Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Monetáris paritás

GondolatokVenezuelában bevonták a legnagyobb címleteket, nemrég Indiában és ki tudja még hol, amit nem vertek nagy dobra, de elég drasztikusan megyen a "korábbi pénzrendszer" - nevezzük úgy - reformja. Igen, nálunk is lecserélték a nagy címleteket Matolcsy- utalványra. Ez már rúbel és yüan elszámolású, arannyal fedezett. Aki nem hiszi, járjon utána. Olvasom, Kína helyett Japán lett az elsõ fõhitelezõje az USA-nak. Olvasom, Oroszország és Kína, Ausztráliával (Anglia) az elsõk az aranykitermelésben. Jó, tudom, aztán a zsidó elviszi onnan, mert a nukikukiknak gyûjtik. Olvasom, hogy a MNB biztonsági szolgálatát puccs-szerûen lecserélték Orbán korábbi testõr-parancsnoka segedelmével és vele való élen. Lassan eléri a dollár az euro értékhatárát, de már egálban van a CHF-el és a Forint áll, mint a cövek!

A gazdaság erõs és még több "állami" - látszólag teljesen haszontalan, sõt fölösleges, de hozzá polgárpukkasztó- beruházással generál a halottnak tûnõ de dübörgõ gazdaságnak zárt körû megrendeléseket. A határok lezárása lényegében elõkészítve, minden "országhatáron" vegyes csapatok közös erõvel biztosítják a helyzet nemzetközi konfliktussá való bõvülésének esélyét, bármely rendkívüli helyzet esetén. A légtér és a szárazföld is lényegében katonai és rendészeti mûveleti terület, de a békés nyugalom a nyilvánvaló és mesterségesen szított és fenntartott feszültségek ellenére is egyensúlyban tartja a rendnek látszatát. Épül az új (régi) rend és lebomlik a régi (új). A paloták, várak, grófok és grofók idõszaka jó, királyi méltósággal, kisebb "demokráciával", kevesebb liberális károkozással és lassú víz pártot mosással, mert a sok szennyes Dunát rekesztene. Jön a nemzeti álmok kora. Jön a forradalom és lázadás kora. Minden hatalom a népé, de a nép út közben elveszett! Sebaj, megtaláljuk, vagy grundolunk másikat! A médiát már lényegében "államosították" és a sok mágnásmiska is állami stróman lett. Csányi most nyitott két OTP fiókot Moszkvában! Hasít a Richter és Kárpátalja lényegében, de facto visszatért. Erre bizonyíték jeszenszky. Az egészségügyi rendszer, oktatás (stratégiai területek) teljes kontrollja elõkészítve a patikák lényegében kiszolgáltatva. Minden készen áll a VÁLTOZÁShoz!

A neten a lelkekért folytatott állóháború mozgásba lendült, az összeesküvés elméletek realizálódtak, vagy a cáfolatuk igazolta azok valódiságának zömét. Mit is írhatnék? Minden lényeges beosztásban a korábbi cégemnél megismert emberek, személyek diszponálnak. Könyveimben leírt élményeim elevenednek meg és nem várt fordulatként újra ismerõs arcok vehetnek körül, ám fegyvereik nem ellenem, hanem elleneim ellen irányulnak. Utópija? Nem inni elõre a medve bõrére, utána meg már minek? A nemzetegyesítés a nemzet nélkül is megy, ország meg mér jó ideje ugyanolyan fikció, a határok tetszés szerint tologathatók a kint lévõek vissza, az itt nemkívánatosak túlra toloncolhatók. Sok éve emlegetett változások érlelõdnek realitássá. Szépséghiba, hogy mindezt a meglévõ rezsimben kell kieszközölni azoknak, akik nyakig benne voltak a szétzilálásban. Vagy megteszik, vagy mindnyájuk rövid távon halál fia.

