Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Miniszteri biztost nevezett ki az olajügyek nyomozására Pintér Sándor

BelföldVégül is, miért ne? A halott Pintér mocskos ügyeit, ez a "hamisítvány" mégiscsak "nyomoztathatja", nemde? Tudom, kicsit visszás, de ezen a mocskos zsidó-cigány ganédombon van még valakinek, ami fura lehet? Az 1990-es évek olajügyeivel összefüggõ nyomozások koordinálására Pintér Sándor miniszteri biztossá nevezte ki Horváth Andrást – írja az Index a legfrissebb Magyar Közlöny alapján.

Horváth András nyugalmazott dandártábornok feladata „az Országos Rendõr-fõkapitányság nyomozó szervezeti egységeinél a szervezett bûnözõi körök által az 1990-es években elkövetett élet elleni bûncselekmények, illetve az ún. olajos ügyekkel összefüggõ élet és testi épség elleni, vagyon elleni bûncselekmények hatékony felderítésének és nyomozásának irányítása, koordinálása”.

A miniszteri biztos kinevezése június 7-tõl december 6-ig szól.

A portál megjegyzi, Pintérnek korábbi belügyminisztersége idején Horváth András a tanácsadója volt, azt megelõzõen pedig a miniszter cégének igazgatósági tagja.

Az 1990-es években a Pest Megyei Rendõr-fõkapitányság bûnügyi vezetõjeként, egyebek mellett a Clodo-féle pénzhamisítási ügyben folyó eljárást irányította.

Horváth 2013. júniustól decemberig egyszer már ellátta ugyanezt a feladatot.
Link

Hozzászólások

116 #1 livia
- 2017-08-26 21:48
No, kutyára szalonnát, vagy kecskére káposztát. Jobb, mint a kis falunk, mert azon hülyére röhögöm magam, de szégyen lenne, ha Magyarországon is röhögnöm kéne. Ezért kérem akiket mélyen tisztelni kellene, hogy õrizzék meg méltóságukat, és végre határolódjanak el végre azoktól, akiktõl illene ilyen méltóságban már elhatárolódni, mert nem méltó a magyar népet ilyen emberek mellett képviselni. No, mert hová is jutottunk?
30 #2 osmagyar
- 2017-08-27 06:38
Ez már tényleg nonszensz, Pintér saját maga ellen rendelt el nyomozást? Vajon mi történne, ha meglátná a saját nevét a nyomozati aktában, mint elkövetõ? Tudom, tudom, ilyen nem fog elõfordulni, sõt elõre borítékolom, hogy a hatékony és mindenre kiterjedõ nyomozás nem fog eredményt hozni, azaz elkövetõt nem sikerül találni, legfeljebb egy-két balekot bûnbaknak.
4 #3 Posta Imre
- 2017-08-27 08:21
80 évre titkosítva, de már csak 70 körüli. Minden bizonyítva, igazolva, csakhogy ebben benne van a mossad-szija-kgb és a teljes rühes bagázs. Az érdekesebb, hogy ugyanazok vannak "nyeregben" most is, mint akkoriban és megyen a "Pintérezés" meg a "mocskos-korrupt-rendõrözés". Annak idején kértük a jegyzõkönyveket Pallag Lacitól, de félt. Én lehoztam vona. Most meg mán ugye Laci is elment.
2 #4 gerry
- 2017-09-02 18:58
2007 -böl a Budapesti.info alatti Szeszák cikk megjelentetése ... tíz éve!: http://budapesti....070724.htm

www.postaimre.net/kepek/pinter-es_akkor_mi_van.jpg
"..és akkor mi van?"


Egy rövid Pintér+Boross emlékeztetõ: https://www.youtu...iBtUZBD8DY

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.54 másodperc
3,401,753 egyedi látogató