Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Török külügyminiszter: Szent háború lesz Európában

BelföldJew-rópában? Azt a qva! Ezt azért nem gondótam vona! Törökország, Hollandia, vallásháború, Geert Wilders, Mark Rutte, VVD, Mevlüt Çavuºoğlu, szent háború.


Annyira nem örült a liberális konzervatív VVD, a jelenlegi holland miniszterelnök Mark Rutte pártja gyõzelmének a török külügyminiszter, hogy máris vallásháborúkat emleget. Mevlüt Çavuºoğlu szerint nincs különbség a szociáldemokraták és az általa fasisztának nevezett Geert Wilders között.

Vallásháborút vizionált a holland választási eredményeket, köztük a jelenlegi miniszterelnök Mark Rutte pártja, a liberális konzervatív VVD gyõzelmét kommentáló nyilatkozatába a török külügyminiszter.

Mevlüt Çavuºoğlu szerint végig nézve a sok párton nem látni különbséget a szociáldemokraták és „a fasiszta Wilders” között, mindegyiknek ugyanaz a mentalitása. „Hová mennek? Hová viszik Európát? Elkezdték összeomlasztani Európát. Szakadékba húzzák Európát. Hamarosan Szent Háború kezdõdik Európában” – fogalmazott a török külügyér.

A kemény szavak elõzménye az a diplomáciai háború, ami az elmúlt napokban kirobbant Hollandia és Törökország között azután, hogy a hollandok több olyan török kormánytagot sem engedtek be az országba, akik a török elnök jogkörének kiterjesztését célzó népszavazás mellett kampányoltak volna a nyugat-európai országban.

Törökország erre válaszlépéseket tett, és nácizásba és fasisztázásba kezdett, az egész pedig odáig fajult, hogy most már a migrációval kapcsolatos EU-török megállapodást sem tartják be maradéktalanul. Sõt: Ankara most már azzal fenyegetõzik, hogy akár az egészet felmondhatják, ha nem kapják meg végre az uniós vízummentességet.
Link

Hozzászólások

63 #1 GP
- 2017-03-17 15:49
Minõ véletlen, hogy pont a választások elõtt tör ki a "balhé".

Meg is nyerte a bibsi a választásokat, de nem baj egy pár hét és újra pusszi pajtások lesznek.

Színház az egész világ


Csak nehogy a migráncs ellenesek gyõzennek még a végén vissza deportálnák a sok pénzes pasát.
198 #2 faeb
- 2017-03-18 10:17
GP, pesszimista vagy: már március 16-án a német FOCUS hetilap internetes kiadása ezt hozta "A holland kormány a kibékülést keresi Törökországgal". Idézték Jeanine Hennis-Plasschaert honvédelmi miniszternõt "Szívesen leépítenénk a feszültségeket", mondta szerda este Den Haag városában. Cirkusz ez az egész...

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.37 másodperc
3,405,994 egyedi látogató