Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Hívtatok?

Gondolatok


Gerrybõl a próféta szólott talán? Valahogy olyan "Nem én kiáltok, a föld dübörög," érzés. Mivel nem titkos, így kiteszem, hátha nem vész el a lényeg közben és a lény, tényleg nem kell legyek már, mit hessegetni lehet. Még meg akartam várni Netanjahut és Putyint is, de letelte magát a 3 havas karanténom és elvonási tüneteket nem produkáltam. Lefogytam, leszálkásodtam, szikár szittya lettem, szóval maradtam ki mindig is voltam.

De jöjjön Gerry, aztán meglássuk!

"... tudom semmi közöm hozzá, de ideje lenne visszatérned a porondra, ha nem is olyan vehemensen – de mint beszélgetõ partner.
Tudom, hogy sok értelme nincs, de annak sincs, hogy teljesen elvonulj. Nem vagy se remete, se átlagember, ugyanakkor a tapasztalodra igényt tartanának az emberek! Eszkalálódik egész Európa.

A sok megmondó ember már nem tud mit mondani – ha újra megjelennél biztos, hogy sokan kíváncsiak lennének a véleményedre. Miután képes vagy összefogottan gondolkodni és azt meg is tudod fogalmazni, óhatatlanul visszakerülnél arra a szintre amit várnak töled – de ha ezt visszafogottabban demonstrálnád, akkor rövid idõ alatt piedesztálra emelne az értelmiség. Tudom, mert az idõ - idõközben – igazolt. Persze nem tudom, mert nem beszéltünk erröl privátban sem, mi az ami visszatart a közszerepléstõl.

Azt ne mondd nekem, hogy Vera az ok, azt se, hogy félsz – bár a „józan ész reakció“ is mutathat ilyen oldalt a kivülállók felé (de nem nekem.), azt se venném be, hogy a tagok /olvasók szellemi idiotizmusa undorított el a rivaldafénytõl… a család és gyerekek együttes ereje okozhatta, de nem az igazi ok… Nem kell elmondanod, nem rám tartozik, de te tartozol a magyaroknak akkor is ha a többség nem érdemli meg. Szélsõséges fogalmazásból visszafogottab de fontosabb véleményeiddel továbra is kellenél.

Ha nem akarod akkor tényleg nincs értelme tovább tartani az oldalt… Az a néhány ember aki itt lófrál már csak támolyog és szenved. Tudom, hogy nem érnek sokat, mert ez a világ kiirtotta a gondolkodó és becsületes embereket, ennek ellenére igény lenne rá. Ennyi pihenési idõvel biztos vagyok benne, hogy ‚atértékelted az eddigi „postaimre“ életedet – a kérdés az, hogy akarsz-e (kötelességednek érzed-e, hogy felsõbb osztályba lépj.

A dolgok folyamatosan változnak, ne maradj le! Közben eszembe jutott MrMoto-ék ötletelése, amikor azt írták, hogy az a titokzatos „gerry“ svájcból az igazi fõnök aki – lehet, hogy – Posta Imrét irányítja a háttérben. Mi tudjuk, hogy nem így van, most mégis az az érzésem, mintha ezt a tenném

Nem így van. Csak sajnálnám, ha a sok év – Posta Imre oldali érzelmek, kívánságok, gyötrelmek és álmok ugyanúgy eltünnének a ködben mint annyi más ezen a vil’agon. Ember vagy, nem próféta, hibáztál is néha, ugyanakkor minden pillanatban ezrek keresek fel, olvasták vagy hallgatták meg gondolataidat és persze a hozzászólók néha dühöngõ, máskor nevetséges olykor ocsmány beírásait is.

Amit tudsz; tartottak tõled és attól, hogy túlságosan megerõsödhetsz – akivel számolniuk kell. Azzal, hogy „visszavonultál“ úgy hiszik, nyertek ellened. Nem vagyok kibic, nem akarlak belökdösni a tüzvonalba, de úgy hiszem, hogy szükség lenne rád – ma talán még jobban mint az eddigi években. Nem egy „lázítóra“, hanem mint egy kiegyensúlyozott, analitikus gondolkodóra. Képes vagy rá.

