Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Soros György korábbi embere lesz Trump pénzügyminisztere

KülföldLhetne másik zsidó is! Ja, nem. Nem lehetne! Steven Mnuchin megerõsítette, hogy felkérte az új elnök. A vállalatok adóját csökkentené. Steven Mnuchin, a gazdasági válság felelõseként számon tartott Goldman Sachs volt igazgatója szerdán a CNBC televíziónak megerõsítette, hogy Donald Trump felkérte a pénzügyminiszteri tisztségre.

A pénzügyminiszter-jelölt elmondta: legfõképpen a vállalati adók csökkentésére fog koncentrálni. Szerinte ez hatalmas gazdasági növekedéshez és hatalmas jövedelmekhez vezet majd. Úgy véli, a legtöbb adócsökkentés a közepes jövedelmûek számára lesz kedvezõ.

Donald Trump kampánya során Mnuchin volt a kampányfinanszírozás felelõse. Korábban a Goldman Sachs mellett a Dune Capital Management-nél és Soros György alapkezelõjénél is dolgozott. A Dune Capital hollywoodi filmeket finanszírozott, köztük az Avatart.

Kedden este Wilbur Ross 78 éves befektetési bankár jelentette be, hogy felkérést kapott a kereskedelmi miniszteri pozícióra. Õ fõleg arról ismert az amerikai üzleti életben, hogy csõdbe jutott vállalatokat szanált az acél-, textil- és széniparban.
Link

Hozzászólások

329 #1 gutai zub
- 2016-11-30 17:02
Soros Gyuri

Egyszer volt hol nem volt.......
Még a jó öreg szenilis elnök Roosevelt idejében, volt egy mindenható, mindent tudó , elnöki tanácsadó, Harry Hopkins.
Harry the Hop aztán mindent intézett, mindent tudott.
Kezében volt az összes pénz, felfegyverezte Szovjetuniót, diktálta az összes békefeltételeket, mindent õ intézett.
Roosevelt kedvenc mondása volt: "majd Harry megfixálja"

Korunk harry je soros gyuri.
Ez a 90 éves aggastyán mindenhol ott van.
Õ áll Hillary mögött, az amerikai elnökválasztás tõle függ tönkreteszi több ország pénzét, diktálja a külpolitikai eseményeket, irányítja a migránsözönt, egész Európát utálja és fenyegeti,
Egész egyszerûen Mindenható

Ugye senki nem gondolja, hogy ez a Magyarországon született vén zsidó neve mögött nem maga az "ördög+ bújkál

Az öreg megválasztott trombitás meg csak a papírformáknak megfelelõen fújja..........
272 #2 Kameleon
- 2016-11-30 18:24
Trump veje: a háttérbõl irányító zsidó, aki nélkül nem zajlik le tárgyalás vagy telefonbeszélgetés. https://kuruc.inf...
118 #3 keepfargo
- 2016-12-01 11:27
Azert most mar kezdhetnek megnyugodni, akik a hatterhatalom erdekeinek csorbulasaert aggodtak: Trump sem ugrik nagyot, vagyis nem fog hathatosan szembemenni az uralkodo penzarisztokraciaval.
Ugyanugy bohoc lesz, megadott szoveget betanulo szinesz, mint a legtobb eddigi elnok (maximalis tisztelet az igazan keves kivetelnek).
Az amerikaiakon mar csak a polgarhaboru (sikeres megvivasa) segithet, de arra megintcsak azok keszultek fel, akik nyerni akarnak azon is; nem annyira szabadsagot, vagy onrendelkezest, meg kevesbe jobb, igazsagosabb elosztast, mint inkabb ujabb dollarmilliardokat es meg tobb hatalmat amivel meg jobban el lehet nyomni az ottani ellenallast is.
Hogy rajtunk mi segithet azt meg ennyire sem sejt(het)em, egyelore sotetebben nez ki a helyzetunk, mint eddig barmikor...
238 #4 bivaly
- 2016-12-01 16:11
keepfargo !

