Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Benu madár

GondolatokEgyelõre nem szûnik meg a "gravitáció" és ugyan drágítják az üzemanyagot, de annál olcsóbb a sör! Azt mondjátok, rajtunk a sor? Vágjunk bele? De hova? A belibe bele, telibe? Szima tüntetést akar. Nincs egyetlen "rendõre" sem csak dõre, gyáva alakoskodók. Én már kitüntettem magam! Plecsni, flekni jutott is, maradt is. Most tüntesse ki és el magát más is! Az idõ kedvez. Mire itt megérik a banán, a majmok is felkészülnek. Ja, ja, de tényleg!

Azért nincs ám minden-ki megveszve sem. Kiskõrösrõl csoda jó hírek jönnek. Anyósomékat múltkos emlétettem, hogy tudtuk és akaratu kóhn kívül belekeveredtek egy ingatlan-panama gyanús ügyletbe. Az önkormányati sundabunda átminõségelte a lakóingatlanjukat lakhatatlanná, vagyis ipari övezetté és elkezdtek nagyban építkezni mindenféle cégek körülöttük. Apósom jóhiszemûen úgy gondolta, hogy ...aztán mégsem. Viszont már ügyvéd intézkedik. Kiderült, hogy az építkezés nem a terveknek megfelelõen alakult és még az önkormányzat sem az, aminek látszik és a vállalkozás bele van fonódva az önkormányzati maffia-hálózatba, keresztmegbízásokkal. Persze ez még csak gyanú. A terv az lehetett, hogy majd elmenekítik a telkükrõl az öregeket, akik nem bírják a zajt, éjjeli mûszak zörejét és ki lehet szúrni a szemüket alamizsnával. Mondok: az önkormányzat nyákig benne. Ez jó hír azért. Vagy nem? Végre történik nálunk valami. Egyelõre még kimaradok a szórásból, had vívjanak. Sógornõm tapasztalja meg milyen a hazai zsidó-maffia, mert eddig ezt nem hitte el nekem. Ma már nem néz annyira hülyének, mint pár éve és mire kiharcolja magát, tán még szót is fogunk érteni. Ki tudja. Említett valami "ellenzéki médiát" amit be kellene vonni az eset feltárásába, de még nem tudja, nem érti, hogy nincs olyan, csak ilyen, itt mi, akik vagyunk. Kiskõrös környékének ellehetetlenítésérõl egyébként mér született matéria.

Link

Szerintetek is Soros-schwartz zsidaj és az aktuális ormány álla a háttérben?
Kiskõrösi romák: külföldrõl jön a pénz

A Kiskõrösön mûködõ Roma Centrum legnagyobb támogatói a külföldi szervezetek – tájékoztatta lapunkat Sztojka László, az intézmény vezetõje, aki szerint a legnagyobb gondot az jelenti az érintett térségben, hogy a cigányok zöme munkanélküli. Link

Na jó, végül is az öregek is had szokják a demokráciát! Kell az nekik.

Aztán végül is miért Benu madár? Ez a klímasvindlis dolog ciklikusan elõidézõdik. Kozmikus jelenség-halmaz, ami némi földi után-állítást kíván. Nem kizárt, hogy naptárat köll megent igazítani, hogy némileg közelítsük a jelenséget, bár akkor is csúszás lesz, mert a jelek némileg vészjóslóak. A jégkorszak nem is annyira vicc ám!

Az "idézõjelesek" szerint Trump nem véletlen akarja "felrúgni" a párizi klíma-buzitanyát!


