Bejelentkezés

Felhasználónév

Jelszó



Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Hír a Nemzeti Hírhálón keresztül...

BelföldÁlljanak már ki azok a "kurva nagy magyar vagyok" emberek és ácsoljanak párezer akasztófát a Kossuth térre... ideje van!
Ti azt hiszitek létezik jobb megoldás? Nem. Ne várjatok mert rosszabb lesz. Vagy - most télen is húzódjatok be a négy fal mögé (ameddig még megvan!) és dideregjetek ott egyedül. Ha fáztok menjetek el egy kis sétára megnézni, kiváltságosaitokat amikor kiszálnak a füthetõ ülésü AUDI-ból és boldog, áhitatos mosollyal mondják bele a pofátokba: "-Magyarország jobban teljesít." Nem a FIDESZ majmairól beszélek hanem az összes mocskos tetürõl, akik az utóbbi három évtizedben szétrabolták a Magyar Hazát. Nézzetek már körül mi lett belõle? Nektek tetszik a kép?
Legyen továbbra is boldog napotok - de az biztos, hogy egyszer, egy ilyen hír hatására meg fog indulni a magyar... ha meg nem akkor nem lesz többé se magyar se haza, se becsület... se emléke ennek a népnek.


KILAKOLTATÁS VÁRT RÁJUK 3 GYEREKÉVEL...
PERMETLEVET IVOTT...
AZONNAL MEGHALT!!!!

Monika Szimuly posztja

Szomorú hírt szeretnék elmondani nektek.
Közvetlen környezetembõl egy asszony, feladta a küzdelmet a törvénytelen rendszer általi kizsigerezés miatt. Nevezzük Andreának. 3 gyermek édesanyja volt, a családjának élt, a nyomor ellenére mindig optimista volt. Férjét nevezzük Bélának, tökéletes párja volt, a családnak élt szintén. Nem ittak, nem volt semmi szórakozás az életükben. Volt, hogy karácsony elõtti napon nem tudták mi lesz az" ünnepi" vacsora, ajándékokról már nem is álmodtak. Egy nagy bûnük volt, 2007-ben, hogy végre sajátjuk legyen 8 millió forint kölcsönt vettek fel. Andrea 3 munkahelyen dolgozott, Béla szinte éjjel-nappal. Ennek ellenére a törlesztõ részleteket nem / részben/ tudták fizetni. Az adósság figyelj!!!!!!!! 29 millióra hízott!!!!
Vh., kilakoltatás várt rájuk, amit Andrea már nem tudott feldolgozni...ma reggelre permetlevet ivott. Azonnal meghalt. Üvölteni tudnék a fájdalomtól......egy angyal lett újra!
Vádolom a jelenlegi kormányt, vádolom az impotens álbaloldalt, vádolom az összes devizamegmentõs mozgalmat, Kasler, Falus, Póka....mit tesztek ti? Álbaloldal egyetlen program pontja sem említi a megoldást, a többiek pedig megosztják az embereket, dedós módra nem engedik, hogy máshonnan is tájékozódjanak.
Takarodjatok el mind....mondom üvöltve...megélhetési prostituáltak. A NÉP megoldja, csak tûnjetek el az életünkbõl!
Annyi tisztesség nincs bennetek, hogy kimondjátok az igazat, amit mindenki tud...hazudtok folyamatosan!
A jó Isten kegyelmezzen benneteket!
Andrea nincs többé.....még nagyobb erõt ad!!!!!
Szaralakok vagytok.....ez a véleményem!
Nyugodj békében......barátnõm!
Erõt adtál, mégjobban fogok harcolni!

Hozzászólások

4 #20 Posta Imre
- 2017-10-29 08:57
Bivaly, ha csecsendben maradtál vona, bár bölcsességedre igen nagy szükség vona! Én is megkeseredtem, s néha savanyúnak tûnhetek, pedig csak a szõlõ az. Ha nem egymásra pazarolnátok a drága idõt, hanem önmagatok tudatának kiganézésére, legalább nem kellene a szájízt ilyenkor szájvízzel feljavítani. De lehet, ez is így van jó. Ha nem, akkor is. Kár.
299 #21 i_gazember
- 2017-10-29 11:00
Engedélyt kérek meghunyászkodni! Illetékes elvtárs! A gyáva gazemberre miért pazarolja a szót? Miért tapossa porba a porszemet, amikor ettõl a porszemtõl nagyobb gazemberek is vannak a világban. Miért utálja pont azt a kicsi porszemet, amikor (másokat agyontaposó) sziklákkal is lehet erõsködni? Mert mit bizonyít a tette, csak nem a seggnyalását, de akkor azt miért irigyli a porszemtõl, aki más formában, de hasonlókép cselekszik?