Hidd el, nem izgultunk eddig sem, csak annak örültünk, hogy a Hillary trumpli helyett egy Trump "nyert". De lakmusz papírnak mindenesetre jó volt ez így, mert a demokrácia bajnokok kitaposták egymás belét, Hillary nagysasszony és a "demokrácia" legnagyobb dicsõségére. Keepfargo, annyit már megtanultunk, hogy még a bábszínházban is van mûsorváltozás, minden prolongált siker darab ellenére is. Tudod, nagyon jó a paprikáscsirke, nokedlival, és uborkasalátával, de egy életen át csak azt enni lehetetlen. A séfek tudják ezt, minden látszat ellenére is.
Ami meg a polgárháborút illeti, kicsoda, kicsodák ellen ?
329 #5 gutai zub
- 2016-12-01 17:49
Kedves Bivaly,
"ami meg a polgárháborút....."

Éppen most néztem végig egy riporter által készített beszélgetéseket Los Angeles utcáin:

R.: "mi a véleménye, hogy Trump fia egy kardfogú tigrist lött le?"
fiatal hölgyí." persze a gazdagok megtehetik, vadászhatnak kardfogú tigrisekre"
Reporter egy fiatal férfihez: "mi a véleménye, h ogy Trump fia éppen ma lött le egy hosszü szörû gyapjas mamuthot?"
válasz: " ez borzalmas, a gazdagoknak mindent szabad"

Ahogy mondod, kicsoda, kicsoda ellen?
2 #6 gerry
- 2016-12-01 18:09
Ez tetszik.... :)

Itt a svájci hegyekben csak kacsacsõrü emlösökre lehet pecaengedélyt kérni... ezek a magas hegyekröl lezúduló patakocskákban élnek. A svájci parasztot nem érdekli a halászat, ám a kinai turisták befizetik azt azt a csekély összeget (3- 400 Frank) egy kérórás vizparti ücsörgésre.
Viszont azt is hallottam, hogy mostanában (nagyon) gyenge a fogás... De türelmesek és csendesek a turisták. Néha egy egy havasi kürt hangját is hallani a távolból, ilyenkor boldogság fénye terül el holdvilágos arcukon...
s_hihi
4 #7 Posta Imre
- 2016-12-01 18:13
Gerry, a sivatagban a csigavadászok nagy pusztítást végeznek! A veszélyeztetett kalahári csiga nagyon rábaxott!
139 #8 jozsef toth
- 2016-12-01 18:57
gerry es Imre !
Nem a kacsacsoru es a sivatagi csgabiga van a legnagyobb kiveszesi problemaba!!!
Az ugynevezett klima valtozas hozza a pingvinekre a leg nagyobb veszejt!!!
Mivel a kiehezett jeges medve konnyen megeszik naponta akar 5 vagy 6 pingvint ,igy nehany ev es a pingvinek ki pusztulnat .
Elolvad a jeg es a pingvineknek nem lesz feszkelo helyuk.
A medvek kiszoritjak elohelyukrol a pingvineket.
Ez itt most a leg nagyobb problema Floridaba!!!!
4 #9 Posta Imre
- 2016-12-01 20:09
Józsi, ezeknek szerintje a gép csak odaért, ahová!
131 #10 lalapapa
- 2016-12-02 01:21
na ez jo akkor majd a vegen a crocoddillok lesz boven
kaja,
mert azoknak is lesz
addigra meg fordul es lesz boven
jeges medve bunda finom meleg,
lassan lefogy a fold lakossaga es nem marad
mas csak urleny bacterium tapnak szar
talaj,
minden raketa is melegitt egy kicsit
foleg ha sok van belolle,
a vegen azon sutunk szalonnat
zsiros liba zsiros szalonnat
:o
118 #11 keepfargo
- 2016-12-02 03:40
Amerikai polgarhaboru: ha nem is mindenki mindenki ellen, de legalabb a szegeny a gazdag ellen, ahogy gutai is latja, ez tunik leglogikusabbnak.
Van aztan etnikai ellentet is azert, mert nem pofaznak rola: fekete-feher, angolszasz-latin, hogy a ket legnagyobbat emlitsem (nem tudom hogy a latin-fekete viszony milyen, de a latin is inkabb tarja magat fehernek mint feketenek...)
Egy masik "ellentet" vagy erdekellentet a regi Eszak-Del problema, ami nem szunt meg, csak atalakult. Mostanra ebbol inkabb Washington-"videk" ellentet lett, amit nem egeszen ugy kepzelek el, mint Judapest-videk ellentetet, hanem mint a tagallamok viszonylagos onallosagrol valo lemondasat, vagy arra torekveset.
Texas sosem adta fel az almot, hogy onallo legyen. (mint legjobb pelda), de van ott mas is aki szabadulna a zsizsik igazsagtalan adoelosztasatol. (A FED=Washington, az egyszeruseg kedveert)
Van ez az orosz szagerto, Igor Panarin, aki 2014-re josolta a zusa szeteseset (hat egy kicsit kesik, Istenem, en erre meg raerek), es ha neki hinni lehet, akkor ez a szeteses nem mehet magatol, valami lovoldozesnek is kell lenni. Kulonben miert nott volna meg a kezifegyverek eladasa egy ev alatt (2014-15) 40%-kal?? Keszulnek a bekere?
329 #12 gutai zub
- 2016-12-02 07:05
Magyar polgárháborús lehetõségek

