Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Szia Imre!

BelföldAhogy honlapjaid cserélõdtek szinte úgy cserélõdtek mail címeim is... Úgyhogy innen tán még nem is írtam személyeset.
Legutóbb küldött elõadásban meglepõ módon téged is megemlítenek. :) 19:00-tól ha érdekel! :)
A honlapodra már ritkán járok fel, helyben önállósítottam magam és az itt lévõ értelmes, használható emberekkel próbálunk vmi hasznosat összehozni- egységbe kerülni önmagunkkal. Ha nézegeted amiket küldök (már nem szoktam csak 1-2 dolgot, asszem nem kell ragozni miért) akkor a 3 dimenziós rész nálam kifújt, nem érdekel a politika a napi hazugság áradat. Szerintem ezeken már mind túl léptünk. Úgyhogy a lelki/ szellemi/ spirituális úttal próbálok óvatosan ismerkedni, ami felsõbb szintek felé mutat és hamarabb segít eljutni a megvilágosodáshoz mint a napi gondokban való tipródás vagy sikertelenség.
Ja képzeld tavaly év vége felé jártam Mezõkövesden aztán beugrottam Tivadarhoz Egerszalókra. Olyan régen találkoztunk, alig ismert meg! :) Mesélte, elõtte nem sokkal itt járt a környékben Komlón vmi megbeszélésen. Remélem legközelebb beugrik! Veled is jó lenne egyszer összefutni és eszmét cserélni! Akár egy túra keretében a Pilisben. Szoktatok még ilyesmit szervezni?
Úgy emlékszem utoljára itt Bonyhádon találkoztunk amikor elõadást tartottál a Szellemi Kármentõ Kör épületében szemben a zsidó temetõvel. :D
Rohan az idõ és túl lassú a változás. Bár ahogy a "bölcsek" mondják benne vagyunk a felmenõ ágban és a változások már elindultak csak nem mindenkire hatnak. Döntés elé lett állítva a Föld bolygó lakossága...

El ne felejtsem, hívott egy barátom aki apró tanyán él Százhalombatta peremvidékén. Mindig kipattan valami ötlet a fejébõl és most alábbival keresett meg hátha tudok segíteni. Anyagilag nem igazán, de akihez tudom eljuttatom üzenetét hátha belefut olyanba akinek nem csak akarata, hanem kp-ja is van.
Köszi!

Remélem jól vagy(-tok)!
Áldás!

Hozzászólások

329 #1 gutai zub
- 2017-02-05 12:27
"..a 3 dimenziós rész nálam kifújt....."

Mit mondana egy 2 dimenziós lény: "engem csak a magasság, a 3.ik dimenzió érdekel csak?
A harmadik dimenzió, a "magasság" nem magasabb állapot, hanem a sorban következõ "másik" dimenzió, az elsõ kettõre alapozva.

A felsõbb szintek felé vezetõ út, nekünk 3 dimenzióban manipuláló lényeknek, nem a sorban elsõ 3 dimenzió negligálása, ellenkezõleg azoknak a felismerése, azokon való uralkodás, a "felfelé" vezetõ irány lehet.

Mert a dimenziók számozása nincs összefüggésben a felsõbb vagy alsóbb szintekkel. Az elsõ "Dimenzió" maga, amely potenciálisan magába foglalja a mindenséget, semmivel nem alacsonyabb szintû mint a százezredik dimenzió a sorban felfelé.

Szerintem nem hagyhatjuk ki, hogy a 3 dimenziós világban sikertelenek legyünk, és átugorva, megasabb dimenziókban majd megmutatjuk.

