Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Rozsola

GondolatokMa meg már tavasz van, s pár napja a mentõ szirénája folyamatosan hallik és haladunk tovább a kijelölt lenini úton. ReménykedTEK? Ó, teljesen felesleges. Minden rendben van. Marcinak most volt megszervezett kirándulása a geszti rendezte Pál utcai fiúk elõadásra, melyet mi lemondtunk, nem is értve az okát, hogy jutott eszébe a tannéninek az ötlet, potom ötezerért és nagyjából 23 órai érkezéssel a 11 éveseknek. Ezzel nagyjából egyetlen szülõk vagyunk, akik úgy gondolták, hogy hét közben is este 9-kor a gyereknek ágyban a helye és a zsidó ficsúrok nyivákolására nem költünk. Van remény! 4 osztályból tudtommal egy!

Közben az egyik busz még le is robbant, így éjfél volt, mire visszaértek az iskolákhoz, ahonnan a "nemnormális" szülõk még felszedték õket és irány haza. Persze másnap a reggeli elsõ két órára nm volt kötelezõ bemenni. Tudjátok mi a baj? Nem is értik, hogy mi a baj. Én meg már unom magyar-ázni. Nincs kinek. És ez a felnövekvõ és magyar generáció. na jó, hagyjuk is.

Anyósomék is küzdenek végre. Kiskõrösön az önkormányzat és egy bizonyos üzleti kör szépen keni a lekvárt köréjük. Lassan körbeépítik ipari parkkal a családi házat és persze minden rendben van ezzel. Közben persze nincs, de egyelõre nem kaptam felhatalmazást, hogy ennek a tetves görény zsidó bandának is a tökére hágjak, legalább egy figyelemfelhívõ levél erejéig. Úgy vélik, ügyvéddel majd mennek valamire. Had küzdjenek, de inkább feladják, ahogy ismerem õket. Otthon mindenkinek nagy a szája, de ha egy hivatalosnak látszó tetvedék aljagéanénak meg kell írni, hogy egy tetvedék aljagané, akkor tele a gatyesz és inkább bukják életük "mûvét".

A patikáról a múltkor tettem fel privatizációs riogató cikket, hogy mire nem lesznek képesek jogszabályügyileg, csak azért, hogy végül állami legyen a gyógyszerbiznisz teljes egészében. Saccolom, hogy a Richter lesz "idehaza" a menõ, mert Moszkvában jól áll a szénája és elegen beszélik a jiddist vezetõi, középvezetõi szinten. a hazai gyógyszertárak zöme meg zsidó kézben van...így marha jó lesz ez az átmenet, de szükségszerû.

Ja igen, a jóbik és a vona-zazri buzizás ki ne maradjon. Emlékeztek a barmicvós történetre. Valszeg ugyanaz. ha buzi is a kis drágaszág ha most hiteltelenítik a vádat, késõbb már nem kell elhinni, ha igaz is! Egyébként meg lehet, hogy orbán fijjával egy bárban is edzõdtek. Mivel orbánnak mennie kell, így kell egy ratyi, aki átveheti a helyét. Ja, szerintem a maci orbánt az eu-ba tolja be, valamelyik tetvedék fõzsidó helyett génfrissítére, hogy az átállást zökke-nõmentesebbé tegye.

Igen és itt van a nagypolitika is, vagy valami olyasmi. igaz, hogy Trump igazi zsidó seggnyaló volt eddig is, de hát az üzlet az üzlet. Eztán is üzlet lesz, csak az válik el, hogy most miért a kínaiakkal és az oroszokkal akar majd üzletelni. Az üzlet az üzlet. Most éppen politikának nevezik. Azért vannak jó hírek is! Most végetek lesz tetves zsidók! Hajrá MNA!

"Trump sokszoros milliárdos.Kampányát jóformán saját maga finanszirozta.Ez azt jelenti,hogy különösebben nem tartozik senkinek.Elõjogokkal. De mi is olvastuk a nagy okos dumákat.-"Hahaj,tudom ám èn.,!! -fogott ember ez is.- Biztos a Mari- neni mondta neki a fodrásznál.Amerikában. Trump most történelmi lehetõséget kapott.- a többi tõle függ.Persze elöször otthon kell neki rendet csinálni.- a választások még nem értek véget. Azé vonulnak az utcán a vesztüket érzõ csürhék.☺
amúgy õrült globális csata folyik még mindig.= ,","hogy az Elektorok tanácsa,,- ne nyilvánitsa elnökke,,Trumpot.-Vonyitó zsidó hordák mindenfelé...!!! -- Na szóval ennyire zsidó Trump.
Amúgy a bélyeget egyböl rásütötték.-"ez is zsidó! - "hehej Tudom ám én.!!.- itt a maga honlapján is. Mert aki változást akar azt le kell járatni...."