Fujj! És a porszem arrébb száll,
Drága idõmet erre pazarolni, jaj de kár!
A hiábavalóságtól is van tovább!
És ha ráérzel arra, add tovább!
Hogy ne legyenek vesztesek,
Hiábavalóságban keseredettek.

Aláirás: Márki László / a gyáva, aki nem bújik ál/nick nevek mögé./
Köszönöm!
267 #22 Perle
- 2017-10-29 12:06
A szerencsétlen asszony halála miatt csak bankok kizsigerelése került szóba. Valóban õk nyomorgatják legjobban az embereket, de mellettük ott vannak a szolgáltatók, a mostanra " nemzetiek", amelyeknek tízezer számra van áldozatuk. Elég megtekinteni ehhez néhány netes jogi fórumot. Valóban nagyon sokan csalnal pld. gázt lopnak, de nem azokra csap le a hatóság, akik valóban elkövették azt. Akin, tudják, azon behajtják elv mûködik. Mintha valamilyen kollektív büntetés ( kivéve azokat, akiktõl nem lehet behajtan semmit, de fogyasztanak) elve mûködve.
Nézem a napokban az egyik tv-n egy gázlopással vádolt két idõs asszony panaszát. Egyik sem követett el semmit , mégis áldozatok lettek jóhiszemûségükért. Meg is fordult a fejemben az, hogy a gázszolgálttó csak nem " öregezéshez" folyamodott?
A gázlopásnakl ugyanis nem a szabálytalanul vételezett, ki nem fizetett gáz minõsül, hanem az órán észlelt sérülés, függetlenül attól, hogy az ki, mikor, melyik fogyasztó ejtette az órán. Az a fogyasztó, aki pld. 9 és fél évig lopta a gázt, de a tizedik ébven eladta az ingatlant, az új vevõt büntetik több, mint fél millióval a szabálytalan vételezésért. Miért nem nézte meg mikroszkóppal az átvett gázkészüléket. Az, hogy az õ fiogyasztása teljesen rendben volt a hátralévõ fél év alatt, az már a kutyát sem érdekli.
Az nem mentség a bíróság elõtt sem. Így mennek nálunk a dolgok " demokratikusan".:o
2 #23 gerry
- 2017-10-29 12:07
Na tessék. Nyugodt szívvel, kényelmesen ide hozom az ebédemet a kompim elé, kultúrálisan aktív munkakedvvel, korgó gyomorral ... ma még csak egy kávét ittam reggel - erre megint mit látok: Ezt itt feljebb...

Most mé'??? Kell ez nekünk? Ez a; Huzza meg a Vona.
(Vona, ha gusztusod van csak akkor...)

Még béka van. Brekkk-eke.

Az a baj, hogy még én se tudok igazságot tenni, mert belegondoltam:

Az ország egyik fele(?) kimegy a barikádra harcolni (Persze most képletesen értem, mert még Béka van), a másik fele meg imádkozik értük.

.... na most... melyik fele éli túl, hogy elmondhassa: " - SOHA TÖBBÉ HÁBORÚT!"

...........................................
Nem is tudom - talán még ismeri valaki a könyvet (és filmet ami híressé tette Joh Donne szavait) rajtam kívül is?: "Senki sem különálló sziget; minden ember a kontinens egy része, a szárazföld egy darabja; ha egy göröngyöt mos el a tenger, Európa lesz kevesebb, éppúgy, mintha egy hegyfokot mosna el, vagy barátaid házát, vagy a te birtokod; minden halállal én leszek kevesebb, mert egy vagyok az emberiséggel; ezért hát sose kérdezd, kiért szól a harang: érted szól."
...........................................

