Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Mire számíthat a "világ" Trump alatt

GondolatokKennedy nagy bravúrját ismétli meg és a FED-tõl a pénzkibocsájtást az állami szektorba helyezi. Ebbe már páran belehaltak, régi zsidó hagyomány szerint. Putyinnal látványos megegyezés, Kínával kiegyezés és számos katonai bázis bezárása szerte a világban. a "külpolitikában" sokkal kisebb "arc" lesz az "amerikai" és teret enged az orosz -kínai kibontakozásnak. Vagyis nem enged, ha-nem tehet mást. Európával a kapcsolat normalizálódik, területi átrendezõdés, térképészeti megoldások zajlanak majd, visszautalva némi "történelmi igazságtételere"...Az átállás nem lesz zökkenõmentes, mert van pár "etnikai" csoport, melynek mindez nem lesz ínyére. Igen, a zsidók! No meg a cigányok és pár elkeveredett elfajzott bûnözõi kör. A FEMA-táborok beüzemelése szükségszerûen megindul....

Április 5 - kifogja szélesíteni a rendõrség, katonaság, Nemzeti Gárda jogköreit. A jegybanki kötvény kibocsátásokat, elnöki jogkör alá rendeli. Amerikai multinacionális cégek külföldi off-shor bejegyzését megtiltja.- ezekbe az irányokba fog mozdulni....

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2016-11-09 20:22
Észtország: összeomlott a Nyugat-barát koalíció
Magyar Idõk
Az összeomlás szélére sodródott az észt kormány, miután a két kisebb koalí­ciós párt, a szociáldemokraták és a konzervatív Pro Patria-Res-Publica (IRL) lemondásra szólította fel a miniszterelnököt. „Harcolni fognak a jobboldali Észtországért” – mondta az Észt Reformpárt élén álló Taavi Roivas, aki elutasította a lemondást.

A 36 éves miniszterelnök a médiamegjelenést is lemondta hétfõn. Kiemelte: míg a koalíciós partnerek szóban kitartottak mellette, addig a populista média támadást indított ellene. Az ellenzék bizalmatlansági indítványt terjesztett be ellene, amelynek szavazása ma esedékes. A szociáldemokraták szerint „az észt állam vezetésének új energiára és gondolatokra van szüksége”.http://magyaridok...o-1157965/
118 #2 keepfargo
- 2016-11-10 01:53
Kedves Imre, honnan e kivansagmusor?

Mar az elso sora treFASZamba megy: Kennedy bravurja?

Vagy megintcsak humor iranti erzekenysegem (ill. annak hianya) kisert?

Nem vag ide de ide irom: latom, hogy Ho Chi Minh City is megjelolve forog a foldgolyon, ha bejelentkezem, de a keruletet nem jol adtak meg. Tehat a moszat, vagy tengeri hinar informacios rendszere itt a sos tengerviztol nem lat tisztan: a kerulet ugyanis nem stimmel. Na most ha meg akar talalni, akkor mire ez osszejonne neki, mar 2017 et irunk es en megint mashol vagyok. Mert egy 9 millios dzsungelbol egy megoly feltuno magyart eloallitani eltarthat egy-ket honapig is...
4 #3 Posta Imre
- 2016-11-10 05:54
Képfaragó, ha analógiát vélsz felfedezni, az nem a véletlen mûve.

Kuba már háborúra készül

Öt napig tartó nemzeti hadgyakorlatot rendeltek el Kubában, hogy a katonai csapatok készen álljanak egy sor ellenséges akcióra.

Bár a kormány hivatalosan nem Donald Trump elnökválasztási gyõzelmével indokolta az intézkedést, valószínûleg ez állhat a háttérben.

A stratégiai gyakorlatra hetedszerre adtak parancsot az országban. Oka általában az Egyesült Államok és Kuba között húzódó feszültség volt. Elõször 1980-ban Ronald Reagen megválasztásakor volt rá példa.

Donald Trump korábban megígérte, hogy megszakítja a Barack Obama által helyreállított diplomáciai kapcsolatot Kubával.

A bejelentés szerint a fegyveres erõk november 16. és 20. között hajtanak végre manõvereket. A lakosságot figyelmeztették, robbantásokat és fegyverropogásokat is hallhatnak az említett pár napban.

