Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Trump megígérte, Putyin megcsinálja

GondolatokMiközben a megígért események remekül zajlanak és Trump felmondta a leckét és "átadta a hatalmat a népnek", majdnem elsírtam magam. Olyan megható. Azért annyira mégsem, de hát a cirkusz a lényeges rész a többirõl ez az ostoba csürhe úgy sem vesz tudomást. Na mindegy. Pár napja kaptam levélkét is. Elõször nem is értettem miért, de hát miért is ne! Tartalmilag irreleváns, de formailag mégiscsak nem.bubó Doki
2016. 12. 15.
címzett: KNYF
Norbert, nagyon komoly nyomozati munkát végezhetteTEK, ha még a címem sem sikerült kikutatni, pedig teljesen nyilvános és reméltem, hogy az össze hatóságnak álcázott közhazudozó banda kívülrõl fújja. Érdekes, ha házkutatást kell tartani nálam, családot vegzálni, tudjátok, sõt kinyomtatott térképpel jöttök. Na jó, nem egy írnok, aktakukac, ez rendben.

De a tárgyra térve: fogalmam sincs milyen bántalmazásról esik szó. Kóhnkretizálnád, ha kérhetem? Novemberben volt pár bejegyzésem a rendõrseggnek is, nem mellesleg. Sánta Robit érintõ, vagy a Gyõrkös Istvánt és a kollégáját lelövõ rendõrségi alkalmazottról esik szó? November 22-i küldést nem jelöl a levelezõ programom és éppen a születésnapomon minek írtam volna ennek a fángli xart se érõ zsidócsicska bandának? Vagy nagyon be lehettem rúgva? De nem hiszem, hisz nem fogyasztok szeszeket...sem.

Bár végül is teljesen mindegy. Sem az nem érdekel, hogy "nyomoztok", sem az, ha nem, sem az, hogy vagytok, vagy úgy tesztek, mintha lennétek. Majd elmúlik borogatással. Mármint biliborogatással. 10 éves tapasztalat mondatja velem, hogy ti nem csak nem oldotok meg semmit, hanem benneteket is meg kell oldani. Xar ügy, de mivel dömperszámra hordtátok sok éven keresztül, már hegyekben áll, és a köztisztaság ezt megköveteli.

Szóval, maradjunk annyiban, hogy a címem nem titkos, az összes kis geci zsidó hivatal eddig meg tudott találni, akkor csak képes leszel erre te is, bár mint mondottam, abszolút nem érdekel mit firkáltatok milyen papírra és mivel kapcsolatban.

Ehhez mérten kívánok ...nem is tudom mit!

Posta Imre

Na jó, már majdnem nyomoztak, pedig nem is tudtam, hogy följelentettem a ceglédi zsiványokat, akik sok éve már Tibort zaklatják, vagy zaklattatják a zsidó ügyész-bíró cimbijeinkal együtt. Persze nem is arról van szó, mert Tibor ügye már önállóan is egy göngyöleg, hanem a Györkös Istvánt érintõrõl. értem én. Kapcsolat! vettem a lapot kötsögök. Putyin jön, Trump meg az usát helyre kalimpálja, vissza az eredeti helyére, mielõtt még a cárevicsék oda nem juttatták Alaszkát és kaptak cserébe puliszkát...se.