Budapest, Belváros, néhány hónapja:

Reporter kérdez:
"1939 ben Németország megtámadta Lengyelországot. Meg tudná mondani milyen évben kezdõdött a 2 ik Világháború?"
Fiatal hölgy: "Hát nem tudom. Talán az 1960 as években? Én még nem éltem akkor."

R: "Meg tudná mondani mikor volt az 1956 os magyar forradalom és szabadságharc?"
Fiatal férfi: "nem tudom. Történelmet nem tanulok az egyetemen."

R: "Ismerik Petõfi Sándort?+
Két fiatal hölgy közül a beszédesebb: "Igen, igen, velem szemben lakott egy óbudai panelházban"

kicsoda kicsoda ellen............
238 #13 bivaly
- 2016-12-02 08:35
Kedves Gutai !

Biz'ám, hazám ! Ennek a hû de intelligens "népnek", aki "bölcsen" szokott szavazni, és "tudatosan él", most az RTL Éjjel nappal Budapest moslékja mellé, a "Zenebutik" tv-ben Fásy Ádi, meg Lagzi Lajcsi újratöltve !!! Meg, helyi éttermi felvételek, olyan hatvanas évek színvonalán és stílusában, asztal mellett ülõ cigányok, meg hej danáré danáréznak, mint színvonal !!! A lényeg meg, hogy a helyi entellektüel ott csapkodja a tenyerét . Ezekkel mi a bánatos lófaszt lehet csinálni ? Finoman, nõiesen, de érthetõen feltéve a kérdést. Ez az a tipikus csõdtömeg, amire már nem csak én utaltam ezerszer a honlapon, hogy ha megpróbálod elmondani nekik az igazságot, és megmutatni az irányt, legelõször téged koncolnak fel ! Lehet, hogy tízezredszer van elmondva, de mindenkor van aki álmodozik, meg remél, meg mit tudom én milyen ezotériát tanulmányoz, de hogy szembe nézzen a nagyon jól látható és helyenként megfogható tényekkel, ááá, hát az nem, Isten örizz, õrizzük meg a hitünket, stb.,stb., .... ! A hetvenes években is ismerték Petõfit, a MTv készített Petõfirõl riport sorozatot, ahol ugyan ez kicsit másként, de elhangzott.
Gutai, nem tudom láttad-e a híradók egyikében is, hogy Orbán cárevics, vén hülyék gyülekezetében bejelentette, hogy nem 0,9, hanem 1,6 % lesz a nyugdíjemelés ? Az a sok temetõ érett vén hülye, kicsoda volt mellette ? Csak nem a "nép" okos gyeremekei, Idõsek Tanácsa, "jeeehhh", mint biodíszlet ? De igen ! Ezek és ezeknek a gyerekei, unokái fognak "nemzetmentõ háborút" lejátszani, bármilyen téren ? Ezek, akik egy tál lencséért oda mennek biodíszletnek tapsolni ? Honnan jöttek, ki választotta, vagy hatalmazta fel õket, hogy helyettem ott ugassanak, mint engem képviselõk ? Itt akinek van gerince, nem megy oda, meg ilyen szituációkba bele ! Mint Kádár országgyûlésében a népviseletbe öltözött paraszt asszonyok, akik emelgették a száz szoknyát, meg a Kádár elvtárs beszédének elfogadása jeléül a fehér kis táblácskáikat !? Akiknek valójában a legcsekélyebb fingjuk sem volt semmirõl, csak hogy õk "fontos emberek", és segítenek a szocializmus építésében, meg hát 1968-ban már olyan kurva régen volt 1956 ! Nem ?
Hát Gutaikám, nem Tõled kérdeztem, csak amolyan költõi ugatás már megint a részemrõl. Erre mondom vagy húsz éve, hogy basszátok meg, bizakodjatok nélkülem ! Megint csak, hogy érthetõ, meg leugatható legyek. A legalapvetõbb szükségletek sincsenek meg semmihez. Legelõször, nincs "ember" ! Innentõl meg semmi sincs ! A ránézésre embernek látszó klón meg ... ?
154 #14 kakas
- 2016-12-02 09:55
agg-kór(osok) most esztet kapják-66.media.tumblr.com/7b10be498dc96683ae385c01f87fdbfd/tumblr_ohfk0h0wXP1r9ks2oo1_1280.jpg
329 #15 gutai zub
- 2016-12-02 10:42
A Hülyéknek két csoportja van Magyarországon