(The Guardian)
http://24.hu/kulf...ra-keszul/

Látj-átok a trendet? Tehát nem arról van szó, hogy az "elit" elindította saját leépítését és másik lábra helyezõdését, á dehogy! Nem felülrõl, hanem ez most alulról irányított népi bölcsesség...

A ciki benne, hogy az igazi "értelmiség" úgy lexarja a szavazást, mint a huzat, ezzel az egész mocskos színjátékkal együtt. "Rejtett" szavazók, hát persze!

Szakértõ: az amerikai elit nem tudta befolyásolni a demokráciát

Szakértõk szerint az amerikai elnökválasztáson nem kalkuláltak a közvélemény-kutatók a rejtõzködõ, elitellenes szavazókkal, akik Donald Trump republikánus jelöltet támogatták, de elhallgatták véleményüket a felmérésekben.

Az M1 aktuális csatorna szerdai mûsorában Mráz Ágoston Sámuel, a Nézõpont Csoport vezérigazgatója, akit arról kérdeztek, hogy az elnökválasztáson a demokrata Hillary Clinton gyõzelmét jósolták a közvélemény-kutatók, mégis Donald Trump gyõzött, azt mondta: részben rossz következtetést vontak le a kutatók, mert nem számoltak a rejtõzködõ, elitellenes szavazókkal.

Úgy fogalmazott: egyrészt azért gyõzhetett Donald Trump, mert az amerikai választási rendszerben nem az országos többséget kell megszerezni, hanem az egyes államokban kell gyõzni, másrészt mert a kutatóintézetek megfeledkeztek arról a néhány százaléknyi szavazókról, akik tudták, a „mainstream média elvárása, hogy Clinton-pártiak legyenek”, nem azok voltak, de elhallgatták a véleményüket.

Ugrósdy Márton, a Külügyi és Külgazdasági Intézet kutatója hozzátette: sok esetben a rejtõzködõ szavazók eldönthetik a választást. Felhívta a figyelmet: azokat az államokat megnézve, amelyeket Donald Trump meglepetésre tudott „elhódítani” 2012-höz képest, mint Pennslyvania, Wisconsin vagy Michigan, látható, hogy néhány tízezer szavazat döntött a végén, tehát a rejtõzködõ szavazók megjelenése fel tudja borítani az erõviszonyokat.

Mráz Ágoston arra a kérdésre, hogy mire célozhatott Orbán Viktor miniszterelnök, amikor Donald Trump gyõzelme után Facebook-oldalán azt írta, „a demokrácia még mindig él”, úgy válaszolt: az elit, „aminek nem volt demokratikus felhatalmazása”, Hillary Clinton oldalára állt, de kiderült, hogy a választók új elitet akartak, és a demokratikus intézményrendszer segítségével leváltották a régit a demokrata párt jelöltjével együtt.

A demokrácia gyõzelme ezt jelenti, hogy az elit nem tudta befolyásolni a demokráciát, hanem éppen fordítva történt – hangsúlyozta. Ugrósdy Márton elmondta: az említett három államban sokan a globalizáció hatásaként vesztették el állásukat, ezért szabadkereskedelem-ellenessé váltak. Számukra vonzó lehetett Donald Trumpnak az az ígérete, amelynek „valóságtartalma vitatható”, hogy visszahozza az amerikai állásokat, és leszámol a kínai konkurenciával.

Pontosan azokról az emberekrõl van szó – fûzte hozzá -, akik „nem számíthattak ebbõl a szempontból Hillary Clintonra”, akinek egyik kiszivárgott e-mailjébõl az derült ki, hogy „van a hivatalos véleménye, meg van az a véleménye, amit egyébként képvisel”, és így nem volt egyértelmû, hogy valóban a szabadkereskedelmi egyezmények ellen van-e.

Mráz Ágoston kifejtette: ahol vannak szabad választások, ott a 2008-as nagy gazdasági válság óta fordulat figyelhetõ meg, a válságra adott rossz válaszok, a megszorító intézkedések, a „lejáratódott” politikai elitek együtt igen erõs protesthangulatot alakítottak ki. Megismételte a Nézõpont Intézet álláspontját arról, hogy ebben a helyzetben vagy az elitek változnak meg, vagy õket változtatják meg, és az amerikai elnökválasztással szerinte az utóbbi történt.http://magyaridok...t-1162849/
376 #4 LJ1990
- 2016-11-10 07:18
Valahogyan lesz továbbra is... mindenképp, ha nem akkor meg overtime.(de ezt már sokszor halottuk.)Nem? :)
238 #5 bivaly
- 2016-11-10 07:23
Mráz haver !