Hozzászólások

154 #1 kakas
- 2017-01-20 18:35
[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=KmwJcqVOaHQ[/movie]
1 #2 Pitkin
- 2017-01-20 19:05
Imre! Ezt a kérõdzõ levelet a Posta címedre kaptad?
4 #3 Posta Imre
- 2017-01-20 19:10
Pitkin az elsõ a dokibubora, a második a határozvány már a Posta címemre. Kiderítették!
238 #4 bivaly
- 2017-01-20 19:33
A hatalom idõnként elárulja magát, pedig csak álcázni szeretné. De hát kérem, a seggagy, az seggagy, mint Bástya elvtárs esetében, és hát mit várhatunk a leszármazottaktól ? Ugyan azt a seggagyat, de hivatalosan ám, mert az úgy szabályos ! Ezt vedd tudomásul Posta Imre még Te is !
Vagy üzenj a számítógéped elvivõ szolgálatnak, hogy legyen kedves átadni a posta címedet a most ügyedet intézõ szolgálatnak ! Amúgy helyrajzilag egy emeleten dolgoznak, két szomszédos szobában . Csak tudod, van az a titoktartás vagy mi a franc, 'oszt nem is beszélnek ( hetnek) egymással.
267 #5 Perle
- 2017-01-20 20:25
Tetszett a tûzijáték, a beiktatáson fõként a USR betükkel.
https://www.youtu...LZ_jujE63U
Lehet, hogy valóban oriosz megrendezés volt. Azt hittem, hogy a túélõ katonai kórus énekelt. Igaz, õk szebbppen tették volna ezt.;)
1 #6 Pitkin
- 2017-01-20 20:57
És a Honvédségi Pöszétedet rányomtad az emailjükre, hogy kiraktad, illetve iktattad? :D Ja, a válaszodban felismerték, hatósági körödet! Tudnak ezek parancsot is végrehajtani. Látod, látod! Megy ez!
430 #7 Legjobb
- 2017-01-20 21:13
Trámp simán benne van a gonoszok ligájában. Nyíltan kiállt a gonosz izraeli lakótelep terjeszkedés mellet. Rögtön elfelejtette a számonkérést például hilerivel szemben. Goldman szaxos embereket hív meg fontos pozíciókba. Meg eleve egy hatalmas gonosz vicc, hogy 70 éves emberek közül lehet csak elnököt választani, majdnem olyan mint a pápa választás, csak ott +10 év.
430 #8 Legjobb
- 2017-01-20 21:19
Vona szinte már nyíltan lebuktatja magát. A kötelezõ betelepítés elleni népszavazáskor nem arra ment hogy minnél többen elmenjenek, hanem csak a fideszt bírta kritizálni, pedig sokan írták neki hogy ez most szarul fog kijönni. Utána a parlamentbe hülyeségre hivatkozva szándékosan miatta nem szavazták meg a népszavazás eredményét. Most meg már arról beszél hogy lehet gondolkodni az elosztáson, meg olyanokat mond hogy nem zavarja a mecset építés. Szerintem a buzi vád is simán lehet igaz ellene, mert már akkor buzinak néztem, amikor évekkel ezelõtt rózsaszín ingben láttam valamelyik jutub elõadásán. Nem buzi hazafit még sosem láttam rózsaszín ingben, meg buzis sál divatolgatásban stb.

Vonát ki kellene baszni a Jobbikból, mert egyébként a Jobbik zsidó párt tényleg jobb lenne az országnak mint a fidesz zsidó párt!
430 #9 Legjobb
- 2017-01-20 21:22
Az országban vannak bolond szentkorona hívõk, sajnos a bolondok nem akarják felfogni az igazságot. Alapvetõ tény, hogy a mostani szentkorona egy szándékosan összegányolt szemét. Nagyon gányolt munkával rányomva keresztény képek, nagyon rondán átütve rajta felíratok stb. A keresztet is szándékosan gányolva, ferdén rakták rá, alapvetõen az egésznek az a célja hogy megalázzák vele a magyarokat. Eleve baj az is hogy keresztény a szentkorona, ennek pedig az az elsõdleges jelentése hogy a magyarok Róma szolgálói. Ha csinálnának helyette egy valódi magyar koronát, amit nem csinálnának szándékosan ferdére, hibásra és keresztényre, akkor már lenne értelme a szentkorona imádatuknak.

És persze mivel az egész kereszténység=zsidó uralom, alapból jelent zsidó uralmat is a mostani keresztény szentkorona.