Ez olyan lenne, mintha az 5 ik osztályban megbuktatnak az iskolában, és azzal vigasztalnánk magunkat: sebaj, a hatodikban majd megmutatom.......
2 #2 gerry
- 2017-02-05 18:08
gutai - mi, földhözragadt lények, ebben a stádiumban sose fogjuk megismerni a felsõbb szinteket legfeljebb áhítozhatunk a tudásra.
De mindig lesznek közöttünk olyanok akik ezt túllépik és hip-hopp máris a 4., 5., ...sokadik dimenzióban érzik magukat. Ez nem is lenne baj, hiszen a mi szintünkön sajnos szellemi képességünk 100%-nak birtokában se érthetjük meg azokat akik (felfelé nézve) oly' tudás birtokába jutottak, hogy... csak na. (...persze rezegve.)
Nálam mindig ott kezdõdik (és 0-2-100-be ugorva) az ellenszenv amikor valamelyik elkezdi magyarázni nekem vagy a környezetemben élõknek azt, hogy hogy ityeg a fityeg...
Félreértés ne essék, most szó sincs arról, hogy a levél alkotója letámadott volna bárkit is, így csak mint "megelõzõ védekezés" írtam le a szösszenetemet.

Neki meg az alábbiakban idézett, leirt a gondolatának reagálásaként...

"Úgyhogy a lelki/ szellemi/ spirituális úttal próbálok óvatosan ismerkedni, ami felsõbb szintek felé mutat és hamarabb segít eljutni a megvilágosodáshoz mint a napi gondokban való tipródás vagy sikertelenség."


...sok szerencsét kívánok az úthoz, ami minden irányban nyitott és végtelen, csak ki kell választani - óvatosan - egy járhatót...

Ajánlhatnám...

...de miután elsõ rákeresésre 14'700-valamenyi találatot kaptam, így inkább (nagyon Inka) sok szeretettel átnyújtom a köz számára ezt linket:

https://hu.wikipe...fux6swzwna

Végül is nem végtelen az utak (fõutak) száma, és bárki szabadon választhat, esetleg újat is alapíthat no meg mindegyik a belsõ békét, tudást, magasabbrendü életfelfogást ... jövõképpel(!) is ajánl a(z eddig) csupán 3 (vagy 4?) dimenzióban élõ, senyvedõ, kilátástalan jövõvel rendelkezõ tétova emberiség elé... így alig néhány év alatt bárki eljuthat olyan szintre ami neki passzol.

De én azért maradok itt ebben az árnyék(nyas) világban ameddig a szenilítás, vagy Alzheimer-kór esetleg egy gyors kasza(su)hintás el nem veszi tölem ezt a gyatra tudást amit botladozva, hajladozva, kín-keservesen szedtem össze a tiszavirág életü, jövõtlen és kissé értelmetlennek tünõ életemben.

Na tessék... most teljesen elszomorodtam. A randa valóság lenyomta fejemet a porba, megtaposott az a szörnyü gondolat, hogy porrá (esetleg sárrá leszek... (igaz, sár-minõségtõl függõen talán még gyurmaemberkévé is avanzsálhat a sztochasztikus istenek egyik játékos gondolkodású bölcse...)... addig meg...

olvasom tovább a PI oldalt... néha felvídít és visszaránt a szakadék szélérõl. (eddig a napig.)

s_hihis_Laptop
4 #3 Posta Imre
- 2017-02-05 19:15
Gerry, had védjem meg a kaput (Hitler kaput és nix kompót) a lepattanótól! Az író-olvasó találkozó üzenete nekem is annyi, meg másnak is annyi. Magyarul, egy kör kifutott és fölösleges ugyanazon a pályán az értelmesebbjének ugyanazon mûnyulat kergetni, hisz nem vagyunk mi agarok, hanem magyarok! Vagy nem?

Sokszor eszembe villant már, hogy ugyan a sok "hülyeségem" okán vajh miképp vélekedhetnek felõlem a szakik "odafenn". Monomániát írnak a jellemzésbe, jelentésbe, esetleg doxazmákat, paranoid képzettársítást, depresszióra utaló érzelmi-indulati töltést...?

Arra jutottam, hogy nem vagy krónikus feljelentõ, se kényszerképzeteim nem üldöznek, max én üldözöm õket néha...csekélyke sikerrel.

A "semmi" és a sémi nem az aminek látszik, pont passzol a hármas dilimenzióra. Lényeges eleme, mikor kiismerted, tudhatod mi vár a bugyiban, ha belekotorsz és nincs meglepetés. A többi dimenzió esetleg több bugyingót rejt, több rejtéllyel.
2 #4 gerry
- 2017-02-05 19:40
Asszociálódom gyorsan...

"...tudhatod mi vár a bugyiban, ha belekotorsz és nincs meglepetés..."