Hozzászólások

154 #1 kakas
- 2016-12-17 16:24
68.media.tumblr.com/5a6f5605f9689b4f6a8c7e39d9dea7f7/tumblr_oia9f5BwjO1s4ew3vo1_1280.jpg68.media.tumblr.com/093fd49a3a6cd43ea0bc03b7488a02cb/tumblr_n6cop3ZyiC1togxw0o1_400.jpg[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=1QHxWNl3TDI[/movie]
131 #2 lalapapa
- 2016-12-17 16:50
ettol a hatalmas kihult mar szaradt peneszes szarnak a mozgatasatol meg budosebb lesz,
de kinek lesz ebbol tobb munkaja jobb elete
konnyebb penzkeresete a tobbsegnek,
jonnek a fizetni valora a penzek a bevetelek,
a jovo biztonsaga,
meg jobban ala szarik a szegeny kis ember,
es nem lesz neki munka,
mert kina elvisz mindent
a zsiddaj meg nem a kis emberrel uzletel,
amit nem loptak el nem adtak meg atmasnak,
nem mostak at a vagyont
ott meg a azt is el lopnak vagy eppen at mosnak
markecolnak mit elkepzelhetetlenek tartunk,
majd majd ott bovebb lehetoseg es tobb munka
lehetosegek tomkelege vagy eppen
sokasaga jon fel elo akkor
mindenki majd roha vissza magyarba,
addig mindent el nem lopnak a
ciganyok
a politikusok
az ugyvedek
az orvosok ki nem huzzak mergekkel belolled,
meg hat a zzsegyik is,
sok meg hianyzik azt irjak csak ide
a kis ember meg talan nem hal ehen,
es lesz neki a jovoben is mit at gondolni,
hogy mit is legyen vagy eppen
ha tud gondolkozni,
s_ezt-ni:os_ratata
80 #3 monguzking
- 2016-12-17 18:46
azért indiában s venezuelában is kis emberek szivják meg.nem feltétlenül okés ez bár tény hogy venezuelában van feketézés--gyagyás svéd vakargatta fejét caracasban hogy milyen drága hely venezuela-drágább mint svédben árak--persze mert hivatalos árfolyam 6-7 bolivár egy dollárért mig feketén 85 bolivárt is megkaptam 2014-benamivel már rögtön olcso lett minden-pontosabban amit lehetett kapni-nem sokat---oktoberben azért nepálban ahhol nepáli rupia mellett indiai rupia is fizetés eszköz--hát himalayaban nincsenek bangkok s nagyon szegények az emberek igy nagy szivás ilyen pénzbevonás
118 #4 keepfargo
- 2016-12-18 01:48
Meg 1978-ban (az nem tegnap volt) azt talaltam mondani egy a zsizsikekkel "egyutt gondolkodo" unokabatyamnak, hogy "A vilagot a ket legmaterialistabb nep fogja felosztani egymas kozott; a zsizsik-amerikai kazar es a kinai."
Az unokabatyam azota megtert oseihez, a felosztas teljes erovel folyik...

Mas de megsem: Imre! A ket utolso mondatot kifejtened-e egy kicsit bovebben? Tudod a nagyjat megertettem, nem hiaba tanulgatok itt nalad mar nehany eve (menyi is, vagy 7-8, v. 8-9?), de a vegere, ugy tunik, elfogyott a kepzeloero is, pedig ide az is kell(ene).
A lenyeget ertem, nem ez a baj, hanem nem tudom elkepzelni, kikrol is lehet(ne) szo a rendcsinalasban, milyen motivumaik lehetnek, van-e hattertamogatasuk (azon kivul, amit a birka neptol kapnanak, esetleg) es a kerdesek kerdese, hogy latsz-e te magad kezzelfoghato jeleket, amik egy ilyen Nagy Rendcsinalasra utalnanak?
(Mert az, hogy idonket egy-egy fej elgurul, vagy egy selyemzsinort elkuldenek valakinek, esetleg reggelizes kozben hatulrol fejbelovi magat, megmagyarazhato ugy is, hogy a maffian belul valnak kenyelmetlenne egyesek; a mohosaguk, vagy ellenkezoleg, a szemermesseguk es/vagy esetleg ebredezo "lelkiismeretuk" miatt.)
7 #5 virag
- 2016-12-18 07:47
Járásonként területvédelmi egységeket hoznak létre
http://hvg.hu/itt...znak_letre

Megszabadulnak a dollártól
Irán és Oroszország közös iszlám bankot alapít
http://persianews...3%B3l.html
4 #6 Posta Imre
- 2016-12-18 08:16
Kípfargó, az megvan, hogy a bolygó nem a "miénk"? na, jó, látszólag itt mindenki azt csinál, amit akar, ha az eredménye a tevékenységének pusztítás és halál. Ugye ezt nem kell cáfolni? Az is megvan, hogy az "egypólusú világrend" gyakorlata azért nem kivitelezhetõ, mert a folyamat megállíthatatlanul haladna a végkifejlet felé, melynek eredménye a "csak kevesen élik túl" a többi meg döglik-hatás. A "kétpólusú" azért kell, mert az egypólusúra odakünn nem bólintott rá a nagyobb kutya, aki aszik! A kiskutyák aszadkodhatnak, de a a végkifejletre azért "odakünn" s felkapta a fejét a valódi gazda. Amit lát itt "háborút" a Fõdön, csak zsemlyemorzsa ahhó képest, ami ott mehetett kinn. Úgy látom nagyjából le vannak gyakva azok a "pragmatikusok", akik itt igényt tartottak fajilag erre az állatkertre, ami persze nem az üvék. Ahogy nem a tiéd és nem is az enyém, csak meg van engedve, hogy ide xarjunk. Úgy tûnik a Csillagok háborúja nem minden részletében fantazmagória, ahogy az Alapítvány sem. Porszemek sem vagyunk, nemhogy Orbán vagy bárki más számítana. Ha nem cselekszi, mondja azt, amit és ahogy, akkor "baleset" éri családostól és még csak zo-kóhn sem veheti. Erre szerzõdött a kurafija.