Az sem véletlen hogy usában is, elnökbeiktatásnál is keresztény imákat mondanak, mert ez is zsidó uralom megerõsítése, fõleg ha hozzá teszik hogy salamon, mózes és hasonló neveket.

https://www.youtube.com/watch?v=I9TXrP301k4
430 #10 Legjobb
- 2017-01-20 22:03
Trámp, Putyin és a világ összes vezetõje mélyen hallgatnak a globális idõjárás szabályozásról. Pedig vannak bizonyítékok, méhekben alumínium mérgezés, mûhold felvételek 100 kilométeres csíkozásokról stb. A bolygóról készült felvételen is 2015-ben ronda szürkés az egész bolygó, régi felvételen viszont szép élénk kék volt.

Elvileg ez azt jelenti hogy már létezik a globális irányítás és az összes ország vezetõ a zsebükben van, mert mélyen hallgatnak errõl.
2 #11 gerry
- 2017-01-20 22:39
Figyusz "Legjobb"

Esetleg olvasgathatnál kicsit! - Mondjuk úgy 6-8 évre visszamenöleg - napjainkig.
Itt: http://serverdoma...v/news.php
vagy itt: [img]http://ch-serverhosting.com/postaimre/news.php[/img]
esetleg itt: http://magyarnemz...b/news.php
(a PIros)

...no nem mintha nem lenne igazság a szavaidban de...

Aranyosköpéseid:

"Vonát ki kellene baszni a Jobbikból, mert egyébként a Jobbik zsidó párt tényleg jobb lenne..." a többi maradhat?
"Az országban vannak bolond szentkorona hívõk, sajnos a bolondok nem akarják felfogni az igazságot" - a kérdés, hogy van-e mellékelve flepnije vagy nincs.
"Trámp, Putyin és a világ összes vezetõje mélyen hallgat... mindenrõl" - igen mert az eddigieg ha megszólaltak akkor mindenki rájött, hogy Legjobb lett volna ha nem.

...de várd csak ki, meg fognak szólalni és akkor tudni fogjuk hogy tényleg...

itt a vége fuss el véle.

ja igen és nem tudom, hirtelen egy ilyen szókimondó viharos jelenés - mint te - nem-e (de igen) zavarja fel az itteni oldal állóvizeletét. Hirtelen leöntesz minket ilyen sok + új igazsággal.... - kegyetlen ember lehetsz. Légy szíves óvatosabban adagolt az újdonságokat, mert engem is pl. de szó szerint letaglózott a négy váratlan hozzászórásod.

:|
430 #12 Legjobb
- 2017-01-20 22:51
Nagyon egyszerû, nagyon alap dolgokat írtam csak le, amikben több dolgot mondott már Posta Imre is.

De egyébként Posta Imrénél az egy hibás logika hogy egyik zsidó párta sem szavaz, mert akkor egyszerûen a hülyébb emberek a legrosszabb zsidó pártokra szavaznak. Nem mindegy melyik zsidó párt van hatalmon, mert nem mindegy hogy 40%-al több fizetést engednek-e, vagy hogy 20%-al jobb közbiztonságot tartatnak be a gój rendõrökkel.
430 #13 Legjobb
- 2017-01-20 23:03
egyébként ez a Dane Wigington minden héten foglalkozik az idõjárás befolyásolással, és ráadásul nem egy ezoterikus vallásos barom, hanem egy normális ember, ezért nem megy bele a hülyeségekbe

http://www.geoengineeringwatch.org/category/top-story/
430 #14 Legjobb
- 2017-01-21 00:14
Az is fontos hogy a tömeg számára nem mondják el azokat a megoldásokat amelyekkel sokkal tovább lehet élni. Ilyen például a telomer kérdés. A sejtek osztódáskor veszítenek a telomerbõl. Az idõs emberek sejtjei megvannak ereszkedve mert kevés telomer van bennük. A gyerekek sejtjei nagyon feszesek, mert sok telomer van bennük. Aki megkapja az olyan gyógyszert ami növeli a sejtekben lévõ telomert, az az ember sokkal tovább élhet. És ezen kívül sok egyéb megoldás lehet amivel fiatalítani tudnak, ezért nem csoda hogy a szarházi gonosz milliárdosok eltudják érni a 100 éves kort, akkor is ha egyébként idiótán éltek.
4 #15 Posta Imre
- 2017-01-21 07:06
"Legjobb" itt és most befejezheted. Sajnos kívülrõl tudom a karriered végét. Felébredtél, beleért a kezed a bilibe? Jól van, ügyes vagy, csak ne üvöltözz itt! Szeretjük a nyugalmat, csendet. Irány a kurucinfó, ott tolhatod ezt a tempót, a kutyát nem érdekli.
4 #16 Posta Imre
- 2017-01-21 07:41
"Antivonás? Haha

