hogy akit eltalál, az darabokra hullik ! Nem luk lesz a homlokán, hanem fej nélküli test ! Pár lépésrõl meg pláne !
És ha a legelejétõl már ez nem stimmel, akkor gyakorlatilag semmi.
139 #3 jozsef toth
- 2016-11-07 00:20
Szoval mert kert bocsanatot a lokot fia?
Mert en sohase kernek bocsanatot azert mert ugy jonnek a hazamhoz mint a betorok!
Kerem ez szakmai artalom!
Es ha a hentes elvagja az ujat az csak azert tortenik mert nem fityelt jobban a munkajara.
Szoval szarok az ilyen hosihalottak sirjara!
Elbasztatok idiotak! Gratulalok nek-TEK !
30 #4 osmagyar
- 2016-11-07 05:30
jozsef toth! Lehet avval zsarolják a rendõrök a Gyõrkös fiúkat, hogy apjuk nem hagyja el élve a kórházat, ha beszélnek. Nagy esély van rá, hogy a kórház után elõzetesbe megy az öreg, tehát az adu a még a rendõrök kezében marad és ez nincs elõnyére az igazság kiderülésének. Az biztos, hogy a rendõrök össze-vissza hazudoznak, ennek pedig oka van. Elõször azt adták be a köznépnek, hogy Gyõrkös amint meglátta a rendõröket, szó nélkül tüzet nyitott rájuk. Majd kiderült, hogy a fejbe lõtt rendõrt nem tudták kihozni a házból, csak a TEK megérkezése után. Hogy került a házba? Az öreg elkezdett lövöldözni, a hõs zsaru a golyók között cikázva megrohanta a házat? Az öreg fejbe lõtte a ház ajtaja elõtt, majd behúzta a házba esetleg haslövéssel már? Na ne már, vicc kategória ez. Az öreg életbiztosítása szerintem az események tényleges ismertetése lenne.
4 #5 Posta Imre
- 2016-11-07 06:08
Na gyerökök mi van? Rakjuk össze a már elhangzott dolgokat.

Tehát valakit hátulról és nem hátba lõttek. A rendõrök a kutyákkal voltak elfoglalva és fenyegetõztek. Istvánt hasba lõtték. Húzták az idõt. Ifjabb Gyõrkös közvetített. Id.Gyõrkös csak a kórházban tudta meg, hogy valakit meglõtt. Egybõl kapott ügyvédet. A felfegyverzett rendõrnõrõl egy kuka sincs, de arról igen, hogy két kocsival voltak kint, vagyis bent a házban....a "szakértõk" szerint a rendõrök több esetben is "hibáztak". Belsõ vizsgálat indult. ...

