Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Nem érzik biztonságban magukat a német nõk

BelföldNa, ez gyorsan ment! Miért nem költöznek el? Logikus megoldás, nem? Van más javaslat? Esetleg visszavívják a saját országukat és nem fekákkal kufircolnak nyihogva? Egy reprezentatív közvélemény-kutatás szerint minden második német nõ nem érzi magát biztonságban a saját országában: 58 százalékuk azt gondolja, hogy a nyilvános helyek sokkal veszélyesebbek, mint korábban. Csupán 10 százalék érzi magát biztonságban.

A tavalyi és az idei szilveszteri események, valamint a január 7-i hamburgi támadás miatt egyre egyre több nõn vásárol gázspray-t, és riasztópisztolyt és egyre többen akarnak fegyverviselési engedélyt kiváltani– mondta el Volf-Nagy Tünde a köztévé berlini tudósítója.


„A nemi erõszak kultúrája” – középpontban a fiatal észak afrikaiak

A legfrissebb bûnügyi statisztikákból az derül ki, hogy nem követnek el több bûncselekményt a menedékkérõk, mint a német állampolgárok, de pl. a nõk elleni erõszakos cselekményekben nagy az észak-afrikaiak aránya, míg s lakásbetöréseket inkább albán és balkáni csoportok hajtják végre szervezetten.

A rendõrség szerint a legtöbb probléma az észak-afrikai fiatal férfiakkal van, akik egyedül érkeztek. Velük kapcsolatban egy civil szervezet már egyenesen az „megerõszakolás kultúrájáról” ír – ismertette az MTVA tudósítója.

Baj van a bûnözõk visszaküldésével is, mivel a politikai pártok egy része kifejezetten ellenzi, hogy az elítélt köztörvényes bûnözõket hazájukba visszatoloncolják, másrészt egyszerûen eldobják a papírjaikat – tette hozzá Volf-Nagy Tünde.
Link

Hozzászólások

69 #1 Szalonna
- 2017-01-12 23:29
Forduljanak fel, ha eddig jó volt a nigger meg az arab fÄsz, akkor jó most is, liberális ribancok.
198 #2 faeb
- 2017-01-13 09:47
Érdekesek ezek a "reprezentatív" közvélemény-kutatások. A FOCUS weboldal szokott szintén kérdést feltenni és az ottani eredmény valahogy teljesen más (hihetõbB) képet mutat. Ezúttal is lementettem az eredményt, ahol a kérdés így hangzott: "Biztonságban érzi magát nõként Németországban?". kepkezelo.com/images/l09x93o3atzs7idwjm4e.pngMint látható, erre a válasz 92%-ban (!) nem, 21.645 szavazás után...

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.29 másodperc
3,392,724 egyedi látogató