De ha már komolyra vettük ezt a komolytalan vicc-szerû rémálmot, akkor fricceljünk kicsit. beteszem egészbe tomika sírását. Na, ezek a "politológusok" meg szakértõk, meg civilek és mind egy szálig zsidó és itt nyüszüg, hogy "át vannak baxva". Sebaj, seggynalóknak jók ezek mindig. Eztán is, jó pénzért, bármilyen rezsim van "hatalmon" a háttér-maffiájuk elvan, mint a befõtt. Én már csak egy kavicsot kérek a nyelvem alá copogatni...mert ezek úgy nyomják az összeesküvéselméletet, mint a nyavaja. Azért alkalomadtán simán fejbe lõném demokratikusan mind egy szálig, csak úgy viccbõl.

Felvásárolt Egyesült Államok

Fricz Tamás

Hatalmas médiagépezet dolgozott azon, hogy sem az amerikaiak, sem mi, európaiak ne ismerjük fel az Egyesült Államokban zajló elnökválasztás valódi tétjét. Ez sok tekintetben sikerült is nekik; éppen ezért kell hangsúlyosan kimondani: Donald Trump elnökké választása történelmi esemény, óriási esély arra, hogy a globális elit uralma megtépázódjon, és az amerikai társadalom újra talpra álljon – mind gazdaságilag, mind szuverenitásában. Ez a valódi tét, amely a következõ négy évet meghatározza Amerikában.

A globális erõk, amelyek az Egyesült Államokat is a markukban tartják, pontosan érezték és tudták a veszélyt, amely Trump esetleges megválasztásában rejlett. Éppen ezért tettek meg mindent, hogy Trump úgy tûnjön fel az emberek elõtt elsõsorban a hazájában, de a nemzetközi közvéleményben is, mint egy totális kõbunkó, aki agresszív, modortalan, erõszakoskodik a nõkkel, buta, mint a tök, és nem ért semmihez. Ezzel szemben áll Hillary Clinton, a megfontolt, tapasztalt asszony, az igazi szakértõ, akinek a kisujjában van a bel- és a külpolitika. Vagyis Clinton a bennfentes, a „klub” tagja, akiben bíznak a piacok és a befektetõk (vagyis a globális pénzügyi elit szereplõi), míg Trump egy igazi kívülálló, egy alulról jött senki, akit az elit soha nem fogad be maga közé, és ezért el kell kergetni jó messzire a hatalomtól.

Valljuk be: olyan hatalmas erõk „tolták” felénk ezeket a fekete-fehér képeket a jelöltekrõl, hogy alig tudtuk kivonni magunkat a hatásuk alól, ha egyáltalán sikerült. Bár sokan annak szurkoltunk, hogy törjön meg végre a globális elitokrácia által dróton rángatott amerikai elnökök sorozata (sajnos Obamának sem sikerült kitörnie ebbõl az ördögi körbõl), mégis az elsöprõ fölényben lévõ neo­liberális közvélemény-formálóknak sikerült olyan képet sugallni Trumpról, hogy végül elbizonytalanodott az ember, vajon tényleg ez a 70 éves fickó-e az, aki kellõ intelligenciával, átlátóképességgel, koncepcióval rendelkezik az elõtte álló heroikus feladatok megoldására.

Éppen ezért emeljük ki azt, ami valóban fontos és meghatározó a programjában: Trump az amerikanizmusra helyezi a hangsúlyt a globalizmussal szemben, vagyis vissza kívánja szerezni az Egyesült Államok önállóságát és szuverenitását a globális elitokrácia markából. Trump helyesen ismerte fel a jelenlegi világhelyzetet: a rendkívül szûk kört alkotó (fõleg bankárdinasztiákra épülõ) szupergazdag pénzügyi és vállalati világelit az elmúlt évtizedek során felvásárolta, megvette az Egyesült Államok politikai elitjét, kormányait, politikusait és képviselõit. A médiumokat szintúgy: jelenleg hat tulajdonos tartja kézben a teljes amerikai médiapiacot. Majd a felvásárolt USA-t használja fel arra, hogy a világ piacai feletti uralmat is megszerezze – ez nem kis részben már teljesült –, ezen keresztül pedig a globális politikai hatalmat is magához ragadja. Ebben a játékban Hillary Clintonnak nagyon fontos szerepet szántak, mint ahogyan egyébként Angela Merkel vagy Jean-Claude Juncker szerepe sem teljesen elhanyagolható, ha mindennek az európai viszonylatait nézzük.