Bivaly - nem mindenki jut el odáig, hogy elképzelje magát gyilkosnak. Engem tanítottak egy idõben (sok-sok évvel ezelõtt) arra, hogy életet védjek, arra is, ha szükséges akkor ölni is képes legyek. Soha nem volt (és remélem nem is lesz) rá szükségem. De azt hiszem képes lennék rá, ahogy talán te is.
Akik meg nem képesek ezt még elképzelni se - azoknak azt kívánom, hogy ne kerüljenek abba a helyzetbe, amikor rákényszerülnek. Aki nem tud felkészülni idõben, még önmagát se képes megvédeni, nemhogy a családját. Persze ezt nekünk se igérik meg elõre az égiek és mi se kerüljünk idõ elõtt hullazsákba, vagy egy kapart sírba amikor most vettem egy igazi(?) libatollal(?) töltött párnácskát, pihe-puha ágyikómba.
3 #24 Enid
- 2017-10-29 19:21
Irredenta1!
...es a sajat, buta, asszisztalt megongyilkolasaert is.
99 #25 MORMOTA1968
- 2017-10-30 01:51
Kedves Bivaly! Ezek a mocskos paraziták annyi pénz préselnek ki az áldozatukból, amennyit csak hajlandó fizetni a bepalizott szerencsétlen. A Talmud parancsba adja minden zsidónak a gójok minél kegyetlenebb kiuzsorázását. A bankárok pedig mind a Talmud tanításait követik. Tudom, hogy mire képesek ezek. Ha egy ideig bizonyos okok miatt nem tudsz idõben törleszteni, jön a büntetõ kamat, ami 4-5-szörösére is emelheti az eredetileg a szerzõdésben foglalt eredeti tõke, plusz kamat terheit. Mondjuk az egyik legtetvesebb angliai zsivány banda a provident 200 ezer forint után 400 ezret követel vissza. Régebben ez még több volt. Nos, ez a 400 ezres eredeti tartozás több hónapos nem fizetés esetén bármilyen okból kifolyólag nagyon gyorsan felkúszhat jóval egymillió fölé. Tudom mirõl beszélek! Akár az élete végéig is nyúzhatják az állítólagos adóst, pedig õk semmi mást nem adtak, csak hamis papír bank-jegyeket, ami esetleg csak begyújtósnak, ha jó. Mert holnap már esetleg azt nyomtathatják rá, hogy száztrillió forint és egy gombostû fejet se vehetsz már rajta. De mit lehet tenni, ha több milliárd gój barom hiszi azt világszerte, hogy maga a pénznek nevezet valami az érték? Az úgynevezett szolgáltatokról meg ne is beszéljünk. Akasztani való banda az is, azok is és tudjuk, hogy kik állnak azok mögött is. MI mögött nem állnak ma már "ÕK!?" A jelen idõkben élõ európaiakról (többségükben) csak az jut az eszembe, hogy pont úgy vadásznak le minket egyesével, mint ahogy a természetben élõ zsákmányállatokból ragadnak el egyet-egyet a ragadozók. A többi állat a csordában örül, hogy túlélte és nem foglalkozik tovább a dologgal, pedig ha tudná, ha bele gondolna, hogy holnap akár már rá is sor kerülhet! De a többség pont ilyen. Mindenki a saját túlélésével van elfoglalva, vagyis tökéletesen mûködnek az illuminátusok által kitûzött célok. Az átnevelés sikeres volt. Családon belül is halálra marják egymást az emberek, (persze nem mindenhol) akkor mit várhatunk egy már nem, vagy éppen csak létezõ nemzettõl, közösségtõl? Itt már minden szét van verve, nincs összetartás, csak széthúzás ezer felé, tisztelet a kevés kivételnek. Elvergõdünk még egy ideig, oszt vagy megdöglünk egyesével, vagy megpróbáljuk a lehetetlent. Visszatérni a természetes ösztönökhöz, a túlélés ösztönéhez, ami bármire feljogosít, ha az életünket, létezésünket már közvetlenül fenyegetik. Ezt minden állat tudja, csak az embert nevelték hülyére liberális és mindenféle egyéb beteg eszmékkel. Ezek nem fognak leállni, míg látják, hogy azt tehetnek velünk, amit csak akarnak! De mi úgy néz ki, sohasem leszünk képesek arra, amire ellenségeink képesek, összefogni egy közös cél érdekében, hogy megszabaduljunk örökre parazitáinktól. Már ha ez lehetséges egyáltalán. A románok csinálták jól. Helyben lekaszálták õket egy-egy sorozattal, náluk nem volt semmiféle begyûjtés táborokba, gettókba, még sem kapták meg ezért amit mi magyarok megkaptunk és fizethetünk is érte ítéletnapig. De hálát ne várj az ellenségtõl, ha megkíméled az életét, sõt még meg is véded saját fajtád élete árán is. Túlságosan is megbocsájtok vagyunk, gyengék és kíméletesek, ez a legnagyobb probléma velünk. Atilla is megállt Rómánál, pedig ez volt az egyik legrosszabb döntése egész életében, amit késõbb az utódok szenvedtek meg. Amit mind a mai napig nem hajlandók megérteni sokan, hogy azoktól várják a segítséget, megoldást, akik a problémát okozták, illetve a problémák okozóit védik, segítik. Egy végtelenül elfertõzõdött nép, amelyen paraziták milliói élõsködnek, sohasem lesz képes hatékonyan védekezni, míg azt sem tudja, hogy kik ellen és egyáltalán, hogy illene védekeznie, már csak a túlélés érdekében is. Elnézem az embereket, hogy izgulnak a tévében látott bõröndös játékon, hogy sikerül e valamelyik goj baromnak végre elvinnie azt az 50 milliós papír halmot vagy sem. Vagy jókat röhögnek Pápai Jocin és társain, akik nõnek maszkírozva és öltözve szórakoztatják a levágásra szánt barmokat. Most komolyan! Lehetséges segíteni egy ennyire beteg népségen? Vagy érdemes egyáltalán? Vagy marad az egyéni vergõdés, ki tudja meddig. Hogy lehet ennyire megbetegíteni egy egész kontinens, egy egész bolygó népességét? Tisztelet a keveseknek.
2 #26 gerry
- 2017-10-30 14:23
Javaslom az alábbi hangfelvétel-részletet (HER által /2017.10.30. 11:57/ beküldött videó felvételbõl kiemelve) töltsétek le és terjesszétek mindenfelé. A 40MB méret nem küldhetõ el csatolt adatként így jobb ha E-Mailben megadjátok az ismerõsöknek ezt a letölthetési linket: http://www.postaimre.net/audio/Kilakoltatas-Riport.WAV amit a Bögészõ (Firefox, Chrome, Intenet Explorer, Opera ) cimfelületre átmásolhatnak.