Õsmagyar, igen, a fiúk nyilatkozata arról szól, hogy vagy tudtukkal, vagy tudatlanul, de belementek a "játékba" és alkut kötöttek. Mit ajánlottak fel nékik, vagy mi a zsarolás trágya, nem tudom, de nincs is jelentõsége. Ha több lövés is eldörrent, sorozat biztosan nem, viszont szimulálni kellett a tûzpárbajt. Az akciót egyértelmûen felhasználják és terelik a "szélsõjobb", jóbik zsidó-náci-g.cik és az orosz kapcsolatok irányába, reklám célzattal (is). Ja és még valami! Tegnap egyik "ismerõsöm" mondja, hogy a "nemzeti körökben" közismert mondja, hogy ez a pintérsanya nem az, mert õ ismerte a régit, a ragyásabbat, viccesebbet. Ismerõs mondja néki, hogy postaimre nem errõl ugat már sok éve? Sanya halott, bár nincs jelentõsége. Ezt a "hírt" sem fogja cáfolni senki, sõt a "nemzeti portálok" is messzire elkerülik, mert se nem nemzetiek, se nem..., de hagyjuk is.
154 #6 kakas
- 2016-11-07 10:14
Megy a ködösítés,hülyítés ezerrel.Nézd meg itt is!http://www.activi...video.html
139 #7 jozsef toth
- 2016-11-07 12:04
Minden esetre ilyenkor a zsido es segnyalo mediak ,ossze vissza hazugsaga a rendorsegi szarkeveressel,milyen jog allamnak akarjak magukat mutatni!
HAT ILYENNEK !!!
Szoval hany milliardra lehet oket most perelni??
Fojamatos hazugsa, felrevezetett infomaciok es , nem utolso sorba le NACIZNAK egy artatlan igaz Magyat aki csak a hazajaert szeretet volna tenni valamit.
Ezt meg az is betetezi ,hogy GYLKOSNAK is elneveztek!
Szoval hajra ! Igaz Magyar jog ,torveny es TERREOR GENSZERIZMUS !
Remellem vigya es sanyika orul a siker ermenynek.
Es ilyenkor holvannak az igza nagy Magyar jogaszok??
Ok nem olvassak az ilyen hireket?
A rohadas remellem elobb vagy utobb rajtuk is igy vegzodik!!!s_ratata
267 #8 Perle
- 2016-11-07 13:28
Valóban olyan ez a Györkös -ügy, mint valami false flag akció.
Évekig nem volt semmi bajuk a mozgalommal, mert nem is lehetett egyetlen veszélyes mûveletet a rovásukra írni, most pedig velük kezdték a szélsõjobb elleni akciót az eldördült lövések miatt, amelyrõl még azt sem tudjuk, ki tüzelt kire és mibõl.
Ezzel a szélsõjobb ellens akcióval több legyet akarnak leütni egy csapással, Vona pártját az orosz kapcsolattal. Ezt is azért mert a kapcsolattartó állítólag az a személy, aki a parlamentben a kettõs álompolgárságú képvisekõket nemzetbiztonsági kockázatnak tartja. Ami valóban az is. Azzal, hogy tovább feszegetik az orosz kapcsolatot, tovább rombolják az oroszokkal eddig fentartott jó viszonyt, amit a napokban " "sikeresen kikezdett" az LMP ájvékolása egy 56-os orosz cikk miatt. Közel 50 éve olvasgatom az orosz sajtót, de eddig egyetlen írás nem került a szemem elé, ami pld. a magyar katonák II.vh. alatt Oroszországban elkövetett kegyetlenkedéseiról szólt volna , egészen az elmúlt napokig.
Miért jó az nekünk, ha kikezdünk a földrajzilag szomszédos, eddig velün k jó viszonyt ápoló Oroszországgal?
243 #9 Magus
- 2016-11-07 13:50
-Akkor mégegyszer:
-kop-kop
-Ki kopog?
-midíg rögzisd(lehetõleg videóra)legjobb ha egyenesen feltöltöd a netre(live stream, youtube)vagy skypon hívod a havert aki rögziti,
így a rendõr/tek máris hivatalos keretek közé siklik(jogodban van közalkalmazottakat felvenni),
még mielõtt nem mondanál semmit nekik:
név, állomás, szolgálati szám(vagy mi a szösz az azonosító) igazolvány elkérése és hosszas ellenörzése
-házkutatáshoz egy bírói vézés kell, aláírva és lepecséttelve, enélkül ne nyits ajtót, vagy csapd be magad után....
Jogodban áll halgatni! Hiszen bármit mondasz azt ellened használják majd fel, hidd el bármit is modasz azzal csak rontasz a helyzeteden....B)
-sose feledd hogy a hivatalos szerveknek jogában áll hazudni neked, ha te hazudsz nekik azt viszont büntetik, ha "ártatlan" vagy, még ha az igazat és csakis az igazat monod, akkor csak egy "tanu" kell nekik aki ellentmondásba kever: "mintha õt láttam volna..."-szóval :KUSSS
FBI és egy Free Palestina aktivista nõvérke felvétele:
https://www.youtu...kZusZYywNg
üdv!
4 #10 Posta Imre
- 2016-11-07 15:08
Olvasóm hítta fel figyelmem Kásler baromkodására. Ittan ni! http://kaslerarpa...

Igen, így születnek a mesés költemények, legendák! Árpi ügyes gyerök, volt, van és lesz. Embernek egyelõre gyatra, de pont megfelel a közegének.

