Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Különös látogató bénítja meg a fõvárost - mutatjuk, hogyan kerüld el a dugókat!

BelföldJudapestet átveszi gazdaságilag az új fõnök. A csatolt zsidó-cigány részek meg shalomozhatnak, ahogy tetszik. Már ma több útlezárás lesz Budapesten a kínai delegáció érkezése miatt, de szerdáig rengeteg tömegközlekedési eszköz útvonala módosul majd. Aki teheti, menjen kötött pályás tömegközlekedési eszközzel vagy gyalog, a belvárosban és a Lánchíd környékén ugyanis lehetetlen lesz majd normálisan közlekedni. Mutatjuk, merre ne menj szerdáig!

Ahogy arról már korábban írtunk, egészen különleges vendége akad majd Orbán Viktornak, ma érkezik ugyanis a kínai miniszterelnöki delegáció Budapestre. A Kínai-Kelet-Közép-Európa csúcstalálkozó idejére így többfelé is útlezárásokra, illetve a menetrend módosulására kell számítani, közölte a BKK.

Már ma elkezdõdik

A cég tájékoztatása szerint szerdáig lezárják a forgalom elõl többek között a Lánchidat, a Széchenyi István teret, az Apáczai Csere János utcát és ezek környékét, továbbá a Pesti alsó rakpartot a Jászai Mari tér és a Március 15. tér között.
Hirdetés

A Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülõtérre vezetõ útszakaszok forgalmát vasárnap 14-15 óra körül 15-30 percre korlátozzák. Emiatt Hardy Mihály, a Budapest Airport kommunikációs igazgatója arra kérte az utasokat, hogy szánjanak a szokásosnál hosszabb idõt a repülõtérre történõ kijutásra, és legalább két órával a járat indulása elõtt érjenek ki a repülõtérre, indulás elõtt pedig tájékozódjanak az aktuális forgalmi hírekrõl.

Minden érintett menetrend módosul

A lezárások miatt a 16-os autóbusz rövidített útvonalon a Széll Kálmán tér és a Clark Ádám tér között visz utasokat, ezért a budai Vár közösségi közlekedéssel csak a Széll Kálmán tér felõl lesz elérhetõ. A 105-ös busz két szakaszon, megosztva közlekedik, a Déli pályaudvar és a Deák Ferenc tér közötti szakasz kimarad, a Boráros tér felé közlekedõ 15-ös és 115-ös busz a 9-es járat vonalára terelve közlekedik a Kossuth tér és az Üllõi út között, a 916-os és a 990-es éjszakai busz a Lánchíd helyett az Erzsébet hídon át közlekedik.

Ma délután 14 és 16 óra között nem jár majd a kisföldalatti, 15 óra körül az M3-as autópálya fõvárosi bevezetõ szakaszának forgalmát is korlátozzák, 15.30 körül az Andrássy út és a Bajcsy-Zsilinszky keresztezõdését is lezárják néhány percre. A budai Vár, a Clark Ádám tér, a Lánchíd utca, valamint az Attila út és a Krisztina körút keresztezõdésének forgalmát a 17.30 és a 20.30 között két alkalommal fél órára korlátozzák, emiatt módosul az 5-ös, a 16A és a 178-as busz közlekedése.

Szerdáig tart az anomália

Hétfõn 7 és 10 óra között lezárják az Andrássy út-Dózsa György út-Ajtósi Dürer sor-Stefánia út útvonal forgalmát, több alkalommal a keresztirányú forgalmat is korlátozzák. Várhatóan 8 és 10 óra között ismét leáll az 1-es metró, módosul ezen kívül a 72-es, a 74-es, a 75-ös, a 77-es és a 79-es trolibusz, továbbá a 20E, a 30-as, a 30A, a 230-as busz útvonala is.
MTI Fotó: Füzesi Ferenc
MTI Fotó: Füzesi Ferenc

15 és 23 óra között lezárják a forgalom elõl a Közraktár utca-Bakáts utca-Lónyay utca-Mátyás utca által határolt területet. Ebben az idõszakban a 2-es villamos a Közvágóhíd felõl csak a Boráros térig, a Jászai Mari tér felõl pedig csak a Széchenyi István térig visz utasokat, a 15-ös és a 115-ös busz pedig az Üllõi út-Ferenc körút útvonalon halad.