"1214 éve volt utoljára ilyen.- akkor a papság erõsen törte a fejét..Az mégse járja,Hogy decemberben terem a cseresznye,nyáron meg korcsolyázunk.
A parasztok elkezdtek gyanakodni. Lehet,hogy mégse istenke küldöttei,,hanem egy rakás fa-fej.!!..- Végül Gergely Pápa lépett.Nem a legjobban,de a semminél több volt.
Meteorológiájuk csak 385 éves.A pályarotáció hatását nem is ismerhetik.
-58 nap eltérés.- január 10-14 = a régi December 1.
sok sikert.- Trump ismeri a levezetést.
Az 965-ös jégmennyiségnek már csak - 1/40 -d része van a sarkon.- alulról veékonyodik.cefetül.- 300 méter vastagságbol, átlag 2 méter maradt. Ha a jégmezõ darabjaira szétválik,,akkor a Coriolis erõ kb 15 méter vastag jégtorlaszokkal boritja be Oroszország és Kanada északi partjait."

Egyébként, ha már az álhírgyártókra fogták Trump gyõzelmét (mi azért tudjuk, hogy ennek így Kelet lenni és a ribi clington csak majomkodni vett részt, bár lehet, õ sem így tudta)

Trump katonai találkozón a tábornokokkal.-- "uraim,,fejlesztünk". - de az nem megy hogy a bolygó,,minden hülyéjét rezsimjét mi vállaljuk fel. 670 milliárd dollárt költöttünk a semmire.(ujságiró,! - igeen.??.- csak 6-ot irjon.).
Van egy Natónk, ami jobbára a tõkét vakarja a mi pénzünkböl.
Na ennek vége.Ha valakinek nem tetszik a világ jelenlegi állapota,,szálljon be õ is,,a saját pénzével..Sarok afrika összes négerére. Milliárdokat fizettünk nekik.Egy csatornát nem épitettek 25 év alatt, de háborúzni azt tudnak, meg küldjük a segélyeket..Lópaszt!
<< ennek a higitott változata a kurucon fenn van.!!.
Paff.
Zord idõk jönnek.
Trump-nál már csak egy kérdés van. = el tudják-e tenni úgy lábalol,hogy az balesetnek tünjön.- Beiktatása elõtt,,az nem Elnök- gyikosság.
Még liberálisék nem adták fel.
Jeleztük.kb 3 hónapja.= Kina bajba van...= a forgó eszköz tõkéje,,300%~al maghaladta a törzstõkét.- Várható bevételei meg a "kutya vacsorája"...,bizonytalan.!!....- ezt nevezzük közgazdaságnak.
Kb 20%~ dollár erõsödés kell.Kina összes bóvligyára ,,bevétel nélkül marad. = 3000 milliárd dollárjuk száll el az éjszakába,mint a füst.Munkahelyekkel eggyütt.
Ha Trump felmondja a szabadkerskedelmi egyezményeket,,(védi az Usa piacát és munkahelyeit,,gyárait.).- akkor helyére,,védõvámok kerülnek.
= 300 milliós piac kilép a világketeskedelemböl.Illetve,csak jóval drágábban érhetõ el.- Ez Nyugat Európát,,és a Távolkeletet padlóra küldi..
Kezd bealkonyulni az eldobható keleti porszivoknak/stb.Mármint a minõségüknek.- Kihoztad a Tescoból.??.-- aszd a kukába.Minek azt cipelni.
Érthetõbben.- A védõvámokkal. rákényszeriti a Távolkeletet,hogy fizesse meg belsö munkaerejét,piacát.Generáljon belsõ piacot.Ezzel viszont a keleti elvtársak versenyképessége erõsen csökken.!!.- A Kis - Tigrisek korszaka véget ér.
Kevesen emlékeznek rá ,,de közel 40 évig Szinte minden távolkeleti elektronikai termék rajzán ott volt - Made in by Philips license - ingyen kapták,mert ellensúly kellett a Szovjetúnió és Kina ellen.- Szóval ebböl nõtt fel a nagypofájú Japán elektronikai ipar. - ..Egyik legjobb termékük az - Akai 4000 Gx orsós magnó volt...Jó volt.Csak itt 10 évvel azelõtt,,Euró 2000 néven futtattuk.
Szóval Trump feltett szándéka,,hogy kissé helyre vezeti a világpiacot.- Fájni fog.
Egy szó mint száz.- Amerika ipari potenciálját tekintve,,Trump be tudja billenteni az egész világpiacot.
Ennyi.
Et a folyamatot,,Ronald Reagen inditotta el 1988-ban.Akkoriban az Usában és nyugaton hatalmas tultermelési válság volt:Kinyitották a világpiacot,de szabályozás nélkül.
Ebböl indult be a bóvli gyártás.Ami szükségszerûsn vezetett a 2008-as összeomláshoz.Bankok Gyárak tönegének bezárása.Most Trump ennek a folyamatnak a vadhajtásait probálja szabályozni.