Gyõrkös István és egy MNA-s társa az MFNK alakulásakor ott volt, mint meghívott, "megfigyelõ". Gyorsan kiderült, nem akarnak "csatlakozni", ez nem is volt téma. Nem volt vita, bár Árpi jól emlékszik, csak Forintos Gyula (Tengeralattjáró Gyula) tette õt szóvá...s mint az idõ igazolta, nem is véletlenül. Gyõrkösnek szava nem volt Árpihoz, se -ról. Ennyit errõl. A többi meseköltemény se semmi, ha már itt tartunk. Árpi és Tivadar vállalta magára a pénzügyi "háttér megszervezését", nem sok sikerrel. Árpi akkoriban sûrûn tette meg Smart sportkocsijával a Gyula-Budapest távot, tudtommal jobbára a venezuelai nagykövetnél és ki tudja hol bóklászott. Mindegy is. Egy alkalommal hívott, hogy üljek kocsiba mert van ember, aki tán pénzzel támogatná sz ügyet, de nekem kell beszélni vele. Nos, lehet, hogy a szolgálattal így hozták össze, nem tudom, akkor eszembe sem jutott ez a verzió. A shooters idõs tulaja volt a személy, mint kiderült. Akkor építette át panzióvá a korábbi irodaházát. Elmmondtam egy rövid elõadást, õ meg benyúlt a táskájába és a több kötegbõl kivett egyet. Késõbb néztük meg, kerek millió volt benne forintból. Árpit kérdtem, hogy költségeire vegyen belõle, de õ ezt negligálta. A pénz hamar elment, MFNK pecsét, gyúrcsány öszödi beszéd angolra fordítása (ezt Árpi intézte és talán 40 ezer volt, ha jól tévedek), meg Tivadar szabadalmi hosszabbítása, meg egyéb ilyen apróságok (Kerecsen, Tulok..., meg persze a márkás piák és cigi, amit akkoriban sem fogyasztottam...). Folytassam? Az én emlékezetem él és nem úgy emlékszem, hanem arra, ami történt. Sajnálom Árpit, igaz, pár éve már eszembe sem jutott. Most is minek? Kár volt megpiszkálnia a dolgot. Ettõl neki sem jobb, nekem meg csak fájdalmasabb, hogy igen "ezek az emberek" voltak, akikkel együtt akartam valaha 'valamit".
238 #11 bivaly
- 2016-11-07 16:15
Na, mán ha szóba került. Az elmúlt 25 -26 évben itt annyi hazamegmentõ hazafi szaladgált az utcán, és szövetkezett, meg ellenszövetkezett, hogy már régen fel kellett volna szabadulnia az egész naprendszernek ! Hogy mi alól azt nem tudom, de fel kellett volna szabadulnia !
Kicsit komolyabban, ha én leírom egy blogon ( mindegy , hogy min, interneten), hogy megváltó vagyok, akkor én megváltó vagyok ? Most megint vissza köszön, és nem én hoztam fel a témát, amit már nagyon sokszor leírtam itt, ezért maradtam ki a "komoly és komolyan rendszert váltani kívánók" csapatából, mert tele volt ilyen figurákkal, és szituációkkal. Ahogy elnézem a dolgokat, gyakorlatilag magamat mentettem meg, hogy ne legyek balek ezek mellett a nagy harcosok mellett. Mennyi csavar, mennyi érthetetlen hátszél fújdogált bizonyos vitorlákat, hol hátra, hol elõre !? Egyidõben, ez ám a fizika, ugyan az a szél, kétfelé viszi a hajót !
Imre !
Elolvastam, hát no comment, de önfényezés ezerrel. Egyszerûen nem is értem, hogy hogy jön ide Gyõrkös ehhez a cikkhez ? Illetve értem, az meg nagyon messzire vezet. Ezt mondják úgy pestiesen, hogy haggyuk, hosszú !
9 #12 vala_ki
- 2016-11-07 17:18
"Szinte könyörögtek az orosz pénzért Gyõrkösék" http://index.hu/b...roszoktol/
Érdekes részletekkel