Így igaz. Ami a több dimenzíóban fellelhetõ bugyikat illeti... - nekem ez a bizonyos 3 Dimenzió + az idõ - igencsak kellemetes meglepetésekkel szolgált eddigi életemben, de ha a több dimenzióból leszálló és engem meggyõzni akaró, más rezgésszámon "müködõ" akárkik elkezdenek rejtélyekrõl beszélni akkor "bugyingó perspektívából" nézve sincs szükségem váratlan meglepetést okozó, vagy arra ösztökélõ rejtélyekre!

Lásd:

freeblog.sodika.org/files/buzik_5.jpg ...ja itt semmi bugyi - mer' minek!


static.stylemagazin.hu/medias/58699/A-szakallas-no-felforgatta-Europat_999ed7e347df03be8051106c9ceb5675.jpg


www.ezfasza.com/wp-content/uploads/2011/11/r%C3%A9szegl%C3%A1nyok.jpg
118 #5 keepfargo
- 2017-02-05 21:54
Jókat írtok Gerry és Imre mesterek, nem is akarok hozzátenni semmit, elvenni belöle pedig Isten örizz,; inkább idepötyögöm leújabb adalékomat, ami figyelemre tarthat számot.

Azt mondja a fiam (az Egyik) hogy; te papa, gondolj csak bele, hogy hogyan láthatna bennünket egy olyan (kozmikus) intelligens lény, akinek a kromoszómái csak 1%-kal különböznek a miénktöl, ugyanúgy ahogy a mi kromoszómáink épp 99%-ban egyeznek az emberszabású majmokéval? Mert az az 1% a majmok meg miközöttünk azért elég komoly különbség, nem gondolod?
4 #6 Posta Imre
- 2017-02-06 06:14
Gerry, ne degradáljad le a puszta testiségre, a húsra és lucsokra a turkálást, mert ugyan annak látszik, de mi lesz a szellemi orgazmussal, lelki magömléssel? Ezek a jelenségek, bár vannak, vagy nincsenek, de mégis és nehezen tárgyiasíthatók, vagy szervesíthetõk.

De mi van a bugyellásrisban? Ott is egy kulcs található, melyhez akad zár is, vagy kullancs és bazár. Lehet rá alkudozni és vagy kinyílik, vagy beletörik a dicsak!

Fargó, ami "tõlünk" már csak 0.1%-ban is pozitív irányba (nem tudom mi az, de tételezzük fel) derivál, aztat már úgy híjuk, hogy isten és bármikor készek vagyunk megölni ezért.
242 #7 hunvala
- 2017-02-06 23:26
A lényeg lemaradt! Ha netán nem ide való helyezzétek át, vagy töröljétek! Köszönöm!

TALÁLMÁNY:
"Szeretném a segítségedet kérni egy világraszóló új magyar találmány nemzetközi pct eljárás megindításában (A jogaim megosztásáért cserébe) a magyar használati mintaoltalmat megkapta és 2017.04 01.ig lehet rá benyújtani a nemzetközi eljárást. Számtalan területen felhasználható ,kis költségvetéssel és nagy profittal járó befektetés és nemzetközi kreatív innovációs díjakra esélyes lenne. Hajlandó vagyok megosztani a jogait. A részletekért kérem keressen meg a lent megadott elérhetõségek egyikén ,nehogy elkallódjon egy szuper Magyar Találmány.

Üdvözlettel!

Baráth Viktor

06706347705

hidrowick@t-email.hu


Rövid ismertetõ a találmányról:

A lényege a találmánynak az, hogy az akkumulátoros kézi készülékeket, gépeket, berendezéseket úgy üzemeltessük, hogy azok akkumulátorát a készüléktõl külön elhelyezve az emberi test teherbíróbb részeire rögzítjük pl.: derékövvel vagy hátizsákos megoldással és nem kell lengõkábellel, vezetékekkel összekötni azt a készülékkel!! A megoldással a készülék súlyát csökkenteni tudjuk vagy az akkumulátor kapacitását bõvítve az üzemeltetési idõt növelhetjük. Az akkumulátor nem a készüléken van így a lopásvédelem is megoldott és természetesen az illetéktelen használat is kizárt, tehát pl. egy az elektromos rollerre, kerékpárra fel és leszálláskor nem kell csatlakozókat egymásba illeszteni vagy egy elektromos láncfûrészt ahol mondjuk gallyazási munkálatok közben kifejezetten zavaró tényezõ egy lengõkábel azon kívül minden letétel és felvételkor csatlakoztatni kell a kábelt. Ennek megoldására született az ötlet (segédeszköz) aminek használatával csak kézbe kell venni, vagy megfogni a használni kívánt gépet, készüléket és már használható is. További elõny, hogy azonos feszültségû, de különbözõ funkciójú készülékek egy akkumulátorral használhatóak, a készülékek cseréje egy mozdulattal mindenféle külön beavatkozás nélkül megvalósítható. (egy ember többféle munkafolyamatot végezhet könnyedén)

Felhasználási területek lehetnek például: építkezések, vadászat, büntetés végrehajtás, elektromos önvédelmi vagy sport fegyverek, sport horgászat, E-roller, E-kerékpár, E-szerszámgépek,E-kerti szerszámok, gyermekjátékok, minden olyan készülék amely mûködtetéséhez akkumulátor szükséges. Megvalósítható az is, hogy az eszközt egy és csak egy adott személy használhassa. (fegyverek szabotázs védelme)

Új egyedülálló, innovatív üzemeltetésére alkalmas találmány, mely számos területen hasznosítható és meglévõ formatervekbe is könnyedén alkalmazható, ezzel is elõsegítve a környezetbarát elektromos energiával mûködõ gépek elterjedését.

1.: A legegyszerûbb. Kevesebb haszon. A licenc értékesítése multi(k)nak. Minden az általunk levédett technológiai újítással gyártott készülék után x összeget kapunk. Ez igényli a legkisebb befektetést és nyújtja a legrövidebb megtérülési idõt.2.: Saját márkás géppark kialakítása. (Nálunk maradnak a jogok és a gyártás.) Legjövedelmezõbb, viszont hosszabb távú a megtérülés és ez igényli a legnagyobb befektetést.3.: A találmány fontosabbik részét saját gyártásban hagyni, de a kapcsolódó eszközöket külsõ beszállító gyárthassa. Itt kérdéses az együttmûködés a gyártókkal és ezt nem is preferáljuk.Ha esetleg felmerült más lehetõség vagy ötlet, akkor arról természetesen tudunk egyeztetni.

A legfontosabb és rövid távú célunk 2017 Február 15-20.-ig bezáróan a PCT bejelentés elindítása.Errõl a szabadalmi ügyvivõnktõlaz alábbi tájékoztatást kaptuk 2016 December 01.-én:„Egy PCT (Patent Cooperation Treaty) (http://szabadalmi.hu/nemzetkozi-szabadalom-pct/) bejelentés elõkészítésének és benyújtásának költségei a következõk.PCT Díjak:

- 400.000,- Ft + ÁFA munkadíj,

- 20.000,- Ft + ÁFA adm. költségátalány,

- 50.000,- Ft + ÁFA kezelési költség. (Ha a Megbízó maga intézi az illetékek rendezését, akkor ezen költség nem merül fel.)

- fordítási költség, amit jelenleg nem tud megadni (cca. 130.000-160.000,- Ft + ÁFA/ dB)

- 11.800,- Ft továbbítási díj (SZTNH-nak fizetendõ)

összesen cca. 600.000 +/-50.000,- Ft + ÁFA külföldi illeték.Ezen ajánlat egy bejelentés benyújtására vonatkozik, ha a két bejelentést egyszerre kellene benyújtani, akkor a munkadíj 600.000,- Ft+ ÁFA-ra módosul és fordítási díj is cca. a duplája lesz a fentebb jelzettnek.A nemzetközi bejelentés benyújtására vonatkozó megbízást a magyar bejelentés elsõbbségi napjától számított 11 hónapon belül kellene megadni, hogy az anyagot (különösen, ha a két önálló bejelentést egy nemzetközi bejelentésbe kellene befoglalni) megfelelõ módon el lehessen készíteni."

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.88 másodperc
3,398,627 egyedi látogató