Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Járási hivatalok munkatársaival is feltöltik az önkéntes haderõt

BelföldKamuország kamunépe, kamukatonákkal? Ez is csak kamu lehet! Önkéntes kamukatonákat toboroznak a vidéken, írja a 444.hu. Megyei kormánymegbízottakat szerveznek be, akik kiképzést sem kapnak, csak néha le kell fotóztatniuk magukat egyenruhában.

A lapnak ezzel kapcsolatban írt egy olvasó is, aki elmeséli, hogy felesége a járási hivatalban dolgozik, ahol

létszámarányosan három fõnek kellett jelentkeznie önkéntes területvédelmi tartalékos szolgálatra, a polgármesteri hivatalból pedig kettõnek.

Egyenruhát és rendfokozatot kaptak, cserébe csak egy esküt kellett tenniük, így akarják feltölteni a járásban a századot akár középkorú nõkkel is.

Eddig ez még akár viccesnek is hangozhat, de a történet komolysága abba rejlik, hogy õk éles helyzetben tényleg behívhatók és ha olyan rendfokozatuk van, még parancsolhatnak is másoknak, írja a 444.

Semmi más nem számít, csak hogy meglegyen a kitûzött létszám az önkéntes haderõben.
Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2017-11-30 17:03
Egy fotós egész sorozatot szentelt a fiatal izraeli katonanõknek

Mayan Toledano Izraelben született, de már New Yorkban él és alkot. Mint minden fiatalnak Izraelben, neki is be kellett vonulnia kötelezõ katonai szolgálatra. Akkor határozta el, hogy egyszer visszatér, és megörökíti, milyen 18 éves lányként szolgálni a seregben.

És milyen jól tette! Képeirõl csak úgy sugárzik a hangulat.
"Amikor a médiában katonákat látunk, arctalan karakterekként érzékeljük õket"

– véli, de a képei megtekintése után ez a kitétel már egyáltalán nem helytálló. http://player.hu/...onanoknek/
3 #2 Enid
- 2017-12-01 10:22
Ezek szemmel lathatolag "veletlen" pillanatokat orokitenek meg, a normal noi felhozatal sokszinusegeben Van ugye benne csunya, megcsunyabb es legcsunyabb. Katonaeknal ott is kotelezo - ugy tunik - a cipo-nadrag megfelelo es csinos kombinacioja...

:D

Higgyuk, hogy setakocsikazas a hon vedelme.

De azert tanulsagos otlet.
116 #3 livia
- 2017-12-01 21:23
Szerintem a nõnek nem a katonaság a dolga. De még a rendõrsegg se, mert ahány rendõrnõt meglátok, csak a segg jut az eszembe. No, meg a rendõrsegg elkurvulása. Mert mit keres egy rendõr egy zsidó árverésen, vagy lefoglaláson. Hol élünk?

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.75 másodperc
3,398,613 egyedi látogató