Trump kristálytisztán látta ezt, és tudatosan vállalta a brutálisan nagy erõkkel szembeni küzdelmet annak érdekében, hogy a világ jelenlegi, alapvetõen eltorzult, igazságtalan, globális uralomra épülõ szerkezete megváltozzon. Trump nem véletlenül nem egy pártról beszél – hiszen õ teljesen más minõség ahhoz képest, mint amit a Konzervatív Párt eddig jelentett –, hanem mozgalomról, amely az emberekre, a társadalomra, ha tetszik, a civil társadalomra épít. A teljes politikai elitet összességében tartja korruptnak – nincs kimondva, de aligha hiányoznak ebbõl a konzervatívok –, akiket már régen megvásároltak; csak a polgárok és azok mozgalma lehet az, amely képes szembeszállni a globális hatalmat gyakorló elitokráciával. Trump tehát valójában nem egy párt, hanem egy társadalmi mozgalom vezetõjeként lépett fel, amely mozgalom a Wall Street-i bankár- és multinacionális elit (tehát a nem amerikai, hanem globális erõk) ellen lép fel, azaz nem politikai, hanem társadalmi küzdelmet vív.

Talán kicsit túlzás J. F. Kennedyt és Donald Trumpot összehasonlítani, ám minden különbözõségük ellenére az alapvetõ felismerésükben kísértetiesen hasonlítanak egymásra – és mindketten jó helyen kapizsgálnak. Idézzük csak fel, mit is mondott Kennedy 1963-as, elhíresült rádióbeszédében, amit azóta is megpróbálnak – még mindig – jelentékteleníteni. A következõket: „Hölgyeim és Uraim! A »titkos« szó ellenszenves egy szabad és nyitott társadalomban. Népünk örökletesen és történelmileg ellenzi a titkos eszközökkel létrejött titkos társaságokat és titkos eljárásokat. Ellenszegülünk a világ egy monolitikus és szégyenteljes összeesküvésének, mely kizárólag titkolt eszközökön alapul, hogy befolyását megnövelje. Beszivárgással, felforgatással a választások helyett, megfélemlítéssel a szabad választások helyett. Ez a rendszer, amit megterveztek – óriási emberi és anyagi forrásokkal, egy igen hatékony gépezetben –, katonai, diplomáciai, felderítési, gazdasági, tudományos és politikai mûveletekbõl áll. Munkálkodásai rejtettek, nem publikusak, hibáit eltemetik, nem reklámozzák, ellenzõit elhallgattatják, nem dicsõítik, nem kérdõjelezik meg kiadásaikat, titkaikat. Szolón, az athéni törvényalkotó megtiltotta, hogy megtörjünk az összeesküvések nyomására. Kérem, informálják az amerikai közvéleményt: az embernek annak kell lennie, aminek született – szabadnak és függetlennek.”

Nos, Donald Trump úgy döntött, hogy informálja az amerikai és a nemzetközi közvéleményt arról, hogy az összeesküvés létezik, és egyre láthatóbb. Egy, természetesen a magyar elsõ nyilvánossághoz soha el nem jutott kampánybeszédében így fogalmazott (a szöveg fontossága miatt engedtessék meg a kicsit hosszabb idézet): „Ez egy globális hatalmi rendszer, mely felelõsséggel tartozik a gazdasági döntésekért, melyek meglopták a dolgozókat, az ország vagyonát szétlopták, és egy kis csoport hatalmas vállalatainak és politikusoknak a zsebébe tették azt. Ez a harc a nemzetünk túléléséért folyik, és ez az utolsó esélyünk megmenteni azt. Ezek a választások határozzák meg, hogy szabad nemzet vagyunk-e még, vagy csak illúzió a demokrácia, és mi gyakorlatilag egy kis embercsoport kezében vagyunk, akiknek a globális érdekeik a rendszer korrupciójában rejlenek. A mi rendszerünk pedig korrupt, ez a realitás. […] Clinton gépezete egy ilyen táprendszer közepében van; mi ezt a a WikiLeaks-dokumentumokból tudtuk meg, amelyek feltárták, hogy Hillary Clinton titokban találkozik a nemzetközi bankokkal, hogy megtervezzék az USA szuverenitásának a megsemmisítését, hogy meggazdagítsák a globális pénzügyi erõket, megvédjék a szponzorok és barátok különleges érdekeit. […] A leghatalmasabb fegyver, amit elõvettek Clintonék, a vállalati média, a sajtó; valljuk meg, a vállalati média többé nem foglalkozik újságírással; õk a politikusok különleges érdekeit védik, amelyek nem különböznek más lobbisták és bankárok érdekeitõl, személyes célok által hajtottak. Nem az önök érdekeit, hanem a sajátjukat követik. Mindenkit, aki kihívást jelent számukra, elátkoznak és megvádolják szexizmussal, rasszizmussal, idegengyûlölettel. […] A politikai elit, mely védi õket, be van vonva egy hatalmas, titkos és szélesen szétterjedt bûncselekménybe.” (Mindkét beszéd forrása:www.alternativhirek.blogspot.hu)