…ha mégse akarod – meglehet, hogy jó okkal – akkor nem akarom eröltetni, de ezt le kellett írnom. Azt is tudod, hogy én soha nem a követõd voltam, hanem egy „azonos értékrendet valló“ ismerõsöd. Elönyöm annyi, hogy engem nem próbáltak meg ellehetetleníteni. A tüzvonalban te voltál és nincs jogom ahhoz, hogy irányítani próbáljalak, nincs is szándékomban, csak a gondolataimat írtam le, hátha mégis nekiindulsz, hogy egyszer Te vállj érdemesnek a „Haza Bölcse“ titulusra. A sok Interneten lébecoló megmondóemberkék között egyet se látok aki nem a saját érdekeit próbálná elötérbe helyezni. A másik – ideológiailag, vagy szakirányú tudásban élenjáró okostojás mindegyike „elméleti szakbarbár“ – szerintem nem is ezen a földön élnek, hanem a saját mikrovil’agukban ahol a pódium a mennyek országa és a hallgatóság a hívõk serege. Õk jól érzik magukat.

Marad a világ- Eu- és a Magyar Politika. Lefizetett, korrupt, hazug és szaremberek tízezrei… Ellenük támadni nem tudsz, de passziv ellenállásra képes vagy – megvan hozzá a humorod, szókimondásod és lassan a bölcsességed is amivel meg tudod elõzni azoknak a támadásait akik ugyan hatalomban feletted, de intelligenciában, átfogó tudásban messze mögötted kullognak. Ahogy a brüsszeli, úgy a magyar politikai és gazdasági maffia is „egyszerü lelkekböl“ áll, átlátható és csak az összefonódott érdekek miatt veszélyes ellenfelek. Eröszakkal – egyenlöre nem lehet legyõzni öket, csak ésszel. Abból meg – úgy gondolom - neked van több.

Ideírom a látogatottságodat, nem „bíztatásként“ hanem tényként… (akkor is ha a számláló esetleg nem a pontos értéket mutatja.)

Youtube videók: több mint 114‘700

Azok az oldalak eltüntek a nihilben, ahol nem én voltam az Admin, nincs róla információm, de ott is elég szép volt a nézettséged…

Weboldalaid: Ma már nem látható (a számláló oldal megszünt) de az elsõ amit csináltam (2009 októberétöl) 2016-ban 40 millió feletti látogatót számlált, a második 37 millo felett jár, a harmadikkal 2012 ‚aprilis 21.-én (59. Születésnapomon J) startoltunk, és 2015-ig müködött, 11,5 milliószor olvastak el belöle részeket végül a mostani oldal (a számláló ugyan nem éri el a félmilliót, de a szerveren lévö szerint ezt is 3 millió felett keresték meg.

Ez nagyjából (több mint) 95‘000‘000 felkeresés… Csak úgy – hasamra ütve – elosztom ötvennel amit úgy értelmezz, hogy minden ide keveredõ, heti egy alkalommal belépett be a saját nevén, akkor ez ca ötmillió magyart jelent. Azokat az oldalakat ahol rád hivatkoznak vagy átvették a cikkeidet nem számolom, se téged se engem nem érdekelt a statisztika, nem reklámoztunk, nem kértünk senkitõl semmit,… egyedül az irányításod által bekerült cikkek és azok vonzata miatt „találták“ meg ennyien az oldalt.

Ha eldobod ezt – értelmetlenné válhat sok év erõfeszítése. Ha nem - lehetöséged van egy visszafogottabb, de az országnak és talán Európának is fontos pozíció eléréséhez – anélkül, hogy a magánéleted és a családot vagy tágabb környezetedet veszélybe sodornád

Nem vagy se Pitkin se Tulok … valahol mindkettõt meg lehet benned találni. Azt mondom, ne add fel, de neked kell döntened.