Trump azon töri a fejét.= minek nekem egy rakás hülye.Összefoghatok Oroszországgal,,nyersanyagbázisait megkapom.Cserébe,,másodosztályú ipari technológiát adok fogyasztási cikkekben.Mindenki jól jár.
A többi meg háboruzzon az anyja hátán,,meg annak számlájára.....= jó ötlet..."

Na ennyit mára a Fönixebõl és a fönn égszekbõl! hajrá magyarok, orbán a király, vona a bohóc...és mindenki eriggyen a PI csárdába, hol hiteles híreket tanál! Vagy nem.

Hozzászólások

118 #11 keepfargo
- 2016-12-12 01:39
kincses
expandable? nem exponable?
utobbit ugyan nem talalom a szotarban, de az elobbi meg kiterjedot jelent; igy nem ertem
szima judit nem lehet kiterjedo, de talan az eljaras ellene az igen...(?)
283 #12 gladiator07
- 2016-12-12 03:59
Enbörök az igazság máshol van majd a Jézuska elmenti egy linken. Egy mezei bíróság is csak emberekbõl van , s aszt a kis pénzt amit keresnek nem adják ebek 30 - adjára.. Fentrõl leszólnak v. nem a súlyától függ.
272 #13 Kameleon
- 2016-12-12 08:57
Kincses, tudod az a szomorú hogy nem csak õ hátrált ki mögüle. Hanem egy kezén meg tudja számolni hányan álltak egyáltalán oda amióta ebbe az örvénybe beletekeredett. Voltak kõkemény helyzetek. Gyáván féltette a legtöbb a bõrét, pedig amit Imre vÉgig csinált, vitt, százévente (lehet több ) ha születi ilyen KaraKán Ember. Ja hogy a szúrós Igazság amit kimondott, sokaknak túl kemény? A kard ilyen, nem egy puhapöcs. És hogy ismételjem magomat: Mostanában akik kapálóznak a megmentõ szerepében, miért nem értékelik át és állnak Imre mellé? Olyan kuss van, mint a csuda. Nagydolog lenne felemelni a telefont...?

Kis emlékeztetõ: http://magyarnemz...847#c49958
2013. augusztus 10. 15:20:02

[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ROWYC-3cYFo[/movie]
9 #14 vala_ki
- 2016-12-12 09:34
Németországban már zsidót lehet bérleni. Kellene szólni nekük, hogy innen elvihetik az összeset ingyen, ha netán hiány lenne. http://index.hu/m...mus_ellen/
9 #15 vala_ki
- 2016-12-12 09:36
"Magyarországon tárolna gázt a Gazprom". Miért, eddig nem itt tárolta?
http://index.hu/g...a_gazprom/
283 #16 gladiator07
- 2016-12-12 10:25
Imre olyannyira mélyen sziven találta a sátán fattyait évekkel ezelõtt hogy beleborzongtak, kész csoda hogy hagyták még élni. Tudatában voltak s vannak ha vétenek ellene Mártir lessz s akkor elindul a pokol. Õket meg irtanák mint a legyeket.
A zsidó alattomos,,,, csak olvasd el a Jezsuiták esküjét, v. a Keresztes lovagokét, a Johanniták reguláit,,, rózsakeresztesek világra gyakorolt hatáasait.

