Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Svasztika

GondolatokValahogy kifejezi a jelenkort, ahogy kifejezhette a régit is, miközben a gyík ott röhög a sarokban.

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2017-08-21 18:35
Navalnij kitálalt a Kreml-szóvivõ fiáról
Átlag "politikai zsidó-maffia karrier, akár elnök is lehet, ha nyíltan vállalja, hogy kgb-s. Per-sze lehet aljas rágalom is, de ez kizárt. Mellesleg meg navalnij se sámli. Egyik zsidó, másik meg ....detto.


Munkája és érettségije sincs, csak luxusautói és luxusingatlanjai.

A Kreml szóvivõjének fia tisztázatlan forrásból tett szert jelentõs vagyonra – állítja Alekszej Navalnij orosz ellenzéki aktivista.

Dmitrij Peszkov 27 éves elsõszülött fia, Nyikolaj Choles (aki brit nevelõapja családi nevét viseli) nem dolgozik sehol, érettségije sincs, mégis van egy Teslája, amit Peszkov használ, emellett egy Range Rovere, egy Ferrarija, egy Mercedese és egy Harley Davidsonja. Rendelkezik egy 110 négyzetméteres, gyönyörû panorámájú lakással Moszkva belvárosában, és idén adott túl az elõkelõ Rubljovka negyedben lévõ luxusingatlanján.

Nyikolaj él-hal az egzotikus külföldi utazásokért is, lehetõleg magánrepülõgépen, vagy az utasszállítók luxusosztályain teszi meg a nagyobb távolságokat.

Navalnij elmondta: az elnöki szóvivõ fia több mint egy évtizedig élt Nagy-Britanniában, ahol 2009-ben kétrendbeli garázdaság miatt egy évet le kellett ülnie. Oroszországba 2011-2012 körül tért vissza, ahol 2014-ben a saját otthonában megverte 71 éves nagyanyját. Az ellenzéki aktivista kinyomozta, hogy Nyikolaj 14 hónap alatt 116 közlekedési kihágást hajtott végre, amiért soha nem vonták komolyan felelõsségre.

Arról is beszámolt, hogy Peszkov fia a hazatérését követõen rövid idõre felbukkant az RT állami tévécsatorna riporterei között, majd kreatív igazgatóként tevékenykedett egy küzdõsportokkal foglalkozó cégnél, amelynek tulajdonosa Peszkov dúsgazdag barátja, Zija Magomedov. Idén egy olyan energetikai cég nyilvántartásában bukkant fel a neve, amely jelenleg semmilyen tevékenységet sem folytat.

Navalnij az elmondottakból azt a következtetést vonta le, hogy Oroszországban önerõbõl felemelkedni lehetetlen, a jó életre esélye csak a korrupt hivatalnokok hozzátartozóinak van.

Az ellenzéki aktivista indulni tervez a jövõ évi elnökválasztáson, noha a hivatalos álláspont szerint ezt nem tehetné meg, mert korábban gazdasági bûncselekménnyel vádolták meg és felfüggesztett szabadságvesztésre ítélték, így 2021-ig nem jelöltetheti magát. A 41 éves jogász azonban azzal érvel, hogy az alkotmány csak azokat fosztja meg a jelöltséghez való joguktól, akit büntetés-végrehajtási intézményben tartanak fogva.

Alekszej Navalnij a 2011-2012-es oroszországi hatalomellenes megmozdulások egyik fõ szervezõje volt, a 2013-as moszkvai polgármester-választáson pedig meglepetésre a második helyen futott be. (MTI)http://24.hu/kulf...vo-fiarol/
69 #2 Szalonna
- 2017-08-22 13:27
Kár a szóért itt bármit is oldalakban leírni, aki akarj az érti... ugyan az mint itt...
2 #3 gerry
- 2017-08-22 14:38
-szalonna - nem kár csak felesleges :)

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.85 másodperc
4,606,545 egyedi látogató