Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Fideszes cigányszervezet alakult

BelföldEgyengetik a cigányország cionista tervét. Elsõ kongresszusát tartotta vasárnap Kecskeméten a Cigány Önkormányzatok és Civil Szervezetek Országos Egyesülete (CÖCE).
A szervezet Ajtai Tibornak, az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) egyik képviselõjének vezetésével alakult meg. A Népszava információi szerint a CÖCE a kormány számára is elfogadható alternatívát kíván nyújtani a lejáratódott Farkas Flórián és a Lungo Drom helyett.

A Népszava emlékeztet arra is, hogy idén tavasszal a RomNet azt írta, hogy új szervezete nevében Ajtai - 50-70 ezer szavazatot ígérve - felkínálta magát a Fidesznek a jövõ évi parlamenti választásra. A fideszes Ajtai Tibor korábban Farkas Flórián szövetségese volt, 2015-ben azonban az ORÖ több politikusához hasonlóan Farkas õt is kizárta a Lungo Dromból.Az is jelzi, hogy a CÖCE nem a kormánnyal szemben akar politizálni, hogy a tisztújítással egybekötött kongresszus fõvédnöke a meghívó tanúsága szerint Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét fideszes polgármestere és Sipos László, egy szintén fideszes önkormányzati képviselõ volt.

Ezek után talán nem meglepõ, hogy a mintegy 1300 résztvevõ Ajtait választotta meg a CÖCE elnökének.
Forrás: Népszava
Link

Hozzászólások

131 #1 lalapapa
- 2017-10-03 14:42
nagyon jo
allah budha meg jahve legyen veluk,
meg az ordogok is

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.32 másodperc
3,397,412 egyedi látogató