Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Kovács Zoltán: A nemzetbiztonság cserben hagyhatta Orbán Viktort

BelföldTarsoly Csaba elég erõs üzenetet kapott, hiszen börtönben ül, azért az vicces, hogy egy kormány azért nem veszi figyelembe a volt Quaestor-vezér szavait, mert egy köztörvényes bûnözõ – ezt Ligeti Miklós mondta az ATV Egyenes beszéd címû mûsorában.

Kovács Zoltán pedig arról beszélt, hogy Tarsoly Csaba szavait úgy kell értelmezni, hogy õ ezzel kifelé akar üzengetni. Az Élet és Irodalom fõszerkesztõje elmondta: azt akarja sugallni, hogy a kormányzat ígért neki segítséget, ezen kívül nincs sok üzenet a mondandójában. Ligeti Miklós kijelentette: a külügy már a Quaestor-ügyben is érdekes szereplõ, hiszen nem lehet tudni, hogyan kerültek oda a tárca milliárdjai a brókercéghez.

A Transparency International jogi igazgatója hngsúlyozta: az ügy igazi kérdése, hogyan mûködhetett egy ilyen cég a hatóságok félrenézése mellett évtizedekig. Hozzátette: Tarsoly Csaba pedig úgy tünteti fel magát, mint aki nem is tudott a Quaestor ügyeirõl, õ csak ebédelgetett a Buddha bárban az üzletfelekkel. Kovács Zoltán elmondta: ami Pharaont illeti, vagy a nemzetbiztonság hagyta cserben Orbán Viktort, vagy titkosszolgálatok feletti döntés született ebben az ügyben.

atv.hu
Link

Hozzászólások

Még nem küldtek hozzászólást

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.32 másodperc
3,408,676 egyedi látogató