Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Orbán Viktor: Nem leszünk bevándorlóország

BelföldNem hát, már országnak se nevezném ezt a tetûfészket, "bevándorló" zsidó-cigánnyal meg Dunát lehetne és kellene rekeszteni! Az ún. jujdejó-keresztlénységre meg inkább szót se vesztegessünk, mert pont annyit ért és sokkal inkább ártott, mint használt. Nem szeretném, ha ezek közül bárki is "megmaradna"! A miniszterelnök szerint a kereszténység a megmaradás záloga

Ki kell tartani a következõ választásig, a kormány ugyanis készen áll a keresztény Magyarország jövõjének megvédésére – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a Keresztény Értelmiségiek Szövetségének kongresszusán, ahol a kontinensre és hazánkra egyaránt leselkedõ veszélyekrõl, a migrációról és a liberalizmusról beszélt, amelyet Soros György terve köt össze.

– Magyar Magyarországot és európai Európát akarunk, ami csak úgy lehetséges, ha azt is vállaljuk, hogy mi keresztény Magyarországot akarunk egy keresztény Európában – szögezte le Orbán Viktor a Keresztény Értelmiségiek Szövetségének szombati kongresszusán. A miniszterelnök beszédében a kontinens egészét veszélyeztetõ két, egymással amúgy szorosan összefüggõ veszéllyel, a liberalizmus szorításával és migráció fenyegetésével foglalkozott.

Mint mondta, szembe kell fordulni a Soros-tervvel, amely bevándorlóországokká, kevert kultúrájú, népességû államokká alakítaná a közép-európai országokat. Hogy ez mit jelent a gyakorlatban, az szerinte több nyugati országon már lemérhetõ – a liberalizmus átvétele azt eredményezné számunkra, hogy itt is terrorizmus lenne, nem lenne határvédelem, családtámogatás helyett pedig népességimport ellensúlyozná a demográfiai hanyatlást.

Fotó: Fotó: Bach Máté

Orbán Viktor: Nem leszünk bevándorlóország

– A bevándorlóországgá alakítás programját ma egy olyan terv jelenti, amelyet a köznyelv Soros-tervnek nevez, egy akcióterv, amely pontosan leírja, hogyan és miképpen kell az ellenszegülõ, nem bevándorló közép-euró­pai országokat bevándorlóországokká alakítani – fogalmazott a miniszterelnök. Szavai szerint „nem szabad rést nyitni a pajzson”, ki kell tartani a következõ választásig, a kormány ugyanis készen áll a keresztény Magyarország jövõjének megvédésére.

– Tudomásul kell vennie mindenkinek Brüsszelben is: mi nem leszünk bevándorlóország – jelentette ki Orbán Viktor, aki arra is kitért, hogy Nyugaton az illegális migránsok emberi jogai elõnyt élveznek az európai polgárok akaratával szemben, akik nem akarják õket illegális bevándorlókként beengedni. A kormányfõ közölte: az euró­pai értékekre ma a bevándorlóországok jelentik a legnagyobb veszélyt, hiszen veszélybe kerül a vallásszabadság, a férfi és nõ egyenjogúsága és az antiszemitizmus elleni küzdelem is, mivel a Nyugat-Európába beáramlókról annyi biztosan elmondható, hogy „semmiképpen nem tekintenek szövetségesként az Ótestamentum népére”.

– Mindezzel szemben „mi a régi törvényt követjük (…), amely úgy hangzik: az ország határ nélkül olyan, mint a tojás héj nélkül”. Magyarország nem felejti el, hogy a kerítés építésekor a németek, az osztrákok és a nyugati média „pökhendi arroganciával (…) ítélkezett felettünk”, világszerte rágalomhadjáratot indítottak, ami „egy központilag elrendelt, központilag vezényelt kampány volt” az ország ellen – hangsúlyozta Orbán Viktor. A kormányfõ arra is felhívta a figyelmet, hogy egy népvándorlás esetében a bajba jutott országokat ott kell megsegíteni, ahol a baj van, ahelyett hogy beengednénk a tömegeket és importálnánk velük együtt a bajt, a társadalmi feszültségeket és a terrorizmust.

Álláspontja szerint éppen a nagy európai országok részvételével bombázták le például Líbiát – amely addig megfogta a népvándorlási hullámot –, és Szíriát is a nyugati beavatkozás tette tönkre, nem pedig a szírek. S ugyanezek az országok a következményekért nem vállalják a felelõsséget, hanem annak viselését szétterítenék és hazánkra is rákényszerítenék.Link

Hozzászólások

Még nem küldtek hozzászólást

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.33 másodperc
3,397,049 egyedi látogató