A te kurva nagy karizmatikus Viktorod nem azt találta mondani, nem is emeilban, de közönség elõtt nyilvánosan, hogy "ne azt nézzék amit mondok, hanem amit teszek !"? Akkó' most mi van haver ? Ja, hogy megint hülyének vagyunk nézve, de nagyon ? Milyen demokráciáról beszéltek ti itt ? Ugye, ez az a kurva nagy semmi, amirõl fosni lehet a szót, és gereblyézni a vizet nagy kupacba, lehet ellene és mellette tüntetni, lehet rá hivatkozni mindenhol, és mindenkor, különben meg csak egy rohadt nagy nulla, és a világ megnyomorító "elit" egyik állandó együtthatója a politikai parasztvakítás egyenletében . A legbüdösebb gumicsontok egyike, amit a plebs már szarrá rágott. Tudjuk, hogy jólfésült görények vagytok, de ilyenkor átjön a képcsövõn a bûzötök is !
376 #6 LJ1990
- 2016-11-10 07:27
Amúgy Ti nem tudom mivel számoltok, de az biztos hogy kurva nagy szarban van az egész bolygó ha ezeken a geciken múlik...Direktbe kúrják szét, szüleztik nem "csak" az embert de ugye bár mindent.Bennem egy öröm él ezzel kapcsolatban, egy bolygón vagyunk.:) És nekem van idõm.
329 #7 gutai zub
- 2016-11-10 07:49
Mit lát a Világ Trump elõtt alatt után

Egy nagy filmszínházban a nézõközönség elfoglalta az ülõ helyeket.Folyamatosan vetítik a híreket a mozivászonra.

A közönség legnagyobb része nem érti a látottakat, vagy a legkisebb mértékben sem érdekli.

Egy kisebb csoport izgatottan és tudálékosan próbálja magyarázni, analizálni, rendszereket felfedezni a vászonra vetített képkockákban.

A harmadik, még kisebb csoport, helyérõl felugrálva fizikailag próbálja igazgatni, megváltoztatni, eltakarni, természetesen eredmény nélkül, a vetített, két dimenzíós képsorokat a mozi vásznon.

Néhányan, nagyon kevesen a nézõk közül veszik észre a hátuk mögött, a magasban rejtõzõ géptermet, a vetítõ géppel, ahonnan a valóságnak tûnõ képsorok jönnek.
Ahonnan mindent irányítanak
376 #8 LJ1990
- 2016-11-10 07:56
s_V
3 #9 Enid
- 2016-11-10 08:46
Gutai! Es meg az a keves is szelektalodik. Tan valaki kozuluk feleszmel, kikecmereg nagy nehezen a tomegbol es ott hagyja az egesz kocerajt.

Sok(k) mozi... sok(k) koceraj...
Odakinn, a sotet es hideg utcakon itt-ott lepesek zaja tori meg a csendet.
Holywudu haldoklik.
131 #10 lalapapa
- 2016-11-10 14:56
Bar trappolos igen csak nagy ember es nagy tiszteletet
erdemel,
de ki bizik benne az bizik,
en nem

az unokai mikor svabasz dekniben jarnak vagy eppen
hordanak akkor meg van irva mutatva
hogy valojaban mit is hogyan fog tenni,
azt teszi mit kell vagy eppen
sugnak neki,

ha nem kilovik mint a veszett bikat
a kennedist hogy tortent,

a vilag urai azok maradnak meg sokaig
addig mig a lenyek oda nem
basznak hova mar regen agyon kellett volna

ha nem akkor johetnek
az eltunesek,
s_proszt
vagy eppen tuntetesek,
usankaban ott egy napot nem elnek,
meg akkor sem ha jol elnek,
:os_aztas_reggel

gerry a jo vilag akkor lesz mikor
trappolos svaci sapkaban fejji majd
ki bayerban a markecolos teheneket
es piros pottyok lesznek rajt
kinai sejembol, indiai bajusszal
es turban szagos szelet visz a deli
szel,
154 #11 kakas
- 2016-11-10 15:46
papa,ne legyél kishitû! 65.media.tumblr.com/7904f7de0c331fb07094a99e75aa2237/tumblr_ogd6xq2iDO1r8t72ko1_1280.jpg66.media.tumblr.com/0fe44427bc6a4f822b0071dcf0acb369/tumblr_oge9ecdXlT1ts6grxo1_1280.jpg
267 #12 Perle
- 2016-11-10 17:00
"az amerikai elit nem tudta befolyásolni a demokráciát".