Az imréhez hasonlók sokan vannak, s voltak, csak nem publikusak, nem nyilvánulnak meg.
69 #17 Szalonna
- 2016-12-12 14:27
Valaki, Judeondojcslandba legalább annyi zsidó van mint nálunk, ahhoz képest hogy nálunk is jelen van a patkányok illegális bevándorlása, elég sokan elmennek innen Németországba pl. Hogy vissza mennyi féreg jön, azt nem tudni.
69 #18 Szalonna
- 2016-12-12 14:34
Emberek, Trampot hagyjátok, egy senki féreg. Putyinnal az élen. Meg a többivel. Ugye nem hisziTEK hogy majd Putyin jön oszt jólelkûen felszabadít minket a zsidajok alól? Van kiket és miért? És egyébként is.

Ha Trumpnak mégis sikerülne elfoglalni a bábszínházban kijelölt helyét, örökli az Obama által "kiharcolt elnöki extra jogokat" és nyakába szakad az összes eddigi probléma, amit City of London, az USA korábbi kormányait zsinóron rángató bankárkaszt és Izrael létrehoztak és folyamatosan újratermelnek. Ilyen az Európában állomásozó amerikai csapatok kivonása is, ami az NSZK esetében az amerikai 7. hadsereg hazahívása esetén szabad utat ad a polgár -illetve bevándorló -és kormány ellenes belháború kirobbantásához. Végül is, ez a cél...Ha nem akarna kialakulni, tesznek róla, hogy legyen ilyen... A selejtért nem kár. Az amerikai elnökválasztásban ezért szerepeltettek egy korrupt háborús uszítót és egy önimádó infantilis nárcisztikus.

A gyenge felhozatal mégis sokakat reménnyel tölt el, nem ismerve valós helyzet részleteit, de ez a remény olyan, mint Putyin és Oroszország esetében. Az Orosz Föderáció, mint tudjuk, a Rothschildok privát vállalata, amelyet City of Londonban regisztráltak 1991-ben 531 298 725 DUNS számon. Igazgató Menachem Mendel Aaronovics, alias Dimitrij Anatoljevics Medvegyev... "Tartalékos, mindig készségesen segítõ játékosok"...


Juncker orosz-európai összefogást sürget ahogy Le Pen is (bár nagyon hasonlít az izraeli kormányellenes Tzipi Livnire és Morvai Krisztinára), Trump és Putyin párhuzamosan is kombinál. Izrael kazár-zsidó többsége orosz segítséggel húzná el a csíkot a Közel-Keletrõl.

Használjátok már a fantáziátokat. Szerintetek Putyin hova telepítené le a zsidókat? Nem, nem a fényre teszik ki õket, már nem kell, mert a látszatra sem adnak hogy álcázzák magukat, a balfasz biorobotok 90% úgy is van olyan hülye hogy nem látja õket. Hanem segítenek Putyinék is teljesen legitimmé tenni az illegitim zsidó náci államot. NÁLLUNK.

Juncker orosz-európai összefogást sürget ahogy Le Pen is (bár nagyon hasonlít az izraeli kormányellenes Tzipi Livnire és Morvai Krisztinára), Trump és Putyin párhuzamosan is kombinál. Izrael kazár-zsidó többsége orosz segítséggel húzná el a csíkot a Közel-Keletrõl.

Putyin is kiknek a bábja, eddig ez nem volt tiszta? Az nem létezik hogy nem tuttátok.
4 #19 Posta Imre
- 2016-12-12 15:45
Nem is értem mirõl beszéltek s alig látom, mert olyan kötõhártya-gyuszim van, hogy a fél szemem inkább lekötöttem, mert majd kiesik a fájdalomtól. A dokinál 2.5 órát ültem és nem kerültem sorra, így hagytam a fenébe.