Letöltés/Meghallgatás: http://www.postai...Riport.WAV
...................................
37 #27 HER
- 2017-10-30 15:02
Kedves Barátom!

Küldök, egy hitel lehetõséget, ha van olyan ismerõs, akinek szüksége lehet rá, kérlek ad tovább! Segítségedet elõre is köszönöm!!!

GYORS KÖLCSÖN PASSZÍV BÁRLISTÁSOKNAK SZEMÉLYI HITEL 2 NAP ALATT INGATLAN FEDEZET ÉS ELÕZETES KÖLTSÉGEK NÉLKÜL!


HITEL 2-3 NAP ALATT PASSZÍV BÁROSOKNAK IS, ELÕZETES KÖLTSÉGEK NÉLKÜL!
Föként azoknak, szeretnék segíteni, akik, SOS pénzhez szeretnének jutni, vagy már nem bírják a magas törlesztõ fizetni, 40-% - kall, le tudjuk csökkenteni. Pld. egyik ügyfelem 160.000 Ft törleszt helyett, most 53,000 Ft fizet. El lehet gondolni, hogy milyen segítség ez neki!!

Személyi hitel kereseti igazolással, és bakszámlára érkezõ jövedelemmel is!
Az ügyfél, nem lehet Báros (kivétel, ha passzív báros és önmagától fizette be a tartozását)!
Már 68 000 Ft nettó jövedelemtõl elérhetõ.
1 – 5 Millió forintig
6,9% kamattól
Futamidõ: Max. 84 hónap az 7 év.
Fix havi törlesztõ részlet egész futamidõ alatt.
Gyors ügyintézés, gyors döntés. 2 -3 nap és szerzõdéskötés és folyósítás.

Érdeklõdni: Hétfõtõl – Péntekig: 9 - 17óráig
herpacsi@gmail.com
Telefon: 70/369-24-81
37 #28 HER
- 2017-10-30 15:05
https://www.faceb...990041165/
Létrehozta az AMÍG NEM KÉSÕ! ---------- NE VÁRJON TOVÁBB! --------- TUDJON RÓLA! csoportot.
24 #29 cigar-no
- 2017-11-02 17:46
KÖVÉR BESZÓLT A DEVIZAKÁROSULTAKNAK.
https://civilkont...sultaknak/
238 #30 bivaly
- 2017-11-02 22:54
Szervusz Imre !

Nagyon ritkán fordulok elõ, ma túltengtem önmagamon, egyébként meg egyáltalán, szinte. A hitványakat ki kell írtani, csak gyomok. Nem baj, ha nem tetszik. A gyomnövény leginkább alattomosan támad, sokszor ártatlan virág képében. Még szép is. Imre ! Tudok sírni mind a mai napig, most ment el egy nemzetközi szinten is nagyon jegyzett barátom, több mint húsz évet dolgoztunk együtt. Kiváló elme volt, komoly szakember.
De a saját családomban is, (testvérem) kiírtom a gyomot, ha kell !!! Aki engem valóban ismer, az tudhatja, hogy nem a pofámat járatom csak.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.85 másodperc
3,407,581 egyedi látogató