Neked kellene itt legjobban érteni, hogy ez a világ csak illúzió. Az illuzionisták secperc alatt megváltoztatják a felfogást, mert a környezetet is képesek. Az emberiség-projekt lényegében megbukott. A zsidó-keresztény maszlag megy a hugyozóba és szépen le lesznek vadászva a nemidevalók. Tetszik, nem teszik, ez van. Showtime!

Egy szerzetes a hím aláján simán átmeditálja magát máshová, ahogy ezt sok ezren tették, teszik, ám valamiért mindez itt, mint eredmény nem tud jelentkezni. Okkal. A dimenziók, világok szét vannak választva és ebbe a világba rég befészkelte magát egy másik. Az átok. Talán Ozirisszel, Izisszel kezdõdött a Hold idepakolása után, vagy már elõtte belefostak a petricsészébe, ezt nem tudom, de "odakinn" megérteni látszanak, hogy az értelemmel itt nem mennek semmire, mert az értelem itt nem verhet már fészket és az itt maradó idiótákkal meg nem lõnek nyulat a xarházi istenek. Hullákkal rakták tele a bolygót, zombikkal és ez csak az egyik "isten" vágya volt, hogy irányíthassa a "káoszt". Nos, a többi kicsit zokon vette a xarházi ini-cia-tiváját.

Az ilyen fogalmakat, hogy "lelkiismeret" nyugaton törölheted a szótáradból, helyette a dobtáradat tõccsed be! Most más jön.
283 #7 gladiator07
- 2016-12-18 09:27
Érdekes megközelítés, ráadásul idõszerû.
118 #8 keepfargo
- 2016-12-18 09:30
Jol van, Imre, koszonom az alapos ( a lapos?) valaszt, ami tulment boven a kerdesemen. Ezt nem panaszkeppen, csak mondom.
A bolygorol tudtam hogy nem a mienk, az en balatoni szolom is csak koccson van hogy legyen mire koccson keepfargo.
Egyet viszont megkerdojelezek: az illuzio mindenre kiterjedo ervenyesseget. Miert? Mert nekem a szeretet sosem tunt annak, mindig valosagosabb volt, mint barmi mas. Raadasul van egy erzesem, hogy ez lesz az egyetlen amit viszek magammal, akarhova is keruljek.
Vegulis, ha a szeretet illuzio, akkor en magam is az vagyok es akkor kesz a kocsi; mar nincs rendelesem se, kitoltom en magamnak a froccsot s_pia (sajatbol, mert annal a mase sem izlik jobban) s_hihi
4 #9 Posta Imre
- 2016-12-18 09:44
Faragó a szeretet nem valami, hanem megy valahová! Ha úgy írom: Sz(ó) -eredet, akkor világosabb? Kezdetben vala az ige! Magyarul: program. Önfeláldozás, önzetlenség, gondoskodás, lemondás, beleélés, érzés, élmény, hála gondoskodás...ez egy programcsomag. Az emberiség nem egységes faj. De nagyjából egységes fiziológiával lettünk létrehozva különbözõre. Aki fogékonyabb lelki apparátussal van megverve, az a szeretet szerint él, de mindez mit sem ér, hisz ugyan ez az alap-progi, ami a túlélést a faj számára biztosíthatja, a gondolkodás, gondolat, agyalás, logika, ész-érvek (ördöge), pragmatizmus, önzõség...felülírta zömében a kollektív tudatban. Egy illúzió ennek értelmében lehet igaz és hamis egy idõben. Jogi kérdés lett az Egy Örök Igazság. A "vallások" ennek nagy fenntartói, mozgatói, programozói. A szõlõd csak a filoxiának nem illúzió. A te szádban az édes nedû is ecetté válhat bármikor. Fordítva is lehetne, de az manapság igen ritka.