1.
Azok, akik nem részesültek, nem jutottak információkhoz, tudáshoz. Ezek szimplán hülyék.

2.
A sokkal nagyobb csoport, akik szándékosan ignorálják az információkat, tudást, Igazságot. Legtöbbször félelembõl, lustaságból, érdektelenségbõl.
Ezek duplán, és veszélyesen hülyék............
33 #16 vizilo
- 2016-12-02 14:34
Gutai Zub Bingo Bingo !!!s_grats_grat
4 #17 Posta Imre
- 2016-12-02 14:37
Guta a hülyéknek két típusa van! Az egyik, aki olvas bennünket a másik, aki nem.
Altípusok száma számos!

Egyébként az általad említett második csoporthoz ma több esetben volt szerencsétlenségem. Volt pislogás rendesen.
329 #18 gutai zub
- 2016-12-02 16:57
Imre,

"Hivén, hogy illyen népnek kell szabadság"

Nagy balgaság, nagy hülyeség

Azt becsülöm Benned, és amit csinálsz, hogy ennek ellenére.....................

(mert nem hõs az akinek biztosítva van a gyõzelem)
238 #19 bivaly
- 2016-12-02 19:30
Kedves Gutai !

Posta Imrét belelökte a Credo-ba, önmaga, meg a történelmi valóság. Most ne boncolgassuk, hogy mi volt elõbb, a tyúk, vagy a tojás, ez van ! Ez itt a szalmaszál, vagy mentõcsónak, nevezzük aminek akarjuk. De, hogy igen sokszor a legkõkeményebb valóságot ugatjuk itt el, az egészen bizonyos. Meg az is, hogy nem csak szellemi fityma szûkülettel rendelkezõk olvassák amit ide bepötyögünk, legfeljebb õk vannak felháborodva olykor, esetenként. Tudom, hogy a hatalom itt tarja a szemét. Csak erõsen kussol ! Õ nem nézni, hanem látni akar, ezt meg kurvára kevesen képesek ( hû de szépen alliteráltam ! ) megérteni, és felfogni. Nekem már mindegy, apósom mondaná 111 ! Közel 30 éve pofázom hiába, folyamatosan összeférhetetlen hülyének beállítva, akinek semmi sem jó, állandóan elégedetlen, egy élhetetlen fajta ! Mondják ezt azok, akik a múltban, beleléptek minden szarba, mert a megélhetésükrõl volt szó, most meg kioktatnak mindenkit, többek közt erkölcsbõl, meg hazaszeretetbõl. A legtöbbjüknek még a WC papír használatához is szükséges kezelési utasítás, nekik ez a természetes. De jó, hogy én és itt többen (talán, meg remélem ), nem tartozom eme, kultúremberek közé, nincs pragmatizmusom, és mélykeresztény hitem. Amolyan parasztos egyszerûséggel tudom az Istent.
Nem dicsekedtem fentebb, csak megfogalmaztam feleim ( felebarátaim , a gyengébbek kedvéért !), véleményét is.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.10 másodperc
4,458,175 egyedi látogató