Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Fogyatékkal élõ kisfiára várt az apa, elvitték a rendõrök

BelföldÉs eljõ a nap, mikor a "magyar rendõrt" a vadbarom ostoba magyarja bûnözõnek nézi és élve nem ereszti el, csak mikor már kiszállt belõle a xar, mi a lelke helyén van. Jó csak vicc volt. Ezt az ostoba fos népet ez a nap soha nem fogja beragyogni, de azért a gondolat hat. Zoltán egy II. kerületi áruház mozgássérült-parkolójában várta feleségét és 3 éves, súlyosan fogyatékos kisfiát. Ez azonban a rendõröknek nem tetszett, ezért rabosították.


Hétfõ este Zoltán a családjáért ment egy budai áruházhoz. A mozgássérült parkolóba állt, mivel 3 éves kisfia súlyos fogyatékkal élõ, ezért autójában a fia nevére kiállított parkolókártya is van.

Az esetrõl beszámoló 444.hu cikkébõl kiderül, hogy három civil ruhás rendõr ment oda a családapához, igazoltatták, majd közölték vele, hogy azonnal beviszik közokirat-hamisítás miatt. Zoltán hiába magyarázta a rendõröknek, hogy a fia, akinek a nevére a parkolókártya szól, hároméves, születése óta súlyosan fogyatékos, alig lát, szóval inkább õ szokott helyette vezetni, a három rendõr ragaszkodott ahhoz, hogy elõ kell állítaniuk a súlyos bûncselekmény miatt.

A rendõrök csak annyit engedtek meg a férfinak, hogy felhívja feleségét, mi történt, majd kivették mobiljából a SIM-kártyát, és lezáratták vele a kocsiját (amely így hosszú idõre elfoglalta a mozgássérült-parkolót).

Zoltánt a II. kerületi kapitányságon rabosították: megmotozták, elvették a személyes tárgyait, ujjlenyomatot vettek tõle, fotó is készült róla, majd egy alagsori cellába zárták. Ügyvédjével nem beszélhetett. A rendõrök meg is fenyegették, hogy közokirat-hamisításért három év börtönt kaphat, vagy egymilliós bírságot, és büntetett elõéletû lesz.

Végül egy nyomozó ajánlotta Zoltánnak, hogy ismerjen be mindent, és akkor hazamehet. A férfi aláírta a vallomását, így éjfélre hazaért. Jelenleg az ügyvédjével egyeztet, mert panaszt akar tenni a rendõri intézkedés miatt – írja a 444, hozzátéve, hogy a Zoltán fia nevére kiállított parkolókártyát is elvették, így most akkor sem tud a mozgássérülteknek fenntartott helyre beállni, ha a gyerek vele van.
Link

Hozzászólások

91 #1 Tuzroka
- 2017-11-10 18:06
Mert Ez Magyarország.........!:o:o
4 #2 Posta Imre
- 2017-11-10 18:16
Ezen (is) be kell xarni!

Leleplezõ videó: hat rendõr kell egyetlen kutyapártos megfékezéséhez
http://168ora.hu/...ehez-12355
2 #3 gerry
- 2017-11-10 23:44
www.postaimre.net/kepek/kontroll.jpg

...hát nem azér' de ha az a két szöszi feketében lett volna akkor össze is szurkálom magam félelmemben.
Szerintetek karaizélni is tudnak? - Ahogy nézem; Magyarország a rettegés hona!

Az a legnagyobb baj, hogy észre sem veszik milyen nevetségesek. Persze nincs kedvem nevetni, sírni meg minek.
A "nagyonkomoly nagydarab" csili-vili vállapjáról a régi vicc jut eszembe, amikor a katona vigyázállásban néz a felettesére, mire az megszólal: Ne a homlokomat nézze, ott nincs semmi, hanem a vállapomat!

végül; rendörbácsi!!!!!!!! ha én a maga helyében lettem volna és odamegyek a "tetthelyre" akkor nevettem volna egy jóízüt és vállon veregettem volna a "müvészt". Esetleg égetõ vágyam kielégítéséhez megkérdeztem volna miért ez a TETT? ... ha az a volna ott nem lett volna. Persze ezért nem én vagyok a rendöri SZERV hanem maga rendörbácsi!
3 #4 Enid
- 2017-11-11 07:09
Ezekszerint az igazoltato harom rendor sulyosabban fogyatekos a kisfiunal.
Nyaktol folfele lehet oket csak hatasosan gyogyitani.
249 #5 Bazalt
- 2017-11-12 01:15
Az eset állítólag a hûvösvölgyi shop-stop-ban történt. Fura. Nekem úgy tûnik, hogy a parkoló pici, állandóan zsúfolt és nagyjából szarnak rá, hogy ott milyen jelzés van.
Ha a fickót tényleg elkapták, akkor annak semmi köze nem volt ahhoz, ahol parkolt. Ha meg nem, akkor csak szokásos színes hír.
249 #6 Bazalt
- 2017-11-12 01:19
Gerry, nekem ezek inkább béna statisztának tûnnek (nemcsak a rendõrök, ha azok voltak egyáltalán), egy értelmetlen és szar színdarabban, amit debil politikusok rendeztek.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.80 másodperc
3,948,925 egyedi látogató