"A bizottsági ülésen a bõnyi rendõrgyilkosságról is derültek ki részletek. Eszerint Gyõrkös nem azonnal tüzelt a Nemzeti Nyomozó Iroda rendõreire, a támadást legalább egy húszpercnyi beszélgetés elõzte meg. A rendõrök azért is lehettek óvatlanok, mert Gyõrkös beengedte õket, a kutyáját is bezárta, igaz, késõbb megzavarodott."
254 #13 mujko
- 2016-11-07 17:20
Nagyon hiteles rendõrnek látszó személyek bezárják a kutyát magán területen ?
Utána tényleges mozgásba kezdenek ?
Hát na .
1.bp.blogspot.com/-EbeZ6CissR0/U30gjcj4U1I/AAAAAAAAIzA/UIocuHpbDfY/s1600/VAD%C3%81SZ.jpg
4 #14 Posta Imre
- 2016-11-07 17:26
Nem azonnal lõtt a hungarista vezér a rendõrökre


Bezárta a kutyát, ki-be járkált a házból és telefonált is Gyõrkös István, mielõtt egy lövöldözés során fejbe lõtte a Nemzeti Nyomozó Iroda fõnyomozóját, Pálvölgyi Pétert. A hungarista vezetõ valószínûleg lelki, nem pedig ideológiai okokból nyitott tüzet.

Múlt héten megírtuk, hogy Gyõrkös István bõnyi házához a meglõtt rendõrön kívül még hatan érkeztek házkutatásra, és azt is, hogy a sérült rendõrt fél órán át nem is tudták kihozni a társai, mivel a lövöldözõ férfi elbarikádozta magát. Pedig nem sokkal a lövöldözés után már több mint egy tucat rendõr volt a helyszínen, mégis csak akkor mentették ki a meglõtt fõnyomozót, amikor már a Terrorelhárítási Központ is a helyszínre érkezett. Most az is kiderült, hogy a házkutatásra érkezett hétfõs nyomozócsoport már egy ideje ott volt a Gyõrkös-rezidencián, mielõtt a lövöldözés elkezdõdött.

Ki-be járkált, telefonált a lövöldözés elõtt Gyõrkös

Gyõrkös István házához október 26-án reggel hét rendõr – négy nyomozó és három tûzszerész – érkezett, hogy a házkutatási határozatban foglaltak szerint illegálisan tartott fegyvereket, köztük gépkarabélyokat keressenek. Úgy tudjuk, a határozatban nem csak Gyõrkös István neve szerepelt, bár célszemély nem volt, hiszen a ház, vagyis "az objektum" átvizsgálása volt a cél.

A hvg.hu értesülése szerint Gyõrkös nem kezdett egybõl lövöldözni. Be akarta zárni a kutyát, aztán nem akarta beengedni a rendõröket, közben többször ki-be ment a házból, még telefonált is. Forrásunk szerint Gyõrkös nem ideológiai okokból nyitott tüzet (korábban õ is nyilatkozott arról, hogy magyar rendõr, magyar katona nem lehet ellenség), hanem valószínûleg lelki okokból szakadt el nála a cérna.
Helyszínelõk Gyõrkös István házánál Bõnyben október 26-án
© Túry Gergely

Gyõrkös István profiljáról valószínûleg már dossziényi adat áll a rendõrök rendelkezésére, ez segítséget nyújthatott ahhoz is, hogy egy vele kapcsolatos rendõri intézkedést hogyan célszerû végrehajtani. Kérdés, ebben szerepelt-e, hogy Gyõrkös ilyen lobbanékony lehet, vagy reakciója teljesen kiszámíthatatlan volt. Az is elõfordulhat, hogy a konfliktuskezelés nem volt hatékony az intézkedés során, de ezek olyan kérdések, amelyekre az NNI belsõ vizsgálata adhat majd választ.

Védekezés: Nem felfegyverzett férfihoz mentek, csak fegyverekkel teli házhoz

Korábban írtunk arról, úgy tudjuk, fõosztályvezetõi szinten született a döntés a házkutatási határozat jóváhagyásáról, vagyis egyebek közt arról, hogy nincs szükség a TEK értesítésére. Arról is írtunk, hogy ez a döntés szembemegy a vonatkozó kormányrendelet utasításaival. Ezt több forrásunk is megerõsítette, ám egyik forrásunk szerint ennél magasabbra is érhet az ügy.