Hozzászólások

267 #1 Perle
- 2016-11-19 15:57
A kötelezõ szinházlátogatáshoz:
A darab egyáltalán nem 11 éveseknek való, a könyv elolvastatása jobb lett volna helyette. Megnéztem róla ezt a videót. A dalt meghallgatva , akár politikai üzenetet is ki lehet hallani. KIé a grund? Ez itt a kérdés.
Én átültetném palesztin környezetbe az egész darabot. Arab gyerekek küzdenének a grundért, amelyért képesek lennének meg is halni. Amit meg is élnek, egy két kõdobálás után.
283 #2 gladiator07
- 2016-11-19 15:59
Õ is csak egy marionett figura, vagy lelövetik, ill. megmérgezik. A másik lehetõsége hogy lefekszik a nagytõkének. ahogy a királyfi sem szerelembõl nõsül hanem politikai megfontolásból.
4 #3 Posta Imre
- 2016-11-19 16:24
Épp tegnap beszéltem valakivel, aki megemlítette, hogy Kaliforniában nem voltak oda a zsidóké és Trump volt az, aki ezeknek "közösségi házat" épített.

Nem járt jól az a tanár, aki Hitlerhez hasonlította Trumpot

Kaliforniában határozatlan idõre kényszerszabadságra küldtek egy általános iskolai tanárt, mert Adolf Hitler egykori náci vezérhez hasonlította Donald Trump megválasztott amerikai elnököt.

A kaliforniai Mountain View város egyik általános iskolájában egy botrányosnak mondható tanári kijelentés után, a már 40 éve ott tanító történelemtanárnak, Frank Navarrónak azonnali hatállyal fel kellett függesztenie a munkavégzését.http://888.hu/art...e=hirstart
272 #4 Kameleon
- 2016-11-19 17:59
"Donald Trump üzenete Jeruzsálembe, 2016. október 26.

Szeretem Izraelt, tisztelem és értékelem a zsidó tradíciót. Fontos, hogy olyan elnökünk legyen, aki így érez. Számomra a judaizmus iránti tisztelet és megbecsülés személyes ügy. Lányom, Ivanka és vejem, Jared a zsidó hit szerint nevelik gyermekeiket, és mindig emlékeztetnek engem arra, hogy a zsidó tradícióból milyen fontos értékeket és leckéket tanulhatunk a vezetésrõl, az elszánásról és a családokról.

Az én kormányzatom szorosan a zsidó nép és Izrael vezetõi mellett fog állni, hogy tovább erõsítsük azokat a hidakat, amelyek összekötnek bennünket, nem csak a zsidó származású amerikaiakat és az izraelieket, hanem minden amerikait és izraelit. Együtt szembe tudunk szállni olyan ellenségekkel, mint Irán, amelyek el akarják pusztítani Izraelt, és lakóit, és együtt újra biztonságossá fogjuk tenni Amerikát és Izraelt.

I love Israel and honor and respect the Jewish tradition and it's important we have a president who feels the same way. For me, respect and reverence for Judaism is personal. My daughter Ivanka and my son-in-law Jared are raising their children in the Jewish faith, always reminding me the important values and lessons we learn about leadership, resolve and families in Jewish tradition.

My administration will stand side-by-side with the Jewish people and Israel's leaders to continue strengthening the bridges that connect, not only Jewish Americans and Israelis, but also all Americans and Israelis. Together we will stand up to enemies, like Iran, bent on destroying Israel and her people, together we will make America and Israel safe again."