Üdv, Alex aki Gerry is.

(kicsit hosszú lett, de egy „szürke eminenciás“ csak ennyire képes J)

……………………………………………..

PS.: Ha még nem láttátok érdemes megnézni: „Lucifer“ 2 évad már lement magyarul a második évad utolsó 3 része még nincs meg csak feliratosan. Igazi kikapcsolódás, jó humorral…

Az alap: Lucifer unja az öröklétet a pokolban ezért úgy dönt, hogy kivesz egy kis szabadságot és (hova máshová?) elmegy Los Angelesbe."

Hozzászólások

4 #20 Posta Imre
- 2017-07-18 16:32
Marci most mondja, hogy ez itten egy turul!

Rozsola, megy a színház rendesen! Azért nehogy elhiggyétek ám egy pillanatra is, hogy bármely momentuma, identitása egy kicsit is igaz. Bár, elismerem, ettõl még nagyon is valóságosnak tûnik, de hát éppen ez a lényege. Úgy kell tûnjön.
4 #21 Posta Imre
- 2017-07-18 19:27
Gyerök-szállj!
30 #22 osmagyar
- 2017-07-18 20:33
Mintha mostanában nem szerepelne a hírekben az ukrajnai lövöldözés, leszakadás. Ezt se verték nagy dobra: Kikiáltották Kis-Oroszországot http://www.origo....todja.html
6 #23 anzsi a macska hala
- 2017-07-18 22:30
:)

Errõl az egész politikai kutyakomédiáról Pelikán jut az eszembe, az ítélet már régen készen, a sztorit meg hozzá kell írni.
(ürgebõrbe bújt békaemberek úsznak fel a Dunán. Na ez itt a bibi)
143 #24 lapaj55
- 2017-07-19 20:24
Én is már nagyon régen firkantottam ide pár szót.. Persze azért passziv olvasóként gyakran járogattam errefelé, de irogatáshoz már csak ritkán futja az idö s enrgia, amióta "sajnos" ismét munkában állok..
De azért szintén azt vélem, remek ötlete volt Gerrynek, hogy rávette Imrét a visszatérésre. Ha Imrének már csak ritkábban van ideje vagy kedve, mint korábban, azzal meg lehetek és értem is a dolgot.
De ha csak néha-néha látogat el ide Imre és irogatja utánozhatatlan nyelvmesterséggel sorait, akkor is ezzel tartja a lelket eme oldalon és annak látogatóiban.

Bármennyire is dicséretre méltó Gerry és a többi idealista hazafi munkássága a múlt 3 hónap alatt - Imre nélkül olyan képet mutatott az oldal, mint egy hajó kapitány, gépterem és vitorla nélkül.
143 #25 lapaj55
- 2017-07-19 20:30
Egyébként már néhány éve szándékozom kitenni egy cikket ide.. Szerintem naggggyon érdekes dologról szól..
De lehet, hogy csak akkor hozakodok elö a cikkel, ha kellö számban biztatnak rá. Vagy akkor se. Vagy mégis..
4 #26 Posta Imre
- 2017-07-20 06:10
Lapaj, hagyd magad, elõbb sabad-ulsz!
2 #27 gerry
- 2017-07-20 07:59
lapaj55 - "Imre nélkül olyan képet mutatott az oldal, mint egy hajó kapitány, gépterem és vitorla nélkül."
...hát nem így volt? Én csak a gépész voltam, de még irányítást se kaptam... bár néha az se tökéletes!

Ismeritek a régi viccet? (Esetleg egy-két újszülött nem hallotta még)

Kapitány a gépháznak: "- Mennyi?"
Gépész a kapitánynak: "- 30."
Kapitány a gépháznak: "- Mi harminc?"
Gépész a kapitánynak: "- Mi mennyi?"

.... Vitorla igenis volt, csak szél nem fútt!!!
198 #28 faeb
- 2017-07-20 13:26
lapaj55, ne kínozz, tedd ki a linket! s_kukk

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.69 másodperc
4,606,608 egyedi látogató