Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Nagyarország lett Oroszország elõretolt operatív bázisa

BelföldMeglepõ? Netanjahut még mindig nem értitek? Az orosz hírszerzés fokozott magyarországi tevékenységével kapcsolatos aggályokról közölt terjedelmes cikket szerdán a Politico brüsszeli hírportál, amely szerint egyes NATO-tagállamok már nem osztanak meg titkos információkat az általuk megbízhatatlannak tartott magyar szolgálatokkal.

Nyugati tisztségviselõk gyakran bírálják a magyar kormányt a demokrácia gyengítése miatt, ugyanakkor dicsérni is szokták az ország szilárd elkötelezettségét a NATO iránt. Az utóbbi idõben a szövetségesek szerint azonban Oroszország egyre inkább úgy tekint Magyarországra, mint egyfajta „operatív hátsó ajtóra” Európa felé – olvasható a cikkben.

Forrás: Orbán Viktor Facebook-oldala

„Óriási az aggodalom amiatt, hogy Oroszország gyakorlatilag elõretolt operatív bázisként használja Magyarországot a NATO-ban és az EU-ban” – mondta a híroldalnak az Egyesült Államok budapesti nagykövetségének egyik volt munkatársa.

Név nélkül nyilatkozó nyugati illetékesek szerint az orosz titkosszolgálatok az elmúlt években jelentõsen növelték jelenlétüket Magyarországon, hogy „különbözõ hírszerzési és szabotázsmûveleteket” indítsanak az EU-ban – írta a Politico, hozzátéve, hogy az országban tevékenykedõ orosz hírszerzõk száma 2014–2015-ben még ötven-száz körül volt, mára viszont több mint háromszázan vannak.

A szerzõ idézett a NATO-mûveletekben való magyar szerepvállalást, illetve az ország pozitív erõfeszítéseit méltató véleményeket, azonban hangsúlyozta, hogy egyes partnerek megbízhatatlannak tartják a magyar kormányt és a biztonsági szolgálatokat.
Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2017-07-19 19:45
Budai polgári védelmiseket oktattak a kémgyanús orosz-szerb központban

Egy oroszok által létrehozott, Szerbiában mûködõ intézménynél képeztek önkéntes polgári védelmiseket. Az amerikai kormány évek óta figyeli az úgynevezett humanitárius központot, és azt gyanítja, hogy az orosz titkosszolgálat fedõszervezete lehet. Mindez újabb bizonyítéka lehet annak, hogy a közép- és délkelet-európai térségben egyre növekszik Vlagyimir Putyinék befolyása, beleértve Magyarországot is. http://24.hu/koze...ozpontban/
99 #2 MORMOTA1968
- 2017-07-20 06:10
Akkor Netanjahu azért utazót ide sürgõsen, mert veszélyben a terv a Kárpát-medencei "Új Kánaán" létrehozásáról? Ha mint azt az a bizonyos III/II-es volt ügynök elmondta, Magyarországon 7 és 13 ezer közé tehetõ a Moszad ügynökök száma, akkor nincs min csodálkozni, hogy az oroszoknak ez kur@ára nem tetszik és õk is gondoskodnak az itteni minél nagyobb számú jelenlétükrõl. Ki akar itt Új Izraelt a Vatikánon és a világzsidóságon kívül? Atomfegyverekkel megtûzdelve ráadásul, közel az oroszokhoz? Bizony sza@ban lesznek az izraeliek, ha még sem menekülhetnek ide, ha már állukig ér a trutyi, amit csakis a fanatikus zsidó náci politikájuknak köszönhetnek. De ott van még nekik a régi haza, Lengyelország. Azok úgyis az USA-hoz húznak, legalábbis a kormányuk és mint az köztudott, az izraeli zsidók többsége lengyelországi kazár. Egyébként már a kifejezés se helyes, hogy (magyar kormány.) Magyarul beszélõk, de nem magyarok! Úgy érzem és nem hinném, hogy tévedek, minket megint ütközõ zónaként fognak belerángatni egy zsidó érdekeket szem elõtt tartó és védõ katonai konfliktusba, vagy inkább egy ukrajnaihoz nagyon hasonló nagyon véres és brutális, pusztító polgárháborúba. Sok mindennek az elõkészítése folyhat most a háttérben a tudtunk nélkül. Netanjahu biztos nem csak a Dohány utcai zsinagógát látogatta meg, hanem a titkosszolgálatuk itteni kirendeltségét is. Nagy dolgok lehetnek elõkészületben. Mindenesetre még sohasem fordult elõ Izrael terrorállamának megalapítása óta, hogy egy izraeli miniszterelnök látogasson el az általuk régóta kiszemelt "Új Izrael" földjére.
99 #3 MORMOTA1968
- 2017-07-20 06:35
Egyre nevetségesebb ez az állandó holokausztozásuk is, amit már csak a nagyon hülyék és tájékozatlanok vesznek be nekik. Miközben százmilliók élete ment tönkre, vagy veszett oda, a két világháború alatt, megkövetelik, hogy csakis az õ állítólagos, de soha be nem bizonyított és nem kutatható holokausztjukért sírjon és gyászoljon minden európai és más földrészek beli ember. Hisz a gójokért nem kár, tudjuk. Az sem zavarja õket egy cseppet sem, hogy mára már sokak elõtt köztudott tény, kik is pénzelték Hitlert és pártját és úgy egybe véve az egész világháborút és kik is rendelték el valójában az európai zsidók begyûjtését. Ezeket egyáltalán nem zavarja, hogy már rég lebuktak és már nem mindenki veszi be az ájtatos manó viselkedésüket. Ahogy még mindig sajnáltatni próbálják magukat, a mindenféle ok nélkül üldözött szegény, szerencsétlen zsidókat. Az se zavarjon senkit, hogy mára már szinte mindent õk uralnak. Az meg fõleg ne, hogy állítólagos szemita eredetüknek nyomát se látni fehér ábrázatukon. De azért továbbra is megszállottan antiszemitáznak, miközben már köztudott tény (sajnos még nem mindenki elõtt) hogy egy zsidó által írt tanulmány szerint az igazi óhébereket ma úgy hívják, hogy cigányság, meg szefárdok. Bár utóbbi szemita eredete is megkérdõjelezõdhet még. A király meztelen! Ezt egyedül a király nem hajlandó még tudomásul venni, meg az ostobák hada, akik még képesek bedõlni ezeknek.
33 #4 vizilo
- 2017-07-20 07:46
A Brüsszeli Khon nem bizik meg a Judapesti Khon-ba ennyi az egész !
4 #5 Posta Imre
- 2017-07-20 17:31
Orosz harckocsikkal szereli fel hadseregét Irak