Szalonna sokszor leírtam már, nem ilyen egyszerû ez. Az átállást nagyjából democokratikusan, de sürgõsen kell eszközölni. Nincs idõ a xarakodásra. A zsidók el lesznek paterolva mindenképpen, de ha mos kikapod a rndszerbõl, minden dõl, istenestõl jézuskástól gazdaságostól, szóval az egész xarvár, amit építettek és lekvárnak tálalták.
5 #20 kincses
- 2016-12-12 16:50
Bivaly, bocs, az éjjel elgépeltem, expendable http://www.dictio...expendable
lett volna a keresett kifejezés...feláldozható, mint a filmen...Imre, egy kis ezüstkolloid nincs otthon? az sokat segíthetne a kötõhártyagyulladáson, no meg szemvidítófû, cickafark, körömvirág...sajnálom, mert tudom, milyen pocsék érzés! Gyógyulást!!
5 #21 kincses
- 2016-12-12 17:00
Kaméleon, erre próbáltam utalni. Hogy HIÁBA derült ki, hogy igazak voltak a hozott hírek, hogy Imrééket igazolta a megtörtént és kiderült történelem (hát még az eltitkolt), nem kértek bocsánatot, nem tették helyre, amit ellene vétettek és nem álltak mellé a nagy harcosok. Na akkor pá, és egészségükre az árulást, amikor majd õket rántja be a tönkretevõ örvény, nem azért mert igazuk van, hanem mert kell másnak a szerep és a pódium. Szima Judit levitézlett. Most oda teszik, ahová való. A többi rendõri vezetõ is oda való, és oda is kerül, csak még nem nekik jött el az idejük. A forradalom felfalja a gyermekeit, mondják. Fel. A barna, a vörös és fülkésforradalom is.
Tudod, Kaméleon, pár éve még beleéltem magam abba, hogy lehet és hogy érdemes. A lehet megmaradt, az érdemes elmúlt. Ahogy Imre fogalmazta, minek? kinek? körülnézünk. BRRR. hagyjuk! hagyjuk.s_huh
9 #22 vala_ki
- 2016-12-12 18:09
Lassan csöpögtetik a köztudatba, hogy nem minden úgy volt, ahogy az iskolai tankönyvek írják. De ha más mondja, akkor természetesn baromság. http://index.hu/t...zagutjait/
4 #23 Posta Imre
- 2016-12-12 20:11
Megint összeomolhat az olajpiac

Hiába csökkentik a közel-keleti szunnita államok a kitermelésüket, ha az amerikai palaolajtermelõk elõre eladják a még ki sem termelt olajat. Az oroszok meg télen, még ha akarnának, sem tudnak leállni.http://www.tozsde...76000.html

Meghívta magához Trump az Apple, a Microsoft és a Google vezérét

A leendõ amerikai elnökkel találkoznak a héten a technológia szektor vezetõi - írja a CNBC több forrásból származó információkra hivatkozva. Donal Trump múlt héten küldte ki a meghívókat, a technológia nagyágyúival szerdán tartja megbeszélését Manhattanben, a Trump Towerben.

http://www.portfo...aggregator

A románok belefáradtak a demokráciába

A választópolgárok érdektelensége, az urnáktól való tömeges távolmaradása döntötte el a romániai parlamenti választások eredményét &#8211; írták hétfõn a romániai lapok. http://kitekinto....f=hirstart


Orosz kiberkémek a német választásokat is meg akarják zavarni

Computerworld, 2016. december 12. Olvasó

it németország egyesült Államok választás elnökválasztás hillary clinton oroszország kiberkém hacker fancy bear spear-phishing google gmail wikileaks biztonság

A Fancy Bear hackercsoport hamis e-mailekkel próbálta német politikusok jelszavait kicsalni. A technika Hillary Clinton ellen már bevált.
Úton a nagyvállalati PC-kre a Windows 10 Anniversary Update
Összefognak a magyar YouTube-sztárok egy leukémiás kisfiú...
Kivonulhat a viselhetõ eszközök piacáról az Intel

Egy orosz kiberkém-csoport az amerikai elnökválasztás után a közelgõ németországi választásokat is megpróbálja befolyásolni, állítja a német hírszerzés.