[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=gfSAs5rqE9o[/movie]
283 #5 gladiator07
- 2016-11-19 18:04
No, akkor mégis csak ismeri a játék szabályokat
118 #6 keepfargo
- 2016-11-19 18:46
A 70 eves Trump, barmikor feldobhatja a talpat. Ha nem nyal a Kis Satannak, akkor akar mar holnap. A Kis meg a Nagy Satan orokre ossze vannak kotve, ezt nem hagyhatja figyelmen kivul. Aki itt meg remenykedik valamiben az nezzen tukorbe, aztan nezzen korul, hogy nem vettek-e eszre, hogy vegre eszrevette magat.
Ez az emberiseg, ugy ahogy vagytok, megerett Trumpra, Putyinra is, Merkelre is es barmilyen mas pojacara, akikben higyjen, csak azert, hogy holnaputan kideruljon: ez is mellefogas volt, mint mindig. A Fuhrerben mennyien biztak? (Ugy tunt, megjavithatja a vilagot) Veluk most mi van? Az unokaik tele vannak buntudattal egy Holokamu miatt, ami sosem tortent meg (ugy, ahogy azt bemostak az agyakba) Ja, danke, Fuhrer bacsi, hogy ezt is megelhettuk...
Trump is jo vezeto lesz, csak meg nem tudjuk; meg-vagy felre...
4 #7 Posta Imre
- 2016-11-19 19:03
Gyerekek a "játék" lényege az, hogy aránylag "békásan" menjen át a menet a mostani káoszból az elkövetkezõbe....rendbe! Játé-kosok kellenek ehhõ és a "játék" lényege: a zsidó tetvedékeket el kell takarítani a játékbó, méghozzá aránylag csenbben, mert gyorsan kiderülne (lassan kiderülhet, de gyorsan nem), hogy mindenki hazudott, hazudik és minden hazugság és nincs tiszta kéz a "politikában". Mindenki be van kötve valahová. Természetesen õ is.

Bármirõl is légyen szó, amirõl nem hallani egyetlen szakértõtõl sem egyetlen vona-tkozásbaan sem, az izrael és a zsidók szerepe. Annyira csend van, hogy ebbõl még baj is lehetne, de legyen is nagy!

Aztán lláss-átok meg a "média" szerepét is. Már nyíltan hazudnak és bemutatják, hogy hazudnak. Semmi és senki sem "szent".

Ma-holnap ez az oldal az írásaival lehet egy "etalon" és bármelyiktek lehet olyan szalonképes, mint mondjuk Trump és beszélhet is "blõdségeket", amik persze nem biztos, hogy azok. Az összes "hivatásos" szakértõ megbukott.
272 #8 Kameleon
- 2016-11-19 19:03
"Imre, milyen szépen kirajzolódik az egész, nem? Mintha eddig nem tudtuk volna. De a sok birka meg össze-vissza tekereg, rémisztgetik õket, folyamatos közvetítésekkel elterelik a figyelmet. És addig meg a repülõ útvonalon kereszt-ül, áramlik be a sok-friss új pápa-passport által szervezett új lakosság.

Aztán hirtelen elõlép majd a megoldás, és mindenki "koronázza" majd a megmentõt. Letárgyalták ezt az egész színházat elõre, csak meg kell nézi, ki-merre hogy mozgott a diploNÁCIában, no meg a felvételek is megvannak ám.

Ujjat KI-találni meg nem tudnak, mert csak a 33. szintig jutottak."
http://magyarnemz...746#c97426

magyarnemzetikormany.com/pi-klub/images/news/szavakozpontinyomozofougyeszseg.jpg

Imre, ilyen "kártyád" CSAK NEKED VAN!
118 #9 keepfargo
- 2016-11-19 19:14
A profit beszeljen beloved Imre = a profeta beszeljen beloled Imre

Ez most egy jo peldamondat arra ahogy ez az en jelenlegi laptop-om (pontosabban a baratnome) minden altala ismeretlen (magyar) szot atir egy legkozelebbinek latszo (ertelmes?) angolra. Nahat ne tudjatok meg, mit bosszankodok, de neha rohognom is lehet.

(beloved=szeretett)
3 #10 Enid
- 2016-11-19 20:22
Iiiim-reeem! Isten hozott jewropaban... kackackac! Csak az eloszora reagaltam szulokent.