Kedden lezárják a forgalom elõl a Kossuth Lajos teret és környezetét 12 órától várhatóan 21 óráig, a 2-es metró ebben az idõszakban megállás nélkül áthalad az állomáson. Emellett 14 és 15 óra között, majd 19.30 és 20.30 között mintegy fél órára a Bajcsy-Zsilinszky út-Alkotmány utca útvonalat is.

Szerdán 8-9 óra körül lezárják a forgalom elõl az Attila utat és a Palota utat, majd 9-10 óra körül a Palota utat és a Krisztina körutat. Nem lehet majd közlekedni az Andrássy úton és a Hõsök terén 10 órától várhatóan egy órán keresztül és a kisföldalatti sem fog járni.

Csúcstalálkozó és megbeszélés Orbánnal

Mint ahogy arról korábban írtunk, Li Ko-csiang vezetésével tartják meg hétfõn a Kína és 16 közép- és kelet-európai ország együttmûködési keretének (16+1) soron következõ csúcstalálkozóját. Kedden Orbán Viktor és Li Ko-csiang kétoldalú, hivatalos államközi tárgyalást is folytat egymással, illetõleg sor kerül további bilaterális egyeztetésekre több térségbeli ország kormányfõjével.
Link

Hozzászólások

254 #1 mujko
- 2017-11-26 10:56
Nem is várható más hiszen a Kína szóban benne van a kín -szó így tehát minden csak kínlódás .
De miért nem jött szombaton ?
4 #2 Posta Imre
- 2017-11-26 11:16
Mujko pintérsanyának jön gratulálni, hogy jól megy a kínai piac. De ha komolyan vesszük ezt a mocskos titkos gazdasági maffia-történetet, ahol mára teljesen mindegy, hogy zsidó, vagy kínai, vagy orosz, vagy arab...egykutya. A lényeg az, hogy az üzlet ne álljon meg, mert akkor egymást is megehetjük, nem csak egymás xarát. A legnagyobb hír az lehetne, hogy végre Budapestre érkezik a magyar miniszterelnök! Na ez nem volt már rég, vagy tán soha.
254 #3 mujko
- 2017-11-26 12:30
Most melyik Magyarország elnöke a bal vagy a jobb képen lévõ ?
www.echelon8.org/tamir_pardo_mossad_benjamin_netanyahu.JPG
4 #4 Posta Imre
- 2017-11-26 12:39
Mujkó az új globalizációs program neve:Selyemút. Nem is baj ez, végül is teljesen közömbös melyik hitványság kerül milyen módon a törikönyvekbe, ha közben a kívánt gazdasági eredményt hozzák.
2 #5 gerry
- 2017-11-26 12:51
(Belsõ parancs az Országházban, "Egységben az erõ" - jeligére.)

1. Amíg itt lesznek, mindenkinek kötelezõ ferde szemmel nézni a másikra...
2. Csütörtökön mindenki elmondja a tikosnõmnek mit látott, hallott!

s.k. OV (Magyarország jobban teljesít!)

u.i.: Az ellopott ezüst evõkanalakat csütörtök reggelig kéretik leadni a portán (Kinából, az Aliexpress-en keresztül rendeltük) A kinai delegáció tagjainak nem kell, õk a régi szovjetunióból átvett ezüsttel bevont, sarló-kalapácsos készletet akarták ellopni, de Sanya hírszerzése megtudta és ezért idõben lecseréltük.
Ezekböl a régiségekbõl - mind ahogy kiderült /a kinai kukkoló vonalunkon/ értékes és egyben hasznos antik holmi - szombaton kiárusítást tartunk a (P)Sándor Palotában.
Csak Euro, Bitcoin és arany(Nem Török!) fizetõeszközt fogadunk el!