A Fancy Bear vagy APT 28 néven ismert hackercsoport német politikai pártokat vett célba. Spear-phishing támadással próbálkoztak, vagyis olyan e-maileket küldtek a politikusoknak, amelyekkel jelszavaikat próbálták kicsalni.http://computerwo...varni.html

A végén még összeverekedik Orbán és Vona

Vona nem ember? Kocsmából ismerõs beszólást kapott a Jobbik-elnök a kormányfõtõl a Házban, ahol az is kiderült, rokona-e Orbánnak Mészáros Lõrinc. http://24.hu/belf...n-es-vona/


Az ember, aki az orránál fogva vezeti a világot
Portré Putyin politikai fõtanácsadójáról

Babaarcú, sokat mosolyog, de végtelenül cinikus. Vlagyiszlav Szurkov a Szovjetunió összeomlása utáni Oroszország talán legmeghatározóbb politikai szereplõje, aki nemcsak hatalomra segítette Putyint, de az orosz elnök a leválthatatlannak tûnõ pozícióját is neki köszönheti. Színházi rendezõnek készült, de egy verekedés miatt pályát módosított és forradalmasította a hatalomtechnikát. Legalábbis abban az értelemben, hogy az általa felépített rendszerben már egyáltalán nem számít, hogy mi valódi és mi hamis, csak a központilag folyamatosan újrateremtett látszat a fontos. Szurkov életének és módszereinek bemutatásán keresztül kézzelfoghatóvá válik, hogy mit is jelent pontosan Magyarország putyinizálódása.

http://index.hu/k...an_habony/

Putyinnak hála új virágkorát éli az orosz áltudomány

2015 õszén, amikor az orosz légierõ bombázói elsõ útjukra indultak Szíria felett, az orosz felsõház képviselõi Mihail Kovlacsuk fizikus elõadását hallgatták. A Putyin legbelsõbb köreihez tartozó tudós prezentációjában leleplezte a globális elitet, amely szerinte amerikai vezetéssel egy új emberi alfaj kitenyésztésén dolgozik. Ez az új, az emberektõl genetikailag is eltérõ szolganépség elmondása szerint keveset eszik, még annál is kevesebbet gondolkozik és csak parancsra szaporodik.http://444.hu/201...altudomany
69 #24 Szalonna
- 2016-12-12 21:27
Imre, ezt már megbeszéltük, egymásba ér a fäszuk annyian vannak. Csak ki kapja ki õket? Ja, õk magukat? Mert lényegében Putyin is a rotschildok bábja?! Ja hogy nyugatról a zsidók átmenekítik magukat is keletre meg a lopott vagyonokat is, világos, aztán most Putyinék lesznek a fõ rotschild központ, aztán onnan igazgatnak minket, itt is zsidó, ott is zsidó. Na.
118 #25 keepfargo
- 2016-12-13 00:06
Nagyon ugy nez ki, kedves szalonna, hogy igy nez ki a helyezett...

Most mar meg az sem lepne meg, ha Szeszaknak lenne igaza, aki azt allitja hogy "Putin tsar" (helyesen; Vladimir car ) anyai agon zsizsik, az istenadta.

Jut eszembe: a kinezes ne tevesszen meg senkit, Clintonnak is zsizsik anyja van/volt, es meg egy angolszasz pofarol tudunk, akinek zsizsik anyja volt, de maga nem nezett ki annak: David Letterman, a Night Show (g)atyamestere

E harombol nehez lenne kivalasztani hogy melyikuk nez ki kevesbe zsizsiknek, de Vologyanak jo eselye volna hogy megnyerje azt is...
2 #26 gerry
- 2016-12-13 05:37
Szegíny Trump...még a végén akár bukhat is... ajjaj...