Oroszország megállapodást írt alá Irakkal arról, hogy nagy mennyiségben orosz gyártmányú T-90-es típusú harckocsikat szállít az ottani hadseregnek – jelentette az Interfax orosz hírügynökség Vlagyimir Kozsinra, az orosz elnök haditechnikai együttmûködés kérdéseiben illetékes tanácsadójára hivatkozva.
http://kitekinto....f=hirstart
267 #6 Perle
- 2017-07-20 21:43
A Politico brüsszeli hírportálró:

"Politico - the Washington DC-based political news site - has landed in Brussels and is trying to shake things up."

Ezektõl nem várható, hogy bármi pozitívat írjanak Oroszországról.
Sõt, mint a fenti példa is ogazolja...
267 #7 Perle
- 2017-07-20 22:00
Budai polgári védelm iseket oktattak Szerbiában..

Mi abban a rendkívül gyanús és veszélyes, ha két egymással szomszédos ország polgári védelmisei közösen gyakorolnak árvízvédelmi, erdõtüz védeli feladatokat? Csak az, hogy Szerbiában mûködõ orosz civilszervezetnél teszik ezt?

A fenti gyanakvást keltõ cikk válasz arra, hogy Oroszországban a a külföldi finanzsírozású szervezeteketet nyilvántartják.
Végre találtak valami hasonló szervezetet az oroszok között is, éppen itt Szerbiában. Csak azt felejtik el, hogy ezek minden szerb természeti katasztrófánál jelen vannak

Ha Magyarországon évek óta itt eszi a fene az Ohiói nemzeti gárdát, az senkinek sem szúr szemet
48 #8 ro-zsola
- 2017-07-21 08:41
Egyre fagyosabb a hangulat Törökország és az EU ( vagyis Németország ) között. Ankarai források szerint a " németek " terroristákat pénzelnek : https://888.hu/ar...roristakat
Európai SzSÁ után az ámerikai SzSÁ is kapott egy török pofont : https://alfahir.h...ton_sziria
Mághogy orosz titkosszolgálat ! Gondolom ez is valamilyen gender , liberális , Vizes VB ellenes , Orbángyalázó baloldali agyrém.
Török , moldáv , ukrán , szerb , stb " munkavállalók érkeznek : https://alfahir.h...oji_laszlo

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.71 másodperc
3,405,968 egyedi látogató