A legjobb nevû intelligencs ezt írta a honalpodra:

"Vonát ki kellene baszni a Jobbikból, mert egyébként a Jobbik zsidó párt tényleg jobb lenne az országnak mint a fidesz zsidó párt!"

Haha :D
És nem vagyok az oldaladon, hogy egy bal-jobb-bal egyenes jobb-bal felütés és jobb-bal horog kombinációval helyre tegyem! Majd holnap gondolatban :D

Most az a legújabb, hogy a jóbik vona nélkül egyéb szabadkõmûves zsidókkal zsidó pártként (ahogy legjobb fogalmazott) megújulhat.

Egyébként, ahogy tegnap írtam, ... beszélgettem és mondja, ezek olyan semmi elhanyagolható dolgok a világban lévõ történésekhez képest, hogy jóbik meg egyéb buzik, totál elhanyagolható. Én is így látom persze, csak számomra szórakozató."
329 #17 gutai zub
- 2017-01-21 07:53
Legjobb
Sokszor a legjobb azoknak akik, információ foszlányokkal a tarsolyukban, üres fejjel és vehemensen azt hiszik, hogy baromi okosak és osztják az észt.

Legrosszabb
Még többször a legrosszabb azoknak, akiknek ezeket a többször is megemésztett baromságokat, logika és összefüggés nélkül hallgatni kell........
299 #18 i_gazember
- 2017-01-21 07:57
Naponta megfogadom magamnak, hogy hallgatok.
Mintha bölcsnek gondolnám magam, pedig csak bolond vagyok.
Majd én megmutatom: Hangoztatok nagy szavakat!
Ocsmány szidalmazást csak azért nem,
mert a toleranciámat még nem engedtem el.
De már türelmetlen vagyok, lassan magamból is kifordulok!
Kavarog bennem a gondolat, észérveket kutat.
Majd jön egy érzés, hozzá a kérdés:
Engedjem-e szabadjára, vagy zárjam kalitkába?
Egy fullánk szúrja szememet, ez kalitkába nem mehet.

"... Posta Imrénél az egy hibás logika..."

Aki ilyet ír, vagy mond, abban van a hiba.
A dolgok súlyát nem érti, nem tudja?
Poklok poklán kell ahhoz átmenni,
Rájõve, hogy nem csak az EMBERT, de a gonoszt is kell tisztelni.
De hol vagyok én, ki poklot nem járt, ki másnak csak replikát gyárt?
Sehol, és mégis valahol, mert mit mond a bagoly a verébnek?
Hát most a belõlem kiadott szavak is akként csengjenek?

üzenem a Legjobb-nak, s milyen rohadtak a szavak, mert ezek most nem Posta Imrének szólanak!

Mire megírtam dilemmába kerültem, hogy elküldjem-e, mert megelõzött egy pár hozzászólás, és így már csak egy nevetséges erõtlenség e szójáték.

Tisztelettel!
329 #19 gutai zub
- 2017-01-21 08:55
i...gazember,

"ez kalitkába nem mehet"

Legtöbbször az embernek mindig az elsõ érzés, impulzus, gondolat a helyes.
Sokszor félre tesszük, és akkor az agy elkezd variálni, fontolgatni, millió és millió akadályt vél felfedezni és jön: most inkább nem, majd máskor.

Jó, hogy engedted szabadjára..........

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.15 másodperc
4,702,058 egyedi látogató