http://mno.hu/kul...et-1376127

ezek a konnektorok kivághatják a biztosítékot!
118 #27 keepfargo
- 2016-12-13 06:09
Hogy az orosz beavatkozas nem szolgal amerikai erdekeket?
Miert ilyen kenyesek a "valasztok"? Talan a FED es bandaja azt szolgalja?
Az elmult, mondjuk 100 evben, ki artott tobbet az amerikaiaknak ( a "valasztoknak";), a Vorospajzsek vezette FED vagy az oroszok?
(mert aki nem art, az mar majdnem hasznal!)
4 #28 Posta Imre
- 2016-12-13 06:10
Igen szalonna meg! Még fél szemmel és fél ésszel is látni, hogy a tetû zsidó = redszar. Eztetetet akartam volt csak jellemezni, de ennek a lényege most sak annyi, hogy a "rendszart" nem lehet leváltani, míg nincsenek rendszarváltók. És azok meg a fasorban sincsenek. Itt rég istencserérõl eshetik csak szó, mert az emberi alapanyag egy fángli xart nem ér. De ez ne keserítsen el. Minden, mi ebben az életben van, az hamisság. Az, hogy ezt sikerült jól megérteni, erénynek sem nevezhetõ, csak rohadtul kellemetlen. Ezt elviselni, kihordani, vajúdni vele, kérõzni rajt lehet, de a kör zárt alagzat. Most a Vízöntõbe léptünk. Van pár év a "spirituális" fejlõdésre, de embertõl jót senki ne reméljen, istentõl meg eleve ki van csukba. Nem véletlen vagyunk ide lecsukva.
4 #29 Posta Imre
- 2016-12-13 11:28
Trump orosz nyitása gyilkos belharchoz vezetett
Káncz Csaba, 2016. december 13., 08:45
Privátbankár

Cimkék
hírszerzés
, Donald Trump
, CIA
, Fancy Bear

A CIA mellett London és Berlin vezetõ körei is Trump orosz közeledése ellen dolgoznak. Döntõ érvként a Fancy Bear néven ismert &#8211; a nyugati elhárítás szerint az orosz katonai hírszerzéshez köthetõ - csoport amerikai és német politikai pártok elleni támadásait hozzák fel.
http://privatbank...ett-301421

13 év után drágább lehet egy dollár, mint egy euró

A piac szinte biztosra veszi, hogy szerdán ismét kamatot emel majd a Fed, azonban az egy évvel ezelõtti tapasztalatokból kiindulva könnyen lehet, hogy a piaci hatás csak minimális lesz. Nem is a mostani döntés lesz a legfontosabb, hanem az, mennyit árul el az amerikai jegybank a további lépésekrõl. Ha ugyanis végre rászánják magukat egy komolyabb kamatemelési ciklusra, akkor az akár elhozhatja a régen várt euró-dollár paritást is.
http://www.portfo...aggregator

"Eddig türelmesek voltunk, ezután másként lesz" Kemény üzenet a horvátoknak

Aleksandar Vucic szerb miniszterelnök nem vesz részt a keddi szerb-uniós kormányközi konferencián, rövid brüsszeli látogatását követõen már az elõzõ nap visszatért hazájába, mert kiderült: nem három, hanem csak két csatlakozási fejezet nyílik meg Belgrád és Brüsszel között, Horvátország ugyanis meggátolta az egyik fejezet megnyitását. http://www.atv.hu...orvatoknak

Dán politikus: visszafordultok, vagy golyót kaptok!

Egy dán politikus szerint amennyiben a felszólítás ellenére sem fordulnak vissza a hajóval Európába érkezõ migránsok, akkor a fegyverhasználatot ajánlja a hatékonyabb határvédelem érdekében.http://888.hu/art...e=hirstart

Kapnak egy utolsó esélyt a vagyonukat külföldi számlán parkoltatók

Kormányközeli vállalkozók járnának jól a nemzetgazdasági miniszter hétfõn benyújtott újabb törvényjavaslatával &#8211; mondták szakértõk a Magyar Nemzetnek.

Varga Mihály csomagja szerint a jövõ év elsõ felében adómentesen cserélhetnek gazdát a külföldi cégek, ha a vásárló bejelenteni a cserét a NAV-nak, vagy egy Európai Gazdasági Térségben mûködõ bankon keresztül utalja a vételárat.http://hirtv.hu/a...ok-1376182

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.20 másodperc
3,399,412 egyedi látogató