Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Földi: Másfél év múlva polgárháborúk lesznek Európában

BelföldItt már mindenkinek elment a józan esze, ami soha nem is vót? Ezek mesterséges és irányított szekven-ciák. Iszlám pártokat és belsõ háborús gócpontokat vizionál Európába Földi László. A titkosszolgálati szakértõ szerint a kiképzett, fegyverrel felszerelt fiatal muszlim katonák hamarosan kilépnek a no-go zónákból.

Egymillió migránsról nem lehet jelenleg megmondani, hogy kicsoda, aminek oka a nyitott határok elve – emiatt számolatlanul érkeztek az emberek Európába – mondta Földi László titkosszolgálati szakértõ.

Ez már nem terrorizmus

Az elemzõ szerint egy-másfél ével ezelõtt tabutémának számított, hogy terroristák is érkezhetnek a beáramló tömeggel, de ma már tény, hogy van ilyen mozgás. Muszlim katonák ezrei érkeztek, tehát nem a klasszikus értelemben vett terrorizmusról, hanem invázióról van szó. A támadás egyik célja, hogy minél több kiképzett embert küldjenek Európába. Nekik többségükben az a feladatuk, hogy az itt élõket beszervezzék, a „nem létezõ” no-go zónákban élõ másod- és harmadgenerációs fiatalok nagyobb része pedig, akik nem akarnak integrálódni, egy potenciális hadsereg tagjai lehetnek – fogalmazott.


Békés foglalás is zajlik, jönnek az iszlám pártok

Földi László szerint Európa elfoglalásának egy másik, békés formája is napirenden van. A gazdag olajországok nem csak azért nem engedik be területükre a migránsokat, mert tudják, hogy nagy részük munkára alkalmatlan. A valódi ok, hogy ha majd elfogy az olajuk, akkor nem csak a pénzük, hanem õk is áttelepülnek Európába, és szükségük lesz tömegbázisra, hogy pártokat hozzanak létre.

A betelepedett emberek a kontinensen létrejövõ iszlám pártokra fognak szavazni, és a kritikus tömeget elérve ezek a szervezõdések bekerülnek a parlamentekbe. Számukra nagyon jó lehetõség, hogy Európa tulajdonképpen behívja a potenciális szavazóikat. Ne higgye senki a mai tradicionális európai pártok közül, hogy ezek az emberek, amint létrejönnek az iszlám pártok, bármilyen más pártra szavaznak majd – mondta.

Polgárháborúkat jósol

Földi László szerint Európa Unió alapító atyái számára a sokszínûség azt jelentette, hogy német és francia, magyar és orosz, de azt nem, hogy vallási alapon a saría törvényeit követõ világ következik a kontinensen. Ha a mostani helyzet nem változik, és Európa belháborút folytat, akkor ez a saría el fogja érni, hogy másfél év múlva arról beszélgetünk majd, hány polgárháborús gócpont alakult ki Európában.

A no-go zónák problémája ugyanis nem az, hogy nem szabad oda bemenni napközben vagy fõleg éjszaka, a gond az, hogy az ott kiképzett, fegyverrel felszerelt fiatal muszlim katonák kilépnek ezekbõl a városrészekbõl, és olyan irányokba indulnak, amerre eddig nem nagyon törekedtek. Összecsapások lesznek, hiszen az emberek önvédelemre kényszerülnek, a hatóság pedig a jelenlegi logika szerint nem tudja majd kezelni a folyamatokat – mondta.

Meg kellene fenyegetni Törökországot

Földi László arról is beszélt, a migráció visszafogásáról szóló, az EU és Törökország között kötött egyezséget azzal lehetne betartatni, ha Európa azzal fenyegetné a törököket, a megállapodás felmondása estén kirakják õket a NATO-ból. Ezzel Törökország világpolitikai jelentõsége azonnal eltûnne – mondta. Az elemzõ hangsúlyozta, Törökország nem valamilyen alku alapján köteles Európát védeni, hanem a NATO alapokmányának értelmében is.
Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2017-08-14 18:02
Ja-ja, ja! Közös polgárháborús készülõdés a légimigráncsok ellen. Az a taktika, hogy jó sokat beszivárogtatnak, majd aztán a fix helyeken elõre lebeszélt módon városokat, településeket (csak amelyik útban van a Selyemút Projektnek és valamely olajvezetéknek, azt elpucolják. Jó kis móka ez.

Két hétig harci gépek repkednek Magyarország felett

Korábban a témában:

54 millióért rendel brit katonai gyakorlóruhákat a honvédség

Carpathian Hawk néven a brit és magyar légierõ katonai gyakorlatot rendeznek 2017. augusztus 14-25. között a kecskeméti repülõbázison – írta hétfõi közleményében a Honvédelmi Minisztérium

A kiképzési feladatokban a brit Királyi Légierõ Hawk típusú repülõgépei és a Magyar Honvédség JAS-39 Gripen típusú repülõgépei közösen vesznek részt.

Mint fogalmaztak, az említett idõszakban a megszokottnál nagyobb légi forgalom, valamint hanghatás várható a Dunántúlon, illetve Eger, Mezõkövesd, Poroszló települések térségében.

A Magyar Honvédség kéri a lakosság szíves megértését.
http://24.hu/belf...ag-felett/

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.43 másodperc
3,400,113 egyedi látogató