Hogyan lehet egyáltalán elitnek nevezni a politikában, egy ország vezetésében azokat a hataloméhes, pénzsóvár, gátlástalan, önzõ, a saját boldogulása érdekébe nemzetek leigazáását támogató, millióknak mérhetetlen szenvedést okozó személyeket, akiket embernek is csak naagy jóakarat árán nevezhetõk? A mostani vesztes díszpáldányuk üdvrivalgásban tört ki, amikor Kadhafi brutális kivégzésének a hírét meghallotta, Líbia , egy független virágzó ország káoszba döntésében jelentõs szerepe volt. Talán még abban is, hogy saját állampolgáruk, ottani nagykövetük sincs már az élõk között. Senki sem marasztalja el egyetlen hibájáért sem. Folyamatosan hazudott, változtatta a véleményét, mint az egyik ellenzéki pártunk vezetõje. Egyáltalán hogyan lehetne felnézni, tisztelettel tekinteni egy olyan nõi vezetõre, aki eljátszja a rém rendes család egyik tagjának szerepét, s közben az egész világ ismeri családja mocskos titkait, az õ saját neméhez való vonzódást.
Amerika jól döndött most. Nekik is elegük van abból, hogy fiaik, lányaik értelmetlenül halnak meg hódító háborúikban, amelyekbõl csak a hadiipar és az " elit" húz hasznot.
Bízom abban, hogy ez a mostani hidegháborús hangulat megváltozik az új elnökkel, most a 24.órában.
4 #13 Posta Imre
- 2016-11-10 18:22
[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=QCZKGPm7fDo[/movie]

[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=0pJeafKw0LI[/movie]

[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=GyZfnGbroQc[/movie]
267 #14 Perle
- 2016-11-10 19:27
Ez még Trump elõtt volt: Jön az amerikai muníció Európába,. 620 konténer lõszer érkezett az USA-ból Németországba:https://www.rt.co...nt-europe/

Nem csak az " orosz propaganda média" hozza, de más nem:
https://www.army....in_germany
8 #15 miskolcilaci
- 2016-11-10 19:28
[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=IxDV7sLwk50[/movie]
6 #16 anzsi a macska hala
- 2016-11-10 20:37
A világot régóta gengszterek irányítják, és gyanítom egy jó ideig még így is lesz. Addig is nézem az eget, majd ha nem csíkoznak tovább, lesz egy kis remény.
33 #17 vizilo
- 2016-11-11 08:49
Változások lesznek ,de jót ne várjon senki !!!
118 #18 keepfargo
- 2016-11-11 09:15
szia vizilo, orulok hogy kaptam toled egy kis inspiraciot!

Szerintem is lesznek valtozasok, de nemcsak rosszak. Lesznek megrosszabbak is, hogy stilusban maradjak a honlappal.
Lesznek azonban jo iranyba mutato valtozasok is, de ezek egyelore egy szuk korben fognak lezajlani.(ahogy eddig is)

Nekunk azt kellene kitalalni vagy megtalalni, amit "kozos hang" neven illetnek, itt es most, nem jutvan jobb az eszembe.Mert valtozasokat surgeto, elomozdito es akaro ember most mar akadna eleg, csak eppen nincs egy kozos vonal, ami menten felsorakozhatnanak.
Ha elengedem a kepzeletemet, akkor a rovasiras es a vele egyuttjaro ostudas kepzelheto el olyan vezerfonalnak, ami osszeterelhetne na nem a birkanyajat, de egyelore a pasztorkodasra hivatottakat.

Mas: az idosebb pasztorok megegyeznek, hogy kimennek megnezni a fatal kezdo pasztort, hogyan dolgozik. Meg is talaljak, botjara dolve magaba sullyedve.- Te mit csinalsz itt? kerdezik. - En-e? Hat gondolkodom!
-Na es hol a feneben van a nyajad? - Na, azon gondolkodom. (szekely eredetet sejtek a vicc "megett";)
376 #19 LJ1990
- 2016-11-11 09:26
Hát akkor,búúú.s_sir

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.21 másodperc
4,702,094 egyedi látogató