A Fekete Sabbath nevü kiárusítás házigazdája és tiszteletbeli DJ-je: P' Sanya.
postaimre.net/kepek/PSandorPalota.jpg
154 #6 kakas
- 2017-11-26 16:47
267 #7 Perle
- 2017-11-27 12:20
48 #8 ro-zsola
- 2017-11-27 14:49
Bizony mondom néktek : " királyok gyûlése lesz Budán "
A történet kicsit korábbról indul.
Nemrég a " magyar " katonagóré " szemlét tartott Törökországban . Kérdések :
1. Vajon Magyarország is " török útra lép " ?
2. Vajon Magyarország fogja " megvásárolni " a kiselejtezett NATO technikát ?
3. Vajon a " magyar " küldötség kémkedni ment ki ?
Nos. Nemrég egy viccesnek látszó képet láttam a faszbúkon. A cseh elnök állítólag ezt mondta : " Brüsszelbe 14 cseh üzletember ment tárgyalni , Kínába 150 "
2017 a " lázadás éve " volt . ( Majd esetleg Imre " évértékelõjébõl kiderülnek a részletek )
2018 a " próféciáim beteljesülésének éve " lesz
Szóval , Kína az jön. Oroszország pedig idecuccol. Közben meg a " magyar " és " lengyel " ( Kohn és Grün stb ) jómadarak " véletlenül " lebuktak. Mer' véletlenek márpedig vannak.
Érdekes hogy éppen a " magyar " és a " lengyel " az EU legnagyobb lázadói. Nem fura ez ?
Visszatérve " kis hazámhoz ... " , továbbra is az elsõ helyen van Rozsola legfõbb " intelme " : " Ne ficánkolj ha nem téged baxogatnak "
A kínai , orosz meg a többi tudja , hogy kit és hogyan kell baxogatni. Velem és veled nincs baja mivel a magyar amúgysem részese a " pénzügyi mûveleteknek ". Ezen " ügyeltek " a magukfajta sajátossága.
Marad a kérdés , jó e nekünk a kínai terjeszkedés ?
Személy szerint úgy gondolom hogy igen. Elvégre az EU csak migránsokat meg mindenféle szabályozást ad nekünk megtoldva ámerikai - izráeli katonai megszállásal. Szerencsére Kína nem telepít ránk katonákat hiszen a Kreml már megtette ezt korábban. A rubel - jüan elszámolásnál meg majd " elszámolják " a dolgot. A minden a " tervek szerint alakul " , munkahelyek jönnek létre a vasútnál , fuvarozócégeknél , raktáraknál valamint az energiaszektorban. Még nem látni a végét de azt már sejteni lehet , hogy kicsivel jobb lesz mint a korábbi EU segnyalás.
Igazából megvallva , ebben a témában nagyívben lexarják a magyarokat. Mivel az erõsebb kutya .... , a magyarnak meg még f...a sincs. Tehát nem marad más mint örülni a leesõ csontnak. Ezt be is bizonyítják Judeapesten.
267 #9 Perle
- 2017-11-27 18:29
https://www.hirad...re-legyen/

Már elindultak az elsõ vonatok Kínába az élelmiszerrel.
Nemrég hallottam az egyik pesti piacon, hogy a marhahús magas ára a nagy kínai kereslet miatt van, ugyanígy a vajé is amiatt emelkedett az égbe. Esszük a silány, íztelen kínai foghagymát, miközben tõlünk viszik ki a jó minõségût. Méz és kukorica is kell nekik, ez utóbbi amiatt, hogy az még nem génmódosított..
Kína jól megcélozta a Kelet- és Közép európai országokat. Mintha már látnám Európa kettészakadását amerikai és kínai övezetre. Az jó dolog, ha befektetenek és munkahelyek teremtenek, de ne hozzák magukkal a mérhetetlen környezetszennyezést, amit otthon mûvelnek.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.83 másodperc
3,410,718 egyedi látogató