Ketten vonank, de egyedul vagyunk...
120 #11 Vakeger
- 2016-11-19 20:46
Hetven évesen még jónéhány csecsemõ õssejtjét felzabálja mire eléri a jelenlévõk életkorát egyenként összeadva. Hegylakónak képzelik magukat. Még nem tudják, hogy csak egy maradhat... s_kot
146 #12 satu
- 2016-11-20 08:57
Pontosan ezt írta Szeszák is Trumpról:

http://szeszak.hu...luziok.htm
4 #13 Posta Imre
- 2016-11-20 09:13
Satu, Szeszák a véresszájú antiszemita, oszt úgy adja az interjót a zsidó molnárefnek mint a huzat. Annak idején még a jóbik és vona-zazri vót a félisten, de mára csak fél. Világforradalom? Be kell xarni! Majd, ha odafonn a "megdöntendõk" eldöntik, hogy akkor most kell "megdönteni" õket, akkor a lefizetett ügynökhad megcsinálja a médiában és a nép meg örül. Addigra ki kell válogatni az új "elitet", mert ez a csürhe ezt a bonyolult rendszert nem képes megértés nélkül kezelni. Olyan, mintha a repülõgépen a robotpilótát is szétlõnénk és közben a pilótát felakasztjuk, mert mocskos gané..., de ki teszi le a gépet? Csak úgy mondom.
329 #14 gutai zub
- 2016-11-20 11:01
Trump a mi reménységünk

"nincs annál hülyébb ember(emberek) aki ugyanazt csinálja, és mindig más eredményt vár"

A fafejû amerikai szavazgatók két nagy csoportja van:

Ma már fele a lakosságnak az államból él. Vannak a parancsteljesítõ pszichopaták, nagyobb része a segélyek valamelyik formájából élõ elhízott barmok.
Õket nem érdeklik az adóemelések, az ország teljes eladósodása.
Õk mindenbõl csak kapnak.

A lassan kisebbségbe kerülõ másik csoport, aki még dolgozik, fizeti az adót. Ügyeskedik, túlórázik, és elképedve tapasztalja, hogy egyre xarabb a helyzete.

Az elsõ csoportba többségében feketék, latinok, meszticek, migránsok tartoznak

A második csoportba többségében még európai hátterû fehérek.
A fekete obama után azt gondolják, hogy majd trump véget vet a korrupt szocialista, betegesen nagyra duzzadt washigtoni központi maffiának, és megmenti õket a gonosztól.

mert úgye a szavazgatás nagy földet rengetõ változásokat hozott a világon...............
4 #15 Posta Imre
- 2016-11-20 11:20
Hogy nekTEK semmi se jó! Hát ami itt zorbán a sesemdolgozott soros-tuningolt zsidó-cigány liberósból vedlett "nacionalistává" parazita, az ott ugyanaz, csak pe-pitában! Nem ez a lényeg! na jó, ez a lényeg, de most nem erre kóhn-centrálunk! Nem nyerhet egy becstelen "demokratikus" választást egy becsületes hazafi, ez ugye világos? Már rég nem és sosem nyerhetett. Dinasztiák vannak, kõgazdagok és persze zsidók, vagy zsióseggnyalók, vagy zsidófaxopók. Az, hogy ez kiderült, ciki, de nem tragédia. Azért nem az, mert minden hazugság, ami körülvesz és ez talán nem is baj, de magunknak is hazudunk, mert "mi" is hazuggá lettünk. Innen nehéz talpra állni, nemde? Az "emberi" minõség egy fándli fos. Az intézményesült zsidó-maffia bekebelezte a világgazgságot, "kultúrát", "vallást" és bizony itt már nem egyszerû ebbõl kikecmeregni, mert biza itt most ISTENT KELL CSERÉLNI, hogy Ember lehess újra! Az meg nem eccerû ám, mert istenkékbõl is sok van és egyik xarabb, mint a másik, de ha akadna is köztük egy, aki, vagy ami nem, az meg már nem is köll senkinek, mert az ember már nem Ember. Akárhonnan indulunk, ugyanoda lyukadunk, Rómába, vagy Jeruzsálembe...vagy egyéb "istentelen" helyekre, idõkbe, az elbaxást visszacsinálni nem lehet, úgy tenni mintha, meg nem emberi minõség. Már trágyából is csak mû van.
118 #16 keepfargo
- 2016-11-20 14:22
Igaz, igaz, igaz, Imre, DE: nem csak ez az altalunk ismert, tanult, tapasztalt vilag van. Hogy mast ne mondjak, akad meg az europainal/eszakamerikainal kevesbe leromlott kultura v. kulturak, ahol az ertekrend(ek) is egy kicsit masok. Nagy kulonbsegrol nem lehet beszelni, de az a kicsi is lehet elet-halal kerdese egy adott esetben.