Úgy tudjuk, most azzal indokolják a döntést, hogy elfogásról nem volt szó a határozatban, csak egy objektum átkutatásáról, ilyenkor pedig nem kötelezõ a Terrorelhárítási Központ értesítése. Ennek ellenére minden forrásunk szerint érthetetlen, hogy Gyõrkös elõéletének ismeretében és annak tudatában, hogy a házban fegyverek lehetnek, miért nem azzal kezdõdött a házkutatás, hogy a TEK bevetési egységei lefogják a férfit, mielõtt a nyomozók egyáltalán belépnek a házba. Árulkodó, hogy az NNI is tudhatta, hogy komoly arzenál lehet a házban, hiszen a nyomozói csoporttal tûzszerészek is érkeztek.

A Magyar Nemzeti Arcvonal az elmúlt években szinte teljesen a perifériára szorult, ennek ellenére, úgy tudjuk, a Gyõrkösék által kiképzésre használt bõnyi területen szinte az utolsó pillanatig volt "forgalom".
http://hvg.hu/itt...orokre#rss
238 #15 bivaly
- 2016-11-07 18:54
Imre !

Tudod, most hogy végig olvastam ezt a HVG cikket, beugrott valami ! Ki volt ez a Pálvölgyi Péter ? Tudod annyi szemét lett már a szemembe fújva, hogy ugyan erõsen könnyezem, de azért tisztán látok, merem remélni. Nem véletlenül ennek a szerencsétlen nyomozónak volt elõkészítve a dolog ? Nem tudott, vagy tudhatott valamit ? Olyan hihetetlenül össze-vissza beszélnek, hogy eszembe jutott, a körülmények rendkívül gyanúsan vannak tálalva, totális ellentmondás a sokadik verzióban is, nem lehetséges, hogy Gyõrkössel akarják elvitetni a balhét, rá lehet kenni, és eltették láb alól ezt a szegény nyomozót ? A többi a szokásos !
Biztosan túl sok amerikai politikai krimit láttam, nem ?
267 #16 Perle
- 2016-11-07 20:18
Valóban nem bontották ki az eset minden részletét talán még most sem.
Ki hisz ezeknek ezután?s_nezem
4 #17 Posta Imre
- 2016-11-07 20:22
Perle a "rendõrség" mindig és mindenben hazudik és ebben korszakos gyakorlata van tán a legelejétõl. Mindig is a "hatalmon" lévõ zsidó banda fegyvere volt a "társadalom" ellen és mindenhol. Ezt akarják most is megértetni.

Bivaly, nem kizárt, hogy a lövés célzott volt. Ismerõsöm ismerte a ko-bakoltat, de régebbrõl. Ahogy István, õ is csak leírható veszteség, no meg alkalmas a kommunikációs hadviselés illékony eszköze lenni.

Felmentették Budaházyt

Felmentették Budaházy Györgyöt, a 2009-es, március 15-ére szervezett tüntetés miatt indult perben. A vád szerint Budaházy megrúgott egy rendõrnõt, ezért hivatalos személy elleni erõszak bûntettében elítélte az elsõfokú bíróság, de most másodfokon kimondták, hogy nem bántotta a rendõröket. Budaházy szerint utaznak rá, holott nem õ, hanem a rendõrök viselkedtek jogszerûtlenül.

„Budaházy György vádlottat, az ellene hivatalos személy elleni erõszak bûntette, 1978 évi 4-es törvény 229ik szakasz I. bekezdés miatt emelt vád alól felmenti” – így fogadták hívei Budaházy György felmentését, aki ezúttal egy 2009-es tüntetés miatt ült a vádlottak padján.
http://hirtv.hu/a...yt-1370199
3 #18 Enid
- 2016-11-07 20:30
Tul sokszor elhangzott a "rendorgyilkos" kifejezes Gyorkosre. Gyanusan sokszor, nyomatekosan es behol abszolut hellytelenul. Ez olyan, mint a jusztismagyarvagyok, de nagyon...
Ameddig van, aki elhiszi...
4 #19 Posta Imre
- 2016-11-07 20:34
A lap azt írja, hogy Gyõrkös nem ideológiai okokból nyitott tüzet (korábban õ is nyilatkozott arról, hogy magyar rendõr, magyar katona nem lehet ellenség), hanem valószínûleg lelki okokból szakadt el nála a cérna.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 2.09 másodperc
3,517,725 egyedi látogató