Ne ringasd magad abban a tévhitben, hogy te viszed magaddal a szeretetet, mert a szeretet visz magával "téged", s addig és annyiban vagy csak realitás, amíg ez a kettõ Egyet jelent. És ez az Igazság, ami "odaát" van.
5 #10 kincses
- 2016-12-18 10:56
"Ne ringasd magad abban a tévhitben, hogy te viszed magaddal a szeretetet, mert a szeretet visz magával "téged", s addig és annyiban vagy csak realitás, amíg ez a kettõ Egyet jelent. És ez az Igazság, ami "odaát" van." - Ezért ma megérte kinyitni a netet...ebben a sötét idõben ez a mondat!! ezzel el leszek egy ideig! Köszönöm!s_Laptop
4 #11 Posta Imre
- 2016-12-18 12:51
Kicsi, há' ez az!
[movie=youtube]https://www.youtube.comwatch?v=aGSKrC7dGcY[/movie]
118 #12 keepfargo
- 2016-12-18 13:39
Nincs mit hozzatennem, elvenni meg mit vennek el belole.

Ez igy egy szep kerek egesz. Egesz szep kerek.

Azert megjegyzesem itt is van, ( csak azertis tovabbfaragom a kepet ); az a szeretet, amit magammal tudok vinni, az a nagy egeszbol a ram jutott resz. Ez a ram jutott resz visz el valahova, ahogy eddig is, es majd beleolvad valamibe, mint a csepp az oceanba. Ha ez az "elolegem" nem lenne meg, vakon remelhetnek csak, ugy tunik. Igy azonban nem remenytelen a dolog...sot!
245 #13 hamu
- 2016-12-18 14:36
Nohát, Imre!

Jól tolod újra. A stílus is jobban a helyén.
Bár, aggódom, hogy Gerry kitilt egy idõre, ha jössz ezzel a földönkívüli nagykutya elmélettel - nekem pölö reális.
Egyél még abból a beiglibõl, jót tesz.
12 #14 spartakusz
- 2016-12-18 14:57
A POSTA IMRE ADTA c. alatt elmentettem magamnak, illetve dehogy a magomnak - a jövõnek, adta vagy vette - mindegy - amit írt e két szösszenetében felülírta mind azt amit eddig írt - mert korszakalkotó üzenetet közvetített!
Köszönöm Imre - és felépül mert épül Atilla isten ostora birodalma! Üzenve ezt keepfargónak is!
spari....
5 #15 kincses
- 2016-12-18 15:50
Imre, nem tudom látni a videót...mi lehet a baj?
283 #16 gladiator07
- 2016-12-18 17:26
Az Imre megfogalmazta bölcsességébõl merítve a Szent Grált,, a Szer- etet. Melyet keresnek már év - századok óta, s a lábunk elõtt hever.
162 #17 fapipa
- 2016-12-18 17:45
"Jön a nemzeti álmok kora. Jön a forradalom és lázadás kora. Minden hatalom a népé, de a nép út közben elveszett! Sebaj, megtaláljuk, vagy grundolunk másikat!"

Buj buj zöld ág , zöld levelecske !! Nyitva van az Arany Kapu csak bujjatok rajta !!!
Ámen !!!
5 #18 kincses
- 2016-12-18 18:10
Na, megnézem más webböngészõn, itt már megyen!
4 #19 Posta Imre
- 2016-12-18 19:29
Na akkor megvan a Bölcsek Köve, az Opus Magnum, így nyugdíjba is mehetek!

Tán az elmúlt 10 év nem múlt 10 évig hiába, csak nyúlik, mint a gumi, ragad, mint a galaj, s bár ereszteném, de nem ereszt. Már az "egész világ" úgy üvölt, mint egykor "én" itt veletek, kik idegleltetek. De nézzetek körül, belül, felül és mind ki áll, leül. Kit érdekel, mit tudunk, tudtunk, javalltunk itt a Legyeknek Urai? Maradtunk, kik voltunk, s vagyunk tán, de ez az összes vagyonunk. Nekünk nem jó semmi, ami nem jó, mert sémi jõ szemünkben, hová ellát tekintetünk. Alku nincs, csak kula, mole-kula, dra-kula.

Biztos, hogy tévedtünk? Biztos, hogy tévedtem, s ha igen, akkor miért nem mégis? És kinek jó, hogy tévedni emberi, hisz ember sincs már csak maskara. Más korra tartogass-átok magotok, e kor átkozottak kora, kik átkozódtak!

Tudok én szépen, de minek? Jól, de kinek? Ti értitek ha falsul is játszok, mert az oktáv ugyanaz és a gyantázatlan húr felsír és kevés már benne a vigasz.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.95 másodperc
4,702,127 egyedi látogató