Van es lesz alternativa a jujdejo-kereszteny alapokon nyugvo kihasznalasi rendszerrel szemben, es barmi legyen is az, kozelebb kell juttasson az egyutterzes fogalman alapulo emberi viszonylatokhoz. Ne felejtsuk el, vagy akik nem tudtuk, vegyuk eszre, hogy a buddhai elvek lettek kozel-keletre "exportalva" vagy kicsempeszve (persze atfesult formaban) es elobb jujdejoek csinaltak belole martir-megvalto-kamu-kultuszt, majd Mohamed onallositotta magat es vette at a Zen-bol az egyszeruseget, amihez egy kis terjesztoi agresszivitast adott hozza, meg ugye feltetlen engedelmesseget, mint kovetelmenyt. Mindketto auktoriter rendszer lett, ellenteben a bolcs herceg turelmes modszereivel.

Mit akarok ebbol kihozni? Nem tobbet es nem kevesebbet, mint azt, hogy ahol a hindu turelem talalkozott a buddhista reformokkal vagy a fegyveres iszlam hoditassal, ott egesz mashogy alakult az ember emberhez valo viszonya is. Nekem ugy tunik (es ezt ne vegye senki keszpenznek, de ne is dobja rogton a papirkosaba/szemetbe mint haszontalan fecsegest) hogy ezzel az evszazados, vagy inkabb evezredes turelemmel lassan utoler India mindenkit, es megkockaztatom meg azt a feltevest is, hogy a ciganysagot is egyedul az indiai kapcsolat huzhatja ki az evezredes s....bol (es ez legyen saar, most az egyszer), ha felfogjak, hogy nekik is kozuk lehet hozza.

Magyarul: erkolcsot onnan lehet meg kiszoritani, ahol ez, ha nyomokban is de megvan. Azoktol lehet eltanulni, akik ma is probalnak elni vele. ( NEM egesz Indiarol beszelek, felreertes ne essek, hanem az indiai vallasi kulturanak a maradvanyairol, amik, tekintve a felfoghatatlanul nagy nepesseget egy eletmento injekcio (is) lehet az emberisegnek, mert olyan tomegben/mennyisegben maradt meg/fenn.)

Csak ket adalek, az egyik mainak a masik tegnapelottinek nevezheto:

Harming ev koruli csaj, Bangaloreban v, New-Delhiben ul, es harom(!) texasi nagyvallalatnak a gazdasagi ugyei nala folynak ossze, a teljes logisztika es "budzse". Eddig rendben van, de a poen az az, hogy nem nyulta le egyiket sem, es nem is fogja, pedig nagyon konnyen elkepzelheto hogy megtehetne. Meg sem fordul a fejeben a lehetoseg: nem ugy neveltek.

A tibetbol menekulteket NEM azert fogadtak be az indiaiak, mert az allam igy akart borsot torni a gyarmatosito Kina orra ala, hanem mert egesz egyszeruen ott volt hely, ott volt befogadasra alkalmas nep, es ott volt a tibetiek allamvallasanak eredete, amirol mindenki tudja, hogy az a buddhizmus. (Az egyutterzes "vallasa" v. filozofiaja)

Egyutterzes=egyutteles.

(Ezt mi is tudtuk, falukozosseg szintjen, amig a falut le nem romboltak, na kik, s milyen cellal?)

Miert nem elhetunk egyutt a zsidokkal? Mert nincs bennuk (nem bennunk!) egyutterzes, hiszen kulonbnek tartjak magukat minden mas nepnel. (Az indiai nem tartja magat kulonbnek a tibetinel, talan jobb uzletembernek, realistabbnak, igen, de lelki szempontbol nem erzi magat elobbrevalonak.)
Vegul belolunk is ki fog halni az a kicsi egyutterzes is, ami volt, mert kiirtja belolunk a zsido szemlelet es vilagfelfogas, amely az onzesre (a kollektiv, zsido onzesre) alapul, de az egyeni onzest is tamogatja, mint kituno tarsadalomrombolo erot.

