Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Kishírek a nagyvilágból - a napfényes Itália

Kultúra "Ez a Róma nem az a Róma?” Hogy miket nem ír Prof. Dr. Csaba Varga ( Nem a teljes cikket idézem tõle. )

„Egy Rómában élõ idõs pap Szentmise bemutatásra igyekezett. Négy arab megtámadta, lefújták valamivel, elvették a mobilját és kevéske pénzét. Ott feküdt a járdán, de a nép közömbös volt, végül arra járó nõvérek segítettek rajta. Az áldozat feljelentést tett a rendõrségen. A rendõrség azt közölte az atyával, hogy örüljön hogy nem vágták el e torkát. Annak ellenére hogy a mobilját továbbra is fel lehetett hívni, a rendõrség „ a beazonosítás költségeire nincs keretük „ hivatkozással nem kutatta. Az idõs pap némi megjegyzést tett támadóira, mire közölték vele hogy szerencséje van hogy nem olasz állampolgár, mert 17 évet is kaphatna ilyen fasiszta-rasszista kijelentésért.

Egy pár héttel ezelõtt az esti mise után a Santa Maria Maggioréban ( az egyik legjobban õrzött bazilikában ) bement egy muszlim a sekrestyébe. Az egyik pap fején széttört egy üveget, és a segítségére jövõ másik atyának az üveggel megvgta a torkát. Mindkettejük túlélte súlyos sérülésekkel. A biztonságiak KIVEZETTÉK A MUSZLIMOT A TEMPLOMBÓL ÉS ELENGEDTÉK. !!!

( lásd itt: www.lalucedimaria.it)panico-nella –basilica-santa-maria-meggiore-entra-sfregia-al-volto-due- sacerdoti/)

Ugyancsak a S.M. Maggioréba berontott egy muszlim baltával és a fõoltáron szétverte a gyertyatartókat, sõt az egész oltárt akarta, ám eközben beesett az altemplomba, ahol Jézus Jászlát õrzik. Az esésben a támadónak eltörött a lába, ezt követõen a támadó kórházi költségeit az egyháznak kellett fizetnie, mert nem volt megfelelõ az oltár elõtti védõkorlát !

A Santa Maria Maggorétól 100 méterre van az egyik legrégibb keresztény templom, a Szent Prassede. Annak idején ennek helyén mészárolták le az elsõ keresztényeket, és Szent Prassede volt az, aki kegyeletbõl feltörölte a vérüket. Esti koncertre várt a nép, a fent már említett magyar gyóntató is oda tartott. Egy 39 éves ghánai muszlim berontottt a templomba egy baltával és szétverte Szent Prassede szobrát, ezt követõen még Szent Antal és Szûz Mária szobrait is megrongálta. Az ott levõ híveket épp hallos fenyegetéssel akarta rábírni, hogy térjenek át az iszlámra, amikor odaértek a rendõrök AKIK KITESSÉKELTÉK ÉS ELENGEDTÉK a vandál betolakodót. Õ azonban átment egy másik templomba és ott is vagdalkozni akart, ám az OTT LÉVÕ SZERZETESEK ALAPOSAN ELVERTÉK.

ÕKET A RENDÕRSÉG MEGFENYÍTETT ÖNBÍRÁSKODÁSÉRT, AZ AFRIKAIT PEDIG ÚJRA ELENGEDTÉK !!!!

Az elmúlt hetekben a Szentatya kijelentette, „ hányszor hallottuk már ezt a mondatot, „ ha ez az illetõ katolikus, akkor jobb volna ha inkább ateista lenne !

Ezen meggondolatlan kijelentés ellen 20 pap tiltakozott, mire õket menesztették állásukból. Mellesleg van köztük egy magyar bencés is, aki ezek után a búcsú-miséjét tartotta Rómában. „
Hát ezek a „drága rendõrök” mindenhol falaznak…. az illegitimitásnak….

Hozzászólások

80 #1 monguzking
- 2017-03-24 15:38
csak egy megoldás van--az ÖLÉS
8 #2 miskolcilaci
- 2017-03-24 17:04
És mi a helyzet a zsidagógákkal?
154 #3 kakas
- 2017-03-24 18:29
329 #4 gutai zub
- 2017-03-24 20:59
....napfényes Szíria

Tegnap, csak egy említésre sem méltó akcióban, (nem is említi senki, sehol) az amerikai bombázók 236 embert ölt
ek meg.

Milyen megbotránkozást okoz Európában az a néhány eszement arab aki éppen ártatlan emberek életét veszélyezteti.
Ha kiirtanák a Te családodat, reménytelen romokká bombáznák országodat, Te mit választanál?

Ideje volna má r az igazi terroristákat megnevezni, és nem a reakciõkra koncentrálni.Az olaszok már régen leszerepeltek Afrikában
245 #5 hamu
- 2017-03-24 22:50
Puzsér jól mondta:
a pszichopata olyan személy, akinek túl jó (hatékony) az önérvényesítése. (a közösséggel szemben)

Ölni, ölni, ÖLNIII! - önérvényesítés. Kicsit félelmetes olvasni, mert nem tudható, hogy aki mögötte van, vajon egy pszichopata nemzeti érzületüre maskírozva, vagy egy egészséges hazafi. Ezen a fórumon már kopott közhelynek számít a zsidózás, és az ölni. Vajon mennyi pszichopata vagy közhelyes alak van sorainkban, a hazafi mellett?
80 #6 monguzking
- 2017-03-25 14:01
hazafi---s ennek a szonak ugyan mi értéke maradt ebben a világban?---s ugyan mi állitja meg a gonoszt tervei végrehajtásában mint a fellázadás s kiméletlen mészárlás--az ÖLÉS.....

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.77 másodperc
3,899,456 egyedi látogató