Tudom, hogy nem eleg egyszeruen "indiaibbnak" lenni az eddiginel, nem errol van szo, nem ezt akarom mondani. Arrol van szo, hogy megtalaljuk ujra a magyarsagban ( nem: pontosabban fogalmazok: a magyarorszagi lakosok kozul azokban, akikbe bele van genetikailag -is- kodolva) a kozossegben eles es gondolkodas kepesseget, amit aztan ossze kell merni a zsido mindenki mast kikozosito evezredes modszereivel ("erdekes" osszevetes lehet ez annakidejen, es egyenileg is meg kell csinalja, aki ossze van veluk fonodva...) majd az osszevetes utan adodo tanulsagokbol kell epiteni a jovot, de mar a zsido dominancia rombolo hatasa nelkul.
Ezt hivhatjuk ugy, ahogy Imre, te szoktad; likvidalni mindet - persze csak demokratikusan - nos ezt nem latom egesz tisztan magam elott, hogyan is mehet(ne) vegbe, de en jo buddhistanak tartva magamat nem mondhatok mast, mint azt, hogy aki at tud nevelodni, szellemi-lelki szinten at tudja programozni magat es ki tud bujni a cionista, felsobbrendu, liberalis vilagrombolo ordogborbol, az bujjon, majd aki bujt bujt, aki nem....
4 #17 Posta Imre
- 2016-11-20 15:08
Fargó, FING az egész szellemiség, nem kéjgáz, de gáz nagyon. Indija? Ja, ja! Melyik? Az anglszaxofonos, vagy a pakisztáni rész? Kasmir? Értem én ezt is, meg nem is voltam Delhiben se teheneket terelni se a Gangeszban fürödni a hullák rothadó tetemei közt, vagy gyermekeket erõszakolni kollektíven, esetleg kasztosodni, vagy mittudomén. Én birom õket nagyon a malájokkal együtt. A filmjeik zseniálisak, külön kategória a nevettetõ szériában, de tényleg szaporodnak, mint a nyulak és szegények, mint a templom egerei, no meg elárasztják a világ hekker-parkját, mert kitelik pár géniusz a nagyin-nagyon sokból.
Na de komolyra fogva. Tibet? Stratégiai terület. Ha Kína nem foglalja el, akkor az angolok teszik meg, csak indiainak álcázva magukat. Hja, tudtad, hogy az angolok indiai mudzsahedekkel járõröztek az elfoglalt kínai városokban? Nem vicc? Õk voltak a csicskák, úgy, mint a habsburgnak pl a magyar katonák isonzónál. Nem azért fogadták be a tibetieket, mert cukik, hanem, mert háborúra készen belõlük remek diverzánsok képezhetõk. A "keleti" szemlélet sem egészen az, aminek látszik ám! Béke, csend, rend, fegyelem, de elõtte egy kis ölészet, meg közben és utána is. Egyik sem jobb, mint a judejóbaromság, amely persze békét hirdet, csak a hirdedtõi zsidók és csak azt szeretnék, ha te lennél békés, nehogy visszaüss, vagy megelõzõ agyoncsapást hajts végre.

FING az egész!

A kanadai képviselõ kimondta a legbüdösebb szót, bemószerolták érte

A szabadszájú személy szellemi szellentését szörnyen szétszedték, szóval szópárbaj származott szavaiból.

Michelle Rempel olyan “parlamentietlen” kifejezést engedett meg magának a kanadai országgyûlésben, amit nem tolerált a levezetõ elnök sem. Rempel ugyanis a kormány ekézése, az adóemelések és munkanélküliség, illetve az albertaiakkal való bánásmód emlegetése során kimondta azt a szót, hogy

FING.

Pontosabban így fogalmazott arról, miként bánik a tartományabéli emberekkel a kormány:

mint egy finggal a szobában, amirõl senki sem akar beszélni vagy beismerni azt.
http://24.hu/kulf...ltak-erte/
7 #18 virag
- 2016-11-20 15:26
El sem hinné, kiket pénzel Soros György
"A hivatalban lévõ kerületi ügyészek, akik eddig úgy gondolták, megingathatatlan a pozíciójuk, most készülhetnek arra a sokkélményre, ahogy a legismertebb demokrata megadonor a korábbi álmos választásokat milliódolláros küzdelemmé alakítja át."
http://24.hu/kulf...os-gyorgy/
329 #19 gutai zub
- 2016-11-20 15:44
Keeepfargo,

"Az indiai nem tartja magát különbnek...."

Kedves Keepfargo!

A világon egyedül állóan, olyan kasztrendszer van Indiában ahol az emberhez már nem méltó szaporodás , eltömegesedés olyan méreteket öltött,hogy még a megérintése is büntetendõ egy alacsonyabb fajnak.

Nézz körül a természetben: Csak olyan fajok élhetnek együtt bármi harmóniában, békességben, ahol az értelmi szint (IQ) közel van.

De még ez se elég.

A túlszaporodást sokan, és sok helyen vizsgálták.
Egy fázisa az, amikor már a "patkányok" nem harcolnak az állandó megadott, és a szaporulatot nem követõ mennyiségû élelemért.
Visszavonulnak, és keleti nyugalommal várják a kimulást a véget.
"indiaibbnak, kínaibbak" lesznek az eddiginél......

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.29 másodperc
4,702,053 egyedi látogató